Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Έχει μπει κάποιος πρόσφατα να δει τα προγράμματα της Ζενίθ; Γιατί βλέπω στα κίτρινα τιμολόγια αναφορά για 60€ δώρο... Υπήρχε καιρό ή τώρα μπήκε;

image.png.fd29f27a19f2472c47e3083e2139697e.png

Αυτό πρέπει να μπήκε σήμερα. Διότι εχθές που με πήραν τηλέφωνο για την αίτηση μου να μεταβώ στο choice από το power home now, μου είπαν ότι δεν με συμφέρει διότι στο power home now  έχω τα 60€ δώρο ενώ στο choice όχι.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω ένα πιστωτικό υπόλοιπο περίπου 90 Ευρώ στην Elpedison. Κάθομαι και τα τρώω πρώτα και μετά πάω για Ήρωνα (ή και αλλού) ή φεύγω τώρα και αφήνω το πιστωτικό για όταν επιστρέψω; 

Τί λέτε;

3 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Έχω ένα πιστωτικό υπόλοιπο περίπου 90 Ευρώ στην Elpedison. Κάθομαι και τα τρώω πρώτα και μετά πάω για Ήρωνα (ή και αλλού) ή φεύγω τώρα και αφήνω το πιστωτικό για όταν επιστρέψω; 

Τί λέτε;

Καλύτερα κάτσε και φατα.Οσο λιγότεροι πιστωτικοί λογαριασμοί μένουν τόσο καλύτερα για τον μέλλον δωρα κλπ.

• Like 2
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Grdas είπε

Ξέρει κανείς, αν πιστωτικός λογαριασμός Volton εισπράττεται σε Κατάστημα τους ή πρέπει να μιλήσω με εξυπηρέτηση ?

πως κατάφερες και έβγαλες πιστωτικό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Τί λέτε;

Πήγαινε να φας της Volton και ξαναγύρνα όταν θα έχει φθηνότερη τιμή kWh η ELPEDISON αν είναι.

ΕΔΙΤ: Αλλά είναι σωστό κι αυτό που λέει ο favou2000, αν τα φας τώρα μετά θα σε βλέπουν σίγουρα ως νέο πελάτη.

Επεξ/σία από doomnx

53 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Γίνεται μια φορά να βγάλει λογαριασμό ο ΗΡΩΝ και να είναι σωστός; Μία φορά ρε γαμώτο να μην ασχοληθώ με μα*#)#*΅$!

Είχα πιστωτικό υπόλοιπο που υποτίθεται θα κάλυπτε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό (κατανάλωση ως 17/11), ώστε όταν εκδωθεί ο τελικός στα καπάκια (κατανάλωση ως 27/11) να φαίνεται ο εκκαθαριστικός πληρωμένός για πάρω τη συνέπεια του.

Κάνει λοιπόν ο ΗΡΩΝ μαγικό... εμφανίζει κανονικά στη λογιστική καρτέλα το πιστωτικό υπόλοιπο, αλλά στον εκκαθαριστικό το προηγούμενο υπόλοιπο είναι μηδενικό αντί για πιστωτικό. 🤬

Εν τω μεταξύ κλασικά ο λογαριασμός βγήκε σήμερα, με ετεροχρονισμένη ημερομηνία παραμονή πρωτοχρονιάς... ώστε να είναι καλυμμένοι πως έβγαλαν λογαριασμό σε μηνιαία βάση. Όσο για το PDF, θα εμφανιστεί σε 2-3 μέρες...

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Εγω ειχα παει Heron Σεπτεμβριο μεχρι 08/11... μετα Elpedison και τωρα Volton

E Αυτοι ακομα εναντι βγαζουν ...... και θυμήθηκαν να βαλουν εναντι 109€ .

Ελπιζω εκεινο το διαγραμμένο 109 να ισχυει, γιατι ετσι οπως παει η δουλεια θα πληρωνουμε εναντι σε 3 εταιριες ταυτοχρονα

ΗΡΩΝ.jpg

47 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Απο το τμήμα διαχείρισης αποσύνδεσεων (κεντρικά Ήρων όχι κάποια άλλη εταιρεία).

+30 21 6001 9760

Εάν δεχτείς την αντιπροσφορά του ηρωνα πως προχωράει μετά η διαδικασία? πρέπει να κάνεις αίτημα υπαναχωρήσης στην ελπε?

1 ώρα πριν, dimviii είπε

σημερα επιβεβαιωθηκε τηλεφωνικα το 100ρικο χ 2 της Ελπε για το σπιτι στην Αθηνα και στο σπιτι στο χωριο🤑

Ευχαριστω doomnx !👍

επελεξα παγια εντολη  για να μην εχω να περιμενω  εγγυησεις επιστροφη για οταν θα ερθει η ωρα να φυγω.

Καλα εκανα?

Στο χωριο δεν εχω αλλαξει  προμηθευτης ρευματος (δεη) για 30 χρονια.

Αληθεια τι υψος εγγυησης να περιμενω επιστροφη?

Οσο γράφει ο λογαριασμός.

2-3€

• Like 1

3 minutes ago, ruudy said:

Εάν δεχτείς την αντιπροσφορά του ηρωνα πως προχωράει μετά η διαδικασία? πρέπει να κάνεις αίτημα υπαναχωρήσης στην ελπε?

Δεν έχω ιδέα.

Λογικά απλά απαντάνε αρνητικά στην αίτηση αποδέσμευσης μου και δεν κάνω τίποτα άλλο.

Πχ τώρα τους ζήτησα χρόνο μέχρι αύριο το πρωί να αποφασίσω και ενώ η Elpedison μου είπε ότι εγκρίθηκε η αίτηση, ακόμα δεν έχω εκπροσωπηθεί μέχρι να με αφήσει ο Ήρων.

• Like 1

5 minutes ago, hamer said:

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Εγω ειχα παει Heron Σεπτεμβριο μεχρι 08/11... μετα Elpedison και τωρα Volton

E Αυτοι ακομα εναντι βγαζουν ...... και θυμήθηκαν να βαλουν εναντι 109€ .

Ελπιζω εκεινο το διαγραμμένο 109 να ισχυει, γιατι ετσι οπως παει η δουλεια θα πληρωνουμε εναντι σε 3 εταιριες ταυτοχρονα

Έπρεπε να συνεχίσεις να δίνεις έναντι ένδειξη (αυτή της αποχώρησης), ώστε να βγαίνει έναντι με μηδενική κατανάλωση. Κι εγώ δε ξαναμπλέκω με ΗΡΩΝ στο ρεύμα... ειδικά τώρα που η κιλοβατώρα έχει πάει 0.17, το 50άρι φεύγει αέρας και θα είναι μεγάλο το ποσό που θα φάνε απ'τη συνέπεια τελικού.

6 λεπτά πριν, sosias είπε

στη zenith τελικά το δώρο των 60 ευρώ αφορά 6 μήνες από δέκα ευρώ μίλησα με chat

Έκανα τις αλλαγές το εξέλ. Έτσι το έδινε και στο Power Home Now.

13 λεπτά πριν, sosias είπε

στη zenith τελικά το δώρο των 60 ευρώ αφορά 6 μήνες από δέκα ευρώ μίλησα με chat

δεν έχουν λεφτά και αυτοί και μας τα δίνουν με δόσεις ... 😛

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...