Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, korakios είπε

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση είναι για να μην τα γράφω συνέχεια :)

Ναι, σωστά. Την έχω διαβάσει. Με μπέρδεψες που "ανακάλυψες" τώρα ότι αυτός ο τρόπος είναι πιο γρήγορος και σκέφτηκα μήπως αναφέρεσαι σε κάτι καινούργιο.👍

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Basketikos_ είπε

Ναι, σωστά. Την έχω διαβάσει. Με μπέρδεψες που "ανακάλυψες" τώρα ότι αυτός ο τρόπος είναι πιο γρήγορος και σκέφτηκα μήπως αναφέρεσαι σε κάτι καινούργιο.👍

δεν είμαι σίγουρος 100%, έτυχε σε μια προηγούμενη τράμπα που το είχα παρατηρήσει  και ένα μέλος το επιβεβαίωσε , μπορεί όμως σε άλλους να φαίνεται νωρίτερα με τον 1ο τρόπο , θα δείξει

αλλά δε νομίζω να έχει πάνω απο 24ωρο διαφοράς συγχρονισμού , τώρα που το πέτυχα απο την αρχή θα το τσεκάρω

• Like 1

Την έκανα και εγώ τελικά πάλι για ΕΛΠΕ από κατάστημα ,χωρίς λογαριασμό πρόσφατο από ΗΡΩΝΑ αλλά με τον προηγούμενο της ΕΛΠΕ.Σταλθηκαν και οι όροι της προσφοράς των 100€ με το συμβόλαιο ,όλα  κομπλέ 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά υπομονή με το Δεδδηε, εγω εκανα αιτηση για μεταβαση απο Δεη σε Ελπε στις 12/12, στις 13/12 εστειλαν αιτημα στον Δεδδηε για αλλαγη παροχου και σημερα περασανε και πηρανε μέτρηση (περιοχη Μεταμόρφωση Αττικής).

Επεξ/σία από akis1821

Στις 26/12/2023 στις 10:03 ΜΜ, korakios είπε

για κάθε επιπλέον παροχή παίρνεις και 20€ δωροεπιταγής , αν δε σου δώσαν την προηγούμενη φορά ζητάς και αυτές

δλδ δεν εξαρτάται τον πωλητή γιαυτό , τώρα αν σου δώσουν επιπλέον 20€/μήνα δώρο στο λογαριασμό καλό θα είναι

Απλά βεβαιώσου στην αίτηση να αναγράφονται οι μετρήσεις για να μη μπλέκεις με επιτόπιες ΔΕΔΔΗΕ

ανέβασε λογαριασμό μέσα σε spoiler χωρίς προσωπικά στοιχεία , ολόκληρο

931kw συνολο, οι 500 δώρο, δώρο κ 30 μέρες παγιο.

-Στις ρυθμιζόμενες γιατί διαχωρίζει τις 760kw ημέρας σε 707 και 53? 

-Στην επιδοτηση γιατί δίνει 884 KW? 

-Γιατί τον Οκτ δίνει 5+2 kw  και Νοε-Δεκ 347+77 kw? 

Τα φώτα σας!

IMG_20231228_025411.jpg

IMG_20231228_025513.jpg

Στις ρυθμιζόμενες πρέπει να έχει να κάνει με τις κλίμακες των ΥΚΩ. Τώρα το 707 πώς προκύπτει δεν ξέρω, έσπασαν τις 1600 το τετράμηνο αναλογικά με τις ημέρες που αφορά ο λογαριασμός, μάλλον (1600/120 *53 ημέρες).

Στα υπόλοιπα πάλι κάποια αντίστοιχη λογική έχει το σπάσιμο των kwh στους μήνες (από τις 53 ημέρες, 6μερες στον Οκτώβρη, 30 στον Νοέμβρη, 17 στον Δεκέμβρη και αναλογικά μοιράζει μάλλον τις kwh).

• Thanks 1

6 hours ago, akis1821 said:

Παιδιά υπομονή με το Δεδδηε, εγω εκανα αιτηση για μεταβαση απο Δεη σε Ελπε στις 12/12, στις 13/12 εστειλαν αιτημα στον Δεδδηε για αλλαγη παροχου και σημερα περασανε και πηρανε μέτρηση (περιοχη Μεταμόρφωση Αττικής).

Ο Κώδικας Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δε γράφει ούτε για υπομονή, ούτε πως πρέπει να παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ επιτόπια στην αλλαγή παρόχου. Γράφει ότι για τη γρήγορη αλλαγή παρόχου λαμβάνονται υπόψιν οι ενδείξεις του πελάτη. 

Κάποιοι υπάλληλοι - κοιμήλια αρέσκονται να στέλνουν εντολές για έκτακτες επιτόπιες για να πληρωθούν τα φιλαράκια τους έξτρα υπερωρίες. 

