Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

και μια επεξηγηση γι αυτα μαζι γιατι μαλλον εχασα επεισοδιο :P

ex-ante τα Protergia Οικιακό Value Fair ,Protergia Οικιακό Value Simple, 4all είναι μεν κίτρινα αλλά παίρνουν τιμές απο χοντρική προηγούμενης περιόδου (γράφω στα σχόλια είτε τιμολόγηση όπως τα πράσινα , ή ενός μήνα (Μ-1) πριν

ex-post τα υπόλοιπα κίτρινα που παίρνουν τιμές απο χοντρική τρέχουσας περιόδου , είτε μόνο απο ΤΕΑ είτε απο ΜΤΑ

αν είναι με ΜΤΑ γράφω στα σχόλια "εκκαθάριση απο ΑΔΜΗΕ"

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλησπέρα

είμαι ηρων guarantee εδώ και πόσους μήνες σε 2 παροχές περίπου 200kw τον μήνα και στην μια και λιγότερο καθώς είναι εξοχικό (η μια στο όνομα μου,η άλλη όχι)

με είχαν πάει από elpe πριν το 24 και μου είχαν προτείνει το πρόγραμμα με τα 100 ευρώ αλλά τους είχα πει θα το σκεφτώ. με ξαναπήραν σήμερα και μου είπαν ότι έχουν κρατήσει την προσφορά για τα 100 και όταν τους ρώτησα αν μπορώ να φέρω έχω και στην 2η παροχή την προσφορά μου είπαν ότι μάλλον θα μπορέσουν. 

να πάω ή είναι κάτι που μπορεί να την πατήσω?

Μόλις τώρα, chocorellos είπε

καλησπέρα

είμαι ηρων guarantee εδώ και πόσους μήνες σε 2 παροχές περίπου 200kw τον μήνα και στην μια και λιγότερο καθώς είναι εξοχικό (η μια στο όνομα μου,η άλλη όχι)

με είχαν πάει από elpe πριν το 24 και μου είχαν προτείνει το πρόγραμμα με τα 100 ευρώ αλλά τους είχα πει θα το σκεφτώ. με ξαναπήραν σήμερα και μου είπαν ότι έχουν κρατήσει την προσφορά για τα 100 και όταν τους ρώτησα αν μπορώ να φέρω έχω και στην 2η παροχή την προσφορά μου είπαν ότι μάλλον θα μπορέσουν. 

να πάω ή είναι κάτι που μπορεί να την πατήσω?

να πας και αν δε σου δώσουν τα 100 στη 2η , την ξαναγυρνάς άμεσα Ήρων (για το 50ρικο)

φυσικά λόγω του οτι είναι 2 παροχές να σου δώσουν δωροεπιταγή 20€

καλά κάνεις και το ρωτάς έχοντας ενδοιασμούς αλλά ήδη έχουν πάρει το 100ρικο κάποια μέλη

Προϋπόθεση για το 100ρικο να αναγράφεται στην προσφορά το ξεχωριστό pdf και οχι το τι τάζει ο κάθε υπάλληλος

59 minutes ago, korakios said:

δεν υπάρχει εμπορικό πρόγραμμα που να τραβά ΜΤΑ προηγούμενων μηνών , μόνο ΤΕΑ , είχε κάποια η Προτέργια αλλά τα κατάργησε)

Η protergia έχει ακόμα το οικιακό plus που παίρνει ΜΤΑ Μ-2

ELPEDISON Smart σε οικιακή παροχή 8kva (δώρο 100€ πρώτο λογαριασμό + 20€/μήνα για 5 μήνες) έναρξη εκπροσώπησης 27/11 έως και σήμερα, σύνολο κατανάλωσης 590 kwh, για το αντίστοιχο διάστημα Smart Business σε επαγγελματική παροχή 8kva (δώρο 100€ + 20€/μήνα για 5 μήνες + 20€ Σκλαβενίτης) σύνολο κατανάλωσης 343 kwh Θα άξιζε η αλλαγή σε Volton Energy Free και Energy Free Business με τις 500kwh δωρεάν τον πρώτο μήνα; Εχω βεβαίωση εκπροσώπησης έτοιμη και για τις 2 παροχές. 

