Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, aris2022k είπε

- Για τη δωροεπιταγή, αν δεν την εξαργυρώσεις δεν υπάρχει κ πρόβλημα, δεν σου ζητάνε κάτι, το θέμα είναι μην τη χρησιμοποιήσεις κ μετά φύγεις

θα φανεί με σιγουριά σε κανα δυο τελικούς :)

Μόλις τώρα, aris2022k είπε

- Για τον υπολογισμό του ρεύματος του 1ου μήνα πρέπει να βγει εκκαθαριστικός. Αν φύγεις πριν τον εκκαθαριστικό το χάνεις (επίσης υπάρχει σκέψη να εκδίδουν μόνο εκκαθαριστικούς λογαριασμούς...). Μπορούν να το κάνουν αυτό?

όχι φυσικά , θα έλεγα myrae αλλά υποθέτω είναι άσχετη πληροφόρηση απο υπάλληλο

στο χειρότερο σενάριο να χρεώνουν κανονικά τον έναντι και να αφαιρούν αναλογικά τα 500kw στον εκκαθαριστικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, korakios said:

δε θυμάμαι αλλά στην τελική δώσε τους παλιότερο και μη λες τίποτα

Είμαι από 29.11 ΕΛΠΕ και δεν έχει εκδώθει λογαριασμός ακόμη για την δικιά μου παροχή... Να κάνω το παγώνι δηλαδή και να δώσω τον τελικό της ΔΕΗ του Δεκεμβρίου? Γίνεται αυτό ?

• Like 1

1 λεπτό πριν, tounion είπε

Είμαι από 29.11 ΕΛΠΕ και δεν έχει εκδώθει λογαριασμός ακόμη για την δικιά μου παροχή... Να κάνω το παγώνι δηλαδή και να δώσω τον τελικό της ΔΕΗ του Δεκεμβρίου? Γίνεται αυτό ?

θα φανεί

• Like 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

θα φανεί με σιγουριά σε κανα δυο τελικούς :)

όχι φυσικά , θα έλεγα myrae αλλά υποθέτω είναι άσχετη πληροφόρηση απο υπάλληλο

στο χειρότερο σενάριο να χρεώνουν κανονικά τον έναντι και να αφαιρούν αναλογικά τα 500kw στον εκκαθαριστικό

Το να μη σου δώσουν τίποτα αν φύγεις πριν τον εκκαθαριστικό μπορούν να το κάνουν όμως;

το πηγενελα με τα δικαιολογητικα για αλλαγη παροχου εχει τελειωσει απο τις 2/1, αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ολοκληρωθει. τυχαια και ακολουθωντας τις οδηγιες με το τσεκ απο το site του δεδδηε, ειδα οτι οι ΥΔΕ για 2 παροχες εχουν λήξει. Θελει ενεργη ΥΔΕ για να αλλαξει ο παροχος ή απλα τους πεσανε πολλα μεσα στις γιορτες και να περιμενω? 

5 λεπτά πριν, alan_dalon είπε

το πηγενελα με τα δικαιολογητικα για αλλαγη παροχου εχει τελειωσει απο τις 2/1, αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ολοκληρωθει. τυχαια και ακολουθωντας τις οδηγιες με το τσεκ απο το site του δεδδηε, ειδα οτι οι ΥΔΕ για 2 παροχες εχουν λήξει. Θελει ενεργη ΥΔΕ για να αλλαξει ο παροχος ή απλα τους πεσανε πολλα μεσα στις γιορτες και να περιμενω? 

ΟΧΙ αν δεν αλλάζει το όνομα στην παροχή ή δεν πρόκειται για επανασύνδεση. Διαφορετικά σου έρχεται SMS από ΔΕΔΔΗΕ που ζητά νέο πιστοποιητικό εντός 6μήνου. 

• Like 1

Μόλις τώρα, nvoros είπε

ΟΧΙ αν δεν αλλάζει το όνομα στην παροχή ή δεν πρόκειται για επανασύνδεση. Διαφορετικά σου έρχεται SMS από ΔΕΔΔΗΕ που ζητά νέο πιστοποιητικό εντός 6μήνου. 

δεν εχει αλλαξει ονομα ουτε ειναι επανασυνδεση. αρα απλα περιμενω και δεν παω για 2 καινουργιες ΥΔΕ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει να θυμησει καποιος που βλεπουμε το ιστορικο μετρησεων δεδδηε?

κατα τ΄αλλα, αποδοχη σε συμβολαιο ελπε απο 28/12 με φωτο μετρητη και αρνειται ακομα ο δεδδηε να τη δεχτει (ουτε εχει περασει για νεα μετρηση).

ανοιξα myrae σημερα.

το κουφο ειναι οτι η ιδια παροχη (ψηφιακος μετρητης) ειχε κολλησει παλι για 15 μερες οταν ειχα ξαναπαει ελπε πριν 2 μηνες, παλι για παρομοια αρνηση του δεδδηε...

Επεξ/σία από razkal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατη προσωπική εμπειρία:

Εταιρία (λυπούμαι αλλά δεν θέλω να την αναφέρω για νομικούς λόγους) μετά από αποχώρησή μου για άλλο πάροχο έκανε 35 εργάσιμες ημέρες να μου επιστρέψει το ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ που είχε ανακύψει λόγω εγγύησης και ΕΝΑΝΤΙ... και αφού πρώτα τους είχα λιβανίσει με emails ...

ΔΗΛΑΔΗ... το ΕΝΑΝΤΙ είναι μεγάλη πληγή και πρόβλημα για την αλλαγή παρόχου ΚΑΙ μια ιδέα θα ήταν να μην πληρώνουμε τους ΕΝΑΝΤΙ για να τους χρωστάμε και όχι το αντίθετο.

Γενικά, πάλι, το θέμα είναι καθαρά ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ διότι αν είχαμε μηνιαία καταμέτρηση ή ψηφιακούς μετρητές δεν θα είχαμε αυτό το μπάχαλο...

Ψωροκώσταινα 2.0

Επεξ/σία από operPanayotis11
  • Like 1

23 λεπτά πριν, tounion είπε

Στον Ήρων από 7-11 και ακόμα τίποτα! Βέβαια είναι γνωστό ότι ο πρώτος καθυστερεί.

23 λεπτά πριν, aris2022k είπε

Το να μη σου δώσουν τίποτα αν φύγεις πριν τον εκκαθαριστικό μπορούν να το κάνουν όμως;

φυσικά , τα πάντα μπορούν , όμως δεν ξέρουμε ακόμα . @ekrepali είχες μπει volton και σε οικιακό ?

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Γιατί τους πληρώνετε τους έναντι; 🤭

Τότε γιατί εκδίδονται; ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ προθεσμία πληρωμής... Το κράτος γιατί δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...