Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδιά ερώτηση. 

δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά και συγνώμη. 

έκανα αίτηση στην elpe με 2 παροχές για το 100αρι που "το κρατησαν" όπως είπαν.

πως θα βεβαιωθώ όταν έρθει το συμβόλαιο,ότι θα ισχύει όντως το 100αρο και δεν είναι αερολογίες του πωλητή? γιατί σε μια φωτογραφία που ανέβηκε εδώ, είδα το promo ήταν γραμμένο χειρόγραφα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει ισχύει στην πραγματικότητα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δεν εχουν αυτες τυπο? Αν οχι, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕς ΤΟΥΣ? Τι δεν βλεπω?

Για τα πράσινα έχουν ανακοινωθεί οι τιμές. Έχουν τύπο βέβαια. Ποιο πρόγραμμα θες να μάθεις, έχω χαθεί.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Για τα πράσινα έχουν ανακοινωθεί οι τιμές. Έχουν τύπο βέβαια. Ποιο πρόγραμμα θες να μάθεις, έχω χαθεί.

Απο οτι εγραψε ο korakios, μπηκα αυτοματα σε αυτο:

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-special/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παμε τωρα, ο τυπος ποιος ειναι? Στο σαιτ της protergia βλεπω αυτο.

αυτο είναι οι ρυθμιζόμενες

Στο παραπανω της volton, βλεπω πιο απλο τυπο. aka θελω να μαθω ντε και καλα της τιμη της kwh 😛

μαντεύεις την ΜΤΑ του μηνός

Νομιζω δεν θα ασχοληθω με την volton, δεν μπορω να ψαχνω ΚΑΙ ποση καταναλωση εχω, τα ορια κτλ

άρα αγνοείς την ΜΤΑ και δεν ασχολείσαι

Και τωρα, με βαση το λινκ της ραε https://invoices.rae.gr/epaggelmatiko-2/. Πως γινεται η we να εχει χαμηλοτερη τιμη kwh απο την ΔΕΗ, παρολο την μεγαλυτερη ΜΤΑ της we?

1. δεν υπάρχει το weblue στον πίνακα εκεί (έγραψες με βάση το λινκ της ΡΑΕ)

2. το weblue δεν παίρνει όλη την ΜΤΑ αλλά μόνο την 1η στήλη

3. θα πρέπει να μαντέψεις τιμή ΤΕΑ

4. θα σου έλεγα για να κατεβάσεις το excel , αλλά αύριο με καθαρό μυαλό τα έχεις μπλέξει και με καις :)

Επεξ/σία από korakios

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο οτι εγραψε ο korakios, μπηκα αυτοματα σε αυτο:

https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-special/

0,1826 €/kWh για τον Ιανουάριο

επαγγελμαστικόVS.PNG

• Like 1

5 λεπτά πριν, chocorellos είπε

παιδιά ερώτηση. 

δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά και συγνώμη. 

έκανα αίτηση στην elpe με 2 παροχές για το 100αρι που "το κρατησαν" όπως είπαν.

πως θα βεβαιωθώ όταν έρθει το συμβόλαιο,ότι θα ισχύει όντως το 100αρο και δεν είναι αερολογίες του πωλητή? γιατί σε μια φωτογραφία που ανέβηκε εδώ, είδα το promo ήταν γραμμένο χειρόγραφα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει ισχύει στην πραγματικότητα 

στο email αν σου στείλανε pdf με το 100ρικο κομπλέ , αλλιώς χλωμό

29 λεπτά πριν, sosias είπε

korakios και doomnx μια πρόβλεψη στο περίπου για zenith power home special

μεγάλο δρόμο θα διαβείς

Μόλις τώρα, korakios είπε

αυτο είναι οι ρυθμιζόμενες

μαντεύεις την ΜΤΑ του μηνός

Το προβλημα, και το μπερδεμα, δημιουργειται οταν πας σε αυτο το λινκ του προγραμματος μας, https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-special/, και κατω βλεπεις αυτο: image.png.edc0f53f934147c63be5e78c528a9fb1.png. Και αρα οταν πατας αυτο το λινκ: https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/ypologismos-rythmizomenon-xreoseon/#, μου λες οτι ειναι για τις ρυθμιζομενες και αρα τα κιτρινα τιμολογια (σωστα?)

2 λεπτά πριν, korakios είπε

1. δεν υπάρχει το weblue στον πίνακα εκεί (έγραψες με βάση το λινκ της ΡΑΕ)

2. το weblue δεν παίρνει όλη την ΜΤΑ αλλά μόνο την 1η στήλη

1. Σωστα, βαση λινκ ΡΑΕ.

2.Ποια ειναι η ΜΤΑ και που την βρισκουμε? 

Και να σχολιασω κατι ακομα. Στην ΔΕΗ, αυτο το προγραμμα τι χρωματος ειναι? Πρασινο λογω της λωριδας?

