Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κλείνουμε όλοι volton σταθερό με τιμή μηδέν και στέλνουμε τη λυπητερή στη ΡΑΕ

Spoiler

123.png.2b5d6be9babd7d463023a94f7392d115.png

ανησύχησα, νόμιζα δεν κάνανε λάθη 😛

φτου σωστά το έχουν (είναι με προπληρωμένη τιμή στο πάγιο)  , κάτι θα βρω να κράξω δε μπορεί 😁

12 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Σιγά μην μπλέξω με τους απατεώνες! Όσοι δώσουν τα δώρα τώρα , θα ξεσκίσουν τον κόσμο στις χρεώσεις κιλοβατώρας μελλοντικά! Το γνωστό κόλπο!

αυτό το κόλπο εκμεταλλευόμαστε
😁

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και μετά ξανά αλλαγή εταιρείας και δώστου πάλι να τρώμε εργατοώρες!
Δεν είναι για μένα αυτά. Εγώ αν ασχοληθώ με τέτοιες διαδικασίες θα χάσω 100€. Δεν με συμφέρει.

• Like 1

Αν και δεν ήμουν ποτέ τουρίστας στον τομέα του ηλεκτρικού ρευματος, καθώς για αρκετά χρόνια ήμουν στην Δεη, το 2024 αν συνεχιστεί με μηνιαίες προσφορές, βλέπω να το παίζω τουρίστας.

Ξεκίνησα με το πράσινο της Volton για 500 δωρεαν κ.β. και δωρεάν πάγιο. 0.1442 οι επομενες κ.β. μετά τις 500, γιατί τον χειμώνα έχουμε υψηλή κατανάλωση.

Και τώρα μερικές διευκρινίσεις.

1) Επειδή δεν ξέρω αν θα μείνω και άλλο μήνα στην Volton, τις κ.β. που κατανάλωσα για να βγεί σωστός λογαριασμός, πότε θα πρέπει να τις δηλώσω; Ας πουμε οτι η ενεργοποιήση γίνεται στις 8 Ιανουαρίου. 3 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δώσω την κατανάλωση μου;

2) Η έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 20% θα είναι υπολογισμένη στον πρώτο λογαριασμό; 

3) Το κίτρινο πρόγραμμα τους Energy Free να υποθέσω είναι κυμαινόμενο  μαζί με ρήτρα προσαρμογής που την μαθαίνεις στο τέλος του μήνα. Ρωτάω γιατί μια φίλη μου έκλεισε αυτό, εως το καλύτερο γιατί της το πρότεινε ο εκπροσωπος. Και επέμενε κιόλας η φίλη μου οτι δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής. 

1 λεπτό πριν, madboy είπε

3) Το κίτρινο πρόγραμμα τους Energy Free να υποθέσω είναι κυμαινόμενο  μαζί με ρήτρα προσαρμογής που την μαθαίνεις στο τέλος του μήνα. Ρωτάω γιατί μια φίλη μου έκλεισε αυτό, εως το καλύτερο γιατί της το πρότεινε ο εκπροσωπος. Και επέμενε κιόλας η φίλη μου οτι δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής. 

αυτά παθαίνουν όσοι ακούνε τους πωλητές

3 λεπτά πριν, madboy είπε

2) Η έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 20% θα είναι υπολογισμένη στον πρώτο λογαριασμό; 

απο όσο θυμάμαι ο @ekrepali είχε πει οτι υπολογίζεται στον 1ο

5 λεπτά πριν, madboy είπε

1) Επειδή δεν ξέρω αν θα μείνω και άλλο μήνα στην Volton, τις κ.β. που κατανάλωσα για να βγεί σωστός λογαριασμός, πότε θα πρέπει να τις δηλώσω; Ας πουμε οτι η ενεργοποιήση γίνεται στις 8 Ιανουαρίου. 3 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δώσω την κατανάλωση μου;

δεν ξέρω για volton

1 hour ago, supermarioarv said:

η volton πως είναι με το θέμα των τιμολογήσεων? 

Kι εμένα η volton με τιμολόγησε με 1 μήνα καθυστέρηση ενώ σε προηγούμενη εκπροσώπηση στην αρχή του 2023 με τιμολογουσαν εγκαιρως.

• Like 1

12 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής όχι. Η τιμή του βγαίνει από τον τύπο 1.199 x ΜΤΑΗΕ + 0.014.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια οικιακη παροχη με αυξημενη καταναλωση τυπου 700Η/200Ν ανα μήνα. Τωρα περασε στο nrg green το οποιο μονο με την εκπτωση συνεπειας εχει καλη τιμη. Αλλα αυτο που σου προεισπρατουν τοσο μεγαλο μερος μπροστα και αναγκαστηκα σε κρατανε στην εταιρια τους για να μην χασεις την επιστροφη στον επομενο λογαριασμο δεν συναδει με το νεο πνευμα των κιτρινοπρασινων. Οποτε θελω να φυγω αμεσα χωρις να γραψει πολλες μερες το προγραμμα.

Σημερα το πρωι η γυναικα μου εκανε αιτημα για αλλη παροχη που ειναι στον ηρων, online στη δεη για το 4all, και πριν 2 ωρες δεχτηκε μηνυμα απο την τραπεζα οτι ακυρωθηκε η παγια της ηρων. Ειναι δυνατον να προχωρησε τοσο γρηγορα η αιτηση της δεη?? 

