Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Basketikos_ είπε

Κοίταξα στο excel σου, tab "οικιακά κυμαινόμενα" και πόσο πάει η κιλοβατώρα στο πρόγραμμα με το ίδιο όνομα.

Πάντως όπως και να έχει μεταπηδάμε σε τιμές από 0,16 και πάνω, εκεί θέλω να καταλήξω.

το excel είναι με τυχαία τιμή χοντρικής , αλλά ναι , τα δώρα συνήθως θα είναι σε προγράμματα με τσιμπημένη κιλοβατώρα , άρα (αν συνεχίσουν) θα πρέπει κάποιος να βάζει και τη διαφορά τιμής κιλοβατώρας επί πόσο καίει σαν έξτρα παράγοντα VS του χρηματικού δώρου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 hours ago, korakios said:

στο smart και στην αίτηση πρέπει να έχει το αντίστοιχο pdf με τα 100€ (όλα μαζί)

Αυτό δε το κατάλαβα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πας elpedison και να μη πάρεις τα 100 ευρώ αν δεν υπάρχει αυτό το pdf? Και πού το βρίσκουμε αυτό το pdf?

Sorry αν κάτι δεν το καταλαβαίνω και χρόνια πολλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάω τέλη Ιανουαρίου στην elpedison ξανά για 100ευρο εκ νέου (είμαι τώρα σε αυτήν με τα 100 ευρώ δώρο) αφού πρώτα περάσω αρχές Γενάρη από volton για τις δωρεάν κιλοβατώρες. Το ερώτημα είναι: δέχεται η elpedison να μεταφερθώ σε αυτήν με Ε9 αντί για τον προηγούμενο λογαριασμό; Το ρωτάω, γιατί η volton μπορεί να μην έχει εκδώσει τον λογαριασμό μέχρι τότε.

Επεξ/σία από Nate

14 λεπτά πριν, DeareN είπε

Αυτό δε το κατάλαβα, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πας elpedison και να μη πάρεις τα 100 ευρώ αν δεν υπάρχει αυτό το pdf? Και πού το βρίσκουμε αυτό το pdf?

Sorry αν κάτι δεν το καταλαβαίνω και χρόνια πολλά

Στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν να έχεις το νου σου να περιλαμβάνει και το pdf του δώρου για να είσαι σίγουρος ότι θα το λάβεις.Θα στο στείλουν αυτοί.Αν τυχόν  δεν στο στείλουν να το ζητήσεις αλλιώς δεν θα υπογράψεις.

1 λεπτό πριν, Nate είπε

Σκέφτομαι να πάω τέλη Ιανουαρίου στην elpedison ξανά (είμαι τώρα σε αυτήν με τα 100 ευρώ δώρο) αφού πρώτα περάσω αρχές Γενάρη από volton για τις δωρεάν κιλοβατώρες. Το ερώτημα είναι: δέχεται η elpedison να μεταφερθώ σε αυτήν με Ε9 αντί για τον προηγούμενο λογαριασμό; Το ρωτάω, γιατί η volton μπορεί να μην έχει εκδώσει τον λογαριασμό μέχρι τότε.

1.Θα πρέπει να έχει απενεργοποιηθεί η παροχή σου στο myelpedison για να μπορέσεις να πάρεις πιθανόν και πάλι τα 100.Τωρα αν καταφέρεις να πάρεις δώρο με ενεργοποιημένη μακάρι.

2.Μπορει να σε δεχτούν και με τον δικό τους λογαριασμό αυτοί τα στοιχεία σου θέλουν κυρίως για διασταύρωση.

3.Κατσε να δούμε αν θα υπάρχουν δώρα μέχρι τότε.

• Like 1
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

1.Θα πρέπει να έχει απενεργοποιηθεί η παροχή σου στο myelpedison για να μπορέσεις να πάρεις πιθανόν και πάλι τα 100.Τωρα αν καταφέρεις να πάρεις δώρο με ενεργοποιημένη μακάρι.

2.Μπορει να σε δεχτούν και με τον δικό τους λογαριασμό αυτοί τα στοιχεία σου θέλουν κυρίως για διασταύρωση.

3.Κατσε να δούμε αν θα υπάρχουν δώρα μέχρι τότε.

Άμα πάω σε άλλο πάροχο, ο προηγούμενος δεν απενεργοποιείται αυτομάτως;

Με έχουν δεχθεί σαν νέο πελάτη με δικό τους λογαριασμό (γιατί ήμουν στην Ήρων και δεν μου είχαν στείλει λογαριασμό ακόμα), αλλά φοβάμαι ότι αν ξανακάνω το ίδιο δεύτερη φορά θα με διαολοστείλουνε.

