Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 minutes ago, ekrepali said:

Διάβαζα τώρα την Ευρωπαϊκή Οδηγία που πόσταρες στο θέμα του αερίου και πρόσεξα αυτό...

Hide contents

1.jpg.32d7d10a6e2c88a306591cd2969eff78.jpg

Ρώτα αν γίνεται να πας ταυτόχρονα και Volton... να εκπροσωπείσαι από τρεις.   😂

Λέει για ξεχωριστά σημεία σύνδεσης,  το έχουν προβλέψει και αυτό 😋

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε

Mια ερώτηση γιατί δεν το θυμάμαι. 

Σε ιδιόκτητη κατοικία, προχωράει αλλαγή παρόχου ρεύματος με ληγμένη ΥΔΕ? 

για ΥΔΕ στο άλλο νήμα, όχι εδώ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/763296-επανέλεγχος-ηλεκτρικής-εγκατάστασης-και-υποβολή-νέας-υδε

Καλησπέρα παιδιά τα φώτα σας θα ήθελα. Έκανα χθες την αίτηση με την elpedison για το κατοστάρικο και σήμερα με πήραν από τον ήρωνα κλασικά για να με ρωτήσουν γιατί έφυγα.

Τους είπα για το εκατοστάρικο και μου είπανε ναι αλλά τέλος του μήνα πού θα βγει η τιμή τέα η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να είναι ανεβασμένη οπότε μπήκα και εγώ σε σκέψεις.

Μου πρότειναν ή να μπω στο σταθερό τους ή να μείνω στο γκαραντί που είμαι ήδη με 7 λεπτά στην κιλοβατώρα αν θυμάμαι καλά από το τα τόσο που μου είπε +50€ πίστωση στο λογαριασμό.

Τι μου προτείνετε να κάνω? Πόσο μπορεί να πληρώσω δηλαδή στην elpedison στη χειρότερη για να βγω χαμένος ακόμα και με τα 100€ που πήρα?

Μόλις τώρα, chocorellos είπε

Καλησπέρα παιδιά τα φώτα σας θα ήθελα. Έκανα χθες την αίτηση με την elpedison για το κατοστάρικο και σήμερα με πήραν από τον ήρωνα κλασικά για να με ρωτήσουν γιατί έφυγα.

Τους είπα για το εκατοστάρικο και μου είπανε ναι αλλά τέλος του μήνα πού θα βγει η τιμή τέα η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να είναι ανεβασμένη οπότε μπήκα και εγώ σε σκέψεις.

Μου πρότειναν ή να μπω στο σταθερό τους ή να μείνω στο γκαραντί που είμαι ήδη με 7 λεπτά στην κιλοβατώρα αν θυμάμαι καλά από το τα τόσο που μου είπε +50€ πίστωση στο λογαριασμό.

Τι μου προτείνετε να κάνω? Πόσο μπορεί να πληρώσω δηλαδή στην elpedison στη χειρότερη για να βγω χαμένος ακόμα και με τα 100€ που πήρα?

Αυτό εξαρτάται από την κατανάλωσή σου και την τιμή της ΤΕΑ για τον μήνα που σε ενδιαφέρει. Παίξε με το excel του doomnx ή του Κοράκιου να πάρεις μια ιδέα.

1 minute ago, chocorellos said:

να πας στην ελπε για τα 100.

• Like 1

1 λεπτό πριν, chocorellos είπε

Να πας στην ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ. Δεν πρόκειται να πληρώσεις παραπάνω 50€ σε ένα μήνα, σε καμία περίπτωση :) 
Και τον άλλο μήνα ξαναγύρνα ΗΡΩΝ για το 50άρι ;)

• Like 2

Μόλις τώρα, chocorellos είπε

μου είπανε ναι αλλά τέλος του μήνα πού θα βγει η τιμή τέα η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να είναι ανεβασμένη οπότε μπήκα και εγώ σε σκέψεις.

