Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Σχετικά με τους πόντους της εθνικής από την ΕΛΠΕ. Είχα πάρει στην εθνική τηλ και μου είπαν ότι έχουν μπει. Χρειάστηκε να διαγράψω και να ξανακατεβασω την εφαρμογή. Αυτό έκανα και τους είδα. Καλές γιορτές 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, trif_on είπε

Ρε παιδιά, νέος στο άθλημα, τι είναι η βεβαίωση εκπροσώπησης που διαβάζω συνέχεια;

στο νέο πάροχο πας βεβαίωση απο τον προηγούμενο αν δεν έχει βγάλει λογαριασμό

• Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Καλησπέρα. Σχετικά με τους πόντους της εθνικής από την ΕΛΠΕ. Είχα πάρει στην εθνική τηλ και μου είπαν ότι έχουν μπει. Χρειάστηκε να διαγράψω και να ξανακατεβασω την εφαρμογή. Αυτό έκανα και τους είδα. Καλές γιορτές 

Ποτε έγινες πελάτης?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση

2 hours ago, korakios said:

δε νομίζω , εγώ κατάλαβα οτι μέχρι 31/1 μπορείς να επιλέξεις άλλο άρα υποθέτω οτι δε γίνεται να χρεωθείς κίτρινο αν επιλέξεις πράσινο (μπλέξιμο μεν αν βγει πριν λογαριασμός), κάπου στο νήμα της ΔΕΗ είχα βάλει λινκ του ΥΠΕΝ , αλλά νομίζω το είχες αναφέρει και ο ίδιος παλιότερα

Αν μέχρι 31/12 δηλώσεις ότι θες να παραμείνεις σε κίτρινο, τότε ξεκινάς τον Ιανουάριο με κίτρινο κι αν θες μετά βάζεις πράσινο.

Αν μέχρι 31/12 δε δηλώσες ότι θες να παραμείνεις σε κίτρινο, τότε από 1/1 πας αυτόματα σε πράσινο. Αν στη συνέχεια πχ 15/1 δηλώσεις ότι ήθελες να παραμείνεις στο κίτρινο... τότε χρεώνεσαι με πράσινο από 1/1-14/1 και με κίτρινο από 15/1 και μετά.

Δε γίνεται δηλαδή (σύμφωνα με οδηγίες της ΡΑΕ που είχε ποστάρει o masterblaster) να υπάρξει αναδρομικότητα... δηλαδή να δηλώσει ο καταναλωτής στις 15/1 ότι τελικά θέλει να παραμείνει σε κίτρινο και να θέλει να χρεωθεί με κίτρινο και τη περίοδο 1/1-14/1. Βέβαια πολλοί πάροχοι πχ ΗΡΩΝ λένε ανεπισήμως ότι θα ισχύσει η αναδρομικότητα τον Ιανουάριο (φαντάζομαι αν συμφέρει τον καταναλωτή)

Στην elpedison που δηλώνουμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε στο elpedison smart; Λέω να παραμείνω, μιας και αν δεν κάνω λάθος η έκπτωση από τα 100 ευρώ (όσα δεν έχεις φάει ήδη) συνεχίζει και τον επόμενο μήνα.

Παιδιά μια ερώτηση σε όσους έχουν περάσει από την ελιν ή είναι ήδη πελάτες.Βλεπω στο site δεν έχει e contact.Πως γίνεται η δουλειά;Τους στέλνεις τα χαρτιά με email;

Έκανα αίτηση ηλεκτρονικά για Elpedison smart.
Στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν (όταν το στείλουν) θα αναφέρει και το δώρο των 100€;
Κι αν δεν το αναφέρει απλά δεν το δικαιούμαι;

(άσχετο, διαβάζω κάτι για..."εκπροσώπηση"...Τι 'ν τούτο;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Nate said:

Στην elpedison που δηλώνουμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε στο elpedison smart; Λέω να παραμείνω, μιας και αν δεν κάνω λάθος η έκπτωση από τα 100 ευρώ (όσα δεν έχεις φάει ήδη) συνεχίζει και τον επόμενο μήνα.

Δε σου έστειλαν mail ή sms με οδηγίες;

8 minutes ago, thanos206 said:

Παιδιά μια ερώτηση σε όσους έχουν περάσει από την ελιν ή είναι ήδη πελάτες.Βλεπω στο site δεν έχει e contact.Πως γίνεται η δουλειά;Τους στέλνεις τα χαρτιά με email;

Στέλνεις στο [email protected] όλα τα δικαιολογητικά:

Για οικιακό: Ταυτότητα, Λογαριασμό προηγούμενου και εξόφλησης (αν έχει λήγει η προθεσμία πληρωμής), σχέση με ακίνητο πχ Ε9 / μισθωτήριο, φωτογραφία μετρητή.

