Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Σε ποια περιοχή του Δεδδηε είσαι.. Έστειλες εκεί κανένα   email.. 

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που δεν γίνεται η αλλαγή.. 

Τρίκαλα. 

Δυστυχώς λόγω δουλειάς (δουλεύω 75 χλμ μακριά από το σπίτι μου) δεν μπορούσα να πεταχτώ για λίγο στο τοπικό υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ να δω τι παίζει.

Από τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ ζήτησα  τηλέφωνο με το αρμόδιο γραφείο του τοπικού υποκαταστήματος. Μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμα για απευθείας επικοινωνία.

Είχα σκοπό να πάρω άδεια ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για να πάω ο ίδιος, με πρόλαβε όμως ο COVID....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, yiankap είπε

1 φορά εβδομαδιαίως έπειτα από τις 5/12 (που ήταν η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης). Δεν μπορείς να φανταστείς τι δικαιολογίες έχω ακούσει......

Όσο για τις φώτο υπέθεσα ότι τις έστειλαν ως αποδεικτικό δεν ξέρω.

....κι εγώ γκολ είμαι με κάτι δικά μου υγείας, και ρετάρω και δεν το θυμήθηκα πριν:

Προ ημερών, για άλλου είδους ζήτημα ("που έχει κολλήσει σε τοπικό ΔΕΔΔΗΕ"), στην τηλ. εξυπηρέτηση ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι "κσλύτερα να στείλετε αίτημα μέσω της φόρμας του σάιτ γιατί πάει ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ και όχι στον τοπικό που μόνο μπορούμε εμείς να προωθήσουμε - από τα κεντρικά ΘΑ έχει,,,καλύτερη τύχη το αίτημά σας"....(είχα αιτηθεί τηλεφωνικά ήδη 3-5 φορές πιο πριν και μου λέγανε "το προωθούμε - έχει κολλήασει,,,,,,,,,,συστημικά").

Δεν ξέρω πόσο ισχύει, αν δεν το έχεις κάνει, δοκίμασε (την φόρμα αιτήματος).

3 λεπτά πριν, yiankap είπε

δεν μπορούσα να πεταχτώ για λίγο στο τοπικό υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ να δω τι παίζει.

Γενικά δεν επιτρέπουν επισκέψεις πολιτών πάντως. Τώρα αν εκεί είναι αλλιώς, δεν ξέρω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, washcloud είπε

...oλόψυχα περαστικά αδερφέ, και κοίτα να επικεντρωθείς στην υγεία σου, άσε παρόχους, ΔΕΔΔΗΕ, χρεώσεις και ψυχικό ξελίγωμα (που δεν βοηθάει την υγεία σου)...Τί μερικές μέρες πάνω-τί μερικές κάτω στον όποιο πάροχο. Άσε που δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, ό,τι είναι να κάνουν θα το κάνουν,,,μόνοι τους....Ειδικά αυτές τις μέρες ("γιορτινές") που τα πάντα στη χώρα είναι (κάθε φορά) άνω-κάτω, υποστελεχωμένα (άδειες), με εξτρά φόρτο (...) κτλ....

Δεν ξέρω αν τυχόν σου φάνηκα υπερβολικός, εσύ ξέρεις άλλωστε πώς είσαι και τί προτεραιότητες έχεις - εγώ απλά ανθρώπινα/καλοδιάθετα λέω αυτό που νιώθω, οπότε τουλάχιστον μη με παρεξηγήσεις.

Περαστικά και πάλι, ειδικά αν έχεις απομονωθεί γιορτές μακρυά από δικούς σου ανθρώπους (άρα χάλια ψυχολογία), δώσε βάση στην ανάρρωση και τα υπόλοιπα δευτερεύοντα (κι αν δεν είναι, προσπάθα να τα δεις έτσι....). Χρόνια πολλά (και για 'σένα και για όλους μας....)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Αυτές τις ημέρες όντως εκτίμησα την ευχή "Χρόνια πολλά με υγεία". 

