Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θα ρωτήσω αύριο σε κατάστημα 

αν λες το δώρο της Προτέργιας (που δεν έχει λεφτά και το δίνει με δόσεις) , αντί 80 ή 100 (δε θυμάμαι ακριβώς ούτε ξέρω καν για ποιο λες) , δίνει 30€ σε περίπτωση που δεν πληρώνεις εμπρόθεσμα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, ParafronGR είπε

Δεν κάναμε καλή αρχή στην ΕΛΠΕ. Τους έπαιρνα όλη μερα ακόμα και στη δουλειά, 35 λεπτά το λιγότερο στην αναμονή χωρίς απαντηση (το έκλεινα αναγκαστικά λόγω δουλειάς).

Πήρα τηλ στο ΔΕΔΔΕΗ το βραδυ που γυρισα, εξήγησα στην κοπέλα τί έγραφε το email για να πάρω την απάντηση "δεν έχουμε δεχθεί καμία αίτηση στη συγκεκριμένη παροχή ώστε να την ακυρώσουμε ή να την εγκρίνουμε, καλέστε την εταιρεία παροχής που κάνατε την αίτηση". 

Σήμερα η ημέρα ήταν δύσκολη. Καλούσε ΟΛΗ η Ελλάδα 

1 λεπτό πριν, ParafronGR είπε

Δεν κάναμε καλή αρχή στην ΕΛΠΕ. Τους έπαιρνα όλη μερα ακόμα και στη δουλειά, 35 λεπτά το λιγότερο στην αναμονή χωρίς απαντηση (το έκλεινα αναγκαστικά λόγω δουλειάς).

Πήρα τηλ στο ΔΕΔΔΕΗ το βραδυ που γυρισα, εξήγησα στην κοπέλα τί έγραφε το email για να πάρω την απάντηση "δεν έχουμε δεχθεί καμία αίτηση στη συγκεκριμένη παροχή ώστε να την ακυρώσουμε ή να την εγκρίνουμε, καλέστε την εταιρεία παροχής που κάνατε την αίτηση". 

άρα απο ελπέ έγινε το μπέρδεμα , απο 2 του μηνός χαλαρά το ψάχνεις , σήμερα τρέχαν όλοι μπας και πάρουν το 100ρικο, λογικό να γινόταν ψιλοχαμός

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Σήμερα η ημέρα ήταν δύσκολη. Καλούσε ΟΛΗ η Ελλάδα 

και εξωτερικό

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν λες το δώρο της Προτέργιας (που δεν έχει λεφτά και το δίνει με δόσεις) , αντί 80 ή 100 (δε θυμάμαι ακριβώς ούτε ξέρω καν για ποιο λες) , δίνει 30€ σε περίπτωση που δεν πληρώνεις εμπρόθεσμα

Αυτό λέω.

Αν πληρώνεις εκπροθεσμα σου δίνει 100/24= 4,16

Αν πληρώσεις εκπροθεσμα, το 30€ πως προκύπτει?

• Confused 1

3 λεπτά πριν, physnik είπε

27/12 την περασμένη Τετάρτη. 

Αλλά δεν καταλαβαίνω. Αφού με βρίσκει με ΑΦΜ. 

σε κάποιους γίνεται κατευθείαν η εγγραφή , σε μένα και αρκετούς γίνεται μόνο αν σου έρθει sms απο ελπέ ,

πάρε τηλ 2 του μηνός να στο ενεργοποιήσουν αν βιάζεσαι

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Αυτό λέω.

Αν πληρώνεις εκπροθεσμα σου δίνει 100/24= 4,16

Αν πληρώσεις εκπροθεσμα, το 30€ πως προκύπτει?

το ρωτάς σοβαρά ?

• Like 1

2 λεπτά πριν, physnik είπε

27/12 την περασμένη Τετάρτη. 

Αλλά δεν καταλαβαίνω. Αφού με βρίσκει με ΑΦΜ. 

Πρέπει να περιμένεις 2-3 μέρες. Έχει αναφερθεί και σε άλλους παρόχους καθυστέρηση στις εφαρμογές τους. 

• Like 1

Πόσες περίπου kwh + ρυθμιζόμενες χρεώσεις αντιστοιχεί το 💯 αρικο (δεν βάζω Δήμο μιας και διαφέρουν για τον καθένα) έτσι ώστε οταν εξαντληθεί εξαφανιζολ;

Μόλις τώρα, giorgosvet είπε

Πόσες περίπου kwh + ρυθμιζόμενες χρεώσεις αντιστοιχεί το 💯 αρικο (δεν βάζω Δήμο μιας και διαφέρουν για τον καθένα) έτσι ώστε οταν εξαντληθεί εξαφανιζολ;

βάλε στο φύλλο "Λοιπές Χρεώσεις" τη μηνιαία σου κατανάλωση επί 4 και στα 3 τετράμηνα

και τιμή κιλοβατώρας στο περίπου για το smart Ιανουαρίου

• Like 1

Μια βοήθεια σχετικά με το guarantee που έμεινα τελικά γιατί δεν το έχω με τις αλλαγές για την ώρα.

Στο τέλος του άλλου μήνα είναι ο τέταρτος μήνας που μετράει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν έχω κάνει αποδοχή το μήνυμα που έστειλε ο ηρων για παραμονή στο υπάρχον πρόγραμμα και άρα πάω για πράσινο.

Το θέμα είναι επειδή θα γίνει εκκαθάριση 4μηνου υπάρχει περίπτωση να φάνε την εκκαθάριση του προηγούμενου μήνα λόγω και καλά αλλαγής σε πράσινο?Μιας και αποδίδουν την συνέπεια του κάθε προηγούμενου στον επόμενο.

