Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Κατάλαβα.. Ήλπιζα να ήταν και πράσινο για να γνωρίζω πότε θα γίνω τουρίστας, μιας και τα ex post με αγχώνουν, αλλά μάλλον με μαξ 150 κιλοβατώρες το μήνα με συμφέρει το σταθερό της για ένα 10μηνο.. Κανά 50ρι κερδίζω σύνολο σε σχεση με τη χαμηλοτερη ΔΕΗ γενάρη, αλλά οκ.

αντίθετα με τόσο χαμηλή κατανάλωση χτυπάς δώρα αβέρτα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδή έχω υψηλούλες καταναλώσεις βλέπε 500+/μήνα, τώρα που άλλαξε ο χρόνος και είμαι στο Elpe Smart (τα έχω πάρει τα 100 Ε σε αρνητικό λογαριασμό έναντι), να χαράξω καμιά ρότα για Volton που δίνει 1 μήνα τσάμπα ρεύμα; Απλά να τους δώσω εγώ μετρήσεις όταν είναι εφικτό φαντάζομαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BigJim34 είπε

Νέο μπλε από τον ΉΡΩΝΑ

FIX GENIUS HOME το βάφτισαν... αδιάφορο θα το έλεγα 

IMG_20240108_161838.jpg

Μια τρύπα στο νερό. Χωρίς τη συνέπεια πληρώνεις τα ίδια με το HOME FIX 3. Αλλά και με την έκπτωση συνέπειας πάλι δεν λέει κάτι. Καλύτερα πάτε στο WeYellow που δεν έχει καθόλου δέσμευση και βγαίνει στην ίδια τιμή και χωρίς συνέπεια.

Το έβαλα στο εξελάκι.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Sovjohn είπε

Επειδή έχω υψηλούλες καταναλώσεις βλέπε 500+/μήνα, τώρα που άλλαξε ο χρόνος και είμαι στο Elpe Smart (τα έχω πάρει τα 100 Ε σε αρνητικό λογαριασμό έναντι), να χαράξω καμιά ρότα για Volton που δίνει 1 μήνα τσάμπα ρεύμα; Απλά να τους δώσω εγώ μετρήσεις όταν είναι εφικτό φαντάζομαι;

οριακά προλαβαίνεις για volton , άργησες

1 minute ago, korakios said:

αντίθετα με τόσο χαμηλή κατανάλωση χτυπάς δώρα αβέρτα

Έχεις δίκιο.. το θέμα είναι πως θα πρέπει να κάθομαι να υπολογίζω στο περίπου πότε θα έχω κάνει τις καταναλώσεις και ξανα αίτηση για αλλού, πράγμα λίγο αγχωτικό. Βέβαια αν το παίξει κάποιος σωστά μπάλα στο τέλος δεν θα πληρώνει σχεδόν τίποτα

3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Έχει μπει κάποιος πρόσφατα να δει τα προγράμματα της Ζενίθ; Γιατί βλέπω στα κίτρινα τιμολόγια αναφορά για 60€ δώρο... Υπήρχε καιρό ή τώρα μπήκε;

image.png.fd29f27a19f2472c47e3083e2139697e.png

αφού έδιωξε τους υπάλληλους (επειδή λένε δεν απαντά κανένας) , τώρα δίνει δώρα και η Ζενίθ 😂

περιμένω ποστ απο εδώ μιας και δεν αναγράφεται κάτι στους όρους , αν είναι μόνο για την κατανάλωση , αν το δίνουν με δόσεις, αν υπάρχουν περιορισμοί κτλ

πάντως αν είναι σαν τα άλλα , ζάχαρη , τον ταράξαμε τον Ήρων και την ελπέ 🤣

2 λεπτά πριν, SAnathema είπε

Έχεις δίκιο.. το θέμα είναι πως θα πρέπει να κάθομαι να υπολογίζω στο περίπου πότε θα έχω κάνει τις καταναλώσεις και ξανα αίτηση για αλλού, πράγμα λίγο αγχωτικό. Βέβαια αν το παίξει κάποιος σωστά μπάλα στο τέλος δεν θα πληρώνει σχεδόν τίποτα

βάλε 150*(0,17+0,04876)*1,06=34,8 συν δημοτικά τέλη ΕΡΤ , τζάμπα θα σου βγει

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

περιμένω ποστ απο εδώ μιας και δεν αναγράφεται κάτι στους όρους , αν είναι μόνο για την κατανάλωση , αν το δίνουν με δόσεις, αν υπάρχουν περιορισμοί κτλ

Spoiler

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από kkaragki

14 minutes ago, korakios said:

