Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, stefanidisg said:

Τι μπορεί να σου πει ο Ήρων; να μείνεις ; μπέρδεμα , ισχύει ότι έχεις προθεσμία 14 μέρες υπαναχώρηση ; η όχι ;

Για να ισχύσει η υπαναχώρηση θα πρέπει να σταλεί αίτημα υπαναχώρησης στον νέο πάροχο και ο νέος πάροχος να αποσύρει το αίτημα εκπροσώπησης απ'τη πλατφόρμα του Θαλή, πριν προλάβει να ολοκληρώσει ο ΔΕΔΔΗΕ την αλλαγή.

Αν ολοκληρωθεί η αλλαγή, θα πρέπει να υπογράψεις νέο αίτημα εκπροσώπησης στον παλιό πάροχο για να επιστρέψεις.

14 minutes ago, korakios said:

σίγουρα παίζει ρόλο η περιοχή , άσχετα που ο @ekrepaliέχει βύσμα 😛

Μη το γρουσουζεύεις! Τώρα ξαναμπήκα στην εφαρμογή και φαίνονται οι παλιές ενδείξεις κανονικά... 😄

Σοβαρά τώρα... το ότι πριν δε φαίνονται καθόλου οι παλιές ενδείξεις ίσως είναι παρόμοιο bug με το ΥΔΕ που για ένα μικρό διάστημα κατά την αλλαγή γράφει πως ο αριθμός παροχής δεν υπάρχει. Θα φανεί αύριο πιστεύω... αλλιώς καλό 2024.

Επεξ/σία από ekrepali
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Μη το γρουσουζεύεις! Τώρα ξαναμπήκα στην εφαρμογή και φαίνονται οι παλιές ενδείξεις κανονικά... 😄

εμ δεν ασήμωσες για το γρηγορόσημο , σε κάθε αλλαγή , μετά απο 2 εργάσιμες ticket θα ανοίγεις 😁\

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σοβαρά τώρα... το ότι πριν δε φαίνονται καθόλου οι παλιές ενδείξεις ίσως είναι παρόμοιο bug με το ΥΔΕ που για ένα μικρό διάστημα κατά την αλλαγή γράφει πως ο αριθμός παροχής δεν υπάρχει.

κάτσε , έχεις πετύχει και εκεί το "δεν υπάρχει" ? Μόνο στη σελίδα με μετρήσεις το πέτυχα και παράλληλα της ΥΔΕ έβγαζε το παλιό νούμερο

Ερωτηση! Εγω απο 28-29 Νοέμβρη (ή καπου εκει) ειμαι στην Ελπε σμαρτ! Ακομα δεν μου έχει έρθει λογαριασμός για Δεκέμβρη με - 100αρι κλπ! Αν θέλω να κάνω αίτηση τωρα στην Volton για να πιάσω τα 500kw δωρεαν, ποιον τελευταίο λογαριασμο ρευματος θα τους στείλω? 

19 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ 100 + 5*20 , μάλιστα θεωρητικά στον 1ο λογαριασμό πάει μείον 120€

Αυτό πιστεύω κι εγώ αλλά θα αργήσουμε πολύ να το μάθουμε 12-20 Γενάρη μου ανοίγει παράθυρο για να δώσω ενδείξεις οπότε λογικά τέλη Γενάρη προς αρχές Φλεβάρη θα βγει ο πρώτος.

• Like 1

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Ερωτηση! Εγω απο 28-29 Νοέμβρη (ή καπου εκει) ειμαι στην Ελπε σμαρτ! Ακομα δεν μου έχει έρθει λογαριασμός για Δεκέμβρη με - 100αρι κλπ! Αν θέλω να κάνω αίτηση τωρα στην Volton για να πιάσω τα 500kw δωρεαν, ποιον τελευταίο λογαριασμο ρευματος θα τους στείλω? 

ζήτα βεβαίωση εκπροσώπησης απο ελπέ , σε 2-5 εργάσιμες θα σου τη στείλουν 

φυσικά μπορείς να στείλεις και παλιότερο λογαριασμό αν δεχτεί η volton

• Like 1

1 minute ago, jasonas21 said:

Χλωμό να πάρεις βεβαιώση εκπροσώπησης απ'την elpedison, μέχρι και το mail τους έχει βαρέσει διάλυση. Με τελικό λογαριασμό απ'τον προηγούμενο πάροχο και εκτυπωμένο pdf του ΥΔΕ όπου φαίνεται ο νέος αριθμός παροχής, νομίζω θα σε δεχτούνε.

