Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Είναι προπληρωμένη κάρτα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις,super-καύσιμα-public-kotso κτλ.,νομίζω είναι Mastercard 

Αν είναι έτσι είναι σα να σου δίνει χρήματα. Δεν έχει περιορισμούς. Θα αφαιρέσω το ποσό από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, trif_on είπε

αφού πρώτα επιβεβαίωσα τηλεφωνικά

δεν υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση , μόνο μέσω email εκτός αν σου στείλουν την ηχογράφηση αν δεν "χάθηκε"

4 λεπτά πριν, trif_on είπε

Σήμερα με πήραν από befon και προχώρησε η αίτηση μου κανονικά. 

σου έστειλαν το pdf με τα 100? Αν ήσουν ήδη πελάτης έχεις γραπτώς οτι θα το πάρεις (το pdf γράφει για νέους)

Μόλις τώρα, korakios είπε

δεν υπάρχει τηλεφωνική επιβεβαίωση , μόνο μέσω email εκτός αν σου στείλουν την ηχογράφηση αν δεν "χάθηκε"

σου έστειλαν το pdf με τα 100? Αν ήσουν ήδη πελάτης έχεις γραπτώς οτι θα το πάρεις (το pdf γράφει για νέους)

Είμαι νέος πελάτης και μου στείλαν το pdf.

• Like 1

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν είναι έτσι είναι σα να σου δίνει χρήματα. Δεν έχει περιορισμούς. Θα αφαιρέσω το ποσό από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

μια πρόταση, επειδή κάνουμε τουρισμό , θα πρότεινα στον υπολογισμό απλά να αφαιρείται το δώρο , είτε σε ετήσιο είτε σε μηνιαίο . Δλδ να μη σπάει αναλογικα

Μόλις τώρα, trif_on είπε

τότε κομπλέ :)

• Like 2

6 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Είναι προπληρωμένη κάρτα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις,super-καύσιμα-public-kotso κτλ.,νομίζω είναι Mastercard 

αυτο ακριβως! εγω βρηκα ενα συνεργαζομενο πρατηριο βενζινης.

υπαρχει λιστα στην ιστοσελιδα με ολους τους συνεργατες της edenred.

• Like 1
  • Thanks 1

ερώτηση ξέμεινα στο ειδικό τιμολόγιο της elpe....

τους πήρα τηλ να με πάνε στο κίτρινο και να μου δώσουν το δωράκι και δεν το δέχτηκαν οπότε είμαστε για αλλαγή παρόχου...

είμαι μεταξύ volton που δίνει ενα μήνα δώρο (έχωγύρω στις 350 το μήνα κατανάλωση) ή ήρων για το 50αρικό ...

ήρων ήμουν παλιά και αν θυμάμαι καλά είχε θέμα με τις τιμολογήσεις (πήγαινε ενα μήνα πίσω) 

η volton πως είναι με το θέμα των τιμολογήσεων? 

Μόλις τώρα, supermarioarv είπε

είμαι μεταξύ volton που δίνει ενα μήνα δώρο (έχωγύρω στις 350 το μήνα κατανάλωση) ή ήρων για το 50αρικό ...

ήρων ήμουν παλιά και αν θυμάμαι καλά είχε θέμα με τις τιμολογήσεις (πήγαινε ενα μήνα πίσω) 

ναι , ακόμα είναι , πάντως καλύτερα volton μιας και του Ηρών μάλλον θα συνεχίσει

1 λεπτό πριν, supermarioarv είπε

η volton πως είναι με το θέμα των τιμολογήσεων? 

@ekrepali

1 λεπτό πριν, korakios είπε

μια πρόταση, επειδή κάνουμε τουρισμό , θα πρότεινα στον υπολογισμό απλά να αφαιρείται το δώρο , είτε σε ετήσιο είτε σε μηνιαίο . Δλδ να μη σπάει αναλογικα

Αναλογικά δεν το σπάω ποτέ.

4 λεπτά πριν, trif_on είπε

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια. 2 παροχές κιόλας.

Spoiler

Γιατί δεν μπορώ να κάνω άλλα ριαξιο; Τι σας έκανα; 🥺

• Like 2

1 hour ago, petrox21 said:

Εμενα μολις μου βγηκε ο λογαριασμος elpedison που περιμενα τοσες μερες για να δω τι εγινε με το 100αρι. Ημουν κι εγω στο economy plus και ειχα παρει το 50+50. Οταν βγηκε το smart πηρα απο τις πρωτες μερες και με τον τελευταιο υπαλληλο ειπωθηκε ξεκαθαρα οτι θα λαβω το 100αρι, στη συνεχεια μου εστειλε επι τοπου και το μειλ που ειχε το σχετικο pdf, και καπακι (κατα το τηλεφωνημα εννοω) με εβαλε με απομακρυσμενο pin και σε ενα site για να "υπογραψω" οπου ειχε επισης εμφανως και τα 2 pdf (δηλαδη και αυτο το xmas promo 100). Με βαση ολα αυτα πιστευα οτι θα το παρω και το 100αρι, αλλιως οπως τα λεω θα τα μετεφερα στη ΡΑΕ. Πλεον ο λογαριασμος μου ειναι κοντα στα -100 που πρεπει να φαω, αρα με βλεπω να μενω εδω τουλαχιστον κανα διμηνο ακομα γιατι δεν κανω και καμια μεγαλη καταναλωση.

