Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστά μου είχαν στείλει απο ΕΛΠΕ το Bright απο λάθος όλα καλά τώρα... συναίνεσα και προχωράμε!

το επίδομα θέρμανσης εφόσον έγινε αποδεκτό θα μπεί εκεί που πρέπει; ελπίζω να μην έχουμε ντράβαλα με τα πέρα δώθε :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ άπαντες και χρόνια πολλά!

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι η χρεωση κιλοβατώρας στο ελπεντισον economy plus ήταν 8 λεπτά κατά τον Νοέμβριο και 12 λεπτά κατα τον Δεκέμβριο;

Ευχαριστώ πολύ!

οκτωβριος.JPG

νοεμβριος.JPG

• Thanks 1

31 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ άπαντες και χρόνια πολλά!

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι η χρεωση κιλοβατώρας στο ελπεντισον economy plus ήταν 8 λεπτά κατά τον Νοέμβριο και 12 λεπτά κατα τον Δεκέμβριο;

Ευχαριστώ πολύ!

excel ιστορικό τιμών 2023

33 λεπτά πριν, doll είπε

Με το ELPEDISON Smart, οι χρεώσεις σας υπολογίζονται ως εξής:

Τιμή Προμήθειας (€ / kWh): 1,249*ΤΕΑ + 0,0339
    Πάγιο: 5 € / μήνα.

Οι συντελεστές 1,249 και 0,0339 είναι διαφορετικές για κάθε πάροχο και αν ναι ποιές είναι?

όχι μόνο οι συντελεστές αλλά και η συνάρτηση , δες excel "προσαύξηση"

απο Ελπέ σαν παλιός πελάτης που επιστρέφει  θα μου στείλουν εκτός απο τα 100€ συν 5*20€ 😁

άρα ίσως χαλαρώσω λίγο τον τουρισμό , έστω 0,05 ακριβότερο το smart απο φθηνότερο πρόγραμμα ,το 20ρικο αντιστοιχεί σε 400kw μήνα

τεράστιο πρόβλημα που δεν έχω ούτε τελικό απο ελπέ , ούτε βεβαίωση εκπροσώπησης απο Ήρων

θα στείλουν την προσφορά η οποία απο όσο μου είπαν δε χάνεται ( και δε δίνω σημασία στο τι λένε ,αλλά ισχύει νομοθετικά 30μέρες) , οπότε κομπλέ ελπίζω

• Like 5

Spoiler

Έκανα σήμερα αίτηση στην Ελπε για τα 100, σε υποκατάστημα. 

Στην αίτηση δεν έγραψε την ένδειξη και το είδα οταν είχα επιστρέψει. 

Βέβαια, αυτές τις μέρες (27-29 Δεκ) κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για τετράμηνο (δεν ειδα να έκανε σήμερα, γιατί με αφήνει να κάνω καταχώρηση) 

Λέτε να προχωρήσει γρήγορα ή θα κάνει μέτρηση ο δεδδηε αύριο μεθαύριο και μετά θα πρέπει να ξανάρθει

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω; 

Ακόμα δεν φαίνεται να έχει κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για το  τετράμηνο που κλείνει. 

Ευχαριστώ 

1 λεπτό πριν, physnik είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Έκανα σήμερα αίτηση στην Ελπε για τα 100, σε υποκατάστημα. 

Στην αίτηση δεν έγραψε την ένδειξη και το είδα οταν είχα επιστρέψει. 

Βέβαια, αυτές τις μέρες (27-29 Δεκ) κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για τετράμηνο (δεν ειδα να έκανε σήμερα, γιατί με αφήνει να κάνω καταχώρηση) 

Λέτε να προχωρήσει γρήγορα ή θα κάνει μέτρηση ο δεδδηε αύριο μεθαύριο και μετά θα πρέπει να ξανάρθει

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω; 

Ακόμα δεν φαίνεται να έχει κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε για το  τετράμηνο που κλείνει. 

Ευχαριστώ 

γενικά δε γράφουν την ένδειξη και τώρα που μιλούσα κατάλαβα οτι δεν κάνουν οι ίδιοι την αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ αλλά άλλο τμήμα .

Πάρε τηλ το ΔΕΔΔΗΕ να δεις αν έγινε καταμέτρηση . Είχες βγάλει φωτοτυπία ,φωτό απο μετρητή ?

1 ώρα πριν, doll είπε

Με το ELPEDISON Smart, οι χρεώσεις σας υπολογίζονται ως εξής:

• Τιμή Προμήθειας (€ / kWh): 1,249*ΤΕΑ + 0,0339
  • Πάγιο: 5 € / μήνα.

Οι συντελεστές 1,249 και 0,0339 είναι διαφορετικές για κάθε πάροχο και αν ναι ποιές είναι?

