Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, juanjk είπε

Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα ότι το είπα πρώτος την 01/01 που ήταν αργια 😀😀

Αναμένω Elpedison να κάνει το ίδιο πχ 0.169 χωρίς εμπροθεσμη και 6μηνο συμβόλαιο με 0.14 με εμπροθεσμη εξόφληση 😎 Να έρθει η Protergia να το αντιγραψει μετά. Και φυσικά τη ζενίθ φυσικά να κάνει το ίδιο περίπου με συνέπεια στα 0.139 :)

Με τα σημερινά δεδομένα, δεν νομίζω να βγουν άλλα ετήσια σταθερά. Μάλλον θα βγουν καινούργια σταθερα τρίμηνα και εξάμηνα...οι τιμές σε αυτά θα παίζουν από 0,13-0,14. Μετά το τρίμηνο ή εξάμηνο θα μπορείς να κάνεις πάλι τρίμηνο ή εξάμηνο συμβόλαιο με σταθερή/διαφορετική τιμή 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, MasterBlaster είπε

Με τα σημερινά δεδομένα, δεν νομίζω να βγουν άλλα ετήσια σταθερά. Μάλλον θα βγουν καινούργια σταθερα τρίμηνα και εξάμηνα...οι τιμές σε αυτά θα παίζουν από 0,13-0,14. Μετά το τρίμηνο ή εξάμηνο θα μπορείς να κάνεις πάλι τρίμηνο ή εξάμηνο συμβόλαιο με σταθερή/διαφορετική τιμή 

τρίμηνο δεν προβλέπεται πάντως

1 λεπτό πριν, korakios είπε

τρίμηνο δεν προβλέπεται πάντως

Γιατί; Λόγω ΚΠΗΕ? Δεν είμαι πολύ σίγουρος εάν μιλάμε για κλειστό συμβόλαιο με ορισμένη έναρξη και λήξη. Θα ρώτησω ΡΑΕ και θα σου πω

Καλησπέρα, μια ερώτηση.

Αφού έκανα την αίτηση για elpedison smart, επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς και αποδέχτηκα τους όρους μέσω mail. Περιμένω κάποια άλλη επικοινωνία για το τυπικό της υπόθεσης; Για το myelpedison στέλνουν αυτοί κωδικούς ή προχωράω μόνος μου την διαδικασία εγγραφής στην εφαρμογή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλά τη βγάλαμε 2 μήνες με την NRG με τα 50ρικα το μήνα. Κάτσε να βάλω τώρα μια υπενθύμιση, ένα ξυπνητήρι και να το πω και στη μάνα μου να με καλέσει 2 μέρες πριν τη λήξη του λογαριασμού. Δεν είναι να παίζουμε με αυτά.

2 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Εγώ που είναι στο Protergia value plus θα πάω αυτόματα στο Protergia Value Special (πράσινο)?

πράσινο

25 λεπτά πριν, trif_on είπε

Περιμένω κάποια άλλη επικοινωνία για το τυπικό της υπόθεσης;

όχι

25 λεπτά πριν, trif_on είπε

Για το myelpedison στέλνουν αυτοί κωδικούς ή προχωράω μόνος μου την διαδικασία εγγραφής στην εφαρμογή;

υποτίθεται οτι στέλνουν αλλά κάποιοι κάναν εγγραφή και νωρίτερα , σε κάποιους ποτέ δεν έστειλαν

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Να το αφήσω στο Protergia Value Special  η να αλλάξω και να πάω στο Protergia Οικιακό Value Fair

αν θες να παραμείνεις Προτέργια , με 0,006 διαφορά τιμής και ενός € πάγιου , δε θα ασχολούμουν

2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Elpedison σήμερα με πήραν για τηλεφωνική αποδοχή του συμβολαίου.

Πάμε για 10 ημέρες από την ημέρα της αίτησης....

έχουν μπουκώσει φαίνεται , σου έστειλαν email με το/τα δώρα ?

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Elpedison σήμερα με πήραν για τηλεφωνική αποδοχή του συμβολαίου.

Πάμε για 10 ημέρες από την ημέρα της αίτησης....

Τόση ουρά έχουν ή σε ξέχασαν; Από ΗΡΩΝ αυθημερόν με πήρανε τηλ, και την επόμενη ήρθε και sms πως έκαναν αίτηση εκπροσώπησης

1 minute ago, korakios said:

αν θες να παραμείνεις Προτέργια , με 0,006 διαφορά τιμής και ενός € πάγιου , δε θα ασχολούμουν

έχουν μπουκώσει φαίνεται , σου έστειλαν email με το/τα δώρα ?

Την ίδια μέρα έλαβα τους όρους και τα pdf με τα 100€, έκανα αποδοχή . Αυτά στις 29/12

Σήμερα με πήραν τηλ για τηλεφωνική αποδοχή των όρων.

Κανένα SMS και email περαιτέρω.

2 minutes ago, hln3 said:

Τόση ουρά έχουν ή σε ξέχασαν; Από ΗΡΩΝ αυθημερόν με πήρανε τηλ, και την επόμενη ήρθε και sms πως έκαναν αίτηση εκπροσώπησης

Ελιν και Ηρων που είμαι τώρα, όντως έκαναν πολύ πιο γρήγορα.

2 λεπτά πριν, chester20080 είπε

Το Protergia Οικιακό Value Student πάει αυτόματα στο πράσινο Value Special σωστά?

όλα τα κυμαινόμενα πάνε αυτόματα σε πράσινο εκτός αν έχει δηλωθεί το αντίθετο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...