Θα ήταν συνετό  να πατάγα αποδοχή για την παραμονή στο υπάρχον πρόγραμμα?

Καλά τώρα αποδέχτηκα,

αλλά για όσους έκαναν αίτηση για το 100€ από ΕΛΠΕ και δεν συναινεσαν να παραμείνουν στο elpe smart και αντί για το smart θα μεταβούν στο ειδικό τιμολόγιο, τι ακριβώς θα γίνει;

Θα χάσουν το 100€ λόγο της μετάβασης;

Μόλις τώρα, prefuse είπε

Καλά τώρα αποδέχτηκα,

αλλά για όσους έκαναν αίτηση για το 100€ από ΕΛΠΕ και δεν συναινεσαν να παραμείνουν στο elpe smart και αντί για το smart θα μεταβούν στο ειδικό τιμολόγιο, τι ακριβώς θα γίνει;

δε νομίζω να προτίμησε κάποιος να πάει στο πράσινο , είναι φαρμακείο όπως του Ηρων

κανονικά δε χάνεται , θα δείξει τι θα κάνει η ελπέ

2 λεπτά πριν, doc είπε

Μια βοήθεια σχετικά με το guarantee που έμεινα τελικά γιατί δεν το έχω με τις αλλαγές για την ώρα.

Στο τέλος του άλλου μήνα είναι ο τέταρτος μήνας που μετράει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν έχω κάνει αποδοχή το μήνυμα που έστειλε ο ηρων για παραμονή στο υπάρχον πρόγραμμα και άρα πάω για πράσινο.

Το θέμα είναι επειδή θα γίνει εκκαθάριση 4μηνου υπάρχει περίπτωση να φάνε την εκκαθάριση του προηγούμενου μήνα λόγω και καλά αλλαγής σε πράσινο?Μιας και αποδίδουν την συνέπεια του κάθε προηγούμενου στον επόμενο.

Θα ήταν συνετό  να πατάγα αποδοχή για την παραμονή στο υπάρχον πρόγραμμα?

το πράσινο είναι πανάκριβο του Ήρων , δες τιμές εκεί

βέβαια το guarantee του Ηρων είναι κίτρινο άρα η τιμή θα εξαρτηθεί απο χοντρική Ιανουαρίου

πως και δεν έκανες έκανες τουρισμό? θα χτυπούσες 250€ αν το έτρεχες το τρίμηνο

σύμφωνα με το ΦΕΚ , έχεις μέχρι 31/1/24 να υποβάλεις αντίρρηση αλλά κλασσικά στη μπανανία δεν ξεκαθαρίζει τι γίνεται αν ο πάροχος βγάλει πιο μπροστά λογαριασμό και αν γίνεται διόρθωση

η λογική λέει οτι αν 31 του μηνός πεις θέλω να παραμείνω στο κίτρινο δε θα τιμολογηθείς με πράσινο ,αλλά άγνωστο το τι θα κάνει ο κάθε πάροχος

3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Καλά τώρα αποδέχτηκα,

Τα 100 η elpedison τα έδινε στο bright που είναι σταθερό (μπλε) και στο smart (κίτρινο) που είχε ειδικο ορο αντίρρησης στο ειδικό τιμολόγιο.Αρα μιλάς ότι κάποιος υπέγραψε στο smart και στην πορεία ζητησε να μεταβεί στο ειδικο τιμολόγιο ? Δε νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να το κάνει...πολύ ακριβό το πράσινο της Elpe.Αν ανακοινωθούν εκπτώσεις (πάρα τις αντιρρήσεις ΡΑΕ) ίσως κάποιοι το επιχειρήσουν. 

• Like 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω να προτίμησε κάποιος να πάει στο πράσινο , είναι φαρμακείο όπως του Ηρων

κανονικά δε χάνεται , θα δείξει τι θα κάνει η ελπέ

το πράσινο είναι πανάκριβο του Ήρων , δες τιμές εκεί

βέβαια το guarantee του Ηρων είναι κίτρινο άρα η τιμή θα εξαρτηθεί απο χοντρική Ιανουαρίου

πως και δεν έκανες έκανες τουρισμό? θα χτυπούσες 250€ αν το έτρεχες το τρίμηνο

σύμφωνα με το ΦΕΚ , έχεις μέχρι 31/1/24 να υποβάλεις αντίρρηση αλλά κλασσικά στη μπανανία δεν ξεκαθαρίζει τι γίνεται αν ο πάροχος βγάλει πιο μπροστά λογαριασμό και αν γίνεται διόρθωση

η λογική λέει οτι αν 31 του μηνός πεις θέλω να παραμείνω στο κίτρινο δε θα τιμολογηθείς με πράσινο ,αλλά άγνωστο το τι θα κάνει ο κάθε πάροχος

Άρα καλύτερα να πατήσω για την ώρα αποδοχή στο μήνυμα που έστειλε ο ηρων και βλέπουμε και κάνουμε στην πορεία?

Τουλάχιστον θα είμαι στο ίδιο πρόγραμμα...

1 λεπτό πριν, doc είπε

Άρα καλύτερα να πατήσω για την ώρα αποδοχή στο μήνυμα που έστειλε ο ηρων και βλέπουμε και κάνουμε στην πορεία?

Τουλάχιστον θα είμαι στο ίδιο πρόγραμμα...

ναι , αλλά θα σου πρότεινα να πας κάπου αλλού απο το νέο έτος

δες excel καρφιτσωμένης ανάρτησης να πάρεις μια ιδέα τι παίζει με κοινές τιμές χοντρικής

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...