Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Τελικά αυτό το Genius πού το είδατε; Δεν το βρίσκω κάπου αλλού

Είναι αποκλειστική πληροφόρηση - σύσταση από γνωστή μου του ΗΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, skykill3R είπε

Καλημέρα σας,

θέλω να παω σε Elpedison, για σπίτι που η κατανάλωση ειναι περίπου 70kWh τον μήνα.

Με συμφέρει καλύτερα να πάω σε πρόγραμμα Bright, ή στο ειδικό;

Επίσης στο σαιτ λέει οτι δίνουν δώρο 60 και όχι 100€. Έχει λήξει η προσφορά; Ήμουν πελάτης ΕΛΠΕ μέχρι και τον Άυγουστο σε άλλη πόλη. Δικαούμαι τις προσφορές για νέους πελάτες;

Ευχαριστώ!

Δικαιούσαι και ίσα που προλαβαίνεις να κλείσεις τα 100. Στείλε μήνυμα να σου στείλω τηλέφωνο. Εγώ στη θέση σου το Bright θα έβαζα σε τόσο χαμηλή κατανάλωση να ξεμπερδεύω. Έχει και χαμηλότερο πάγιο.

3 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Είναι αποκλειστική πληροφόρηση - σύσταση από γνωστή μου του ΗΡΩΝ

ΟΚ. Και τελικά απευθύνεται σε όλους;

• Like 1

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Τι προτείνεις @bilham?

Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν μία εμφανής και σαφής δήλωση ότι επιτρέπεται η χρήση αλλά απαγορεύεται η αναδημοσίευση και τροποποίηση χωρίς την άδειά σου και ότι επιφυλάσσεσαι για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σου (έτσι για να ψαρώσουν λίγο 😉)

Και ίσως κάποιο πολύ διακριτικό watemark στα αρχεία που είναι απλώς για ανάγνωση

9 ώρες πριν, nick_81 είπε

Καλημέρα παιδιά χαζή ερώτηση μάλλον.

Κάνω κίνηση να μπω βολτόν για αυτό τον μήνα και με είχε πάρει τώρα κάποια της nrg και μου έλεγε ότι έχει η βολτόν ρήτρα αναπροσαρμογής ενώ αυτοί δεν έχουν κλπ..

Από ότι είδα και τις 500 να περάσουμε λίγο δεν είναι παράλογη η χρέωση μέτα σε αυτό της βολτον είναι κάτι που δε βλέπω? Επίσης τον άλλο μήνα θα είναι απλό να αλλάξω πάλι έτσι? 

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

ΟΚ. Και τελικά απευθύνεται σε όλους;

Είναι να την πάρω τηλέφωνο για μια πατάτα που έκαναν πρόσφατα σε μια παροχή μου...να ρωτήσω περισσότερα και για το πρόγραμμα αυτό; Δεν αξίζει όμως, (ίσως για χαμηλές καταναλώσεις να ενδιαφέρει κάποιους.)

13 λεπτά πριν, skykill3R είπε

Καλημέρα σας,

θέλω να παω σε Elpedison, για σπίτι που η κατανάλωση ειναι περίπου 70kWh τον μήνα.

Με συμφέρει καλύτερα να πάω σε πρόγραμμα Bright, ή στο ειδικό;

Επίσης στο σαιτ λέει οτι δίνουν δώρο 60 και όχι 100€. Έχει λήξει η προσφορά; Ήμουν πελάτης ΕΛΠΕ μέχρι και τον Άυγουστο σε άλλη πόλη. Δικαούμαι τις προσφορές για νέους πελάτες;

Ευχαριστώ!

αν κυνηγάς δώρα μπες στο smart με τα 100 αν το προλάβεις και μετά Ήρων για το 50ρικο κτλ

1 λεπτό πριν, apopat είπε

Καλημέρα παιδιά χαζή ερώτηση μάλλον.

Κάνω κίνηση να μπω βολτόν για αυτό τον μήνα και με είχε πάρει τώρα κάποια της nrg και μου έλεγε ότι έχει η βολτόν ρήτρα αναπροσαρμογής ενώ αυτοί δεν έχουν κλπ..

myrae

2 λεπτά πριν, apopat είπε

Από ότι είδα και τις 500 να περάσουμε λίγο δεν είναι παράλογη η χρέωση μέτα σε αυτό της βολτον είναι κάτι που δε βλέπω? Επίσης τον άλλο μήνα θα είναι απλό να αλλάξω πάλι έτσι? 

ποια είναι η παράλογη χρέωση ?

όταν κάψεις 500kw την κάνεις ...

• Like 1

5 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Είναι να την πάρω τηλέφωνο για μια πατάτα που έκαναν πρόσφατα σε μια παροχή μου...να ρωτήσω περισσότερα και για το πρόγραμμα αυτό; Δεν αξίζει όμως, (ίσως για χαμηλές καταναλώσεις να ενδιαφέρει κάποιους.)

Βασικά αν δεν εμφανιστεί ούτε σήμερα στο site εγώ θα το βγάλω από τον πίνακα. Πρέπει να είναι εμπορικά διαθέσιμο, όχι κρυφό...

Spoiler
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Βασικά αν δεν εμφανιστεί ούτε σήμερα στο site εγώ θα το βγάλω από τον πίνακα. Πρέπει να είναι εμπορικά διαθέσιμο, όχι κρυφό...

