Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • είχα αποδεχτεί μέσω email ΕΛΠΕ ΣΜΑΡΤ +100 αλλα δεν σήκωσα το τηλ για ηχητική επιβεβαίωση, δεν το άκουσα.
  • πηρα τηλ για τα 5*20 και μου είπε εντάξει είτε μου το κάνει η παλιά εκπρόσωπος είτε η καινούρια που μιλούσα (εγώ ηθελα τη καινούρια γτ η παλιά μου έστειλε λάθος συμβόλαιο αρχικά και όταν μιλήσαμε ήταν ότι νά'ναι και δεν μου δωσε και τα 5*20).
  • Μου είπε η καινούρια ότι όπως και να έχει εσύ θα το πάρεις το 5*20 και μου έδωσε ένα προσωπικό τηλέφωνο για να επικοινωνήσω απευθείας μαζί της και ότι θα μου στείλει email.
  • έλα όμως που δεν έστειλε email ούτε το σηκώνει, δεν δουλεύει; και δεν έχει προχωρήσει το πράμα. ούτε με πήρανε για ηχητική επιβεβαίωση σήμερα. 
  • φοβάμαι να περάσει η 31/12 και μου πει άργησες αλλα νομίζω έχει να κάνει πότε έκανα το αίτημα. στη χειρότερη έχω το email που έχω αποδεχτεί απο 28/12. ξερω εγώ... Μήπως να κάνω υπομονή απο δευτέρα/τετάρτη (θα δουλεύουν άραγε οι άνθρωποι πρωτοχρονιάτικα;;) 
Επεξ/σία από Cmg__
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ναι, ειχα παροχη την οποια τερματισα αρχες δεκεμβρη.

Δεν καταλαβα. Πηρες 100€ οπως ολοι συν αλλα 100??? Εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο.

Τωρα βρηκα οτι ειναι απο επιστροφή παλιου πελατη. Οκ καλη φαση. Πολυ τζαμπα ρευμα.

Επεξ/σία από basilis_k6

Γεια σας φιλοι μου & Χρονια Πολλα....Εχω συμβαση με το Φυσικο Αεριο για το Ρευμα, περιπου 1,5 χρονο....Οκ καλες οι τιμες,ειμαστε ευχαριστημενοι...Τωρα με τις αλλαγες απο 1 1 2024, εχουμε ψιλοζαλιστει & δεν ξερουμε τι να επιλεξουμε...το κοκκινο,το κιτρινο,το μπλε ? ειναι & αλλα ?   Οικογενεια ειμαστε, δυο ατομα. Προσπαθω απο χτες βραδυ να τους παρω τηλ.αλλα τιποτα....Περιμενω κατι ολοκληρα Μισαωρα,αλλα οι επροσωποι τους-υπαλληλοι-συνομιλουν με πελατες...Το ιδιο χτες & το ιδιο & σημερα...Το τηλ.που παιρνω ειναι  η: Εξυπηρετηση Πελατων & το νουμερο: 181133.......Απλα ηθελα να τους ρωτησω καποιες διευκρινησεις,αλλα τιποτα....μενουμε Αιγαλεω. Τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε...Να το αφησω ετσι ?   ή θα πρεπει να κανω κατι αλλο ?   Σας βαζω 2 φωτο μεσα απο το λογαριασμο που εχουμε του Φυσικου Αεριου & θα ηθελα την βοηθεια σας....και παλι Καλη Χρονια με Υγεια.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-222.jpg

Σημαντική Ενημέρωση-111.docx

38 λεπτά πριν, Cmg__ είπε
  • είχα αποδεχτεί μέσω email ΕΛΠΕ ΣΜΑΡΤ +100 αλλα δεν σήκωσα το τηλ για ηχητική επιβεβαίωση, δεν το άκουσα.
  • πηρα τηλ για τα 5*20 και μου είπε εντάξει είτε μου το κάνει η παλιά εκπρόσωπος είτε η καινούρια που μιλούσα (εγώ ηθελα τη καινούρια γτ η παλιά μου έστειλε λάθος συμβόλαιο αρχικά και όταν μιλήσαμε ήταν ότι νά'ναι και δεν μου δωσε και τα 5*20).
  • Μου είπε η καινούρια ότι όπως και να έχει εσύ θα το πάρεις το 5*20 και μου έδωσε ένα προσωπικό τηλέφωνο για να επικοινωνήσω απευθείας μαζί της και ότι θα μου στείλει email.
  • έλα όμως που δεν έστειλε email ούτε το σηκώνει, δεν δουλεύει; και δεν έχει προχωρήσει το πράμα. ούτε με πήρανε για ηχητική επιβεβαίωση σήμερα. 
  • φοβάμαι να περάσει η 31/12 και μου πει άργησες αλλα νομίζω έχει να κάνει πότε έκανα το αίτημα. στη χειρότερη έχω το email που έχω αποδεχτεί απο 28/12. ξερω εγώ... Μήπως να κάνω υπομονή απο δευτέρα/τετάρτη (θα δουλεύουν άραγε οι άνθρωποι πρωτοχρονιάτικα;;) 

Μπορεί από Τρίτη να βγάλουν κάτι καλύτερο 

• Like 1

57 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Δεν καταλαβα. Πηρες 100€ οπως ολοι συν αλλα 100??? Εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο.

Τωρα βρηκα οτι ειναι απο επιστροφή παλιου πελατη. Οκ καλη φαση. Πολυ τζαμπα ρευμα.

Που το είδες; Μου είχαν στείλει μια 20αρα Σκλαβενίτη και ξαφνικά χωρίς να το περιμένω ήρθε ακόμη μια ( παλιός πελάτης).