Να πω ομως και το αλλο. Ενω στο myelpedison στο πεδιο "Η καταναλωση μου" εχουν περασει εδω και αρκετες μερες τις μετρησεις, με τελευταια απο ΔΕΔΔΗΕ στις 15/12, παρολ'αυτα το λογαριασμο για καταναλωση εως 20/12, με εκδοση 27/12 (που εμφανιστηκε σημερα) τον βγαλανε ως εναντι!! Κανουν τελειως ο,τι να'ναι οι τυποι εκει περα? Δε μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο

Και γω τα ίδια. Από 13/12 μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ , 22/12 έκδοση, σήμερα είδα τον λογαριασμό. Το 100αρικο του smart μπήκε σε όλο τον λογαριασμό και έχω -82,57€. Άρα μένουμε για την ώρα στο smart και βλέπουμε στο τέλος του μήνα.

Μόλις αναρτήθηκαν στο site της Elpedison οι όροι της δωροκάρτας 60 ευρώ Edenred για όποιον νέο πελάτη μεταβεί στο Smart από 01/01 έως και 31/01 

60€ Δωροκάρτα Edenred.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα μωρή τρέλα EΛΙΝ!
Η μόνη που έχει πάγιο 0 στα Επαγγελματικά! Ούτε προυποθέσεις συνέπειας κτλ...
Καθαρές τιμές, ξηγημένη εταιρεία!
Πάμε γεράάάά!!!!

https://invoices.rae.gr/epaggelmatiko-2/

*Φοβερό το Site της ΡΑΕ. Δεν χρειάζεται να ζαλίζουμε και τον Κοράκιο με τα Excel!
Εύκολο και ευανάγνωστο με τα χρωματάκια του κιόλας!

Επεξ/σία από IBAGASA

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αυτή η δωροκάρτα Edenred ποια ακριβώς είναι και πού εξαργυρώνεται 🤔

Είναι σαν προπληρωμένη κάρτα όπως είπε και ο @korakios.Εμας μας τη φορτιζουν(ανατροφοδοτουν) ανά μήνα στην εργασία μου.Μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις στα περισσότερα σούπερ μάρκετ και σε κάποια καφέ,εστιατόρια, κλπ που τη δέχονται. Έχει και εφαρμογή που βλέπεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί.εγω την αδειάζω στο Σκλαβενίτη 😊

26 λεπτά πριν, peragialos είπε

Και γω τα ίδια. Από 13/12 μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ , 22/12 έκδοση, σήμερα είδα τον λογαριασμό. Το 100αρικο του smart μπήκε σε όλο τον λογαριασμό και έχω -82,57€. Άρα μένουμε για την ώρα στο smart και βλέπουμε στο τέλος του μήνα.

Κι εγώ μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ από 13/12 και ακόμα δεν εκδόθηκε λογαριασμός....τους κούρασα μάλλον με τους δύο έκτακτους, αλλά πρέπει να βγάλουν για να δω πόσα μου απομένουν από τα -134 ευρώ που είναι η κάβα μου😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

delete (κατευθείαν να κακολογήσω τη ΡΑΕ 😛)

13 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Έλα μωρή τρέλα EΛΙΝ!
Η μόνη που έχει πάγιο 0 στα Επαγγελματικά! Ούτε προυποθέσεις συνέπειας κτλ...
Καθαρές τιμές, ξηγημένη εταιρεία!
Πάμε γεράάάά!!!!

https://invoices.rae.gr/epaggelmatiko-2/

*Φοβερό το Site της ΡΑΕ. Δεν χρειάζεται να ζαλίζουμε και τον Κοράκιο με τα Excel!
Εύκολο και ευανάγνωστο με τα χρωματάκια του κιόλας!

μπήκε στο excel το λινκ

για να σε ενδιαφέρει τ μηδενικό πάγιο (άρα δεν έχεις κατανάλωση) πως και δε χτύπαγες τα δώρα ?

Επεξ/σία από korakios

Σιγά μην μπλέξω με τους απατεώνες! Όσοι δώσουν τα δώρα τώρα , θα ξεσκίσουν τον κόσμο στις χρεώσεις κιλοβατώρας μελλοντικά! Το γνωστό κόλπο! Φίλε είναι πολύ όμορφο και εύχρηστο το Site της ΡΑΕ!
Ξεκούρασου κι εσύ λιγάκι τώρα, αρκετά δούλεψες αφιλοκερδώς τόσα χρόνια!
Μόνο ΕΛΙΝ!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...