Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 minutes ago, komatoza said:

Καλημέρα παιδιά. Προσπαθώ να πάω στην Volton για τα 500kW δώρο και επειδή έχω ΚΟΤ μου λέει ότι πρέπει να πάρω τον δεδδηε να ακυρώσω το ΚΟΤ να κάνω αίτηση στην Volton και μετά ξανά αίτηση για ΚΟΤ. Τι φάση, αυτή μου λένε ότι εμείς έτσι δουλεύουμε..

Δε συνδυάζεται το energy free με κοτ, πρέπει να ακυρώσεις εκ των προτέρων την αίτηση στο ηδικα.

Αν έχεις ενεργό όταν ξεκινήσει η εκπροσώπηση η αν ενεργοποιήσεις το κοτ όσο βρίσκεται στο energy free, θα σε πετάξει αυτόματα στο βασικό εμπορικό πρόγραμμα που συνδυάζεται με κοτ.

Αυτό που σου είπε ο εκπρόσωπος είναι μπαρουφα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Πάντως, πριν λίγο στο chat της elpedison:

image.png.d05342d3bb28778c6dfc17bcb0579294.pngimage.png.fe9de439ea34d183242c375bc507e54a.png

Έκανα και διευκρινιστική επαναληπτική.😆

Πριν 5 λεπτα ειπαν σε εμενα οτι ειναι μεχρι 31/12 και δεν ξερουν αν θα δωθει παραταση

Spoiler

image.png.042a23f999283136a3442d109f3aee05.png

Επεξ/σία από tzagaritos
  • Confused 1

23 ώρες πριν, HAthinaia είπε

@giannisderΕπειδή είσαι ήδη στην Elpedison στο Value, αν θες να μεταβείς σε κυμαινόμενο πρόγραμμα, σε συμφέρει να κάνεις τώρα online αίτηση (econtract δηλαδή) για να γίνεις πελάτης στο κίτρινο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος ΗΡΩΝ Generous Guarantee ΧΩΡΙΣ προστασία τιμής Guarantee (αν θες να μεταφέρεις οικιακή παροχή): https://my.heron.gr/e-contract/whats-new ΜΟΝΟ αν κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση, θα λάβεις 50 ευρώ δώρο ως έκπτωση στον λογαριασμό σου στον Ήρωνα! Επίσης, αν έχει πεδίο να επιλέξεις στην ηλεκτρονική αίτηση πληρωμή μέσω πάγιας εντολής, επέλεξέ το γιατί έτσι δεν θα χρεωθείς εγγύηση 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που θα σου εκδοθεί. Εννοείται επιλέγεις και ebill (για ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμού). :) Αφού κάνεις την online αίτηση, μέσα στις επόμενες μέρες θα σε καλέσουν τηλέφωνο από τον Ήρωνα. Όταν σε καλέσουν τηλέφωνο, θα δηλώσεις ξανά ότι θες να πληρώνεις με πάγια εντολή και να λαμβάνεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό. Μόλις σου στείλουν στο email που έχεις δηλώσει τη σύμβαση, ΠΡΙΝ την υπογράψεις, την κοιτάς προσεκτικά ώστε όλα τα πεδία να είναι σωστά συμπληρωμένα με τα στοιχεία που έχεις δηλώσει. Μόλις υπογράψεις τη σύμβαση και σου εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός, μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή μέσω ebanking τραπέζης (με τον κωδικό RF που θα βρεις στον λογαριασμό σου) ή ενεργοποιώντας πάγια εντολή μέσω της εφαρμογής του Ήρωνα, MyHERON: https://my.heron.gr/login Η εφαρμογή MyHERON διατίθεται και για εγκατάσταση σε κινητές συσκευές, μέσω PlayStore (για Αndroid συσκευές) και μέσω AppStore(για IOS - εταιρείας Apple συσκευές). 

Καλησπέρα, γτ πρέπει οπωσδήποτε να κάνω πάγια εντολή? Δ θέλω να κάνω πάγια εντολή.. επίσης γτ Ήρων κ όχι κάποια άλλη εταιρία που είναι πιο φθηνή? Μιλάω πάντα για εταιρία vfm με το καινούριο έτος. Η κατανάλωση μου μηνιαίως είναι το πολύ 250kwh και δ έχω ιδέα τι είναι κίτρινο πράσινο κλπ..

11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε συνδυάζεται το energy free με κοτ, πρέπει να ακυρώσεις εκ των προτέρων την αίτηση στο ηδικα.