• Like 1

11 λεπτά πριν, korakios είπε

να πας και αν δε σου δώσουν τα 100 στη 2η , την ξαναγυρνάς άμεσα Ήρων (για το 50ρικο)

φυσικά λόγω του οτι είναι 2 παροχές να σου δώσουν δωροεπιταγή 20€

καλά κάνεις και το ρωτάς έχοντας ενδοιασμούς αλλά ήδη έχουν πάρει το 100ρικο κάποια μέλη

Προϋπόθεση για το 100ρικο να αναγράφεται στην προσφορά το ξεχωριστό pdf και οχι το τι τάζει ο κάθε υπάλληλος

για την δωροεπιταγη, είναι 20ευρω για κάθε παροχή ασχέτως αν δεν είναι στο όνομα μου και οι 2?

αν καταλαβα καλα το pdf θα το δω αφού ολοκληρωθεί η μετάβαση και δεν θα μου το στείλουν νωρίτερα για να το υπογράψω, καθώς αυτοί το κάνουν με τηλεφωνική έγκριση 

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, με απλό τρόπο, πως μπορώ να υπολογίσω (με ποιο μαθηματικό τύπο) τη χρέωση που θα έχω στο κιτρινο quarantinee του Ηρων; 

Για παράδειγμα στο τύπο α*ΤΕΑ+Β, στο "α" και στο "Β" τι βάζω; ΤΕΑ είναι μέση τιμή της MWh στο τέλος του μήνα; 

Ή σκέφτομαι τελείως λάθος; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, με απλό τρόπο, πως μπορώ να υπολογίσω (με ποιο μαθηματικό τύπο) τη χρέωση που θα έχω στο κιτρινο quarantinee του Ηρων; 

επειδή η ΤΕΑ θα κλείσει πάνω απο 60 που έχει ως άνω όριο, ο τύπος είναι

1,26*ΤΕΑ+18-60 edit και το αποτέλεσμα δια 1000 και βγαίνει η ρήτρα

Η ΤΕΑ αφορά την περίοδο κατανάλωσης του λογαριασμού σου

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

22 λεπτά πριν, chocorellos είπε

για την δωροεπιταγη, είναι 20ευρω για κάθε παροχή ασχέτως αν δεν είναι στο όνομα μου και οι 2?

αν καταλαβα καλα το pdf θα το δω αφού ολοκληρωθεί η μετάβαση και δεν θα μου το στείλουν νωρίτερα για να το υπογράψω, καθώς αυτοί το κάνουν με τηλεφωνική έγκριση 

20€ για την 2' θα πάρεις 

• Like 1

31 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μπράβο κορακιε, συγχαρητήρια που χάλασες κάτι που ήταν χρήσιμο μέχρι χθες. Ξέρεις, πολλοί από εμάς δεν κατεβάζαμε το εξελ σου. Το ανοίγαμε απλά και το βλέπαμε. Ήταν χρήσιμο που έγραφες τις τελικές τιμές (ουσιαστικά αυτή ήταν όλη η χρησιμότητα). Τώρα που τις αφαίρεσες και πρέπει αναγκαστικά να το κατεβάσουμε και να βάλουμε εμείς ΤΕΑ για να δείξει αποτέλεσμα τιμής, το εξελ σου είναι άχρηστο. Για ποιό λόγο να το παρακολουθήσει κάποιος εφόσον γράφεις μόνο τις αρχικές τιμές και τα πάγια; Αυτά τα γράφουν και στα σαητ οι πάροχοι. 

Μην είσαι αχάριστος. Ο άνθρωπος κάθεται και ασχολείται τόσο πολύ και μας έχει σωσει. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το excel, μην το κατεβάζεις. Κάτσε ψάξου μόνος σου. Ελεος

• Like 8
  • Thanks 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...