Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

9,6 δύσκολα θα ξαναδείς το προσεχές διάστημα. Και μείωση τιμών να γίνει τόσο χαμηλά προσωπικά το θεωρώ απίθανο.

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Το ανέφερα για το μέγεθος της ρεμούλας που γίνεται (από όλους).  Ο μόνος τρόπος να συμπιεστούν οι τιμές είναι να κάνουν οσο το δυνατόν περισσότεροι αυτό που κάνουμε εδώ...Ενημέρωση και μετακίνηση ακόμα και για το ελάχιστο. Στην τελική όλα πίσω από μια οθόνη γίνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Νοέμβριο-Δεκέμβριο πάντως με χονδρική 110-120 €/Mwh έδιναν τιμές κάτω από 9,9 πολλοί εναλλακτικοί προς προσέλκυση πελατών.

Επεξ/σία από nvoros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

54 λεπτά πριν, nvoros είπε

Αντιθετα εμένα 2 παροχές με αίτηση 20/12 ενεργοποιήθηκε η μία στις 23/12 και η άλλη χθες 27/12. Είχα δώσει φωτογραφίες μετρητή στην αίτηση και αυτές απ' ότι είδα στο site της ελπε καταχωρήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από ΔΕΔΔΗΕ χωρίς να μετρήσει επιτόπου. Στο ενδιάμεσο είχα στείλει νεότερη μέτρηση από την δεύτερη παροχή στον ΔΕΔΔΗΕ (το αίτημα ελήφθη) αλλά δεν την χρησιμοποίησαν. Αρα πρακτικά ενεργοποιήθηκα στην ημερομηνία της αίτησης!!!!

τελικα και μενα. απλα δεν μου ερχονται τα sms! μιλησα μαζι τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι έγινε ρε παιδιά βάλαν ρήτρα πρόωρης αποχώρησης στο ELPEDISON Smart:; ή είχε πάντα; μήπως να το βάλουμε στο εξελάκι.

image.png.f34ed11b46d57c9ab1262942b81089a1.png

image.png.e730e725d65d51f95711d8deb0075e9b.png
Επίσης πήρα και απο επίδομα θέρμανσης απο την ααδέ ένα κατοστάρικο που μπαίνει ως έκπτωση σε λογαριασμό ρεύματος. Που θα με βρούνε να μου το βάλουν αν αλλάζω ανα 5 μέρες :P

Επεξ/σία από Cmg__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

τι έγινε ρε παιδιά βάλαν ρήτρα πρόωρης αποχώρησης στο ELPEDISON Smart:; ή είχε πάντα; μήπως να το βάλουμε στο εξελάκι.

Είσαι σίγουρος ότι μας τα μεταφέρεις ακριβώς όπως είναι; Βλέπεις το σωστό πρόγραμμα;

Δικαίωμα ρήτρας αποχώρησης σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω.

Επεξ/σία από Basketikos_

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου το έστειλαν για να στείλω αποδοχή και παραλίγο να το έστελνα... αλλα λέει σταθερής τιμής και ορισμένου χρόνου πάνω . μήπως μου έστειλαν άλλο. κάτσε ναδω

Επεξ/σία από Cmg__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Επίσης πήρα και απο επίδομα θέρμανσης απο την ααδέ ένα κατοστάρικο που μπαίνει ως έκπτωση σε λογαριασμό ρεύματος. Που θα με βρούνε να μου το βάλουν αν αλλάζω ανα 5 μέρες :P

Σημερινή αίτηση για μετάβαση στο smart.

εικόνα_2023-12-28_162507260.png

Εσένα αναγράφει σταθερή τιμή ορισμένου χρόνου. Μάλλον άλλο πρόγραμμα σε έχουν βάλει.

Επεξ/σία από prototypegr
  • Like 1

7 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Μόλις μου το έστειλαν για να στείλω αποδοχή και παραλίγο να το έστελνα... αλλα λέει σταθερής τιμής και ορισμένου χρόνου πάνω . μήπως μου έστειλαν άλλο. κάτσε ναδω

Προφανώς είναι το σταθερό τους πρόγραμμα.

• Like 2

3 ώρες πριν, HAthinaia είπε

η έναρξη της εκπροσώπησης της παροχής έγινε 08/12 και σήμερα 28/12 μου τις έφερε ο Courier!

...σιγουρέψου ότι δεν είναι τπτ πλαστές, γιατί σαν πολύ γρήγορα να ήρθε η κούριερ...

Στις 27/12/2023 στις 3:57 ΜΜ, Con_stant1ne είπε

Έφερα 4 παρόχες στην ελπε. Για τις επιταγές το διάβασα εδώ, ο υπάλληλος δεν ανέφερε τίποτα. Πήρα τηλ και μου λέει χίλια συγγνώμη μου διέφυγε. Μου είπε μέσα σε ένα τρίμηνο θα της λάβω με κούριερ.

:-D

6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Με ποια 'δικαιολογία' ?

Θα κάνει απλά μια αναφορά ότι δεν έχουν πιστωθει οι πόντοι της προωθητικης ενέργειας επισυναπτοντας το σχετικό promo.2 λεπτά δουλειά είναι, αν και θεωρώ ότι δε θα έχει πρόβλημα,αφού μπήκαν σε όλους.

5 ώρες πριν, tryfos είπε

Αν ξέρει κάποιος τι γίνεται, ας ενημερώσει, τι να πω, δεν ξέρω. Εμένα με χάλασε λίγο αυτό δεν κρύβω.

Σε εμένα μου ήρθαν δυο λογαριασμοί πιστωτικοί. 

5 ώρες πριν, uphercules10 είπε

Go4More πόντους περιμένουν και άλλοι εκτός από μένα που περιμένω 3*50€;

Ημερομηνία αίτησης 14/11

Εκπροσώπησης 17/11

Κι εγώ. 

έκανα αίτηση ηρωνα ηλεκτρονικά στο γκαραντι και μου στάλθηκε email. με το συμβόλαιο για υπογραφη αλλά δεν γράφει πουθενά για τα πενήντα ,έτσι γίνεται;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...