Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεταξύ Generous - Generous GUARANTEE HOME - Generous SIMPLY του Ηρων ποιο να επιλέξω έχοντας σχετικά μικρή κατανάλωση? (Ειμαι elpe και θα αλλάξω για κανα 2μηνο). 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, gmik είπε

Μεταξύ Generous - Generous GUARANTEE HOME - Generous SIMPLY του Ηρων ποιο να επιλέξω έχοντας σχετικά μικρή κατανάλωση? (Ειμαι elpe και θα αλλάξω για κανα 2μηνο). 

Ευχαριστώ

Το Guarantee Home χωρίς την προστασία τιμής βγαίνει φθηνότερο, ακόμα και χωρίς την έκπτωση συνέπειας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η ζενίθ την Black Friday είχε τμηματική απόδοση του 60€ σε 6 μήνες  που ίσχυε για μια μέρα. Αυτό που δίνουν τώρα μπορεί να το σπάσουν στους 12…😂

Spoiler

IMG_5474.jpeg.2c6b85077d06187f82294284d4a84fbe.jpeg

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 3

19 μέρες καθυστέρηση σε αλλαγή παρόχου λόγω δεδδηε που δεν έρχεται να μετρήσει αλλά ούτε δέχεται τις φωτο που έστειλα στον πάροχο (πιθανώς επειδή συνέπεσε με πρόσφατη αλλαγή του μετρητή). 

• Sad 3

35 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το Guarantee Home χωρίς την προστασία τιμής βγαίνει φθηνότερο, ακόμα και χωρίς την έκπτωση συνέπειας.

Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει το κίτρινο quarantinee home, αφού λέμε ότι με τη ρήτρα θα βγει σχεδόν 0.17 και όχι το (πράσινο) basic στα 0.14;

1 λεπτό πριν, Titarasaudi είπε

Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει το κίτρινο quarantinee home, αφού λέμε ότι με τη ρήτρα θα βγει σχεδόν 0.17 και όχι το (πράσινο) basic στα 0.14;

δίνει 50ρικο το πράσινο ?

• Like 1

Καλησπέρα. Τουρίστας που λόγω υποχρεώσεων άφησα το thrent μέσα στις γιορτές και όσο και να διαβάζω τελειωμό δεν έχει. Είχα μπει από 8/12 στο smart της elpe. Συνεχίζω να είμαι εκεί παρότι έγινε κίτρινο ή με πετάξανε στο πράσινο; Στο myelpedison δείχνει πάντως σαν πρόγραμμα το smart day, εκτός και αν ξεχάσανε να το αλλάξουν. Λογαριασμός δεν έχει βγει ακόμη, σήμερα καταχώρησα ενδείξεις, οπότε μετά τις 20/1. Είχα φουλ κατανάλωση το Δεκ (πάνω από 600 kw) οπότε θα έχει εξανεμιστεί το δώρο. Ήρων δεν πάω ήμουν πριν την elpe και με δείχνει ακόμη ενεργό (δεν έχει βγει εκκαθαριστικός). Volton διαβάζω ότι τελείωσε μάλλον η προσφορά για τις 500 δωρεάν. Δηλώνω άσχετος με τους νέους υπολογισμούς των τιμών οπότε ότι μου προτείνεται εσείς θα κάνω...Εσάς ξέρω εσάς εμπιστεύομαι...😁😁

• Confused 1

23 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τελικά αυτό το Genius πού το είδατε; Δεν το βρίσκω κάπου αλλού

Βάζουν τις τελευταίες πινελιές πριν το ανακοινώσουν επίσημα γιατί είναι προγραμματάρα και θα γίνει χαμός από αιτήσεις… 😂

