Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Spoiler

Έκανα σήμερα αίτηση στην Ελπε για τα 100, σε υποκατάστημα. 

Στην αίτηση δεν έγραψε την ένδειξη και το είδα οταν είχα επιστρέψει. 

Βέβαια, αυτές τις μέρες (27-29 Δεκ) κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για τετράμηνο (δεν ειδα να έκανε σήμερα, γιατί με αφήνει να κάνω καταχώρηση) 

Λέτε να προχωρήσει γρήγορα ή θα κάνει μέτρηση ο δεδδηε αύριο μεθαύριο και μετά θα πρέπει να ξανάρθει; 

Τελικά από δεδδηε είδα σήμερα ότι άλλαξα σε ελπε (+1 στην παροχή) με δηλωμένες kwh αυτές που φαινόταν στη φώτο που έδωσα. Μάλλον την ίδια μέρα έκανε μέτρηση και ο δεδδηε. 

Απλά τώρα, ενώ κάνω κανονικά τη διαδικασία στο myelpedison στο τέλος μου βγάζει σφάλμα και μου λέει να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, physnik είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Βέβαια, αυτές τις μέρες (27-29 Δεκ) κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για τετράμηνο (δεν ειδα να έκανε σήμερα, γιατί με αφήνει να κάνω καταχώρηση) 

Λέτε να προχωρήσει γρήγορα ή θα κάνει μέτρηση ο δεδδηε αύριο μεθαύριο και μετά θα πρέπει να ξανάρθει; 

Τελικά από δεδδηε είδα σήμερα ότι άλλαξα σε ελπε (+1 στην παροχή) με δηλωμένες kwh αυτές που φαινόταν στη φώτο που έδωσα. Μάλλον την ίδια μέρα έκανε μέτρηση και ο δεδδηε. 

Απλά τώρα, ενώ κάνω κανονικά τη διαδικασία στο myelpedison στο τέλος μου βγάζει σφάλμα και μου λέει να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό;

Πότε έκανες την αίτηση; 

3 λεπτά πριν, physnik είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Περιμενε κάνα δυο τρεις μέρες 

• Like 1
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ

Τι εννοείς κομπλέ γιατί εγώ μπερδεύτηκα. Από τη στιγμή που υπάρχει ειδικός όρος στη σύμβαση του elpedion smart ότι δηλώνεις την αντίρρησή σου να μεταβεις στο ειδικό =πράσινο τιμολόγιο,όλοι παραμένουμε στο κιτρινο αν δεν κάνουμε κάποια κίνηση. Γι αυτο και δε λαβαμε και email να επιλέξουμε. Εχω καταλάβει κάτι λάθος?

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Τι εννοείς κομπλέ γιατί εγώ μπερδεύτηκα. Από τη στιγμή που υπάρχει ειδικός όρος στη σύμβαση του elpedion smart ότι δηλώνεις την αντίρρησή σου να μεταβεις στο ειδικό =πράσινο τιμολόγιο,όλοι παραμένουμε στο κιτρινο αν δεν κάνουμε κάποια κίνηση. Γι αυτο και δε λαβαμε και email να επιλέξουμε. Εχω καταλάβει κάτι λάθος?

Καλά κατάλαβες μια χαρά συνεχίζουμε κίτρινο 

7 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Υπέγραψες;

Κατά την ανάγνωση της σύμβασης μέσω τηλεφώνου και αποδοχής αυτής δεν θυμάμαι να είχε γίνει αναφορά περί αντίρρησης μετάπτωσης στο "πράσινο"

Στο διαταυτα τώρα νομίζω ότι όταν εξαντληθεί το δώρο των 100€ σηκωνόμαστε και φεύγουμε στις αρχές Φεβρουαρίου σε περίπτωση που το ελπε κίτρινο αποδειχθεί ασύμφορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, geopro είπε

Κατά την ανάγνωση της σύμβασης μέσω τηλεφώνου και αποδοχής αυτής δεν θυμάμαι να είχε γίνει αναφορά περί αντίρρησης μετάπτωσης στο "πράσινο"

Στο διαταυτα τώρα νομίζω ότι όταν εξαντληθεί το δώρο των 100€ σηκωνόμαστε και φεύγουμε στις αρχές Φεβρουαρίου σε περίπτωση που το ελπε κίτρινο αποδειχθεί ασύμφορο.

Μολις εξαντληθεί το 100ρικο καπνός 

Επεξ/σία από archiezulu
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, korakios said:

πράσινο εννοείς

και

δείτε αρχικά αν υπάρχει ο ειδικός όρος Γ2 στη σύμβαση που αποδεχθήκατε (στο τέλος είναι)

αλλιώς μέχρι 31/1/24 μπορείτε να δηλώσετε οτι θέλετε το κίτρινο (σμαρτ)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό λες;

Ο πελάτης δια της υπογραφής... Δηλώνει την αντίρρηση του να μεταπείσει στο ειδικό τιμολόγιο...

Άρα δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα..

IMG_20231230_231239.jpg

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
  • Thanks 1

17 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τι είναι τα 30€ επιστροφή για μη εμπροθεσμη εξόφληση?

Αυτό που κατάλαβα είναι η έκπτωση όταν δεν εφαρμόζεται ολόκληρη η έκπτωση συνέπειας.

• Like 1

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

είχε γράψει αρχικά "Έχω αποδεχτεί την σύμβαση ελπε smart με δώρο 100€  συνεπώς πάω για κίτρινο."

και του εξήγησα οτι για να παραμείνει στο κίτρινο έπρεπε να υπήρχε ο όρος . Υπήρχε άρα "κομπλέ"

• Like 1

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Αυτό που κατάλαβα είναι η έκπτωση όταν δεν εφαρμόζεται ολόκληρη η έκπτωση συνέπειας.

Θα ρωτήσω αύριο σε κατάστημα 

25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι πάγιο έχει?

Τι "κίνητρο' δίνει?

Είναι κίτρινο, έτσι?

Εγώ αν έχει ο Ήρων το 50ρικο ακόμα εκεί θα παω και μετά βλέπουμε 

• Like 2

5 ώρες πριν, liakjim είπε

Υπάρχει η δυνατότητα να έχεις το excel σου στην υπογραφή σου; Προσωπικά με βολεύει πολύ.

Το έβαλα, αλλά δεν θέλω ακόμα να το ανεβάσω "live" στο Google Drive.

• Like 1
  • Thanks 2

23 ώρες πριν, korakios είπε

άσε της Προτέργιας

τότε μάθε ποια είναι η μέτρηση μην κάνανε καμιά πατάτα , βασικά πάρε και τηλ το ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα πότε ήταν η τελευταία και ποια τα νούμερα

Δεν κάναμε καλή αρχή στην ΕΛΠΕ. Τους έπαιρνα όλη μερα ακόμα και στη δουλειά, 35 λεπτά το λιγότερο στην αναμονή χωρίς απαντηση (το έκλεινα αναγκαστικά λόγω δουλειάς).

Πήρα τηλ στο ΔΕΔΔΕΗ το βραδυ που γυρισα, εξήγησα στην κοπέλα τί έγραφε το email για να πάρω την απάντηση "δεν έχουμε δεχθεί καμία αίτηση στη συγκεκριμένη παροχή ώστε να την ακυρώσουμε ή να την εγκρίνουμε, καλέστε την εταιρεία παροχής που κάνατε την αίτηση". 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...