Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, korakios είπε

πως κατάφερες και έβγαλες πιστωτικό ?

Υποθέτω πλήρωσα περισσότερο έναντι ( εξοχικό) και έφυγα τέλος Δεκεμβρίου για Elpedison ( χάρις στις πολύ χρήσιμες συμβουλές εδώ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έκανα τις αλλαγές το εξέλ. Έτσι το έδινε και στο Power Home Now.

σταμάτησε αυτό πλέον και είναι στα μη εμπορικά (τώρα το πρόσεξα)

1 λεπτό πριν, Grdas είπε

Υποθέτω πλήρωσα περισσότερο έναντι ( εξοχικό) και έφυγα τέλος Δεκεμβρίου για Elpedison ( χάρις στις πολύ χρήσιμες συμβουλές εδώ).

Δίνεις ΙΒΑΝ και σου κάνουν κατάθεση

• Like 1

2 hours ago, doomnx said:

Αξίζει και προλαβαίνεις και τα 100 € μέχρι αύριο. Αν θες στείλε μου μήνυμα να σου στείλω το τηλέφωνο.

Δεν είχε πάψει η ελπε τα 100€ και δίνει πλέον δωροκαρτες, αν όχι ενδιαφέρομαι 

korakios είμαι Ήρωνα με αίτηση 29/12 το νούμερο στη δεδδιε άλλαξε αλλά στο my heron γράφει ότι ακόμα η αίτηση είναι σε επεξεργασία. Τι γίνεται; τα ζώα μου τα αργά; θέλω να φύγω γιατί θα τιμολογηθω ψηλά στο guarantee αλλά δεν έχω ΕΚΠΡΩΣΟΠΗΣΗ για να ξαναπάω βολτον που ήμουνα τον νοεμβριο,/υπόψιν Δεκέμβριο ήμουνα ελπεντισον

9 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Δεν είχε πάψει η ελπε τα 100€ και δίνει πλέον δωροκαρτες, αν όχι ενδιαφέρομαι 

Προλαβαίνεις σήμερα και αύριο. Στείλε μου μήνυμα.

5 λεπτά πριν, sosias είπε

korakios είμαι Ήρωνα με αίτηση 29/12 το νούμερο στη δεδδιε άλλαξε αλλά στο my heron γράφει ότι ακόμα η αίτηση είναι σε επεξεργασία. Τι γίνεται; τα ζώα μου τα αργά;

ναι , μπορεί και να τους πάρει κανα 10ήμερο

5 λεπτά πριν, sosias είπε

θέλω να φύγω γιατί θα τιμολογηθω ψηλά στο guarantee αλλά δεν έχω ΕΚΠΡΩΣΟΠΗΣΗ για να ξαναπάω βολτον που ήμουνα τον νοεμβριο,/υπόψιν Δεκέμβριο ήμουνα ελπεντισον

ε, εντάξει , ούτε διβδόμαδο δε θα κάτσεις ?

Ήθελες να προλάβεις τα 500kw της volton ? Χλωμό , είχα ζητήσει βεβαίωση εκπροσώπησης μέσω chat/email αλλά μου δώσανε μετά απο όταν ενημερώθηκε το myheron

Μια ερώτηση, όταν έφυγα από Ήρωνα για ΕΛΠΕ, με πήραν από Ήρωνα και με ρωτούσαν γιατί φεύγω κλπ. Έχω κάνει αίτηση και του πατέρα μου για να φύγει για ΕΛΠΕ, από ότι μου έλεγε μάλλον τον έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα αλλά λόγω δουλειάς δεν το σήκωσε. Υπάρχει περίπτωση να "κολλήσει" η αίτηση για κάτι τέτοιο ή δεν έχει καμία σχέση ο Ήρωνας αφού την εκπροσώπηση την αναλαμβάνει η ΕΛΠΕ?

Μόλις τώρα, tzagaritos είπε

Μια ερώτηση, όταν έφυγα από Ήρωνα για ΕΛΠΕ, με πήραν από Ήρωνα και με ρωτούσαν γιατί φεύγω κλπ. Έχω κάνει αίτηση και του πατέρα μου για να φύγει για ΕΛΠΕ, από ότι μου έλεγε μάλλον τον έπαιρναν τηλέφωνο σήμερα αλλά λόγω δουλειάς δεν το σήκωσε. Υπάρχει περίπτωση να "κολλήσει" η αίτηση για κάτι τέτοιο ή δεν έχει καμία σχέση ο Ήρωνας αφού την εκπροσώπηση την αναλαμβάνει η ΕΛΠΕ?

δεν έχει καμία σχέση ο Ήρωνας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, sosias είπε

στη zenith τελικά το δώρο των 60 ευρώ αφορά 6 μήνες από δέκα ευρώ μίλησα με chat

Συνομιλία πριν από λίγο με live chat ζενίθ…

Spoiler

IMG_5473.jpeg.ace3c3cbd313e8b3ee57d6cd8cddf3c3.jpeg

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 1

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Αυτά είπε και σε μένα η Έλενα. Την έπρηξε όλο το Insomnia 😂

αφήστε την κοπέλα , πωπωπω, πλακώσαν οι τουρίστες σαν τις ακρίδες 😂

8 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Συνομιλία πριν από λίγο με live chat ζενίθ…

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_5473.jpeg.ace3c3cbd313e8b3ee57d6cd8cddf3c3.jpeg

greg εγώ μίλησα με τον Κωνσταντίνο με είχε στην αναμονή και απάντησε σε 6 μήνες 10 ευρώ .Αυτό είναι και το πιο πιθανό αφού αυτό έκανε παλιότερα με άλλο προγραμμα Τώρα αν ελπίζεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταια

• Like 2

1 λεπτό πριν, sosias είπε

greg εγώ μίλησα με τον Κωνσταντίνο με είχε στην αναμονή και απάντησε σε 6 μήνες 10 ευρώ .Αυτό είναι και το πιο πιθανό αφού αυτό έκανε παλιότερα με άλλο προγραμμα Τώρα αν ελπίζεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταια

Ναι ξέρω το πιο πιθανό αυτό είναι με αυτή την εταιρεία γιατί είναι γνωστοί τσιγκούνηδες… 

Αλλα κατάλαβε με! Αναζητώ μια εναλλακτική πηγή τουρισμού κι εγώ… 😂

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2/1 με πήραν από volton γιατί είχα αφήσει τα στοιχεία μου, έστειλα δικαιολογητικά και έγινε και η τηλεφωνική επιβεβαίωση. 4/1 μου έστειλαν ότι έγινε καταχώρηση και θα επικοινωνήσουν όταν ενεργοποιηθεί. Το σάιτ της ΥΔΕ δείχνει την παροχή με +1 νούμερο, ενώ το άλλο σάιτ της καταμέτρησης βγάζει λάθος και το παλιό και το καινούριο. Στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ δεν δείχνει τίποτα εντωμεταξύ από καταμετρήσεις για την παροχή. Έχει γίνει η μετάβαση; Θα στρώσει στην πορεία η εφαρμογή ή είναι άσχετο ότι δεν βλέπω προηγούμενα στοιχεία της παροχής;

Επεξ/σία από marinna
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, marinna είπε

Το σάιτ της ΥΔΕ δείχνει την παροχή με +1 νούμερο

Έχει γίνει η μετάβαση

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...