Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

αντίθετα , σε παροχές με ελάχιστες καταναλώσεις βγαίνει και το μεγαλύτερο κέρδος

...αν θέλει να μπει στο τριπάκι του τουρισμού εννοείς. Εγώ δεν τον κόβω για τέτοιον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, washcloud είπε

...αν θέλει να μπει στο τριπάκι του τουρισμού εννοείς. Εγώ δεν τον κόβω για τέτοιον.

οκ, δεν έπιασα πριν τι εννοούσες

Καλησπερα

Θα παραμείνω στο πράσινο τιμολογιο και σκεφτομαι να κανω τουρισμο σε παρόχους, αν δε με κουρασει η διαδικασια γενικως.

Εδω και 3 μηνες ημουν στην elpe αλλα τωρα λεω να την κανω για volton που χει δωρεαν τις κιλοβατωρες γοα ενα μηνα. Εχω ομως τις εξης αποριες:

1) μιας κ ειμαστε ηδη 3 του μηνα, ποτε μπορω να φυγω? Υπαρχει χρονικος περιορισμος; και τι θα γινει με την εκδοση των λογαριασμων; ποτε θα εκδοθει ο τελικος απο ελπε και ποσο καιρο πρεπει να παραμεινω στην βολτον για τη δωρεαν κατανακωση?

2) τωρα με τη νεα τιμολογηση, ποτε πρεπει να φευγουμε απο εναν παροχο κ να πηγαινουμε σε αλλον?

3) πώς δηλωνεται η αποχωρηση απο την ελπε και πώς η νεα παροχη σε βολτον? Πρεπει να μπλεκω τηλεφωνικα? Υπαρχει καποιος πιο αμεσος τροπος, μεσω ιντερνετ?

1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

1) μιας κ ειμαστε ηδη 3 του μηνα, ποτε μπορω να φυγω? Υπαρχει χρονικος περιορισμος;

όποτε θες

και τι θα γινει με την εκδοση των λογαριασμων; ποτε θα εκδοθει ο τελικος απο ελπε

όποτε

και ποσο καιρο πρεπει να παραμεινω στην βολτον για τη δωρεαν κατανακωση?

όσο θες

2) τωρα με τη νεα τιμολογηση, ποτε πρεπει να φευγουμε απο εναν παροχο κ να πηγαινουμε σε αλλον?

όποτε θες

2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

3) πώς δηλωνεται η αποχωρηση απο την ελπε και πώς η νεα παροχη σε βολτον? Πρεπει να μπλεκω τηλεφωνικα? Υπαρχει καποιος πιο αμεσος τροπος, μεσω ιντερνετ?

τα αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ μέσω της αίτησης που κάνεις στο νέο πάροχο αυτόματα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλησπερα

Θα παραμείνω στο πράσινο τιμολογιο και σκεφτομαι να κανω τουρισμο σε παρόχους, αν δε με κουρασει η διαδικασια γενικως.

Εδω και 3 μηνες ημουν στην elpe αλλα τωρα λεω να την κανω για volton που χει δωρεαν τις κιλοβατωρες γοα ενα μηνα. Εχω ομως τις εξης αποριες:

1) μιας κ ειμαστε ηδη 3 του μηνα, ποτε μπορω να φυγω? Υπαρχει χρονικος περιορισμος; και τι θα γινει με την εκδοση των λογαριασμων; ποτε θα εκδοθει ο τελικος απο ελπε και ποσο καιρο πρεπει να παραμεινω στην βολτον για τη δωρεαν κατανακωση?

1) Ό,ποτε θες. Όχι, "δεν σε νοιάζει", φεύγεις γι' αλλού με "βεβαίωση εκπροσώπησης παρόχου" (δεν περιμένεις "τελικό"). Ώσπου να καταναλώσεις όσες θες από τις 500 (αν φύγεις "στις 300" πχ, απλά "χάνεις" τις άλλες 200 που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς).

2) Δεν υπάρχει καμμία "νέα τιμολόγηση" - το μόνο που υπάρχει είναι το τέλος των κρατικών επιδοτήσεων. Κι όπως είπαμε, φεύγεις ό,ποτε θες.