1 λεπτό πριν, nick_81 είπε

Καλησπέρα. Τουρίστας που λόγω υποχρεώσεων άφησα το thrent μέσα στις γιορτές και όσο και να διαβάζω τελειωμό δεν έχει. Είχα μπει από 8/12 στο smart της elpe. Συνεχίζω να είμαι εκεί παρότι έγινε κίτρινο ή με πετάξανε στο πράσινο; Στο myelpedison δείχνει πάντως σαν πρόγραμμα το smart day, εκτός και αν ξεχάσανε να το αλλάξουν. Λογαριασμός δεν έχει βγει ακόμη, σήμερα καταχώρησα ενδείξεις, οπότε μετά τις 20/1. Είχα φουλ κατανάλωση το Δεκ (πάνω από 600 kw) οπότε θα έχει εξανεμιστεί το δώρο. Ήρων δεν πάω ήμουν πριν την elpe και με δείχνει ακόμη ενεργό (δεν έχει βγει εκκαθαριστικός). Volton διαβάζω ότι τελείωσε μάλλον η προσφορά για τις 500 δωρεάν. Δηλώνω άσχετος με τους νέους υπολογισμούς των τιμών οπότε ότι μου προτείνεται εσείς θα κάνω...Εσάς ξέρω εσάς εμπιστεύομαι...😁😁

Ναι επειδή έκανες αίτηση μέσα στο Νοέμβριο παραμένεις στο κίτρινο. Προλαβαίνεις τη Volton κάνε αύριο κινήσεις.

2 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Βάζουν τις τελευταίες πινελιές πριν το ανακοινώσουν επίσημα γιατί είναι προγραμματάρα και θα γίνει χαμός από αιτήσεις… 😂

🤣🤣🤣🤣

• Like 2

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα έβαζε watermark... Αλλά κακοπροαίρετη δεν είναι...

Δεν με πειράζει να χρησιμοποιείτε το spreadsheet όπως σας βολεύει. Δεν έχω βάλει κάποιο copyright ούτε το χρησιμοποιώ για επαγγελματικό σκοπό. Το δίνω εντελώς «open source» να το βελτιώσετε και να το επανεκδώσετε άμα θέλετε....

Δεν διεκδικώ ούτε δάφνες ούτε διακρίσεις....

Κοίτα από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στο internet και δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει και ποιος μπορεί να το παρουσιάσει σαν δικό του, καλό θα ήταν να πάρεις τα μέτρα σου πχ βάζοντας και εσύ watermark ή κάτι άλλο. Βέβαια διατηρείς το πλεονέκτημα μελλοντικών αναβαθμίσεων, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...

Δηλαδή, παίρνει ο άλλος τη δουλειά σου και την οικειοποιείται με το watermark? Αυτός ή αυτή και όχι εσύ;;

Και δεν έχει σημασία που εσύ δεν το χρησιμοποιείς για επαγγελματικό σκοπό, ο άλλος όμως το κάνει

Δεν θα το κάνεις ούτε για δάφνες ούτε για κάτι άλλο, αλλά για να προστατέψεις τον κόπο σου και αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα. 

Αν η δουλειά μας είναι σημαντική δεν την αφήνουμε εκτεθειμένη στο internet!

7 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Έχει μπει κάποιος πρόσφατα να δει τα προγράμματα της Ζενίθ; Γιατί βλέπω στα κίτρινα τιμολόγια αναφορά για 60€ δώρο... Υπήρχε καιρό ή τώρα μπήκε;

Αυτό το 60ρι το δίναμε από Black Friday:

"Από σήμερα Δευτέρα 20/11 έως και το Σάββατο 25/11 θα τρέξει η παρακάτω προσφορά Black Friday:

• 60 ευρώ δώρο στο ρεύμα με το Power Home Now, το οποίο θα αποδοθεί τμηματικά τους πρώτους έξι μήνες της Σύμβασης του πελάτη. To ποσό αντιστοιχεί αναλογικά σε 10 ευρώ μηνιαίως για διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών."

Μετά έπαιρνε παράταση κάθε 15 μέρες και τώρα φτάσαμε στο '24 και συνεχίζουμε με τα κίτρινα 😉 

• Like 3
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...