Αν έχεις ενεργό όταν ξεκινήσει η εκπροσώπηση η αν ενεργοποιήσεις το κοτ όσο βρίσκεται στο energy free, θα σε πετάξει αυτόματα στο βασικό εμπορικό πρόγραμμα που συνδυάζεται με κοτ.

Αυτό που σου είπε ο εκπρόσωπος είναι μπαρουφα.

Εδώ άλλο λέει 

Screenshot_2023-12-29-12-13-29-646_com.android.chrome.jpg

Φυσικό Αέριο, πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό (το πράσινο):

"Σημειώνεται ότι για τον μήνα Ιανουάριο, θα υπάρξει έκπτωση συνέπειας 0.030€/kWh στη Βασική Τιμή Προμήθειας. Επομένως, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σας, η Βασική Τιμή Προμήθειας διαμορφώνεται στα 0.069€/kWh.". 

Φαίνεται ότι θέλουν - τουλάχιστον για τον Γενάρη - να εχουν Ρευμα Οικιακό και Ρεύμα Maxi Home κοντά στις τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Πριν 5 λεπτα ειπαν σε εμενα οτι ειναι μεχρι 31/12 και δεν ξερουν αν θα δωθει παραταση

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.042a23f999283136a3442d109f3aee05.png

Άντε βγάλε άκρη με την πάρτη τους...

Πρέπει να μπούμε καμια δεκαριά να ρωτήσουμε και να κάνουμε στατιστικό δείγμα να δούμε ποιο θα κερδίσει.😆

Επεξ/σία από Basketikos_

1 hour ago, ekrepali said:

10417 είναι η ένδειξη σου, ποιος ξέρει όμως τι καταχώρησε ο εκπρόσωπος της elpedison στο συστημα

Tα 10095 kwh που λεει ο ΔΕΔΔΗΕ ηταν η δικη του μετρηση (βγηκε τελικος λογαριασμος με αυτη τη μετρηση) στις 30/11/2023...

1 ώρα πριν, razkal είπε

εκανα αιτηση προχθες στο ελπε σμαρτ, εστειλα και την ενδειξη με μειλ και σημερα απαντησε η ελπε τα παρακατω:

"η αίτηση σας με παροχή 333699704 εχει απορριφθεί λόγω μέτρησης, η τελευταία καταμέτρηση απο τον δεδδηε ειναι 10095 , συμφωνείτε να προχωρήσουμε με αυτή?"

εχει τυχει σε καναν αλλο?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.b5596e3e2439ac7b8f8e66f9f20f957f.png

Το ίδιο μήνυμα ήρθε και σε μένα. Τι έκανες? Απάντησες να προχωρήσουν με αυτά που γράφουν?

8 λεπτά πριν, macrun είπε

Φυσικό Αέριο, πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό (το πράσινο):

"Σημειώνεται ότι για τον μήνα Ιανουάριο, θα υπάρξει έκπτωση συνέπειας 0.030€/kWh στη Βασική Τιμή Προμήθειας. Επομένως, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού σας, η Βασική Τιμή Προμήθειας διαμορφώνεται στα 0.069€/kWh.". 

Φαίνεται ότι θέλουν - τουλάχιστον για τον Γενάρη - να εχουν Ρευμα Οικιακό και Ρεύμα Maxi Home κοντά στις τιμές.

Αναφέρεται στην βασική και όχι στην τελική τιμή...

• Like 1

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Αναφέρεται στην βασική και όχι στην τελική τιμή...

Ακριβώς, ήταν ένα μήνυμα για να το δουν τα παιδιά και να κάνουν update το excel.

• Thanks 1

13 minutes ago, prototypegr said:

Το ίδιο μήνυμα ήρθε και σε μένα. Τι έκανες? Απάντησες να προχωρήσουν με αυτά που γράφουν?

τους εστειλα αυτο και περιμενω:

"H μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ (10095) εγινε στις 30/11/2023 οπως φαινεται και στον συνημμενο τελικο λογαριασμο.

Η φωτογραφια του μετρητη που σας εστειλα (με ενδειξη: 10417 kwh) ηταν στις 26/12/2023."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, razkal είπε

εκανα αιτηση προχθες στο ελπε σμαρτ, εστειλα και την ενδειξη με μειλ και σημερα απαντησε η ελπε τα παρακατω:

"η αίτηση σας με παροχή 333699704 εχει απορριφθεί λόγω μέτρησης, η τελευταία καταμέτρηση απο τον δεδδηε ειναι 10095 , συμφωνείτε να προχωρήσουμε με αυτή?"

εχει τυχει σε καναν αλλο?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.b5596e3e2439ac7b8f8e66f9f20f957f.png

Καλημέρα... Πιθανόν να έχει δώσει αυτή ο Δεδδηε όταν έγινε η καταμέτρηση.. 

