Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, korakios said:

κοίτα , αν δεν καίγεσαι για τα 50-60€ που παίζουν τώρα εννοείται είναι καλή λύση , αλλά πάρε και γραπτώς οτι συνδυάζεται με ΚΟΤ-Γ

υπόψιν οτι η Ελίν (όπως και we) δεν έχουν δυνατότητα να δίνεις καταμέτρηση στο site αλλά μόνο μέσω email (και τηλ αντίστοιχα)

Κοτ και μηνιαίες εκκαθαρίσεις = χαμένο Κοτ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν σταλεί η επιταγη, ισχύει το πέναλτυ ασχέτως αν την εξαργυρώσει ο πελάτης η όχι.

Αυτό πόσο σίγουρο είναι; Δεν βγάζει νόημα.

2 λεπτά πριν, jobous είπε

Ενημερωτικά για το δωράκι της Ζενίθ αν τυχών υπάρχει πιστωτικό δεν μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό.  Επομένως για μένα που το έχω για εξοχικό , δώρα άδωρο !!!!

Θα μείνει πιστωτικό από τα 10 € το μήνα;

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αυτό πόσο σίγουρο είναι; Δεν βγάζει νόημα.

Θα μείνει πιστωτικό από τα 10 € το μήνα;

Αν αφαιρούνται μόνο απο πάγιο και χρεώση ενέργειας ναι θα μείνει αφού είναι κατοικία καλοκαιρινής χρήσης (😄.😄.😄...

1 λεπτό πριν, supermarioarv είπε

μπορείς να το εξηγήσεις αυτό?

έχει ήδη αναλυθεί εκεί :)

2 λεπτά πριν, jobous είπε

Αν αφαιρούνται μόνο απο πάγιο και χρεώση ενέργειας ναι θα μείνει αφού είναι κατοικία καλοκαιρινής χρήσης (😄.😄.😄...

θα δούμε όταν βγάλουν τους όρους , δε νομίζω να το πάνε μόνο στη χρέωση προμήθειας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jobous είπε

Δημοτικά τέλη δεν θα έχει ο λογαριασμός; Δύσκολο πολύ με 10 ευρώ έκπτωση να βγάλεις πιστωτικό...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

13 λεπτά πριν, korakios είπε

πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ μπας και τις έχουν κάπου και απλά δεν τις πέρασαν στο σύστημα ακόμα

Πιθανολογώ πως έχουν περαστεί, αλλά δεν έχουν "συγχρονιστεί" για να τις δουν όλοι, λογικά θα γίνεται το βράδυ μετά τις 11-12.., έτσι έχει γίνει και άλλη φορά.., αναμένω λίγο και βλέπω

9 ώρες πριν, bilham είπε

Αυτό το 60ρι το δίναμε από Black Friday:

"Από σήμερα Δευτέρα 20/11 έως και το Σάββατο 25/11 θα τρέξει η παρακάτω προσφορά Black Friday:

• 60 ευρώ δώρο στο ρεύμα με το Power Home Now, το οποίο θα αποδοθεί τμηματικά τους πρώτους έξι μήνες της Σύμβασης του πελάτη. To ποσό αντιστοιχεί αναλογικά σε 10 ευρώ μηνιαίως για διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών."

Μίλησα προ ολίγου (ξανά) με την εξυπηρέτηση και όντως έτσι θα αποδοθεί το 60άρι. Μου είπε ότι αφορά μόνο νέους πελάτες, αλλά έκανε παράλληλα αίτημα προς το τμήμα πωλήσεων να δουν "τι μπορούν να κάνουν για υφιστάμενους πελάτες".

Spoiler

Από την εμπειρία μου από προηγούμενες τράμπες μεταξύ προγραμμάτων, θεωρώ πιθανό οτί μπορούν να το δώσουν και σε υφιστάμενους.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τη Ζενίθ.

Τελικά η προθεσμία μέχρι 6 Ιανουαρίου για τη Volton αφορούσε μόνο τη Δωροεπιταγή στα Public? Οι 500 kWh/μήνα είναι hardcoded στα συμβόλαια χωρίς ημερομηνία λήξης.

• Like 2

Πως γίνεται να μην έχω reactions σήμερα ????

@doomnx ευχαριστούμε , αν δεν κάτσει με ελπέ θα πάω volton να δώσω πόνο στο AC ....

κάποιος είχε αναφέρει οτι του είπαν στο τηλ για το οτι η προθεσμία ήταν για το 50ρικο public και όχι για τα kw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, korakios είπε

Πως γίνεται να μην έχω reactions σήμερα ????

@doomnx ευχαριστούμε , αν δεν κάτσει με ελπέ θα πάω volton να δώσω πόνο στο AC ....

Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχει ένα σπίτι για τους τουρίστες μεταξύ των αλλαγών 🥹

25 λεπτά πριν, korakios είπε

@doomnx

κάποιος είχε αναφέρει οτι του είπαν στο τηλ για το οτι η προθεσμία ήταν για το 50ρικο public και όχι για τα kw

Ναι, έτσι είναι τελικά. Άσχετο ούτε εγώ έχω ριαξιονς πάλι. Και βλέπω και ένα -2 κόκκινο στο όνομα. Ντάξει τι σας έχω κάνει μωρμαλάκες; 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι, έτσι είναι τελικά. Άσχετο ούτε εγώ έχω ριαξιονς πάλι. Και βλέπω και ένα -2 κόκκινο στο όνομα. Ντάξει τι σας έχω κάνει με μωρμαλάκες; 🤣🤣🤣

είχε κάτσει και στον ekrepali , κόλλησε κάποιο reaction , ρώτα εκεί αν είναι , αποκλείεται με τόσα likes που έχεις πάρει να είσαι μείον

Επεξ/σία από korakios

1 λεπτό πριν, tounion είπε

Με βεβαίωση εκπροσώπησης από elpe μπορεί να γίνει η μεταφορά στην Volton ? Την δέχονται ή μόνο με λογαριασμό και εκκαθαριστικό μάλιστα που λένε ??

δε θυμάμαι αλλά στην τελική δώσε τους παλιότερο και μη λες τίποτα

Έχω πάει Volton από τέλη Δεκέμβρη κ μόλις πήρα τηλ. διευκρινιστικά για την επιταγή και τον υπολογισμό του δωρεάν ρεύματος του 1ου μήνα και μου είπαν τα εξής:

- Για τη δωροεπιταγή, αν δεν την εξαργυρώσεις δεν υπάρχει κ πρόβλημα, δεν σου ζητάνε κάτι, το θέμα είναι μην τη χρησιμοποιήσεις κ μετά φύγεις

- Για τον υπολογισμό του ρεύματος του 1ου μήνα πρέπει να βγει εκκαθαριστικός. Αν φύγεις πριν τον εκκαθαριστικό το χάνεις (επίσης υπάρχει σκέψη να εκδίδουν μόνο εκκαθαριστικούς λογαριασμούς...). Μπορούν να το κάνουν αυτό?

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...