Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

για 8 ευρώ δέν ειναι πρόβλημα.πολλά άφησα,αλλάδέν έχει νόημα κάθε μήνα  να αλλάζω πάροχο .εν αναμονή του pdf θα το ανεβάσω απο εβδομάδα

αν δε θες να αλλάζεις πάροχο , απλά άλλαξε και πήγαινε μόνιμα κάπου αλλού μιας και δε λέει το πρόγραμμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, razkal είπε

αργει το Myelpe γενικα, δοκιμασε σε 2-3 μερες παλι.

Από 5/1 που είδα ότι άλλαξε το ψηφίο της παροχής αυτό κάνω. Κάθε 2 μέρες προσπαθώ για εγγραφή αλλά μάταια.

2 ώρες πριν, energy52 είπε

Παρολα τα τηλ. που χω κανει στον Ηρων να μου πιστωσουν πισω τα 90,00 ευρω που παρατυπα με χρεωσαν (θυμιζω ειχε γινει ανανεωση συμβολαιου απο solar σε guarantee με απαλλαγη απ τα 90 του σολαρ) τιποτα ακομη, το αιτημα σας εχει προωθηθει μου λενε..Αυριο ληγει ο λογαριασμος, τους εβαλα τα υπολοιπα κι οχι τα 90 κι επειδη την εκανα για ελπε ακυρωσα την παγια εντολη και περιμενω τελικο..Τι προτεινετε, να παω ΡΑΕ;;   

Υπαρχει το mail που το επιβεβαιωνει την 17-10-23 αλλα και η συνομιλια..

εμ αυτά φοβάμαι.. οτι θα τα κάνουν επίτηδες στους τουρίστες. 
myrae standar δεν χάνεις τίποτα

Έχω μία παροχή στην ΖΕΝΙΘ (POWER HOME NOW) και περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιστωτικός λόγο επιστροφής εγγύησης. Μπορώ να αλλάξω πάροχο (να πάω ΕΛΠΕ) πριν εκδοθεί ο λογαριασμός? θα επιστρέψουν το πιστωτικό υπόλοιπο? ή είναι καλλίτερα να περιμένω?

37 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Από 5/1 που είδα ότι άλλαξε το ψηφίο της παροχής αυτό κάνω. Κάθε 2 μέρες προσπαθώ για εγγραφή αλλά μάταια.

Στην εξυπηρέτηση πελατών πήρες; Στο ΔΕΔΔΗΕ πήρες να επιβεβαιώσεις την αλλαγή;

2 hours ago, doomnx said:

Αυτό πόσο σίγουρο είναι; Δεν βγάζει νόημα.

H volton καταχωρεί ότι σου έδωσε την επιταγή, και το σύστημα είναι έτοιμο να χρεώσει το 50άρικο αν φύγεις πριν το 12μηνο. Δε θα κάτσει η volton να επικοινωνήσει με το Public, και να ψάξει αν χρησιμοποίησες την επιταγή ή όχι.

1 hour ago, operPanayotis11 said:

Πρόσφατη προσωπική εμπειρία:

Εταιρία (λυπούμαι αλλά δεν θέλω να την αναφέρω για νομικούς λόγους) μετά από αποχώρησή μου για άλλο πάροχο έκανε 35 εργάσιμες ημέρες να μου επιστρέψει το ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ που είχε ανακύψει λόγω εγγύησης και ΕΝΑΝΤΙ... και αφού πρώτα τους είχα λιβανίσει με emails ...

ΔΗΛΑΔΗ... το ΕΝΑΝΤΙ είναι μεγάλη πληγή και πρόβλημα για την αλλαγή παρόχου ΚΑΙ μια ιδέα θα ήταν να μην πληρώνουμε τους ΕΝΑΝΤΙ για να τους χρωστάμε και όχι το αντίθετο.

Γενικά, πάλι, το θέμα είναι καθαρά ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ διότι αν είχαμε μηνιαία καταμέτρηση ή ψηφιακούς μετρητές δεν θα είχαμε αυτό το μπάχαλο...

Ψωροκώσταινα 2.0

Κι εγώ έχω πληρώσει έναντι αρκετές φορές (μεγαλύτερο απ'τον εκκαθαριστικό) ώστε να μη χάσω τη συνέπεια. Πάντα τα παίρνω τα λεφτά όταν υπάρχει πιστωτικό. Η Ελίν θυμάμαι ότι πιστώνει τα χρήματα κατά την ημερομηνία λήξης του τελικού.

Αλλά να μη σου δώσουν τα λεφτά δε το καταλαβαίνω... για πιον πάροχο μιλάς;

1 hour ago, korakios said:

@ekrepali είχες μπει volton και σε οικιακό ?

Μόνο επαγγελματικό

• Thanks 1

2 ώρες πριν, energy52 είπε

Παρολα τα τηλ. που χω κανει στον Ηρων να μου πιστωσουν πισω τα 90,00 ευρω που παρατυπα με χρεωσαν (θυμιζω ειχε γινει ανανεωση συμβολαιου απο solar σε guarantee με απαλλαγη απ τα 90 του σολαρ) τιποτα ακομη, το αιτημα σας εχει προωθηθει μου λενε..Αυριο ληγει ο λογαριασμος, τους εβαλα τα υπολοιπα κι οχι τα 90 κι επειδη την εκανα για ελπε ακυρωσα την παγια εντολη και περιμενω τελικο..Τι προτεινετε, να παω ΡΑΕ;;   

Υπαρχει το mail που το επιβεβαιωνει την 17-10-23 αλλα και η συνομιλια..

Έχει κατάστημα ο ηρων στη Λαμια δε περνάς μια βόλτα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

myrae

ποια είναι η παράλογη χρέωση ?

όταν κάψεις 500kw την κάνεις ...

korakios Άρα εννοείς ότι αν φτάσω 500 πριν τον μήνα κόβω νωρίτερα το συμβόλαιο? 

Επεξ/σία από apopat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όσοι προλάβατε τα 100 συγχαρητήρια. Τώρα μόνο 60 € σε Edenred και 20 € Σκλαβενίτη.

Αναμενόμενο. Ακόμα και στις απογευματινές ειδήσεις των μεγαλων καναλιων ειχε κυκλοφορήσει το κόλπο του "ενεργειακού τουρισμού" που ειχαμε επινοήσει εδω στο ινσομνια.  Συντομα θα κόψουν ολοι τα δωράκια που παίρνεις αμεσως.

Επεξ/σία από Disrespect

5 minutes ago, dimostr said:

Έχει κατάστημα ο ηρων στη Λαμια δε περνάς μια βόλτα 

Δεν είναι αρμόδιοι στα καταστήματα για τέτοια θέματα.

Μόνο ΡΑΕ και επισύναψη συνομιλιών που είχε υποσχεθεί η διαγραφή των 90 ευρώ. Ή αναφέρετε όνομα εκπροσώπου και ημερομηνία/ώρα συνομιλίας (αν έχει ηχογραφηθεί).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανήλθε αλλά οι μέσες μηνιαίες και ετήσιες τιμές ταυτίζονται...Οι προγραμματιστές τους είναι γτπκ
Εκτός αν δεν είναι κυλιόμενοι μέσοι όροι (μηνιαίοι-ετήσιοι) αλλά μέσος όρος τρέχουσας περιόδου.

Ευρωπαϊκός Χάρτης Τιμών Ηλεκτρισμού της Αγοράς Επόμενης Ημέρας - Rae Website

Επεξ/σία από nvoros
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...