αφού έδιωξε τους υπάλληλους (επειδή λένε δεν απαντά κανένας) , τώρα δίνει δώρα και η Ζενίθ 😂

πάντως αν είναι σαν τα άλλα , ζάχαρη , τον ταράξαμε τον Ήρων και την ελπέ 🤣

βάλε 150*(0,17+0,04876)*1,06=34,8 συν δημοτικά τέλη ΕΡΤ , τζάμπα θα σου βγει

άρα κανά δίμηνο λογικά κάθομαι με μηδενικούς λογαριασμούς και στο τέλος πάω αλλού.. Καλή φάση. Ελπιζω μόνο να έχει βγει κανάς λογαριασμός ως τότε για να μη τρέχω με βεβαιώσεις εκπροσώπησης. Γενικα @korakios αυτή η τιμή που έχεις που βγαίνει περίπου 23 λεπτά η κιλοβατώρα θεωρείς πως είναι η μαξ τιμή που μπορεί να παίξει στο σμαρτ για αυτό το δίμηνο?

2 λεπτά πριν, kkaragki είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_3.png

ναι , οκ, αλλά δεν πήρα κάποια χρήσιμη πληροφορία για αυτά που ανέφερα

1 λεπτό πριν, SAnathema είπε

Γενικα @korakios αυτή η τιμή που έχεις που βγαίνει περίπου 23 λεπτά η κιλοβατώρα θεωρείς πως είναι η μαξ τιμή που μπορεί να παίξει στο σμαρτ για αυτό το δίμηνο?

το 0,17 , το άλλο οι ρυθμιζόμενες και όχι μπορεί να πάει και πιο πάνω φυσικά , αλλά δε σε καίει

• Like 2

4 λεπτά πριν, kkaragki είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_3.png

Spoiler

Ζήτα ρε συ και κα'να Ίνστα από την Έλενα.....Φαίνεται δυνατό.

Και στείλε κα΄να πμ μετά 😁

Spoiler

....και θα ΄χουμε και άκρη στη Ζενίθ έτσι :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα επιβεβαιωθηκε τηλεφωνικα το 100ρικο χ 2 της Ελπε για το σπιτι στην Αθηνα και στο σπιτι στο χωριο🤑

Ευχαριστω doomnx !👍

επελεξα παγια εντολη  για να μην εχω να περιμενω  εγγυησεις επιστροφη για οταν θα ερθει η ωρα να φυγω.

Καλα εκανα?

Στο χωριο δεν εχω αλλαξει  προμηθευτης ρευματος (δεη) για 30 χρονια.

Αληθεια τι υψος εγγυησης να περιμενω επιστροφη?

Επεξ/σία από dimviii

8 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , οκ, αλλά δεν πήρα κάποια χρήσιμη πληροφορία για αυτά που ανέφερα

Ναι, ναι, έχεις δίκιο. Θα κάνω μια προσπάθεια τώρα μέσω τηλ (🤬) (μπας και) και θα ενημερώσω.

Γίνεται μια φορά να βγάλει λογαριασμό ο ΗΡΩΝ και να είναι σωστός; Μία φορά ρε γαμώτο να μην ασχοληθώ με μα*#)#*΅$!

Είχα πιστωτικό υπόλοιπο που υποτίθεται θα κάλυπτε τον εκκαθαριστικό λογαριασμό (κατανάλωση ως 17/11), ώστε όταν εκδωθεί ο τελικός στα καπάκια (κατανάλωση ως 27/11) να φαίνεται ο εκκαθαριστικός πληρωμένός για πάρω τη συνέπεια του.

Κάνει λοιπόν ο ΗΡΩΝ μαγικό... εμφανίζει κανονικά στη λογιστική καρτέλα το πιστωτικό υπόλοιπο, αλλά στον εκκαθαριστικό το προηγούμενο υπόλοιπο είναι μηδενικό αντί για πιστωτικό. 🤬

Εν τω μεταξύ κλασικά ο λογαριασμός βγήκε σήμερα, με ετεροχρονισμένη ημερομηνία παραμονή πρωτοχρονιάς... ώστε να είναι καλυμμένοι πως έβγαλαν λογαριασμό σε μηνιαία βάση. Όσο για το PDF, θα εμφανιστεί σε 2-3 μέρες...

• Like 2

@korakios τελευταία ερώτηση σορρυ για το πρηχτήρι. Αυτό που γράφουν στις συμβάσεις:

αλλαγή Προμηθευτή επιτρέπεται μόνο έπειτα από προηγούμενη έγγραφη
καταγγελία της παρούσης.

τι σημαίνει πρακτικα? Πρέπει να κάνω κάποιο έγγραφο αν θελήσω να φύγω ή είναι τυπικό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...