Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@Georgebek2 την δωροεπιταγή των 50 ευρώ από Public την επιστρέφεις πίσω (σε χρήματα) αν σπάσεις το συμβόλαιο, οπότε προσοχή.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Δηλαδη αν δεν τη χρησιμοποιησουμε, παλι σε χρηματα θελουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 11/12/2023 στις 1:07 ΜΜ, HAthinaia είπε

Από 03/12 έχω υπογράψει τη σύμβαση για το Elpedison Smart (μετάβαση από Ήρων) και ακόμα με έχουν στο περίμενε. 15/12 με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν ότι οι φωτογραφίες μετρητή που τους έστειλα δεν φαίνονται καλά (περίεργο γιατί είχα στείλει πέντε διαφορετικές λήψεις με ξεκάθαρη την εικόνα του μετρητή ακριβώς για να μην μου πούνε κάτι τέτοιο) και γι αυτό τον λόγο να τους στείλω mail εκ νέου που να αναγράφω την τιμή. Μου έκανε εντύπωση γιατί την προηγούμενη μέρα με πληροφόρησε μια γειτόνισσα (εγώ έλειπα) ότι κάποιος ήρθε να μετρήσει το ρολόι μου.
Στέλνω λοιπόν και πάλι την τιμή αναγράφως και μετά από πέντε μέρες λαμβάνω mail που μου λέει ότι η τιμή που κατέγραψε το δίκτυο είναι μεγαλύτερη από αυτή που έστειλα και ως εκτούτου δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτηση. Απάντησα ότι λογικό είναι εφόσον έχουν περάσει δεκαπέντε μέρες. Ζήτησα να με ενημερώσουν και εγγράφως και τηλεφωνικώς αν έχει έχει ακυρωθεί η διαδικασία αίτησης εκπροσώπησης ή όχι. Καμία ανταπόκριση.
Πέντε μέρες μετά  το πρωί με παίρνει κάποιος τηλ από ΔΕΔΗΕ για ''αλλαγή επωνυμίας''. Του λέω ''αλλαγή εκπροσώπησης παρόχου έχω ζητήσει'' και μου λέει ''το ίδιο είναι''. Ζητάει να του πω την τιμή του μετρητή. Βγαίνω έξω και του την λέω. Σε δευτερόλεπτα λαμβάνω sms από ΔΕΔΗΕ ''το αίτημα για την παροχή τάδε ολοκληρώθηκε.'' Καλώ στην Ελπε ζητώντας επίμονα να συνομιλήσω με την κυρία από το τμήμα εκρεμμοτήτων που έχει αναλάβει το αίτημα μου. Η εκπρόσωπος μου λέει ''θα της το μεταφέρω, αν δεν σας πάρει τηλέφωνο σημαίνει ότι η αίτησή σας ολοκληρώθηκε. ''Θα ξέρω αυθημερόν''; ''Ναι'' μου λέει.
Άλλες πέντε μέρες μετά ακόμα περιμένω. Η παροχή μου δεν εμφανίζεται ενεργή πλέον στο ''myHeron'' αλλά ούτε και μπορώ να κάνω εγγραφή στο ''myelpedison''.
Μόνο σε μένα προέκυψε τόσο δύσκολος ο τουρισμός από Ηρων σε Ελπέ;
Γιατί από ΔΕΗhomeonline σε ΗΡΩΝ ολοκληρώθηκε αβάδιστα και αβασάνιστα σε δύο μέρες.

32 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Μόνο σε μένα προέκυψε τόσο δύσκολος ο τουρισμός από Ηρων σε Ελπέ;

όχι , δες καρφιτσωμένη ανάρτηση για 2 τρόπους που μπορείς να δεις αν μεταφέρθηκες (100% ολοκληρώθηκε)

η εγγραφή στο myelpedison δεν παίζει κάποιο ρόλο , πάρτους τηλ να το ενεργοποιήσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

όχι , δες καρφιτσωμένη ανάρτηση για 2 τρόπους που μπορείς να δεις αν μεταφέρθηκες (100% ολοκληρώθηκε)

η εγγραφή στο myelpedison δεν παίζει κάποιο ρόλο , πάρτους τηλ να το ενεργοποιήσουν