είσαι νέος ακόμα , βιάστηκες 😁

• Like 1

Καλημέρα σε όλους,

@ekrepali @korakios Ευχαριστώ για tips όσον αφορά ΔΕΔΔΗΕ, ήθελαν ενα boost απο τηλέφωνο

Απο Ηρων αίτηση σε ελπε 28/12 γύρισε το ψηφίο σήμερα σε ΔΕΔΔΗΕ ( μετα από χτεσινό τηλέφωνο ), οπότε λογικά είμαι ελπε και επίσημα τώρα

Ερώτηση:

Στον Ηρων έκατσα από 20/11 μέχρι 28/12 και δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός φυσικά. Έχει μια επιλογή "Μέτρα μόνος σου από 5/01 μέχρι 10/01!" να δηλώσεις την κατανάλωση μονος σου .

Τι προτείνετε ?

Να βάλω την μέτρηση που έδωσα στην αίτηση της ελπεντισον ή να μην ασχοληθώ ?

Δεν θα έκανα τίποτα αλλά είδα πρόσφατα κάποια σχόλια οτι ο Ηρων συνεχίζει και στέλνει έναντι και δεν βγάζει τελικό λογαριασμό οπότε εχω μπερδευτεί ποια είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση

Ευχαριστώ πολύ

6 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Έχω ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό το πρόγραμμα. Είναι ήδη από εχθές εμπορικά διαθέσιμο. Λογικά σήμερα θα φανεί και στο site της ΗΡΩΝ

Αξίζει για όσους θέλουν σταθερότητα με καλή τιμή (για μπλε) και όχι μεγάλη ρήτρα αποχώρησης, αφού θα είναι  24€ το μέγιστο

1 λεπτό πριν, crypkratos είπε

Τι προτείνετε ?

Να βάλω την μέτρηση που έδωσα στην αίτηση της ελπεντισον ή να μην ασχοληθώ ?

Δεν θα έκανα τίποτα αλλά είδα πρόσφατα κάποια σχόλια οτι ο Ηρων συνεχίζει και στέλνει έναντι και δεν βγάζει τελικό λογαριασμό οπότε εχω μπερδευτεί ποια είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση

ναι δώσε την ίδια μέτρηση , μάλιστα αν περάσει πάλι μήνας όπως σε άλλους ξαναδώσε την ίδια

• Thanks 1

Παρολα τα τηλ. που χω κανει στον Ηρων να μου πιστωσουν πισω τα 90,00 ευρω που παρατυπα με χρεωσαν (θυμιζω ειχε γινει ανανεωση συμβολαιου απο solar σε guarantee με απαλλαγη απ τα 90 του σολαρ) τιποτα ακομη, το αιτημα σας εχει προωθηθει μου λενε..Αυριο ληγει ο λογαριασμος, τους εβαλα τα υπολοιπα κι οχι τα 90 κι επειδη την εκανα για ελπε ακυρωσα την παγια εντολη και περιμενω τελικο..Τι προτεινετε, να παω ΡΑΕ;;   

Υπαρχει το mail που το επιβεβαιωνει την 17-10-23 αλλα και η συνομιλια..

15 λεπτά πριν, bilham είπε

Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν μία εμφανής και σαφής δήλωση ότι επιτρέπεται η χρήση αλλά απαγορεύεται η αναδημοσίευση και τροποποίηση χωρίς την άδειά σου και ότι επιφυλάσσεσαι για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σου (έτσι για να ψαρώσουν λίγο 😉)

Και ίσως κάποιο πολύ διακριτικό watemark στα αρχεία που είναι απλώς για ανάγνωση

Ειλικρινά, πολύς κόπος για να προστατέψω στην ουσία τύπους που υπάρχουν σε ΦΕΚ και στους αναλυτικούς τιμοκαταλόγους των εταιρειών... Δεν πειράζει, τιμή μου και καμάρι μου να το αντιγράφουν. Αυτό σημαίνει ότι άρεσε. Εξάλλου φαίνεται ότι δεν είναι δικό τους γιατί δεν ξέρουν ούτε τα προγράμματα να περιγράψουν 😌

4 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

είσαι νέος ακόμα , βιάστηκες 😁

Ε ναι τζάμπα χαρά 

• Like 1

Μόλις τώρα, energy52 είπε

Παρολα τα τηλ. που χω κανει στον Ηρων να μου πιστωσουν πισω τα 90,00 ευρω που παρατυπα με χρεωσαν (θυμιζω ειχε γινει ανανεωση συμβολαιου απο solar σε guarantee με απαλλαγη απ τα 90 του σολαρ) τιποτα ακομη, το αιτημα σας εχει προωθηθει μου λενε..Αυριο ληγει ο λογαριασμος, τους εβαλα τα υπολοιπα κι οχι τα 90 κι επειδη την εκανα για ελπε ακυρωσα την παγια εντολη και περιμενω τελικο..Τι προτεινετε, να παω ΡΑΕ;;   

Υπαρχει το mail που το επιβεβαιωνει την 17-10-23 αλλα και η συνομιλια..

αν δεν το βιάζεσαι , πρώτα ΣτΚ και μετά επισυνάπτεις την απόφαση στο myrae ή τώρα που το σκέφτομαι άνοιξε ταυτόχρονα ωστε αν σου πουν αρλούμπες στο myrae απαντάς με το πόρισμα του ΣτΚ

3 λεπτά πριν, bilham είπε

Έχω ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό το πρόγραμμα. Είναι ήδη από εχθές εμπορικά διαθέσιμο. Λογικά σήμερα θα φανεί και στο site της ΗΡΩΝ

Αξίζει για όσους θέλουν σταθερότητα με καλή τιμή (για μπλε) και όχι μεγάλη ρήτρα αποχώρησης, αφού θα είναι  24€ το μέγιστο

Και όσους δεν ξέρουν το WeYellow...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...