Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έλα σε προσωπικό μήνυμα, μπορείς ακόμα (όχι από το website)

Spoiler

...έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μπας και τελικά το ξεκίνησες εκείνο το ονλιφανς... :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Με το 70% των οικιακών μετρητών στη ΔΕΗ είναι και παραείναι...

Screenshot_20240106-192312.png.6348960d1ac2b44da52c399f81dd749a.png

Στα ex-post η τελική τιμή για τον Ιανουάριο θα εξαρτηθεί από την χρηματιστηριακή τιμή του ρεύματος των επόμενων ημερών. Μπορεί να βγει μικρότερη, μπορεί μεγαλύτερη. Η τιμή που βλέπεις είναι με βάση τη μέση χονδρική τιμή Δεκεμβρίου.

Το 4All της ΔΕΗ έχει κλειδώσει τιμή για τον Ιανουάριο, σωστά.

Καλύτερη επιλογή στα κυμαινόμενα είναι να πας να πάρεις το κατοστάρικο της ELPEDISON γιατί όσο κ να πέσει η χονδρική, πάλι κερδισμένος θα βγεις.

Καθαρά από τιμή ρεύματος, συγκρίσεις μπορούν μόνο σε μπλε και ex-ante, γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές που δεν ξέρουμε (ex-post). Γενικά, χωρίς δώρα, τη φθηνότερη τιμή για τον Ιανουάριο δίνει το 4All.

Σχετικά παρόμοιες τιμές κάθε μήνα θα δίνουν τα σταθερά.

Για τους γονείς, αν δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάζουν διάλεξε το Bright με τα 100 €. Εκτός αν έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση, οπότε πήγαινε σε ελίν. Οτιδήποτε άλλο κ να διαλέξεις θα σε τρώει η αγωνία με τις τιμές κάθε μήνα και πόσο θα φτάσει η ρήτρα κ θα είσαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη να κλείσεις σταθερό.

Εγώ είμαι ήδη ελπε, από τον νεομβριο όταν δίναν 50+50 σε πόντους go4more( οι οποίοι σημειωτέον ακόμη δεν έχουνε μπει, βέβαια μπορεί να φταίει ότι δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα που δήλωσα αν και με διαβεβαιωσαν ότι δεν παίζει ρόλο, είδα σε ένα άλλο ποστ κάτι για 150 ημέρες οπότε ίσως παίζει κι αυτό ). Τώρα λογικά θα την κάνω για econtract του ήρων. Υπάρχει άραγε τρόπος για υφιστάμενους πελάτες να πάρουμε το 60αρι(100?? ) και να πάμε ηρων τον επόμενο μήνα; ή αναγκαστικά αλλαγή; 

10 λεπτά πριν, sofos92 είπε

Εγώ είμαι ήδη ελπε, από τον νεομβριο όταν δίναν 50+50 σε πόντους go4more( οι οποίοι σημειωτέον ακόμη δεν έχουνε μπει, βέβαια μπορεί να φταίει ότι δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα που δήλωσα αν και με διαβεβαιωσαν ότι δεν παίζει ρόλο, είδα σε ένα άλλο ποστ κάτι για 150 ημέρες οπότε ίσως παίζει κι αυτό ). Τώρα λογικά θα την κάνω για econtract του ήρων. Υπάρχει άραγε τρόπος για υφιστάμενους πελάτες να πάρουμε το 60αρι(100?? ) και να πάμε ηρων τον επόμενο μήνα; ή αναγκαστικά αλλαγή;

έπρεπε απο το Δεκέμβριο να άλλαζες σε Ήρων μπας και προλάβαινες τα 100 της ελπέ

αν έχεις μεγάλη κατανάλωση που να φτάνει 500kw/μήνα δες και δωρεάν kw της volton , αλλιώς Ήρων για 50€

για την κάρτα

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

έπρεπε απο το Δεκέμβριο να άλλαζες σε Ήρων μπας και προλάβαινες τα 100 της ελπέ

αν έχεις μεγάλη κατανάλωση που να φτάνει 500kw/μήνα δες και δωρεάν kw της volton , αλλιώς Ήρων για 50€