Τρέχουμε με διαφορα προβλήματα υγειας και έχω χάσει τη μπάλα, τελίκα βλέπω εξελ φτηνότερο η ΔΕΗ πράσινο η κίτρινο για Ιανουάριο η κάτι άλλο;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Είμαι ελπε για Δεκέμβριο, και θέλω να πάω volton για το 500αρι. Εκτός του να μην αποδεχθώ την δωροεπιταγη εφόσον θέλω να φύγω κάποια στιγμή, πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

Επίσης ο τελευταίος μου διαθέσιμος λογαριασμός είναι του προηγούμενου μήνα από ΗΡΩΝ. Θα πρέπει να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης από ελπε για να κάνω αίτηση volton; 

Ευχαριστώ πολύ! 

4 minutes ago, agentsmith84 said:

Τρέχουμε με διαφορα προβλήματα υγειας και έχω χάσει τη μπάλα, τελίκα βλέπω εξελ φτηνότερο η ΔΕΗ πράσινο η κίτρινο για Ιανουάριο η κάτι άλλο;

αν δεν ξαναμπουν τα 100 εκπτωση της ελπε στις 2/1, πας ηρων guarantee για 50 εκπτωση ή volton αν εχεις μεγαλη καταναλωση τον Ιανουαριο.

• Like 1

2 ώρες πριν, dasnowy είπε

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QA9g5JhdMdqvrlvF-ZWJxC4yIFaOh_ae0_SDR8FSjFY/edit#gid=1876856302

Σε αυτό το excel μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι συμπληρώνοντας τιμές;

ναι

3 ώρες πριν, Sarevok19 είπε

Σκέφτομαι τα 100 ευρώ της elpedison που για μένα μέχρι τώρα είναι πάνω από 2 μήνες λογαριασμοί.

καλύπτει όλο το λογαριασμό (και ρυθμιζόμενες και τέλη)

3 ώρες πριν, Sarevok19 είπε

Είχα κάνει αίτηση στις 20/12 και μου έχουν στείλει το συμβόλαιο με τα 100 ευρώ δώρο αλλά αναφέρουν το εξής: "Εφόσον συναινείτε, παρακαλείσθε να μας απαντήσετε εντός 24 ωρών". Αν απαντήσω τώρα μετά από 10 μέρες χάνω το δώρο ή ισχύει ότι νομικά είναι έγκυρη η αίτηση για 1 μήνα? Υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα για την κατανάλωση που κάνω? @korakios έχω δει το excel, υποθέτω κανείς δε ξέρει σίγουρα, αλλά είπα να ρωτήσω μήπως χάνω κάτι :P 

στείλε το απαντητικό

• Like 2

2 minutes ago, korakios said:

ναι

Έβαλα τις εταιρίες που έχουν ανακοινώσει εκπτώσεις. Αν δω πως βγάλει και άλλη εταιρία έκπτωση θα την βάλω αν δεν την έχει βάλει άλλος. Η elpedison ανακοίνωσε τελική τιμή από σήμερα.

• Like 2
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν δεν επιλέξεις τώρα, πας αυτόματα πράσινο. Αν πχ στις 17/11 επιλέξεις κίτρινο, θα χρεωθείς από 1/1 - 16/1 με πράσινο.

δε νομίζω , εγώ κατάλαβα οτι μέχρι 31/1 μπορείς να επιλέξεις άλλο άρα υποθέτω οτι δε γίνεται να χρεωθείς κίτρινο αν επιλέξεις πράσινο (μπλέξιμο μεν αν βγει πριν λογαριασμός), κάπου στο νήμα της ΔΕΗ είχα βάλει λινκ του ΥΠΕΝ , αλλά νομίζω το είχες αναφέρει και ο ίδιος παλιότερα

6 ώρες πριν, Stavmitsos είπε

Παιδιά καλημέρα, 

Για επαγγελματικά είναι άλλο το thread? 5200 kWh το μήνα 

για Γ22 δες της weenergy , έχει χρόνια που συμφέρει σε Γ22 , το νου σου όμως στη χρέωση ισχύος

δες excel

3 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Έβαλα τις εταιρίες που έχουν ανακοινώσει εκπτώσεις. Αν δω πως βγάλει και άλλη εταιρία έκπτωση θα την βάλω αν δεν την έχει βάλει άλλος. Η elpedison ανακοίνωσε τελική τιμή από σήμερα.

Ποσο ?

• Confused 1

3 ώρες πριν, HAthinaia είπε

@korakios έκοψε εννοείς από την άποψη ότι έβγαλε από το site της η Elpedison το 100άρι; 

ναι , χρειαζόμστε 2 τουλάχιστον πάροχους για τουρισμό , βέβαια μπορεί και απο το νέο έτος να συνεχίσει η φάση

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Ποσο ?

όσο στο site ή το excel

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ναι , χρειαζόμστε 2 τουλάχιστον πάροχους για τουρισμό , βέβαια μπορεί και απο το νέο έτος να συνεχίσει η φάση

όσο στο site ή το excel

Μια χαρά 

35 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Είμαι ελπε για Δεκέμβριο, και θέλω να πάω volton για το 500αρι. Εκτός του να μην αποδεχθώ την δωροεπιταγη εφόσον θέλω να φύγω κάποια στιγμή, πρέπει να προσέξω κάτι άλλο;

Επίσης ο τελευταίος μου διαθέσιμος λογαριασμός είναι του προηγούμενου μήνα από ΗΡΩΝ. Θα πρέπει να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης από ελπε για να κάνω αίτηση volton; 

Ευχαριστώ πολύ! 

για τη δωροεπιταγή πες μας πως παίζει η φάση

για παλιό λογαριασμό δώσε Ηρων και καπάκια ζήτα βεβαίωση εκπροσώπησης απο ελπέ να υπάρχει , σε περίπτωση που δεν το δεχτούν

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...