Κάθε πάροχος χρησιμοποιεί διαφορετικό τύπο για τα κίτρινα. Κάποιοι είναι της μορφής ax+b. Μπορείς να δεις αναλυτικά στον τιμοκατάλογο κάθε προγράμματος ή στα εξελάκια.

offtopic αλλα επειδη βλεπω πολλους να γραφουν οτι θα παρουν 100-140-150€ απο το κρατος , να πω οτι αυτα θα ειναι τα ΜΕΓΙΣΤΑ ποσα, απο κει και περα θα γινει αναλογια με το ποσο μεγαλος θα ειναι ο λογαριασμος ;)

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

offtopic αλλα επειδη βλεπω πολλους να γραφουν οτι θα παρουν 100-140-150€ απο το κρατος , να πω οτι αυτα θα ειναι τα ΜΕΓΙΣΤΑ ποσα, απο κει και περα θα γινει αναλογια με το ποσο μεγαλος θα ειναι ο λογαριασμος ;)

offtopic όντως και απορώ γιατί το πόσταρες

για το επίδομα υπάρχει άλλο νήμα :)

10 minutes ago, ekrepali said:

Υπογραφή σήμερα στο smart (για το οικιακό) σε κατάστημα elpedison. Μπαίνω τώρα στο mydeddie και έχει εξαφανιστεί όλο το ιστορικό στις ενδείξεις παροχής, που σημαίνει ότι έγινε κιόλας η αλλαγή. Λογικά αύριο θα εμφανιστούν οι ενδείξεις και θα γυρίσει και το ψηφίο στο ΥΔΕ. 😛

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Υπογραφή σήμερα στο smart (για το οικιακό) σε κατάστημα elpedison. Μπαίνω τώρα στο mydeddie και έχει εξαφανιστεί όλο το ιστορικό στις ενδείξεις παροχής, που σημαίνει ότι έγινε κιόλας η αλλαγή. Λογικά αύριο θα εμφανιστούν οι ενδείξεις και θα γυρίσει και το ψηφίο στο ΥΔΕ. 😛

βύσμα έχεις ? 😂

1 ώρα πριν, korakios είπε

excel ιστορικό τιμών 2023

όχι μόνο οι συντελεστές αλλά και η συνάρτηση , δες excel "προσαύξηση"

απο Ελπέ σαν παλιός πελάτης που επιστρέφει  θα μου στείλουν εκτός απο τα 100€ συν 5*20€ 😁

άρα ίσως χαλαρώσω λίγο τον τουρισμό , έστω 0,05 ακριβότερο το smart απο φθηνότερο πρόγραμμα ,το 20ρικο αντιστοιχεί σε 400kw μήνα

τεράστιο πρόβλημα που δεν έχω ούτε τελικό απο ελπέ , ούτε βεβαίωση εκπροσώπησης απο Ήρων

θα στείλουν την προσφορά η οποία απο όσο μου είπαν δε χάνεται ( και δε δίνω σημασία στο τι λένε ,αλλά ισχύει νομοθετικά 30μέρες) , οπότε κομπλέ ελπίζω

Όντως σου έδωσαν και τα 5*20 συν?

Edit: τώρα είδα το bold στο θα,αλλά αν στο είπαν μπορεί και να το κάνουν όντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά σε όλους!

επειδή δεν βγάζω άκρη με τις αλλαγές.. αν εχει διαθεση και χρόνο κάποιος να δει αν ειναι σωστά;

28/07/2023 εως 04/08/2023

Spoiler

Screenshot2023-12-28at8_54_51PM.png.026af4b1685ce7fa5cd3eb2dede6551c.pngScreenshot2023-12-28at8_56_38PM.png.6a9d0a2f9844c1bffa604dca03708a09.png

05/08/2023 εως 07/09/2023

Spoiler

Screenshot2023-12-28at9_01_25PM.png.b7c091bb66e2b6f5f1e2c6ecd53398f3.png

Screenshot2023-12-28at9_02_18PM.png.02ed9367c63b451323d701d0be792f44.png

28/07/2023 εως 03/10/2023

Spoiler

Screenshot2023-12-28at9_06_15PM.png.3fba9a5414a14e18fcc98ace14766295.pngScreenshot2023-12-28at9_10_26PM.png.44b18b84fcc8134f2e8ccee3178b6fa5.png

Κανένας λογαριασμός ΔΕΝ εχει Κρατικη επιδότηση ΤΕΜ (επειδή ειναι επαγγελματικό;)

αλλα και κανένας ΔΕΝ εχει ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΕΡΤ... ολα τα υπολοιπα, δυστυχώς δεν γνωρίζω να τα τσεκάρω..

μετά έκανα μεταφορά στην ΕΛΠΕ οπου εκεί πληρώνω κανονικά ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΕΡΤ..

4/10/2023 εως 10/10/2023

Spoiler

Επεξ/σία από prefuse

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Όντως σου έδωσαν και τα 5*20 συν?

Edit: τώρα είδα το bold στο θα,αλλά αν στο είπαν μπορεί και να το κάνουν όντως.

εξαρτάται τι θα μου στείλουν και το πιο σημαντικό αν το "ξεχάσουν" στο λογαριασμό

Κάποιος άλλος είχε αναφέρει παλιότερα για τα 5*20€ , δεν ξέρω αν έχει κανα κρυφό όρο για επιστροφή του ποσού

1 λεπτό πριν, korakios είπε

εξαρτάται τι θα μου στείλουν και το πιο σημαντικό αν το "ξεχάσουν" στο λογαριασμό

Κάποιος άλλος είχε αναφέρει παλιότερα για τα 5*20€ , δεν ξέρω αν έχει κανα κρυφό όρο για επιστροφή του ποσού

Καλά αν στο στείλουν...το να το ξεχάσουν μετά θα λυθεί γρήγορα...

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλά αν στο στείλουν...το να το ξεχάσουν μετά θα λυθεί γρήγορα...

Spoiler

Δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός ακόμη αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να τα αρνηθούν.Κι όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές είναι στην ευχέρεια των πωλητών τι έξτρα δώρο  και αν μπορούν να δώσουν. 

Screenshot_20231228-212617~2.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...