Στο προγραμμα της we, ποσο εξυπνο ηταν να το ονομασουν WeBlue, αλλα τελικα να ειναι Κιτρινο τιμολογιο? 

Τελικα, στην protergia υπαρχει περιπτωση να δω χρεωση >0.16/kwh?

Άσχετο έμαθε κανένας γιατί δεν υπάρχει το WeYellow στο site της ΡΑΕ; Δεν πιστεύω να αποσύρθηκε κι εγώ να το βραβεύω.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Και να σχολιασω κατι ακομα. Στην ΔΕΗ, αυτο το προγραμμα τι χρωματος ειναι? Πρασινο λογω της λωριδας?

Πρασινότατο.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

@korakios μπορεις να μου πεις που πηγε το επαγγελματικο protergia mvp reward που και καλα υπεγραψα πριν 2 μηνες? 

WPS Presentation (protergia.gr) Παω με αυτο το λινκ που υπαρχει στο τελος του screenshot?. Το συμβολαιο γραφει 27/11 αλλα στο λινκ αφορα τα προ 1/11 

image.png.d08c7298a2f0fe411162c48bdf899d70.png

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αρχικα, δεν ειναι υποχρεωμενοι να γραφουν τιμη kwh? 

Μπορεις να μου ξανα πεις πως το υπολογιζω? Ποια ΜΤΑ παιρνω? Τελικη τιμη προ εκπτωσης ή μετα (2 τελευταιες στηλες)? 

Με την προ εκπτωσης βγαζω 0.277 ενω με μετα εκπτωσης 0.209 (χωρις το +0.03) που λεει στο συμβολαιο. Καταλαβα καλα δηλαδη? Μιλαμε για 0.23+ kwh? 💀

Υπαρχει πινακακι για επαγγελματικα? Νομιζω δεν βρισκω πλεον

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

0,1826 €/kWh για τον Ιανουάριο

επαγγελμαστικόVS.PNG

Πως το βρηκες? Τα παραπανω στο δικο μου quote τα βρηκα με βαση την πραξη που υπαρχει στο συμβολαιο μου (ή αυτο ηταν μεχρι Δεκεμβριο?) 

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το προβλημα, και το μπερδεμα, δημιουργειται οταν πας σε αυτο το λινκ του προγραμματος μας, https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-special/, και κατω βλεπεις αυτο: image.png.edc0f53f934147c63be5e78c528a9fb1.png. Και αρα οταν πατας αυτο το λινκ: https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/ypologismos-rythmizomenon-xreoseon/#, μου λες οτι ειναι για τις ρυθμιζομενες και αρα τα κιτρινα τιμολογια (σωστα?)

1. Σωστα, βαση λινκ ΡΑΕ.

2.Ποια ειναι η ΜΤΑ και που την βρισκουμε? 

Στο προγραμμα της we, ποσο εξυπνο ηταν να το ονομασουν WeBlue, αλλα τελικα να ειναι Κιτρινο τιμολογιο? 

Τελικα, στην protergia υπαρχει περιπτωση να δω χρεωση >0.16/kwh?

επιμένω αύριο να ρωτήσεις πάλι με καθαρό μυαλό

• Like 2

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Πως το βρηκες? Τα παραπανω στο δικο μου quote τα βρηκα με βαση την πραξη που υπαρχει στο συμβολαιο μου (ή αυτο ηταν μεχρι Δεκεμβριο?) 

Το γράφει στο link που έστειλες. Λέει Ιανουάριος 2024 και στην τελευταία στήλη είναι η τελική τιμή. Ό,τι συμβόλαιο έχεις λογικά έπαψε να ισχύει εφόσον έπεσες στο πράσινο.

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άσχετο έμαθε κανένας γιατί δεν υπάρχει το WeYellow στο site της ΡΑΕ; Δεν πιστεύω να αποσύρθηκε κι εγώ να το βραβεύω.

μπορεί να μη στείλαν έγκαιρα το τιμολόγιο στη ΡΑΕ , ή η ΡΑΕ να είναι ακόμα πιο άχρηστη απο όσο νόμιζα

5 λεπτά πριν, korakios είπε

στο email αν σου στείλανε pdf με το 100ρικο κομπλέ , αλλιώς χλωμό

μεγάλο δρόμο θα διαβείς

μεσημέρι έστειλα τα έγγραφα, ακόμα δεν μου στείλανε pdf.

δευτέρα θα με πάρουν για επιβεβαίωση. 

αν στο pdf το γραφει έστω και χειρόγραφα είμαι καλυμμένος?

Μόλις τώρα, korakios είπε

μπορεί να μη στείλαν έγκαιρα το τιμολόγιο στη ΡΑΕ , ή η ΡΑΕ να είναι ακόμα πιο άχρηστη απο όσο νόμιζα

Στo e-contract το έχει κανονικά πάντως. Θα πάρω να ρωτήσω, είμαι περίεργος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...