Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, bilham είπε

Κοίτα από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στο internet και δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει και ποιος μπορεί να το παρουσιάσει σαν δικό του, καλό θα ήταν να πάρεις τα μέτρα σου πχ βάζοντας και εσύ watermark ή κάτι άλλο. Βέβαια διατηρείς το πλεονέκτημα μελλοντικών αναβαθμίσεων, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Δηλαδή, παίρνει ο άλλος τη δουλειά σου και την οικειοποιείται με το watermark? Αυτός ή αυτή και όχι εσύ;;

Και δεν έχει σημασία που εσύ δεν το χρησιμοποιείς για επαγγελματικό σκοπό, ο άλλος όμως το κάνει

Δεν θα το κάνεις ούτε για δάφνες ούτε για κάτι άλλο, αλλά για να προστατέψεις τον κόπο σου και αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν η δουλειά μας είναι σημαντική δεν την αφήνουμε εκτεθειμένη στο internet!

Τι προτείνεις @bilham?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, bilham είπε

Κοίτα από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στο internet και δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει και ποιος μπορεί να το παρουσιάσει σαν δικό του, καλό θα ήταν να πάρεις τα μέτρα σου πχ βάζοντας και εσύ watermark ή κάτι άλλο. Βέβαια διατηρείς το πλεονέκτημα μελλοντικών αναβαθμίσεων, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

δεν ντρεπονται.. τι φάση αυτός/η που το έκλεψε;; είναι ομάδα στο fb; το εκμεταλλεύεται οικονομικά; το θέλει ένα ευπρεπές δημόσιο κράξιμο απο πολλούς. άντε μην κάνουμε κανενα ντου εδώ οι ινσομνιάκηδες.. 

5 ώρες πριν, doomnx είπε

Τι προτείνεις @bilham?

ένα μινι  κάνσελ :P , ένα ξεβράκωμα ότι δεν τα λέει και καλά (όλο και κάτι θα κάνει λάθος), και μία παραπομπή στο αυθεντικό thread στο insomnia.  

Spam for ever! 

έβαλε και watermark o zuckeberg :P

Επεξ/σία από Cmg__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα...Για τις μηνιαιες καταμετρησεις..

στο άλλο νήμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

ήδη σπαμαρήστηκε το νήμα της ΔΕΗ με αυτό το θέμα

1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

τι φάση αυτός/η που το έκλεψε;;

το έχει εξηγήσει πίσω , όλα καλά (αν και το watermark χαζομάρα , μάλλον θα το βγάλει πιστεύω)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Καλημέρα παιδιά. Αυτή είναι η απάντηση μέσω email  που πήρα από το τμήμα πωλήσεων της ζενίθ στην ερώτηση εάν ισχύει η προσφορά των 60€ σε παλιούς πελάτες power home now σε περίπτωση που μεταβούν στο choice . εσείς τι καταλαβαίνετε? 

"

Καλημέρα σας,

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά νέες ενεργοποιήσεις δεν μπορεί να δοθεί σε υφιστάμενους πελάτες.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή μπορείτε να την έχετε , όμως η προσφορά που έχετε δεν θα συνεχίσει στο νέο πρόγραμμα,

Παραμένω στη διάθεση σας"

• Like 1

3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα παιδιά. Αυτή είναι η απάντηση μέσω email  που πήρα από το τμήμα πωλήσεων της ζενίθ στην ερώτηση εάν ισχύει η προσφορά των 60€ σε παλιούς πελάτες power home now σε περίπτωση που μεταβούν στο choice . εσείς τι καταλαβαίνετε? 

"

Καλημέρα σας,

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά νέες ενεργοποιήσεις δεν μπορεί να δοθεί σε υφιστάμενους πελάτες.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή μπορείτε να την έχετε , όμως η προσφορά που έχετε δεν θα συνεχίσει στο νέο πρόγραμμα,

Παραμένω στη διάθεση σας"

Χάνεις το δώρο αν αλλάξεις πρόγραμμα λέει. Λίγο κουλό αλλά Ζενίθ είναι αυτή. Δε ρώτησες ρε συ να μας πουν μέσω email για την απόδοση τι ισχύει τελικά.

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Χάνεις το δώρο αν αλλάξεις πρόγραμμα λέει. Λίγο κουλό αλλά Ζενίθ είναι αυτή. Δε ρώτησες ρε συ να μας πουν μέσω email για την απόδοση τι ισχύει τελικά.

Έστειλα τώρα πάλι email  με ξεκάθαρη ερώτηση.

"Η προσφορά choice είναι 10€ έκπτωση για 6 μήνες?"

Για να δούμε 😁τι θα πούνε 🤔

22 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έστειλα τώρα πάλι email  με ξεκάθαρη ερώτηση.

"Η προσφορά choice είναι 10€ έκπτωση για 6 μήνες?"

Για να δούμε 😁τι θα πούνε 🤔

Καλημέρα. Αυτό θα σου πούνε ακριβώς !!! Γιατί εμένα αυτό μου είπαν σε συμπλήρωση της αίτησης που είχα κάνει (05/01) και ζήτησα να προστεθεί το δώρο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, jobous είπε

Καλημέρα. Αυτό θα σου πούνε ακριβώς !!! Γιατί εμένα αυτό μου είπαν σε συμπλήρωση της αίτησης που είχα κάνει (05/01) και ζήτησα να προστεθεί το δώρο.

Και στο power home now  που είμαι έτσι ακριβώς το έδιναν. Αναλογικά 10αρικακι για 6 μήνες παραμονής στο πρόγραμμα!!

• Like 1

9 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ο Ήρων δεν έχει λογιστήριο.-

είναι χρόνια γνωστό το θέμα της μηχανογράφησης του Ήρων

6 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Ουτε εμένα η elpedison! 

αυτό είναι πιο πρόσφατο δυστυχώς

• Like 1
  • Sad 2

Καλημέρα σας,

θέλω να παω σε Elpedison, για σπίτι που η κατανάλωση ειναι περίπου 70kWh τον μήνα.

Με συμφέρει καλύτερα να πάω σε πρόγραμμα Bright, ή στο ειδικό;

Επίσης στο σαιτ λέει οτι δίνουν δώρο 60 και όχι 100€. Έχει λήξει η προσφορά; Ήμουν πελάτης ΕΛΠΕ μέχρι και τον Άυγουστο σε άλλη πόλη. Δικαούμαι τις προσφορές για νέους πελάτες;

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...