• Like 8

Ξέρει κανείς αν η εκτροπή τηλ.ισχυει για μια τηλεφωνικη γραμμή αν κόψεις το ρεύμα στο τηλ.που έχεις ενεργοποιήσει εκτροπή σε κάποιο άλλο;σκέφτομαι να κλεισω το γενικό και να μεταπήδηση στο κίτρινο της solar που έχει μηδενικό πάγιο για σπίτι κλειστό με μηδενική καταναλωση κάνω κάτι λάθος στο συλογισμό μου;απλά έχω πρόβλημα με την εκτροπη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο Κώδικας Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δε γράφει ούτε για υπομονή, ούτε πως πρέπει να παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ επιτόπια στην αλλαγή παρόχου. Γράφει ότι για τη γρήγορη αλλαγή παρόχου λαμβάνονται υπόψιν οι ενδείξεις του πελάτη. 

Κάποιοι υπάλληλοι - κοιμήλια αρέσκονται να στέλνουν εντολές για έκτακτες επιτόπιες για να πληρωθούν τα φιλαράκια τους έξτρα υπερωρίες. 

Καλημερα... Δεν ειναι ετσι οπως τα αναφερεις... Οι παροχοι εχουν ζητησει να γινεται και η καταμετρηση απο τον Δεδδηε. Για πολλους λογους...  Ειναι και  το ποτε θα δωσει την εντολη ο παροχος στον Δεδδηε.. Δεν αργει μετα απο τον Δεδδηε  αυτο γινεται εντος 2-3 ημερων..  Υπαρχει ρητρα αλλιως..  Δεν βγαινουν για  εξτρα υπερωριες.. Ειναι στις υποχρεωσεις του διαχειριστη ( Δεδδηε) να το κανει...

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

10 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Αν υποθέσουμε ότι από 1/1 το καταργούν το δώρο των 100 ευρώ, όσοι έχουμε κάνει αυτές τις μέρες την αίτηση, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, το έχουμε κατοχυρώσει ή θα φάμε άκυρο όταν έρθει η ώρα της ενεργοποίησης;

Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ με τον Ήρωνα (αίτηση από προχθές). Αν δω ότι ακυρώνεται η προσφορά των €50 μέχρι να υπογράψω, απλά δεν θα υπογράψω.

Σε κάθε περίπτωση η προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα στα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν να στείλεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αλλιώς μπορείς να τη διακόψεις.

11 ώρες πριν, yiankap είπε

Τρίκαλα. 

Δυστυχώς λόγω δουλειάς (δουλεύω 75 χλμ μακριά από το σπίτι μου) δεν μπορούσα να πεταχτώ για λίγο στο τοπικό υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ να δω τι παίζει.

Από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ ζήτησα  τηλέφωνο με το αρμόδιο γραφείο του τοπικού υποκαταστήματος. Μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμα για απευθείας επικοινωνία.

Είχα σκοπό να πάρω άδεια ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για να πάω ο ίδιος, με πρόλαβε όμως ο COVID....

Καλημερα... Για στειλε ενα email

[email protected]

24310-27262

2431028263  2431025581

2431027262  2431028263 εσωτ. 223  2431025581 εσωτ. 223

• Like 2
  • Thanks 1

6 minutes ago, Geoponer said:

Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ με τον Ήρωνα (αίτηση από προχθές). Αν δω ότι ακυρώνεται η προσφορά των €50 μέχρι να υπογράψω, απλά δεν θα υπογράψω.

του ΗΡΩΝ δεν ειναι μεχρι το τελος του μηνα νομιζω.

• Like 1

18 minutes ago, vassilis211973 said:

Ξέρει κανείς αν η εκτροπή τηλ.ισχυει για μια τηλεφωνικη γραμμή αν κόψεις το ρεύμα στο τηλ.που έχεις ενεργοποιήσει εκτροπή σε κάποιο άλλο;σκέφτομαι να κλεισω το γενικό και να μεταπήδηση στο κίτρινο της solar που έχει μηδενικό πάγιο για σπίτι κλειστό με μηδενική καταναλωση κάνω κάτι λάθος στο συλογισμό μου;απλά έχω πρόβλημα με την εκτροπη

η εκτροπή γίνεται στο κέντρο του παρόχου , όχι στην συσκευή του σπιτιού, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αν έχεις κάνει την εκτροπή με την συσκευή σου(π.χ. τηλεφωνικό κέντρο) και όχι μέσω παρόχου θα έχεις πρόβλημα. Το λογαριασμό του τηλεφώνου βέβαια πρέπει να τον πληρώνεις.

24 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Σε κάθε περίπτωση η προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα στα δικαιολογητικά που θα ζητήσουν να στείλεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αλλιώς μπορείς να τη διακόψεις.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα το πρωί έστειλαν το mail το οποίο έχει μέσα κανονικά την προσφορά με το 100ρικο.

Σε ερώτησή μου αν θα πρέπει να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ ή αν αρκεί η δική μου ένδειξη η κυρία μου απάντησε ότι πρέπει να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Τότε την ρώτησα τι γίνεται σε περίπτωση που ο ΔΕΔΔΗΕ έρθει μετά από 15-20 μέρες και μου απάντησε "ε για αυτό έχουμε και τις δικές σας ενδείξεις" 

Έμπιστη μου φάνηκε 😜😜

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...