Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

παρομοίως, με μόνη διαφορά ένα μικρό πέρασμα από ΔΕΗ 4all για τα μίλια.

και ψάξε στο άλλο νήμα της ΔΕΗ τι παίζει με τα μίλια σαν προϋπόθεση

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

αυτοι ομως δεν βλεπουν οτι φευγεις και ξαναερχεσαι? θελω να πω δεν σου λενε οτι δεν παιρνεις δωρα γιατι εισαι πρακτικα παλιος πελατης που απλα εφυγες για μερικους μηνες?

εδώ η ελπέ έδινε έξτρα 100 για επιστροφή μετά απο λίγες εβδομάδες 😛

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

αυτοι ομως δεν βλεπουν οτι φευγεις και ξαναερχεσαι? θελω να πω δεν σου λενε οτι δεν παιρνεις δωρα γιατι εισαι πρακτικα παλιος πελατης που απλα εφυγες για μερικους μηνες?

Το βλέπουν και χαίρονται που ξαναεπιστρεφεις.Εδώ καμιά φορά σου δίνουν κι επιπλεον δωρα που  επιστρέφεις.Πχ 5Χ20 σε τερματισμένη παροχή που ξαναγύρισες.Στο μέλλον βέβαια δεν ξέρουμε τι θα συμβεί.

2 ώρες πριν, IBAGASA είπε

*Φοβερό το Site της ΡΑΕ. Δεν χρειάζεται να ζαλίζουμε και τον Κοράκιο με τα Excel!
Εύκολο και ευανάγνωστο με τα χρωματάκια του κιόλας!

Πας καλά; 😂

• Like 1

1 λεπτό πριν, predator77 είπε

καλα κ αυτο το πηγαινε ελα δεν το βαριεσαι?απο τα 50 ευρω θα σωθεις?

έστω μια ολόκληρη ώρα να φας για την αλλαγή , βάζεις

Μία ώρα του χρόνου σου VS ~50€ .

απο εκεί και μετά ο καθένας κινείται όπως νομίζει

3 λεπτά πριν, hamer είπε

Στην volton αν παμε για τον δωρεαν μηνα με προοπτική την φευγάλα...... ειτε παμε στο πρασινο πρασινο ειτε κιτρινο free ειναι το ιδιο ?

στο κίτρινο της volton δε γνωρίζουμε τιμή (χοντρικής Ιανουαρίου)

• Like 1
  • Thanks 3

7 ώρες πριν, Ntzimanis είπε

η nrg με εκπτωση συνεπειας λεει 0,11 καλα δν ειναι ρε σεις ;μπηκα αυτοματα μετα το nrg pass

Αμ δεν είναι 0,11, είναι και η χρέωση αναπροσαρμογής (="ρήτρα") που ΔΕΝ την αναφέρουν. Δες το Excel του korakios για να δεις πόσο βγαίνει.

7 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

αυτό το παράνομη αλλαγή προμήθειας πριν το εξάμηνο από πού το ελέγχουμε?

...ή που θα σ' ενημερώσουν (στην καλύτερη στις 60 μέρες πριν την εφαρμογή, δηλαδή πάνω στο 4μηνο), ή που δεν θα σ' ενημερώσουν και θα το δεις κατόπιν εορτής ("παράνομα") σε κάποιον λογαριασμό σαν χρέωση.

6 ώρες πριν, zakinet είπε

Εχω θερμανση με ρευμα και φορτιζουν με το νυχτερινο πιο να βαλω; Μηπως να παω σε σταθερο της ελιν;

Το σταθερό δεν είναι πάντως για να την βγάλεις φτηνά, αλλά για να εξασφαλιστείς αν ανέβουν οι τιμές χονδρικής. Αν μπορείς να παρακολουθείς τί γίνεται με τιμές σε κυμαινόμενα, βλέπε τουλάχιστον κάθε μήνα τί παίζει και αν το μπορείς, να μετακινείσαι από πάροχο σε πάροχο και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Εκτός κι αν σε παίρνει να πληρώνεις το σταθερό της ΕΛΙΝ και να μην ασχολείσαι.

5 ώρες πριν, SlotKiller είπε

Γνωριζει κανεις τι κανει η nrg με την εκπτωση συνεπειας οταν αποχωρεις;

Στο τηλεφωνικο κεντρο το θεωρουν λογικο να μην την παρεις γιατι δεν θα εκδοθει επομενος λογαριασμος. Απλα βλεπω στο xls οτι μονο στην Ηρων αναφερεται οτι σου την τρωνε την συνεπεια οταν αποχωρεις και λεω μηπως......

Αν θυμάμαι καλά από παλιότερα, με την NRG δεν έβγαζες άκρη με το συγκεκριμένο ούτε καν μέσω ΡΑΕ (μόνο ο Ήρωνας τα 'κανε πάνω του όταν έστελνες ΡΑΕ).

5 ώρες πριν, kavroulis είπε

Καλησπέρα,

Αυτό που καταλαβαίνω από τα excelακια αυτή την στιγμή αυτο που συμφερει ειναι το myhome-4all για καταναλωσεις 400-600kw/ μηνα;

Ναι.