Για επαγγελματικό επιπλέον: Στοιχεία Μητρώου Επιχείρησης απ'το myAAΔΕ (όπου γράφει τα στοιχεία έναρξης και τη ΚΑΔ), και αριθμό ΓΕΜΗ (δε το ζητάνε όλοι πάροχοι ακόμα).

Στο email γράφεις ονοματεπώνυμο, κινητό, ΑΦΜ, ΔΟΥ και για ποιο πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι.

Τη 1η εργάσιμη το πρωί τους παίρνεις τηλέφωνο να ελέγξουν τα δικαιολογητικά ώστε να παρακάμψεις τη προτεραιότητα και εντός της ημέρας σου στέλνουν τη σύμβαση. Η υπογραφή δε θυμάμαι πως γίνεται... είτε σου λένε να στείλει "Αποδέχομαι", είτε βάζεις υπογραφές στο PDF με fill & sign, είτε ανεβάζεις το αρχείο στο GOV για να μπει ψηφιακή υπογραφή. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou

Just now, panosena said:

Στο συμβόλαιο που θα μου στείλουν (όταν το στείλουν) θα αναφέρει και το δώρο των 100€;

Εμένα σ'αυτό που μου έστειλαν γράφει στη 1η σελίδα "Christmas Promo 100 ευρώ" κι έχουν επισυνάψει και τους ειδικούς όρους για τα 100 ευρώ. Αν δε στα στείλουν εννοείται δε θα πάρεις δώρο.

Όσο για το άλλο με την βεβαίωση εκπροσώπηση θα σου απαντήσει ο @korakios 😄

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panosena είπε

Πότε έκανες αίτηση?

Τι ώρα?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση

Καλησπέρα. Θυμήστε μου κατι 

Σε ποιο σημειο στο site του ΔΕΔΔΗΕ βλέπουμε οτι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο, οποτε ξέρουμε οτι ολοκληρώθηκε η αλλαγή παρόχου?

Εψαξα στην ΥΔΕ ποτε λήγει,αλλά δεν εχει καμία σχέση με αυτό. Αλλά δεν μπορεσα να βρώ που΄ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πότε έκανες αίτηση?

Τι ώρα?

Στις 7:30 νομίζω.

Πριν καμιά ώρα, τι σημασία έχει;
(το "εκπροσώπηση" το διαβάζω εδώ στο φόρουμ, όχι στην αίτηση)

Επεξ/σία από panosena

6 λεπτά πριν, xraxra είπε

Καλησπέρα. Θυμήστε μου κατι 

Σε ποιο σημειο στο site του ΔΕΔΔΗΕ βλέπουμε οτι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο, οποτε ξέρουμε οτι ολοκληρώθηκε η αλλαγή παρόχου?

Εψαξα στην ΥΔΕ ποτε λήγει,αλλά δεν εχει καμία σχέση με αυτό. Αλλά δεν μπορεσα να βρώ που΄ειναι

καρφιτσωμένη ανάρτηση

50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν μέχρι 31/12 δηλώσεις ότι θες να παραμείνεις σε κίτρινο, τότε ξεκινάς τον Ιανουάριο με κίτρινο κι αν θες μετά βάζεις πράσινο.

Αν μέχρι 31/12 δε δηλώσες ότι θες να παραμείνεις σε κίτρινο, τότε από 1/1 πας αυτόματα σε πράσινο. Αν στη συνέχεια πχ 15/1 δηλώσεις ότι ήθελες να παραμείνεις στο κίτρινο... τότε χρεώνεσαι με πράσινο από 1/1-14/1 και με κίτρινο από 15/1 και μετά.

Δε γίνεται δηλαδή (σύμφωνα με οδηγίες της ΡΑΕ που είχε ποστάρει o masterblaster) να υπάρξει αναδρομικότητα... δηλαδή να δηλώσει ο καταναλωτής στις 15/1 ότι τελικά θέλει να παραμείνει σε κίτρινο και να θέλει να χρεωθεί με κίτρινο και τη περίοδο 1/1-14/1. Βέβαια πολλοί πάροχοι πχ ΗΡΩΝ λένε ανεπισήμως ότι θα ισχύσει η αναδρομικότητα τον Ιανουάριο (φαντάζομαι αν συμφέρει τον καταναλωτή)

Σχετικά με την τιμολόγηση, τι θα γίνει?

Θα τιμολογησουν όλες οι εταιρείες μέχρι 31 Δεκεμβρίου χωριστά?

27 λεπτά πριν, panosena είπε

αν εννοείς βεβαίωση εκπροσώπησης , ίδια σελίδα που πόσταρες

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Σχετικά με την τιμολόγηση, τι θα γίνει?

Θα τιμολογησουν όλες οι εταιρείες μέχρι 31 Δεκεμβρίου χωριστά?

όχι , παρέα στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...