Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, petranthe είπε

O Ήρων ακόμα να βγάλει τελικό λογαριασμό εκτός από τον έναντι με το δώρο από 15/11.😛

τώρα που κλείνει το 2μηνο μάλλον , σιγουράκι οι 40 μέρες

23 λεπτά πριν, alan_dalon είπε

το πηγενελα με τα δικαιολογητικα για αλλαγη παροχου εχει τελειωσει απο τις 2/1, αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ολοκληρωθει. τυχαια και ακολουθωντας τις οδηγιες με το τσεκ απο το site του δεδδηε, ειδα οτι οι ΥΔΕ για 2 παροχες εχουν λήξει. Θελει ενεργη ΥΔΕ για να αλλαξει ο παροχος ή απλα τους πεσανε πολλα μεσα στις γιορτες και να περιμενω? 

στο άλλο νήμα για ΥΔΕ , όχι εδώ

26 λεπτά πριν, tounion είπε

Τι προτείνεις να κάνω εκτός από υπομονή? 😀  Υπάρχει λύση ? Θέλω να φύγω για volton .. με 0,16 το smart δεν είναι για να μένεις πέρα του 100αρικου

τι υπομονή ? στείλε αρχικά τα χαρτιά στη volton και βλέπεις ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, operPanayotis11 είπε

Τότε γιατί εκδίδονται; ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ προθεσμία πληρωμής... Το κράτος γιατί δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο;;;;

Πλάκα κάνω, να τους πληρώνετε, γιατί με 2 ανεξόφλητους μπορούν να σας κόψουν το ρεύμα. Πάνε οι καλές εποχές που πληρώναμε κάθε 4 μήνες στη ΔΕΗ...

λές και μας διαβάζουν κάποιοι.Μόλις στο my ηρων βγηκε η λυπητερη 73,49 .περιδος κατανάλωσης απο 27/10 εώς 24/11 σύνολο 249 κιλοβατώρες,με πρόγραμμα εώς εκεινη την στιγμη το generus home(απο 6/12 μπήκα στο guarantee με προστασια τιμής).Απο εβδομάδα θα ειναι διαθέσιμο το pdf βεβαια,απλά μέχρι τότε θα μεινω με την απορια ,πως προεκυψε αυτός ο λογαριασμός.όποιος απο εσάς μπορει ας με πει στο περιπου πως προεκυψε αυτό,άν και πριν καποιους μηνες πριν βγει ο λογαριασμος τα υπολογιζα στο περιπου.(ειχα και εκπωτση συνεπειας 20% μεχρι εεκινη την στιγμη).Απλά τα έχω ξχάσει πως γινετε ,πρέπει να ξανακάνω φροντιστηριο.

😂😂😂😂

• Like 1

Αίτηση Volton από 28/12 και ακόμα να πάει αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Είναι όντως τόσο αργοί η σε εμένα έκατσε η μπίλια; Αν ισχύσει αναδρομικά η σύμβαση με τις μετρήσεις που έδωσα τότε θα πρέπει την επόμενη να φύγω μιας και σε 4-5 μέρες  οι 500kW/h έχουν σχεδόν φαγωθεί! καλά θα πάει αυτό 🤣 αν όχι και πρέπει να δώσω καινούργιες γιατί ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει εδώ που είμαι έκατσα στο smart της ελπε περισσότερο από όσο θα ήθελα. 🥵

7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

λές και μας διαβάζουν κάποιοι.Μόλις στο my ηρων βγηκε η λυπητερη 73,49 .περιδος κατανάλωσης απο 27/10 εώς 24/11 σύνολο 249 κιλοβατώρες,με πρόγραμμα εώς εκεινη την στιγμη το generus home(απο 6/12 μπήκα στο guarantee με προστασια τιμής).Απο εβδομάδα θα ειναι διαθέσιμο το pdf βεβαια,απλά μέχρι τότε θα μεινω με την απορια ,πως προεκυψε αυτός ο λογαριασμός.όποιος απο εσάς μπορει ας με πει στο περιπου πως προεκυψε αυτό,άν και πριν καποιους μηνες πριν βγει ο λογαριασμος τα υπολογιζα στο περιπου.(ειχα και εκπωτση συνεπειας 20% μεχρι εεκινη την στιγμη).Απλά τα έχω ξχάσει πως γινετε ,πρέπει να ξανακάνω φροντιστηριο.