3 ώρες πριν, korakios είπε

μάλλον τώρα το άλλαξαν , 

μάλλον λάθος έχουν

μάλλον , δεν είναι συνέπειας δλδ

μάλλον δε συμφέρει

...μαλλόνεις, ρε;  

spacer.png

😄

2 ώρες πριν, motoboots είπε

Πόσο καιρό χρειάζεται η ΡΑΕ για να επεξεργαστεί ένα αίτημα;

λίγο περισσότερο από όσο θα γελάω εγώ σκεπτόμενος την φράση "η ΡΑΕ να επεξεργαστεί ένα αίτημα" 😂

(χεζμένους μας έχουν, μπρο μου....)

2 ώρες πριν, petrox21 είπε

Πλεον ο λογαριασμος μου ειναι κοντα στα -100 που πρεπει να φαω, αρα με βλεπω να μενω εδω τουλαχιστον κανα διμηνο ακομα γιατι δεν κανω και καμια μεγαλη καταναλωση.

Ναι αλλά έτσι τα τρως με ακριβή χρέωση κιλοβατώρας. Το πιστωτικό δεν θα χαθεί, όποτε και να ξαναπάς (προφανώς όποτε θα ξαναφτηνήνουν). Άσε που μπορείς να ζητήσεις να στα βάλουν σε λογαριασμό αν φύγεις.

1 ώρα πριν, operPanayotis11 είπε

Εγώ 2 απορίες έχω:

1. Πώς είναι δυνατόν να δίνουν 100 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό κιόλας, έτσι κινδυνεύουν με τεράστιες ζημιές...

2. Ποιοι πήραν 100 ευρώ και πώς πείθουν εμάς ότι δεν είναι trolls των εκάστοτε ενδιαφερόμενων;

1. ...μα η χρέωσή τους είναι υψηλότερη από αλλονών (...από ΟΛΩΝ των αλλονών....). Άρα με το ένα χέρι παίρνουν πίσω μέρος αυτού που σου δώσανε πρώτα με το άλλο...Άσε που είναι ένα θέμα πόσοι θα ξαναλλάξουν - ελάχιστοι κάνουν "τουρισμό". "Τεράστιες" μια φορά, δεν είναι...

2. ....όπως πείθεις εσύ ότι δεν είσαι troll άλλων παρόχων.... 😛

43 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση

...κι έλεγα πάει, τον χάσαμε....😄

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, korakios είπε

περίμενε να επιβεβαιώσει κάποιος

θυμάμαι πολλοί τσίμπησαν απο υποκατάστημα με μια έκθεση στις Σερρες (?)

@Kzaxas είχες πάρει την Edenred ? αν ναι δώσε πληροφορίες

όπως πίστωσαν τα 50 , τα 80 , τα 50+50 σε νέους πελάτες απο το καλοκαίρι

ξεκινώντας με Ήρων για το 50ρικο , όποιος έδωσε πόνο στον τουρισμό κάνοντας συνεχώς τράμπα πήρε

50 + 50 + 50 + 80 + 50 + (50+50) + 50 + 100 = 530€ χωρίς εξτραδάκια που κάποια καταστήματα δίναν (δωροεπιταγές)

για τα 100 συγκεκριμένα δεν έχει ανέβει λογαριασμός

αλλά τέλος το 100ρικο

το 100αρικο το έχω πάρει κανονικά στον 1ο λογαριασμό και το έχω ανεβάσει απο 23.12.2023🤣....δεν με παρακολουθείτε μου φαίνεται😜

• Like 1

29 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

και εδώ που είσαι χάνεις χρόνο 😂

Ισχυει.... και δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες.... οποτε χαρουμενος δεν ειμαι!!

• Like 1

1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Σε πρώτη φάση έστειλα mail στην εξυπηρέτηση για να υπάρχει και γραπτώς και αν δε δω φως μέσα στην εβδομάδα θα στείλω και ΡΑΕ με κοινοποίηση και στο ΔΕΔΔΗΕ...

Δεν το βλεπω να σου απαντουν στο email... Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει καποια  εντολη αλλαγης παροχου στον Δεδδηε;;

23 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα της πλήρωσαν το γρηγορόσημο 🤪

ψάξε για volton στις προηγούμενες σελίδες

Γιατί να προτιμήσω Volton από τα 50 του Ηρων αν εξαιρέσουμε τη δωροεπιταγή Public? Ευχαριστώ!

1 λεπτό πριν, gmik είπε

Γιατί να προτιμήσω Volton από τα 50 του Ηρων αν εξαιρέσουμε τη δωροεπιταγή Public? Ευχαριστώ!

επειδή δεν έψαξες τις προηγούμενες σελίδες 😛

• Like 1

Μόλις τώρα, gmik είπε

Τις διάβασα, τι έχω χάσει??😀

έχει 500kw δωρεάν για αιτήσεις έως 5-6/1

επίσης τα 50€ δωροεπιταγή Public, δεν την παίρνεις γιατί όταν φύγεις θα στη χρεώσουν

θα έγραφα κάτι αλλά θα φαινόμουν απότομος και αφήνω απλά ένα emoji ....

• Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Βλέπω ότι ούτε και με τη ΡΑΕ συμφωνεί η Volterra. Δεν είχαν μόνο τα δικά μας εξελάκια θέμα 😂

μου στελνεις Link με το site της ΡΑΕ που λεει τις τιμες των παροχων γιατι δεν το βρισκω στο site τους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...