😂🤣

περίπου στα ίδια είναι το guarantee με το smart , 0,01 διαφοράς

για τιμή υπολόγισε 0,17 να είσαι μέσα , εκτός αν ξεφύγει αρκετά η κατάσταση

πες τον Ήρων οτι θα πάρεις τα υπόλοιπα 50 όταν γυρίσεις 😛

με πήραν και απο ελπέ τηλ για επιβεβαίωση τη αίτησης , θέλουν κούνημα αλλιώς δε γίνεται δουλειά

στο myelpdison ακόμα ενεργή η παροχή , είπαν θα το τσεκάρουν , όταν ....

• Like 1

5 λεπτά πριν, Nate είπε

Αυτό εξαρτάται από την κατανάλωσή σου και την τιμή της ΤΕΑ για τον μήνα που σε ενδιαφέρει. Παίξε με το excel του doomnx ή του Κοράκιου να πάρεις μια ιδέα.

Κατανάλωση περίπου 200 kwh τον μηνα

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έλαβα τηλ από ηρωνα επειδή τους έγινε αίτημα λόγο μεταγραφής σε ΕΛΠΕ. 
Αυτους γιατί τους έχουν ακόμα εν λειτουργία ; Χίλιες κατηγορίες μου είπε η κυρία ατο τηλέφωνο για υην ΕΛΠΕ για να μην πάω και ότι δν θα λάβω ποτέ το δώρο των 100€. Τέρμα παράνομο θεωρώ αυτό το κολπάκι του θαψιματος άλλης εταιρίας…

Αυτή η βλακεία που έχει ο Ηρων να σε παίρνει τηλ.και μόλις το σηκώνεις να σου λέει περιμένετε να σας συνδέσω και να περιμένεις με ξεπερνάει.Το να πάρω εγώ και να περιμένω το καταλαβαίνω να με παίρνεις εσύ και πάλι να περιμένω εγώ;

• Like 1

Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έλαβα τηλ από ηρωνα επειδή τους έγινε αίτημα λόγο μεταγραφής σε ΕΛΠΕ. 
Αυτους γιατί τους έχουν ακόμα εν λειτουργία ; Χίλιες κατηγορίες μου είπε η κυρία ατο τηλέφωνο για υην ΕΛΠΕ για να μην πάω και ότι δν θα λάβω ποτέ το δώρο των 100€. Τέρμα παράνομο θεωρώ αυτό το κολπάκι του θαψιματος άλλης εταιρίας…

όχι , μη θεωρείς , είναι παράνομο , δώσε τους myrae

Κατανάλωση περίπου 200 kwh τον μηνα

Για να πληρώσεις τότε 79 σεντς με αυτήν την κατανάλωση πρέπει η τιμή της μεγαλοβατώρας να φτάσει τα 270 ευρώ. Προσωπικά δεν νομίζω να φτάσει τόσο, πιστεύω θα είναι αρκετά πιο κάτω, οπότε σε συμφέρει το 100ευρω της ελπε.

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

H volton καταχωρεί ότι σου έδωσε την επιταγή, και το σύστημα είναι έτοιμο να χρεώσει το 50άρικο αν φύγεις πριν το 12μηνο. Δε θα κάτσει η volton να επικοινωνήσει με το Public, και να ψάξει αν χρησιμοποίησες την επιταγή ή όχι.

H Volton διαχειρίζεται τους κωδικούς. Αυτή τους στέλνει στο Viber. Ξέρει πότε χρησιμοποιήθηκαν. Αυτή θα τους ακυρώσει 30/11/2024.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήρανε μόλις τώρα από τον ΗΡΩΝ για να μου πούνε την ίδια παπάτζα ότι το guarantee δεν είναι από αυτά που την τιμή την καινούρια θα τη μάθεις στο τέλος του μήνα κλπ και ξέρετε πόσο γρήγορα θα σας φάει η ΕΛΠΕ αυτό το κατοσταρικο που σας δίνει κλπ...και μου λέει ότι το να γυρίζετε από πάροχο σε πάροχο θα βγείτε χαμένος κλπ και της λέω κοίταξε μανδαμ δεν θέλω να το συζητήσω ας πούμε ότι έκανα λάθος άντε γεια να ουμ.και γ#€€@ και την τιμή χονδρεμπορικης πως το λένε άντε να πουμε

Επεξ/σία από vassilis211973

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...