Την ψυχολογία την παλεύω γιατί έχω απομονωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού με την οικογένεια στο υπόλοιπο σπίτι και όχι κάπου μακριά.  Ευτυχώς έχω όλες τις ανέσεις όπως ατομικό μπάνιο (δεν αναγκάζομαι να βγαίνω εκτός) και smart tv με Netflix, Disney,Apple,Cosmote και NOVA (έχω λιώσει στις ταινίες - σειρές κλπ)

Ωστόσο ορισμένες φορές  νιώθω όπως ο Παπαγιαννόπουλος στην ταινία ¨Για ποιον χτυπάει η κουδούνα" , όταν περιμένω να μου φέρουν κάτι.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1

Καλησπέρα! Βρίσκομαι από 28/11 στην elpedison με τα 100€. Σήμερα προσπάθησα μέσα από το app του ΗΡΩΝ να κάνω αίτηση για μεταφορά σε αυτούς να πάρω τα 50€. Κάπου κολλούσε η εφαρμογή στο σημείο που μεταφορτωνα την ταυτότητα. Ξεκινάω chat τους λέω το πρόβλημα και μου ζητάει τηλέφωνο. Το δίνω και με παίρνουν. Μου λέει τα δικά της ότι από τη στιγμή που δεν με εκπροσωπούν δεν μπορώ να κάνω αίτημα μέσω app και να το κάνω από το e-contract στο site τους. Και σε εκείνο το σημείο μου πετάει το τούβλο! Να με προώθηση σε αρμόδιο τμήμα για να μου πούνε τι μπορεί να γίνει με το παλιό πιστωτικό που έχω. Την λέω σαν τι μπορεί να γίνει δλδ; Θα διαπραγματευτούμε για το πιστωτικό μου; Με τα πολλά, δεν μίλησα σε κανένα .... αρμόδιο. Προχώρησα σε αίτημα μέσω e-contract από το site τους. Ας μου τα πούνε εγγράφως ή ας κάνουν μαλακία στην έκδοση του επόμενου λογαριασμού και να μην συμπεριλάβουν το παλιό πιστωτικό... Και επίσης το αίτημα φαίνεται και στο app ότι εκκρεμεί.

Έτυχε σε κανέναν άλλο να πετάξουν παρόμοια εξυπνάδα σχετικά με παλιό πιστωτικό υπόλοιπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, washcloud είπε

....κι εγώ γκολ είμαι με κάτι δικά μου υγείας, και ρετάρω και δεν το θυμήθηκα πριν:

Προ ημερών, για άλλου είδους ζήτημα ("που έχει κολλήσει σε τοπικό ΔΕΔΔΗΕ"), στην τηλ. εξυπηρέτηση ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι "κσλύτερα να στείλετε αίτημα μέσω της φόρμας του σάιτ γιατί πάει ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ και όχι στον τοπικό που μόνο μπορούμε εμείς να προωθήσουμε - από τα κεντρικά ΘΑ έχει,,,καλύτερη τύχη το αίτημά σας"....(είχα αιτηθεί τηλεφωνικά ήδη 3-5 φορές πιο πριν και μου λέγανε "το προωθούμε - έχει κολλήασει,,,,,,,,,,συστημικά").

Δεν ξέρω πόσο ισχύει, αν δεν το έχεις κάνει, δοκίμασε (την φόρμα αιτήματος).

Γενικά δεν επιτρέπουν επισκέψεις πολιτών πάντως. Τώρα αν εκεί είναι αλλιώς, δεν ξέρω.

1. Περαστικά φίλε και για το όποιο θέμα υγείας που σε απασχολεί.

2. Σε ευχαριστώ για αυτό με τα κεντρικά. Θα το δοκιμάσω όταν βγω από την καραντίνα.

3. Δεν το ήξερα αυτό για το κοινό...Τζάμπα θα πήγαινα....

Επεξ/σία από yiankap

2 λεπτά πριν, stavros_ace είπε

Έτυχε σε κανέναν άλλο να πετάξουν παρόμοια εξυπνάδα σχετικά με παλιό πιστωτικό υπόλοιπο;

όχι μιας και δε δίνει κανένας σημασία τις μπαρούφες που πετάνε στα τηλέφωνα

εσύ απλά το νου σου να γράφει η αίτηση το bonus των 50€

• Like 3

Χώθηκα κι εγώ σήμερα στην ΕΛΠΕ για το 100ρικο με την προοπτική ο Ιανουάριος που θα είναι φορτωμένος λόγω θέρμανσης με κλιματισμό να βγει ανώδυνα. Με αυτά όμως που διαβάζω με τις καθυστερήσεις στα αιτήματα βλέπω να περνάει καιρός μέχρι να γίνει η αλλαγή.