3) Δεν δηλώνεις αποχώρηση - απλά ζητάς από πάροχο που θες να πας να συνάψεις σύμβαση μάζί του. Η προηγούμενη θα λυθεί "αυτοδικαίως" (αν δεν χρωστάς). Γενικά το "τηλεφωνικά" είναι "παγίδα" - θα σε "ζαλίσουν" με "τα δικά τους". Όχι ότι είναι ακριβώς κακό να τους ακούσεις, και κυρίως να ρωτήσεις πράγματα, αλλά,,,,"κράτα μικρό καλάθι". Πιο πολλά θα καταλάβεις ρωτώντας/διαβάζοντας εδώ (...και ΧΩΡΙΣ "παγίδες"....). Ναι μπορείς να κάνεις "e-contract".

edit ...πρόλαβε ο αποπάνω. Έπεσες βέβαια σε ώρα που μασάει δαφνόφυλλα 😁, αλλά ο συγκεκριμένος είναι αυτός που παίζει τα του ρεύματος στα δάχτυλα, με την ίδια ευκολία που εσύ παίρνεις καραμέλες από παιδί, συνεπώς γενικά να δίνεις βάση στα ποστ του (τωρινά, μελλοντικά, και κυρίως παρελθοντικά) 🙂

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, walex είπε

γιατί δεν έχεις την δυνατότητα να απενεργοποιήσης την πάγια εντολή απο το web banking?  εγώ θυμάμε μιά χαρά την απενεροποιήσα.

Η ενεργοποίηση της πάγιας είχε γίνει τότε από το mydei και όχι από το web banking. Όταν έφυγα από την ΔΕΗ δεν μπορούσα να την απενεργοποιησω.

Μιλάω για πάγια από Εθνική, η οποία ενεργοποιεί εντολές μόνο με φυσική παρουσία σε καταστημα.

Επεξ/σία από Giannis_Io

7 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Η ενεργοποίηση της πάγιας είχε γίνει τότε από το mydei και όχι από το web banking. Όταν έφυγα από την ΔΕΗ δεν μπορούσα να την απενεργοποιησω.

Μιλάω για πάγια από Εθνική, η οποία ενεργοποιεί εντολές μόνο με φυσική παρουσία σε καταστημα.

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

29 λεπτά πριν, korakios είπε

αντίθετα , σε παροχές με ελάχιστες καταναλώσεις βγαίνει και το μεγαλύτερο κέρδος

ευχαριστώ πολύ, σκέφτομαι ίσως οι 500kwh ειναι καλές για να αλλάξω λίγο πριν πάνε οι δικοί μου (αρχές Ιουλίου).

από αυτά τα προγράμματα (των προσφορών), πότε μπορείς ξανά να αλλάξεις πάροχο;

Spoiler
2 λεπτά πριν, korakios είπε

στο άλλο νήμα

καιρό είχα να το δω :-D

επίσης ΜΟΛΕΙΨΕ και το "γωνιακοί καναπέδες" κτλ 😄

3 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

οι 500kwh ειναι καλές για να αλλάξω λίγο πριν πάνε οι δικοί μου (αρχές Ιουλίου)

🙂

...η Βόλτον δεν ξέρω αν θα υπάρχει τότε, αλλά το σημερινό της δώρο σίγουρα όχι....

4 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

από αυτά τα προγράμματα (των προσφορών), πότε μπορείς ξανά να αλλάξεις πάροχο;

30 λεπτά πριν, korakios είπε

όποτε θες

1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε

Αν ενεργοποιήσουμε την πάγια από το myelpe, και όχι μέσω web banking, θα μπορούμε μετά να την απενεργοποιήσουμε; Ρωτάω γιατί στη ΔΕΗ δεν έχεις τη δυνατότητα απενεργοποίησης και δεν θα ήθελα να υπάρχει και δεύτερη πάγια εντολή σε άλλο πάροχο την οποία δε μπορώ να ακυρώσω.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να κάνεις διαχείριση πάγιας εντολής να αλλάξεις κάρτα κλπ οπότε υποθέτω ότι την διαγράφεις κιόλας. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το myelpedison ("ο λογαριασμός μου"-->"πληρώνω online") :

Spoiler

2029804873_.png.f2915ef407be7069b3e9a869c8778b1e.png

30 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

ευχαριστώ πολύ, σκέφτομαι ίσως οι 500kwh ειναι καλές για να αλλάξω λίγο πριν πάνε οι δικοί μου (αρχές Ιουλίου).

σε τέτοια παροχή κυνηγάς τα δώρα σε €

στην άλλη που έχεις κατανάλωση έχει και νόημα τα δωρεάν kw

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 2

16 λεπτά πριν, Beetroot92 είπε

Σε ποιο πρόγραμμα της Volton πρέπει να κάνω αίτηση εκπροσώπησης για να πάρω τις 500kwh δώρο;

εγω προσωπικά έκανα στο πράσινο ειδικό τιμολογιο https://volton.gr/services/eidiko-timologio-volton-home/

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...