Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

Τι ειναι αυτο ππυ λετε για τα 100 της ελπεντισον για αλλαγη προγραμματος? Για ποιο? Ισχυει ακομα? 

(Εχω ξεμεινει τωρα εκει στο πρασινο της κ θα την κανω για τις 500 khw Volton)

Κάποιοι πήραν τον Δεκέμβρη 100 για να αλλάξουν από Economy σε Smart. Μετά το έκοψαν. Τώρα την κάνεις για Volton και γυρνάς από τον άλλο μήνα για ότι υπάρχει διαθέσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

Όχι αλλά αυτοί έχουν για κορόιδα εμάς, οπότε εκμεταλλευόμαστε το glitch. Εδώ κάποιοι πήραν από την Elpe 80άρι και καπάκι 100ρι για παραμονή στην ίδια εταιρεία, με αλλαγή προγράμματος (είναι ο λεγόμενος, εσωτερικός τουρισμός :) )...

εμένα πάντως το ότι μου ζήτησαν απο Volton τον τελευταίο  λογαριασμό + αποδεικτικό πληρωμής που είμαι 2,5 μήνες ΗΡΩΝ και ακομα δεν εχω λογαριασμό, τι θα κανω?    

Μόλις τώρα, MorcyGr είπε

εμένα πάντως το ότι μου ζήτησαν απο Volton τον τελευταίο  λογαριασμό + αποδεικτικό πληρωμής που είμαι 2,5 μήνες ΗΡΩΝ και ακομα δεν εχω λογαριασμό, τι θα κανω?    

Πες ότι δεν έχει βγει λογαριασμός και πάρε από Ήρων βεβαίωση εκπροσώπησης να προσκομίσεις σε Volton. Έχει αναφερθεί στο thread.

1 λεπτό πριν, MorcyGr είπε

2,5 μήνες δεν γίνεται να μην έχεις λογαριασμό.Βγαλε βεβαίωση εκπροσώπησης από το myheron.πηγαινε στα αιτήματα νέο αίτημα βεβαίωση εκπροσώπησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Το πρόγραμμα που διάλεξες θα ανακοινώσει την τελική τιμή του στις 31 του μήνα

Αυτό ήξερα κι εγώ, γι αυτό μου έκανε εντύπωση που στο εξελ (και όχι μόνο) υπολογίζουν την τιμή των κίτρινων τιμολογίων του Ιανουαρίου.

Για να μην πληρώσω εγγύηση θα πρέπει να βάλω πάγια εντολή...
Τελικά θα καθίσω στο πράσινο της ΔΕΗ, βαριέμαι να την ψάχνω συνέχεια.
Της χαρίζω τα 100 ευρώ της Ελπέντισον.

Επεξ/σία από panosena

21 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Πώς/Πού μπορώ να τα δω αυτα?

Αναφερομαι στα πρασινα τιμολογια, που εκει θα παραμεινω. 

(Τωρα πχ θα παω βολτον, αλλα αναρωτιεμαι αν ισχυει πραγματι η εγγυηση σε καθε αλλαγη παροχης, τοτε συμφερει ο τουρισμος?)

Ρωτάς τον πάροχο για τον οποίο ενδιαφέρεσαι. Επί την ευκαιρία, η volton χθες μου είπε ότι αν τους παρουσιάσω πρόσφατο λογαριασμό χωρίς οφειλή η εγγύηση θα είναι μηδενική είτε κανω πάγια εντολή είτε όχι.

Επίσης, πολλοί πάροχοι αν τους πεις στην αίτηση ότι προτίθεσαι να κάνεις πάγια εντολή δεν σου χρεώνουν εγγύηση μέχρι και το 2ο λογαριασμό. Όπως και να έχεις η εγγύηση χρεώνεται και επιστρέφεται μετά.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μίλησα με κατάστημα volton. Μου ζήτησαν

1.Ε9(??)

2.Ταυτότητα

3.Τελευταίο λογαριασμό.Όποιος έχει εκδοθεί τελευταίος.

4.Φώτο τον μετρητή

Δεν μου ζήτησαν απόδειξη πληρωμής λογαριασμού.

ΟΜΩΣ!

Μου είπε οτι μέχρι τις 6/1 ισχύει το δώρο για τα public .Οι δωρεάν 500 kw ισχύουν μέχρι 31/1!

Ανέφερα οτι στο site λέει μέχρι 6/1 και δεν διαχωρίζει την προσφορά και επέμεινε στο παραπάνω.

Ελα μου λέει από βδομάδα αν δεν βιάζεσαι.

Τι ισχύει τελικά ρε παιδια!?

Επεξ/σία από giorgosvet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, panosena είπε

Αυτό ήξερα κι εγώ, γι αυτό μου έκανε εντύπωση που στο εξελ (και όχι μόνο) υπολογίζουν την τιμή των κίτρινων τιμολογίων του Ιανουαρίου.

Για να μην πληρώσω εγγύηση θα πρέπει να βάλω πάγια εντολή...
Τελικά θα καθίσω στο πράσινο της ΔΕΗ, βαριέμαι να την ψάχνω συνέχεια.
Της χαρίζω τα 100 ευρώ της Ελπέντισον.

Δοκιμάζεις γενικά βάζοντας ΤΕΑ, η ΤΕΑ του προηγούμενου μήνα είναι ένας καλός μπουσουλας να δεις σου περίπου. Η αγορά πλέον δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα χονδρικής. Υπολόγισε μεταξύ 0.09 και 0.12 πχ.

Προτείνω zenith choice που εφόσον είναι ίδιο και καλύτερο το Γενάρη σε σχέση με τη ΔΕΗ θα είναι σίγουρα καλύτερο όλους τους επόμενους 6 μήνες γιαιτ δεν ξέρουμε αν η ΔΕΗ κρατήσει το 20% αν και δεμ ξέρω τι θα συμβεί με τις διορθώσεις των ΤΕΑ προηγούμενου και προ-προηγουμενου μήνα στο πράσινο. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, juanjk είπε

Προτείνω zenith choice που εφόσον είναι ίδιο και καλύτερο το Γενάρη σε σχέση με τη ΔΕΗ

Εννοείς σε σχέση με το πράσινο της ΔΕΗ (Γ1 Ν);

Επεξ/σία από panosena

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, panosena said:

Πώς μαντεύω ΤΕΑ; Ο Κάλχας είμαι;
Ποιο κίτρινο κουτάκι;
Μη μιλάς κινέζικα!😂

Άσε στα πράσινα την ΤΕΑ όπως είναι.

Στα κίτρινα ξεκινάς με 102 υποθέτοντας ότι η χονδρική θα είναι όσο του Δεκέμβρη. Μετά κάνε δοκιμές με 105, 108, 110 (σε περίπτωση που ανέβει η χονδρική) για να δεις τελικές τιμές στη στήλη F

Spoiler

1.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου απάντησε σήμερα και η εθνική τράπεζα για τους 50€ go4more πόντους. Και μου λέει ότι πρέπει να περάσουν 150 μέρες..... 

ΑΑΑΑΑ

Οτι να ναι

Υπάρχει κανείς που είναι ΕΛΠΕ μετά τις 1/11 και πήρε πόντους;

IMG-1f0a69f795a2afd0c5465e6960aabb2e-V.jpg

Επεξ/σία από cabamaru4
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...