Αν υποθέσουμε ότι από 1/1 το καταργούν το δώρο των 100 ευρώ, όσοι έχουμε κάνει αυτές τις μέρες την αίτηση, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, το έχουμε κατοχυρώσει ή θα φάμε άκυρο όταν έρθει η ώρα της ενεργοποίησης;

4 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Αν υποθέσουμε ότι από 1/1 το καταργούν το δώρο των 100 ευρώ, όσοι έχουμε κάνει αυτές τις μέρες την αίτηση, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, το έχουμε κατοχυρώσει ή θα φάμε άκυρο όταν έρθει η ώρα της ενεργοποίησης;

η προσφορά που στέλνει ο πάροχος έχει ισχύς για ένα μήνα ,το τι θα κάνει η ελπέ άγνωστο

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Χώθηκα κι εγώ σήμερα στην ΕΛΠΕ για το 100ρικο με την προοπτική ο Ιανουάριος που θα είναι φορτωμένος λόγω θέρμανσης με κλιματισμό να βγει ανώδυνα. Με αυτά όμως που διαβάζω με τις καθυστερήσεις στα αιτήματα βλέπω να περνάει καιρός μέχρι να γίνει η αλλαγή.

Υποθέτω ότι μετράει η ημερομηνία υπογραφής.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Υποθέτω ότι μετράει η ημερομηνία υπογραφής.

σε αρκετούς τότε μέτρησε , σε άλλους όταν έγινε το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ

άκυρο , νόμιζα έλεγες για το πότε γίνεται η μετάβαση

Επεξ/σία από korakios

1 ώρα πριν, yiankap είπε

Ωστόσο ορισμένες φορές  νιώθω όπως ο Παπαγιαννόπουλος στην ταινία ¨Για ποιον χτυπάει η κουδούνα" , όταν περιμένω να μου φέρουν κάτι.

:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

Τελικά ο 2ος τρόπος είναι πιο γρήγορος

Για θύμησέ μας ποιος είναι.

2 ώρες πριν, korakios είπε

0,10 με 0,20 , κάπου εκεί μέσα θα είσαι 😁

Πολύ safe παίζεις. Με τόσα κιλά εμπειρίας μπορείς και καλύτερα. 😝

Επεξ/σία από Basketikos_

1 ώρα πριν, yiankap είπε

Δεν το ήξερα αυτό για το κοινό...Τζάμπα θα πήγαινα

Spoiler

Ναι έχει πάνω απο χρόνο, ίσως δύο (γενικά επί λοκντάουν). "Επιβεβαιωμένο" κι από 'δω μέσα και από την τηλ. εξυπηρέτηση. Γενικά τα τοπικά γραφεία έχουν γίνει κάτι σαν,,,"μικρά Βατικανά"...(ΚΑΙ υποστελεχωμένα, όπως "παντού", ειδικά "δημόσιου χαρακτήρα"...). Αν υπάρχουν "εξαιρέσεις", δεν ξέρω. Κι ούτε καν τηλέφωνα δεν διατίθενται (ή δεν σηκώνονται...). Τί σταδιάλα, ούτε εξωγήινους να κρύβανε εκεί μέσα...

Προ μηνών χρειάστηκε να βάλω,,,βύσμα γείτονα που ήξερε έναν διευθυντή, για να πουν να στείλουν συνεργείο για κομμένο καλώδιο από κολώνα, γιατί ακόμα "...το αίτημά μου θα προωθούνταν"....(2 βδομάδες άφαντοι παρά τα μέρα παρά μέρα αιτήματα, και την άλλη μέρα μετά το "σύρμα", σκάσανε...). Δεν είχε ο γέρος μου ρεύμα κι εγώ κανέναν τρόπο να επικοινωνήσω άμεσα με κάποιον για να διαπιστώσω (γελάμε...) αν κάποιος κωλυσιεργούσε ή όχι....

Τεσπα.....Σ' ευχαριστώ κι εγώ για τις ευχές.

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Για θύμησέ μας ποιος είναι.

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση είναι για να μην τα γράφω συνέχεια :)

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Πολύ safe παίζεις. Μπορείς και καλύτερα. 😝

χρηματιστήριο είναι , όποτε θέλουν (και φυσικά μπορούν) τα εκτοξεύουν

2 λεπτά πριν, korakios είπε

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση είναι για να μην τα γράφω συνέχεια

Spoiler

...δε δοκιμάζεις να ψήσεις το σταφ να κάνει κα΄να σκριπτάκι να μπορεί να καρφιτσώσει μια δεύτερη ανάρτηση που να λέει "διαβάστε την άλλη καρφιτσωμένη ανάρτηση"...; :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...