😂😂😂😂

θα το δεις στο pdf όταν βγει , δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις ,

η προστασία τιμής είναι άχρηστη , επίσης άφησες τα 50+50 συν τα 100€ της ελπέ

Στη σύμβαση της elpedison μπορείτε να μου πείτε σε ποια σελίδα αναφέρεται το δώρο είτε αυτό είναι δωροκαρτα 60 ή στον πρώτο λογαριασμό 100 όπως συνέβαινε παλιότερα;

1 λεπτό πριν, kozywozy είπε

Αίτηση Volton από 28/12 και ακόμα να πάει αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Είναι όντως τόσο αργοί η σε εμένα έκατσε η μπίλια; Αν ισχύσει αναδρομικά η σύμβαση με τις μετρήσεις που έδωσα τότε θα πρέπει την επόμενη να φύγω μιας και σε 4-5 μέρες  οι 500kW/h έχουν σχεδόν φαγωθεί! καλά θα πάει αυτό 🤣 αν όχι και πρέπει να δώσω καινούργιες γιατί ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει εδώ που είμαι έκατσα στο smart της ελπε περισσότερο από όσο θα ήθελα. 🥵

έχε το νου σου ποια ημερομηνία θα ξεκινήσει η σύμβαση , αν γίνει κανα μπέρδεμα θα φαίνεται οτι σε λίγες μέρες έκαψες 500kw και θα φουσκώσουν οι ΥΚΩ

γενικά τα έχουν παίξει οι πάροχοι μου φαίνεται

• Like 1
  • Thanks 2

1 minute ago, vassilis211973 said:

Στη σύμβαση της elpedison μπορείτε να μου πείτε σε ποια σελίδα αναφέρεται το δώρο είτε αυτό είναι δωροκαρτα 60 ή στον πρώτο λογαριασμό 100 όπως συνέβαινε παλιότερα;

στελνουν ξεχωριστα Pdf με τις προσφορες, μαζι με το συμβολαιο.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

έχε το νου σου ποια ημερομηνία θα ξεκινήσει η σύμβαση , αν γίνει κανα μπέρδεμα θα φαίνεται οτι σε λίγες μέρες έκαψες 500kw και θα φουσκώσουν οι ΥΚΩ

ΩΩΩΩ!! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Ευχαριστώ!

3 λεπτά πριν, korakios είπε

γενικά τα έχουν παίξει οι πάροχοι μου φαίνεται

Έλα τώρα, υπερβολές.

28/12 έκανα αίτηση ΕΛΠΕ μέσω befon.

5/1 βλέπω ότι έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο οπότε έχει γίνει η αλλαγή. 

8/1 μπαίνω στην εφαρμογή του προηγούμενου παρόχου και βλέπω ότι δεν έχω ενεργη παροχή σε αυτόν.

9/1 ξαναπροσπαθω να κάνω εγγραφή στο myelpe και τρώω άκυρο.

Λογικά είμαι ελπεδισον και η ελπεδισον ακόμα δεν το έχει μάθει. 😂

• Like 1

7 λεπτά πριν, razkal είπε

φτανω εδω που θελει να βαλω kwh για να προχωρησω.

εδω φαινεται μονο η τελευταια μετρηση τους.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.8ce329feafcc269c30924705e64d0313.png

αυτό δεν ήθελες ?

α, όλο το ιστορικό λες , δε γνωρίζω πάρε τους τηλ

15 λεπτά πριν, korakios είπε

η προστασία τιμής είναι άχρηστη , επίσης άφησες τα 50+50 συν τα 100€ της ελπέ

για 8 ευρώ δέν ειναι πρόβλημα.πολλά άφησα,αλλάδέν έχει νόημα κάθε μήνα  να αλλάζω πάροχο .εν αναμονή του pdf θα το ανεβάσω απο εβδομάδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...