Αν αργεί τόσο πολύ η Ελπέ, δεν είναι ρίσκο οι τράμπες πέρα-δώθε, γιατί χρεώνεσαι στον τρέχοντα  πάροχο πολύ πέραν του δώρου και με τιμές ακριβές μέχρι να μεταβιβαστείς;
Στην εκπρόσωπο (ΕΛΠΕ) στο τηλέφωνο είπα ''αν επιθυμώ προσεχώς να κάνω μετάβαση σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα της εταιρίας σας θα με ταλαιπωρήσετε και πάλι έναν σχεδόν μήνα με μετρήσεις και ξανα-μετρήσεις;
''Οχι'' μου είπε δεν είναι η ίδια διαδικασία. Σας προτείνω μάλιστα δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα να μας καλέσετε γιατί πιθανότατα δεν θα υπάρχει μετά το σταθερό. ''Τι εννοείτε'' λέω ''δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο με τις τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα σας;'' ''Δεν γνωρίζω ακριβώς'' μου απαντά.
''Καλά'' λέω. Αν ζητήσω  μετάβαση σε αυτό τότε δικαιούμαι εκ νέου το δώρο των 100 ευρώ; ''Οχι γιατί θα είστε υφιστάμενος πελάτης ήδη''. ''Τι υφιστάμενος; Ακόμα δεν έχετε ενεργοποιήσει την εκπροσώπηση και δεν έχω καταναλώσει το ''bonus'' καν.''

Επεξ/σία από Demetroula

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Αν αργεί τόσο πολύ η Ελπέ, δεν οι είναι ρίσκο οι τράμπες πέρα-δώθε, γιατί χρεώνεσαι στον τρέχων πάροχο πολύ πέραν του δώρου και με τιμές ακριβές μέχρι να μεταβιβαστείς;

η ημερομηνία μετάβασης θα είναι αυτή της αίτησης του παρόχου στο ΔΕΔΔΗΕ

• Like 3

27 λεπτά πριν, korakios είπε

Χρονια πολλά σε όλους. Κοριακε αν βγαζει ο δεδδηε ότι η υδε έχει λήξει τι φάση; 

Μόλις τώρα, Rebirth είπε

Χρονια πολλά σε όλους. Κοριακε αν βγαζει ο δεδδηε ότι η υδε έχει λήξει τι φάση; 

δεν απασχολεί το παρών νήμα , απλά υπάρχει εδώ ως έναν απο τους 2 τρόπους να δει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση

αν σε απασχολεί η ληγμένη ΥΔΕ υπάρχει νήμα εκεί :)

• Thanks 1

28 minutes ago, korakios said:

και οι ρυθμιζόμενες θα είναι 0,20+ 😛

Ναι, έχουμε και αυτές... όλο τις ξεχνάω.

Οπότε ανακαλώ και η απάντηση είναι ΠΟΤΕ.

Μόνο προς τα πάνω θα πάνε οι τιμές.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ ρε παιδιά ξεχνάμε ότι τα 5€ πάγιο που μας έχει κατσικωθεί στο σβέρκο και μάθαμε ήδη να το θεωρούμε "αμελητέο", κάποτε (και τώρα σε κάποια λίγα προϊόντα) θα ήταν 50 κιλοβατώρες το μήνα, όταν μερικά σπίτια καίνε 250 σε αυτό το διάστημα. Δηλαδή καπέλο το 20% της πραγματικής κατανάλωσης με το καλημέρα.

Χθες το σκεφτόμουνα.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 13
  • Thanks 2

Επειδη εχασα καποιες μερες και ειμαι καμια 35ρια σελιδες πισω, μπορει να μου στα γρηγορα καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα που ξεχωρίζει ή συνεχίζουμε και κυνηγάμε δωρα?

Μόλις τώρα, jasonas21 είπε

Επειδη εχασα καποιες μερες και ειμαι καμια 35ρια σελιδες πισω, μπορει να μου στα γρηγορα καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα που ξεχωρίζει ή συνεχίζουμε και κυνηγάμε δωρα?

κυνηγάμε δωρα

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...