Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πιθανολογώ ότι στις 8/11 έληγε το παράθυρο "Μέτρα μόνος σου" για έναντι ένδειξη, οπότε δώθηκε εντολή στο σύστημα να εκδωθεί έναντι κατά προσέγγιση. Ταυτόχρονα έπεσες σε αλλαγή κύκλου τιμολόγησης κι αντί να τιμολογείσαι 1 μήνα πίσω, πήγε η τιμολόγηση σου 2 μήνες πίσω.

Οπότε βγήκε τώρα ο έναντι και ο τελικός θα βγει αργότερα. Ίσως σε μερικές μέρες, ίσως και μετά από 1 μήνα.

Πρόβλημα 1: Αν αυτός ο έναντι δεν πληρωθεί πριν βγει ο τελικός, ίσως έχεις θέμα με τη συνέπεια.

Πρόβλημα 2: Όταν βγει το PDF κοίτα τα δημοτικά τέλη...λογικά θα σε έχουν χρεώσει μέχρι 31/12.  Αν ναι, κάνε αμφισβήτηση κι ενημέρωσε τους πως έχεις αποχωρήσει και πρέπει να προχωρήσουν σε διορθώσεις.

Mπες και στο mydeddie app --> Μετρήσεις --> στατιστικά καταναλώσεων ---> ενδείξεις παροχής και τράβα screenshot των ενδείξεων. Αποκλείεται να μην είχες ένδειξη όταν αποχώρησησες... λογικά η αλλαγή έγινε με την ένδειξη που έδωσες στην elpedison.

Ναι κατι τετοιο θα παιχτηκε , νομιζω καλυτερα θα ηταν να κανω αιτημα myrae κατευθειαν οπως ειπε και ο korakios να μην μπλεξω με ηρων, ή να περιμενω λιγο ακομα να βγει και το pdf ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Just now, hamer said:

Ναι κατι τετοιο θα παιχτηκε , νομιζω καλυτερα θα ηταν να κανω αιτημα myrae κατευθειαν οπως ειπε και ο korakios να μην μπλεξω με ηρων, ή να περιμενω λιγο ακομα να βγει και το pdf ?

Περίμενε το pdf για να ξέρεις ακριβώς τι αμφισβητείς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

ακόμα η παροχή μου φαίνεται ενεργή εκεί , όταν φανεί ανενεργή τότε θα ασχοληθώ για τον τελικό λογαριασμό

έτσι και αλλιώς το έναντι επιστρέφεται

Μπορεις να πας σε μια εταιρια δηλαδη με δωρο ενα 100 ρικο ή 50ρικο να φυγεις με πιστωτικο υπολοιπο και να βγαζεις και λεφτα , στα επιστρεφουν σε iban ?

Επεξ/σία από hamer
  • Like 1

1 λεπτό πριν, hamer είπε

Μπορεις να πας σε μια εταιρια δηλαδη με δωρο ενα 100 ρικο ή 50ρικο να φυγεις με πιστωτικο υπολοιπο και να βγαζεις και λεφτα , στα επιστρεφουν σε iban ?

ναι αλλά σίγουρα θα κόψουν τα δώρα αν γίνονται τέτοια ή θα βάλουν όρους ....

• Like 1

1 λεπτό πριν, hamer είπε

θεωρητικά καταλαβαίνω πως ναι, μπορείς να τα αφήσεις και μέσα για την άλλη φορά ή να τα βγάλεις... 

πρακτικά δεν το βλέπω στα κοντά... θα μας βγάλουν το ζουμί να τα πάρουμε

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

θεωρητικά καταλαβαίνω πως ναι, μπορείς να τα αφήσεις και μέσα για την άλλη φορά ή να τα βγάλεις... 

πρακτικά δεν το βλέπω στα κοντά... θα μας βγάλουν το ζουμί να τα πάρουμε

Εχω φυγει απο Ηρων για παραδειγμα σε ενα μικρο σπιτι που εχω χωρις καταναλωση και αφησα πιστωτικο, πηγα ελπεντισον ξαναφησα πιστωτικο και ξαναγυρναω ηρων. Τωρα ομως με αλλαγμενο 2 φορες το τελευταιο νουμερο , πιανει για νεα συνδεση το ιδιο σπιτι γιατι εκανα και νεα αιτηση για το νεο 50ρικο. Πως θα παρω το πιστωτικο?>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, hamer είπε

Εχω φυγει απο Ηρων για παραδειγμα σε ενα μικρο σπιτι που εχω χωρις καταναλωση και αφησα πιστωτικο, πηγα ελπεντισον ξαναφησα πιστωτικο και ξαναγυρναω ηρων. Τωρα ομως με αλλαγμενο 2 φορες το τελευταιο νουμερο , πιανει για νεα συνδεση το ιδιο σπιτι γιατι εκανα και νεα αιτηση για το νεο 50ρικο. Πως θα παρω το πιστωτικο?>

ε θα βγεί (κάποτε) τελικός λογαριασμός για  το παλιό νούμερο,

μπορεί και να στα μεταφέρουν στο καινούριο;;;; καλή ερώτηση, νομίζω ο @korakios θα πει ναι

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

2 λεπτά πριν, hamer είπε

καταρχάς καλό είναι να μην αφήνετε πιστωτικά

θα πάρεις βεβαίωση εκπροσώπησης πρώτα απο ελπε (έβγαζε σε 5 εργάσιμες τώρα παίζει να καθυστερεί και παραπάνω) , μετά θα κάνεις αποσύνδεση απο το myheron και θα κάνεις αίτηση σαν νέος πελάτης

2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

μπορεί και να στα μεταφέρουν στο καινούριο;;;; καλή ερώτηση, νομίζω ο @korakios θα πει ναι

το πιστωτικό ? ναι , αφού ακολουθεί το ΑΦΜ

Οπως ειχα γραψει για το αλλο σπιτι με εναντι 109€ ειχα κανει στον Ηρων ακριβως ιδια περιοδο και σε ενα μικρο σπιτι μεχρι 08/11.

απο 09/11 πηγα ελπεντισον

Στο ενα ακομα στελνουν εναντι στο αλλο το μικρο βγαλανε εκκαθαριστικο πιστωτικο . Τωρα ξαναγυρναω το μικρο Ηρων αλλα θα ειναι με αλλαγμενο το τελευταιο ψηφιο. θα μπορεσουν να το πιστωσουν στο ιδιο /?

ηρων2.jpg

Μόλις τώρα, hamer είπε

Τωρα ξαναγυρναω το μικρο Ηρων αλλα θα ειναι με αλλαγμενο το τελευταιο ψηφιο. θα μπορεσουν να το πιστωσουν στο ιδιο /?

ένα ποστ πιο πάνω απο αυτό που πόσταρες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, korakios είπε

καταρχάς καλό είναι να μην αφήνετε πιστωτικά

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από washcloud

Και εκεί που μίλαγα με τη BEFON και της έλεγα αν είναι δυνατόν ακόμα να μην έχουν κλείσει την αίτηση τι γυρνάει και μου λέει:

- Ε, και τι βιάζεστε; Δεν έχετε ρεύμα τώρα;

:blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...