Επεξ/σία από SlotKiller

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Χαλαρώστε δεν είναι κάτι καινούριο. Και στη Volton έχουμε πάρει τότε που μας είχαν ζαλίσει με τις τηλεφωνικές διαφημίσεις. Είναι το τυράκι για να σε κρατήσουν. 100 ευρώ από τα 1000+ που θα τους ακουμπήσεις το χρόνο δεν είναι τρομερό πόσο.

Ποσοι κάνουν 5.000 κιλοβατώρες το χρόνο?

1.000€/0.20= 5.000

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής όχι. Η τιμή του βγαίνει από τον τύπο 1.199 x ΜΤΑΗΕ + 0.014.

απο τους άλλους είσαι ? 😂

0,014 + ολόκληρη τη ρήτρα να λες στον κόσμο γιατί πίστεψέ με , είναι ικανοί να νομίζουν οτι θα πληρώνουν φθηνά όπως με το Zero της W&V που ξεκίνησε την κοροϊδία

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποσοι κάνουν 5.000 κιλοβατώρες το χρόνο?an widget

ώρα για ύπνο greg ...

1 ώρα πριν, operPanayotis11 είπε

Εγώ 2 απορίες έχω:

1. Πώς είναι δυνατόν να δίνουν 100 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό κιόλας, έτσι κινδυνεύουν με τεράστιες ζημιές...

2. Ποιοι πήραν 100 ευρώ και πώς πείθουν εμάς ότι δεν είναι trolls των εκάστοτε ενδιαφερόμενων;

Τουλάχιστον 1.000 άτομα έχουν πάρει τα 100€

1 ώρα πριν, peragialos είπε

Και γω τα ίδια. Από 13/12 μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ , 22/12 έκδοση, σήμερα είδα τον λογαριασμό. Το 100αρικο του smart μπήκε σε όλο τον λογαριασμό και έχω -82,57€. Άρα μένουμε για την ώρα στο smart και βλέπουμε στο τέλος του μήνα.

δε μου λες, εσενα στον εβγαλε ως εκκαθαριστικο με τις σωστες χρεωσεις των μετρησεων, ή εναντι χωρις λογο? Τωρα αρχισα να σκεφτομαι οτι το καναν εναντι επιτηδες, επειδη το smart για το Δεκεμβρη ηταν 0,099, ενω για το Γεναρη θα ειναι 0,16 ξερω γω, και αρα βαζοντας τη συνολικη καταναλωση σε περισσοτερους μηνες θα πληρωθουν περισσοτερα λογω Γεναρη(?)

4 λεπτά πριν, SlotKiller είπε

Σημερα το πρωι η γυναικα μου εκανε αιτημα για αλλη παροχη που ειναι στον ηρων, online στη δεη για το 4all, και πριν 2 ωρες δεχτηκε μηνυμα απο την τραπεζα οτι ακυρωθηκε η παγια της ηρων. Ειναι δυνατον να προχωρησε τοσο γρηγορα η αιτηση της δεη?? 

εξαρτάται την περιοχή

1 λεπτό πριν, korakios είπε

απο τους άλλους είσαι ? 😂

0,014 + ολόκληρη τη ρήτρα να λες στον κόσμο γιατί πίστεψέ με , είναι ικανοί να νομίζουν οτι θα πληρώνουν φθηνά όπως με το Zero της W&V που ξεκίνησε την κοροϊδία

Ε μα αφού δεν έχει ρήτρα. Είναι αναλογική η χρέωση! Πάω να χαζέψω το energycosts να δω αν μας έβαλε τα γυαλιά.

50 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Μόλις αναρτήθηκαν στο site της Elpedison οι όροι της δωροκάρτας 60 ευρώ Edenred για όποιον νέο πελάτη μεταβεί στο Smart από 01/01 έως και 31/01 

60€ Δωροκάρτα Edenred.pdf 98.81 kB · 12 downloads

Ήμουν στο Elpedison Economy plus και τώρα μάλλον είμαι στο πράσινο...Αν πάω στο Smart δικαιούμαι τα 60 ευρώ ;;

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη την ομάδα.

Όπως σας έγραψα προχθές από 29.12.2023 πήρα την προσφορά της volton με τις 500kw και το δωρεάν πάγιο του 1ου μήνα και έκανα την αίτηση για μετάβαση από την elpedison. Σήμερα έλαβα και το email που ζητούσαν και τα δικαιολογητικά (πχ φωτογραφία με μετρήσεις), άρα μέσα στη βδομάδα λογικά θα έχει γίνει η αλλαγή.

Θα ήθελα να ρωτήσω την αποψή σας σχετικά με το πρόγραμμα στο οποιο μπήκα. Όταν έγινε η αίτηση ήταν το κίτρινο (free) μόνο στην προσφορά και υπέγραψα γιαυτό. Διάβασα όμως ότι πλέον η προσφορά ισχύει και για το πράσινο. Αν και οι τιμές για το κίτρινο είναι ακόμα άγνωστες, λέτε να αξίζει να ζητήσω αλλαγή στο πράσινο πριν ακόμα μπω ή να παραμείνω όπως (θα) είμαι...Σας ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...