για την κάρτα

Το είχα σκοπό αλλά συνέβη το εξής που θεωρώ είναι ένας τρόπος της elpedison να μην σε χάσει πάνω στον μήνα. Πήγα περίπου στα μέσα του Νοεμβρίου και η πλατφόρμα για να δήλωσω τις κιλοβατώρες δεν μου άνοιξε πάρα μόνο μετά το πέρας της προθεσμίας εκείνου του μήνα. Μου ήρθε λοιπόν ένας λογαριασμός με πολύ λίγες κιλοβατώρες σχετικά, και σε τηλέφωνο μου, με ενημέρωσαν ότι θα δηλώσω όλες μαζί τις κιλοβατώρες τον Δεκέμβριο και θα πάει η χρέωση αναλογικά για την κάθε μέρα Νοεμβρίο- Δεκεμβρίο. Εν πασει περιπτώσει τώρα πάει, οπότε σκέφτομαι το επόμενο βήμα που μάλλον θα είναι ο ηρων. Αν και για να πω την αλήθεια έχει αρχίσει να με κουράζει αυτός ο "τουρισμός" αλλά τι να κάνεις είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώνεις κάτι της προκοπής. 

3 λεπτά πριν, sofos92 είπε

Μου ήρθε λοιπόν ένας λογαριασμός με πολύ λίγες κιλοβατώρες σχετικά, και σε τηλέφωνο μου, με ενημέρωσαν ότι θα δηλώσω όλες μαζί τις κιλοβατώρες τον Δεκέμβριο και θα πάει η χρέωση αναλογικά για την κάθε μέρα Νοεμβρίο- Δεκεμβρίο

κρίμα, δεν είχε σχέση αυτό , θα γινόταν εκκαθάριση απο την ένδειξη που θα έπαιρνε η ελπέ απο ΔΕΔΔΗΕ όταν θα την έδινες Ηρών

4 λεπτά πριν, sofos92 είπε

Εν πασει περιπτώσει τώρα πάει, οπότε σκέφτομαι το επόμενο βήμα που μάλλον θα είναι ο ηρων. Αν και για να πω την αλήθεια έχει αρχίσει να με κουράζει αυτός ο "τουρισμός" αλλά τι να κάνεις είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώνεις κάτι της προκοπής. 

το πολύ-πολύ κάνε μια σύντομη τράμπα για τα 50€ Ήρων και σκέψου μετά για σταθερό

αν έχεις μικρές καταναλώσεις "μικρή" η χασουρα

• Thanks 1

13 ώρες πριν, korakios είπε

δες τους 2 τρόπους χαμηλά μπας και έγινε η αλλαγή

βάλε την έκπτωση συνέπειας που θα χάσεις vs δωρεάν 500kw στη volton ή (αν προλαβαίνεις) 1000kw με ακριβή χρέωση αλλά μείον τα 100€ απο ελπέ

10 εργάσιμες περίπου

Πέταξε τρελό χαρταετό η ΕΛΠΕ. Εβαλα τον κωδικό παροχής από την Προτεργια και μου πέταξε κανονικά τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ, οπότε δεν έγινε η μετάβαση ακόμα. 

Και σήμερα λόγω αργιας, το τηλ τους έκλεινε 

• Sad 1

1 ώρα πριν, sofos92 είπε

Εγώ είμαι ήδη ελπε
[...]
για υφιστάμενους πελάτες να πάρουμε το 60αρι(100?? ) και να πάμε ηρων τον επόμενο μήνα; ή αναγκαστικά αλλαγή;

Για υφιστάμενους δεν γίνεται τίποτα -- από τη δική μου επαφή τουλάχιστον. Να πάτε Volton και σε ένα μήνα βλέπουμε ξανα τι παίζει.