Μπορεί να ζητήσουν νέα;

Επεξ/σία από takoulou

1 λεπτό πριν, razkal είπε

τους εστειλα αυτο και περιμενω:

"H μετρηση του ΔΕΔΔΗΕ (10095) εγινε στις 30/11/2023 οπως φαινεται και στον συνημμενο τελικο λογαριασμο.

Η φωτογραφια του μετρητη που σας εστειλα (με ενδειξη: 10417 kwh) ηταν στις 26/12/2023."

Εγώ τους απάντησα:

Spoiler

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αναφέρετε μία μέτρηση που έγινε έναν μήνα κοντά πριν. Οι τωρινές ενδείξεις είναι αυτές που μου ζητήσατε και σας έστειλα. Αν δεν τις δέχεστε, για ποιο λόγο μας τις ζητάτε? Είναι λογικό ότι από την τελευταία καταμέτρηση, οι κιλοβατώρες θα είναι διαφορετικές. Τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε? Να με χρεώσετε κιλοβατώρες τις οποίες έχω ήδη πληρώσει, όπως άλλωστε φαίνεται και από τον τελευταίο λογαριασμό που σας έστειλα? Ενημερώστε με σχετικά, προκειμένου να προβώ στις απαραίτητες ενέργειες.

Πήρα και τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι βλέπουν κανονικά ότι έχουν ανέβει οι μετρήσεις από τις φωτογραφίες κι ότι θα προωθήσει το αίτημα μου να το δουν κι ότι η αίτηση προχωράει. Πιθανότατα μου είπε, ότι για κάποιο λόγο δεν είχαν ανέβει οι μετρήσεις και εστάλη το μήνυμα. Περιμένω να δω τι θα γίνει.

1 ώρα πριν, dimi1982 είπε

Τελικά το βγάλανε το 100αρι δώρο και από έξω  στο σταθερό (bright) της ελπε... 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι το 100αρικο ισχύει και για το smart (κίτρινο) αλλά και για το σταθερό τουλάχιστον μέχρι τέλος του έτους.Δεν έχουν κάποια άλλη ενημέρωση.

Ενδιαφέρομαι για το smart  και θα μου στείλουν με mail τους όρους κτλ + θα αναφέρει για τα 100€ ώστε να προχωρήσω σε νέο συμβόλαιο..

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα.

Μόλις μίλησα με elpedison και τελικά ως smart θα μεταφερθώ σε κίτρινο αυτόματα...όταν ρώτησα για την τιμή με ενημέρωσαν ότι για το Smart θα είναι διαθέσιμη 1η Φεβρουαρίου....έχω ακόμα πιστωτικό μέσα, για λογαριασμό που εκδώθηκε μέχρι 3.12.2023 και έκανα  τωρα την αίτηση (αν και δεν μου αρέσουν οι μετακινήσεις, αλλά δεν με σύμφερε πλέον να μείνω καθώς είναι αυξημένες και οι καταναλώσεις για τον Ιανουάριο λόγο θέρμανσης (τον Δεκέμβριο θα τον καλύψω και με το πιστωτικό που ήδη έχω)) για να μεταφερθώ στην volton με τις εξής παραμέτρους:

1. πάω σε κίτρινο
  2. δώρο οι 500kw και το πάγιο του 1ου μήνα
  3. δεν υπάρχει εγγύηση, γιατί δεν έχω ανεξόφλητο λογαριασμό (δεν υπάρχει προυπόθεση πάγιας εντολής)
  4. φεύγω ΄όποτε θέλω χωρίς καμία ποινή και χωρίς να χάσω τις προσφορές
  5. έχω τις προσφορές ανεξάρτητα π΄ότε θα ενεργοποιηθώ, αφού το αίτημα έγινε σήμερα
  6. δεν δέχθηκα ούτε τα 50ευρώ του public γιατί ήθελαν δέσμευση 12 μηνών, ούτε την affidea που και αν δεν έχει δέσμευση δεν ήθελα να μπλέξω με πολλά πολλ'α

Αν και σκεφτόμουν σοβαρά να πάω στο σταθερό της ΕΛΙΝ, πάμε να καλύψουμε και τον Ιανουάριο που θα είναι αρκετά αυξημένος και τέλος του μήνα βλέπουμε πως θα κινηθούμε ξανά για να έχουμε και μια εικονα πως θα εξελιχθεί και η νέα κατάσταση στην αγορά.

Ελπίζω να ενήργησα σωστά...Καλή χρονιά σε όλους

Επεξ/σία από akisdg
  • Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...