• Like 4

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ναι, είχε και κόκκινο φόντο.

πιστεύω αύριο θα φανεί η αλλαγή . Λες να συγκινήθηκαν γιατί τους έγραψα οτι θα απαιτήσω τα 100€ απο τον υπάλληλο συγκεκριμένα ?😁

@takoulou ξέρεις αν ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να βγάλει χαρτί οτι η τάδε παροχή με αριθμό τάδε εκπροσωπείτε απο τον τάδε πάροχο ?

Just now, korakios said:

πιστεύω αύριο θα φανεί η αλλαγή . Λες να συγκινήθηκαν γιατί τους έγραψα οτι θα απαιτήσω τα 100€ απο τον υπάλληλο συγκεκριμένα ?😁

Σπάνια λαμβάνουν αιτήματα μέσω ΡΑΕ, μάλλον πήραν τρομάρα.

Τώρα τι κουμπιά θα πατήσουν ένας θεός ξέρει... μη γίνει κανένα μπαμ εξαιτίας σου.😄

Spoiler

4.jpg.62b9adcee10da6f03852f59551504f1a.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σπάνια λαμβάνουν αιτήματα μέσω ΡΑΕ, μάλλον πήραν τρομάρα.

Τώρα τι κουμπιά θα πατήσουν ένας θεός ξέρει... μη γίνει κανένα μπαμ εξαιτίας σου.😄

Απόκρυψη περιεχομένων

4.jpg.62b9adcee10da6f03852f59551504f1a.jpg

όχι βρε , ticket άνοιξα , αίτημα επικοινωνίας μέσω της πλατφόρμας του ΔΕΔΔΗΕ , στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν απάντησαν ενώ τις άλλες φορές με παίρναν τηλ την επόμενη μέρα , ίσως διεκδικήσω και ένα 15άρι ή 20ρικο (δε θυμάμαι ακριβώς το ποσό) 😂

6 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Η ελπε αν καταλαβα καλα, στο κιτρινο δινει 100€ στον πρωτο και για 5 μηνες 20€; Αυτα τα πηρατε απο καταστημα ή ηλεκτρονικα;

100€ στον πρώτο

τα άλλα είναι απο επιστροφή παλιού πελάτη , εγώ ηλεκτρονικά το έκανα , έχω αλλεργία στα καταστήματα (άσε που δεν παίζει να παρκάρω εκεί και κάνει κρύο για ποδήλατο)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι βρε , ticket άνοιξα , αίτημα επικοινωνίας μέσω της πλατφόρμας του ΔΕΔΔΗΕ , στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν απάντησαν ενώ τις άλλες φορές με παίρναν τηλ την επόμενη μέρα , ίσως διεκδικήσω και ένα 15άρι ή 20ρικο (δε θυμάμαι ακριβώς το ποσό) 😂

100€ στον πρώτο

τα άλλα είναι απο επιστροφή παλιού πελάτη , εγώ ηλεκτρονικά το έκανα , έχω αλλεργία στα καταστήματα (άσε που δεν παίζει να παρκάρω εκεί και κάνει κρύο για ποδήλατο)

Και εγω ελπε ημουν, αλλα 4/12 πηγα ηρωνα. Μου φαινεται θα ξαναφυγω. 

Μόλις τώρα, alexander098 είπε

Και εγω ελπε ημουν, αλλα 4/12 πηγα ηρωνα. Μου φαινεται θα ξαναφυγω. 

εννοείται , ακόμα και στην περίπτωση που δε σου δώσουν τα επιπλέον 5*20€ ,

δες στο myheron αιτήματα->βεβαίωση εκπροσώπησης και τσέκαρε αν το pdf που θα σου βγάλει αυτόματα είναι συμπληρωμένο σωστά

• Thanks 1

Νομίζω πως έχω θέμα. Έχω 2 παροχές στην ίδια πολυκατοικία, και ήρθε για την καθιερωμένη μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ στις 21/12 και μέσω της εφαρμογής βλέπω πως έχουν καταχωρήσει τη μέτρηση μόνο για τη μια παροχή, ενώ στην αλλη όχι. Σε αυτή που δεν έχουν καταχωρήσει τη μέτρηση, ως τελευταία έχουν από την 14/12 λόγω της αιτησης για μεταφορά στην Elpedison.

να ανοίξω κανένα ticket? 

42 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , για 5 μήνες

Άρα σταματάς τον τουρισμό και σε δεσμεύουν για 5 μήνες, αυτά είναι! Το κάστρο έπεσε! 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...