9 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Πέταξε τρελό χαρταετό η ΕΛΠΕ. Εβαλα τον κωδικό παροχής από την Προτεργια και μου πέταξε κανονικά τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ, οπότε δεν έγινε η μετάβαση ακόμα. 

Και σήμερα λόγω αργιας, το τηλ τους έκλεινε 

Κανονικότατα. Δεν παίζει να έχουν ανοίξει καν τα email στη BEFON.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, bilham είπε

Πάντως κράτα και καμιά πισινή... για κάθε ενδεχόμενο...

Όχι, δεν τίθεται ζήτημα να μην τα πάρεις τα 100 € αν είσαι καινούργιος πελάτης. Αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος για την πληροφορία δεν θα έλεγα τίποτα.

Επεξ/σία από doomnx

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όχι, δεν ζήτημα να μην τα πάρεις τα 100 € αν είσαι καινούργιος πελάτης. Αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος για την πληροφορία δεν θα έλεγα τίποτα.

είμαι σίγουρος και εγώ 1000% (και παραπάνω) οτι είσαι σίγουρος 1000% 😛

για περίπτωση στραβής λέμε , εσύ οκ , απλά (υποκειμενική άποψη) απο τη στιγμή που βοηθάς άλλα μέλη ,εξήγησέ τους οτι μπορεί στα πλαίσια πιθανοτήτων , να κάτσει στραβή . Για να μην τα ακούσεις περισσότερο το λέω

Spoiler

angry mob GIF by MASTERPIECE | PBS

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, korakios είπε

είμαι σίγουρος και εγώ 1000% (και παραπάνω) οτι είσαι σίγουρος 1000% 😛

για περίπτωση στραβής λέμε , εσύ οκ , απλά (υποκειμενική άποψη) απο τη στιγμή που βοηθάς άλλα μέλη ,εξήγησέ τους οτι μπορεί στα πλαίσια πιθανοτήτων , να κάτσει στραβή . Για να μην τα ακούσεις περισσότερο το λέω

Απόκρυψη περιεχομένων

angry mob GIF by MASTERPIECE | PBS

Δεν παίζει, αλλά και να κάτσει θα την ισιώσουμε. Μην ανησυχείτε. Αν ήταν άλλο άτομο θα συμφωνούσα και θα έλεγα «προχωρήστε με δική σας ευθύνη, νίπτω τας χείρας.»

Περισσότερο ανησυχώ για τη BEFON που μπήκε σε hibernation αυτή τη στιγμή.

Επεξ/σία από doomnx

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Δεν παίζει, αλλά και να κάτσει θα την ισιώσουμε. Μην ανησυχείτε. Αν ήταν άλλο άτομο θα συμφωνούσα και θα έλεγα «προχωρήστε με δική σας ευθύνη, νίπτω τας χείρας.»

...δεν "ανησυχεί", αλλά επειδή προφανώς "σε νοιάζεται, κι επειδή βλέπει ότι είσαι "δοτικός" (και τυφλός το βλέπει), και,,,,"παθιάρης" μ' αυτά που καταπιάνεσαι, στο λέει "γενικά" (...τύπου "μάθε να συγκρατείσαι και λίγο"...). Και δεν έχει άδικο 🙂 (κι ας λες ότι "το 'χεις" - καλά κάνει κι όλας, διότι, πες-πες, ΜΕΝΟΥΝ αυτά, στο πίσω μέρος του μυαλού, και καλώς ή κακώς συνήθως πέφτουν μέσα...).

Κατά τ' άλλα, συνέχισε,,,παθιάρης, σε χαιρόμαστε ❤

Spoiler

210512-kobe-bryant-michael-jordan-jm-0932.jpg.4b8907a1780d4a86b29b9cc3e2754600.jpg

:-D

• Like 2
  • Thanks 2

Όσοι έχετε κάνει σύμβαση με την Volton και τις 500kwh δωρεάν, στη σύμβαση που στείλανε στο mail υπήρχε κάπου αναφορά για αυτές τις 500kwh; Ή μόνο τηλεφωνικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...