4 λεπτά πριν, Nate είπε

Άμα πάω σε άλλο πάροχο, ο προηγούμενος δεν απενεργοποιείται αυτομάτως;

Με έχουν δεχθεί σαν νέο πελάτη με δικό τους λογαριασμό (γιατί ήμουν στην Ήρων και δεν μου είχαν στείλει λογαριασμό ακόμα), αλλά φοβάμαι ότι αν ξανακάνω το ίδιο δεύτερη φορά θα με διαολοστείλουνε.

1.Όχι περνάει χρόνος για να απενεργοποιηθεί θα το παρακολουθείς μέσω του myelpedison.

2.Τα στοιχεία για διασταύρωση θέλουν δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτο. 

Μόλις τώρα, favou2000 είπε

1.Όχι περνάει χρόνος για να απενεργοποιηθεί θα το παρακολουθείς μέσω του myelpedison.

2.Τα στοιχεία για διασταύρωση θέλουν δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτο. 

Α, οκ, τότε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

• Like 1

17 ώρες πριν, HAthinaia είπε

@Georgebek2 την δωροεπιταγή των 50 ευρώ από Public την επιστρέφεις πίσω (σε χρήματα) αν σπάσεις το συμβόλαιο, οπότε προσοχή.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Ξανα ρώτησα αλλα δεν απαντήθηκε, αν δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου η δωροεπιταγή, σου ζητανε παλι χρηματα 50€; 

1 λεπτό πριν, Jason13 είπε

Ξανα ρώτησα αλλα δεν απαντήθηκε, αν δεν χρησιμοποιηθεί καθόλου η δωροεπιταγή, σου ζητανε παλι χρηματα 50€; 

αν δεν την υπογράψεις στο συμβόλαιο, προφανώς δεν τη ζητάνε. Αν την υπογράψεις ότι τη θες, δεν τους νοιάζει αν θα τη χρησιμοποιήσεις ή όχι, απλά όταν φύγεις θα ζητάνε πίσω 50 ευρώ.

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα

απορια για κατανλωση σε επαγγελματικο 10.500 kw το χρονο με συμφερει να επιλεξω το κυμαινομενο μεχρι 10 mw ; δεν τα παω καθολου καλα σε kw με mw

τωρα ειμαι στο Γ21

11 ώρες πριν, korakios είπε

κανονικά έπρεπε να είχε βγάλει , έδωσες καταμέτρηση στο myelpedison ? πάρτους ένα τηλ , έπρεπε κιόλας να άλλαζες στο smart που ήταν φθηνότερο και να επέμενες να σου έβαζαν έξτρα 100€

10 μέρες περίπου απο το τέλος της περιόδου που αφήνει να δίνεις μετρήσεις

Δεν έδωσα καταμέτρηση γιατί μου είπαν πως θα βγει έναντι με την έκπτωση. Θα τους πάρω αύριο για να κραξω και αλλαγή σε smart και να ζητήσω τα 100. Ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω.

οσοι εχουμε παει στο elpedison smart +100€ θα πρεπει να συνεχισουμε στο κιτρινο για να παρουμε τυχων υπολοιπο του δωρου ή μπορουμε να παμε και στο πρασινο;

39 λεπτά πριν, gogkroj είπε

οσοι εχουμε παει στο elpedison smart +100€ θα πρεπει να συνεχισουμε στο κιτρινο για να παρουμε τυχων υπολοιπο του δωρου ή μπορουμε να παμε και στο πρασινο;

Η εταιρεία προωθεί να πας στο κίτρινο παρόλαυτα δεν αναγράφεται πουθενά ότι άμα αλλάξεις σε πράσινο χάνεται το δώρο.Καλυτερα στείλε στο τσατ και κρατά σε σκρινσοτ την απάντηση.

38 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Η εταιρεία προωθεί να πας στο κίτρινο παρόλαυτα δεν αναγράφεται πουθενά ότι άμα αλλάξεις σε πράσινο χάνεται το δώρο.Καλυτερα στείλε στο τσατ και κρατά σε σκρινσοτ την απάντηση.

Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί ότι κόσμος που είχε στον τελικό του λογαριασμό πιστωτικό, ζήτησε και το πήρε σε IBAN. Οπότε στην τελική το ζητάει έτσι 

• Thanks 1

43 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί ότι κόσμος που είχε στον τελικό του λογαριασμό πιστωτικό, ζήτησε και το πήρε σε IBAN. Οπότε στην τελική το 

Εμένα πάντως ο εκπρόσωπος της elpedison μου είπε ότι το δώρο αφορά σε έκπτωση κατανάλωσης ρεύματος. Δεν είναι επιταγή που στην δίνουν σε χρήμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...