Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ρε παιδιά μην κολλάτε με τις βεβαιώσεις εκπροσώπησης... απλά δίνετε τον τελευταίο λογαριασμό που έχετε στην κατοχή σας ακόμα κι αν είναι του ίδιου παρόχου που θέλετε να μεταβείτε... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Οκ, θα το δοκιμάσω έτσι και το κρίμα στο λαιμό σου.😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Οκ, θα το δοκιμάσω έτσι και το κρίμα στο λαιμό σου.😛

Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές και τους εξηγώ ότι ο άλλος πάροχος έχει κακή μηχανογράφηση και εκδίδει λογαριασμούς μετά από 60 ημέρες και μου λένε οκ στείλε όποιον έχεις τελευταίο. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο που με βάζει σε δεύτερες σκέψεις για τη Volton είναι ότι το δωρεάν είναι μόνο στο ρεύμα και το δικό τους πάγιο, ενώ λογικά τα υπόλοιπα πάγια θα πρέπει να πληρωθούν από εμένα. Γιατίίί;;; 😭 Ζούμε ένα δράμα... Πλάκα-πλάκα θα είναι ένα 20ρι με 30ρι τώρα που το σκέφτομαι.

Αντιγράφω συγκεκριμένα:
https://volton.gr/wp-content/uploads/2023/12/Γ1_VOLTON-ENERGY-FREE_ΚΙΤΡΙΝΟ_1Μ-ΔΕΚ-2023_final.pdf

Αναφορά σε κείμενο

"Δωρεάν Παροχή:
Για τον πρώτο μήνα (30 ημέρες) κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ο πελάτης δικαιούται δωρεάν πάγιο και χρεώσεις προμήθειας για κατανάλωση έως 500 kWh. Σε περίπτωση υπέρβασης των 500 kWh κατά τον πρώτο αυτό μήνα, η υπερβάλλουσα κατανάλωση θα τιμολογείται με τις χρεώσεις προμήθειας, που αναλύονται ανωτέρω. Διευκρινίζεται, ότι, με την εκκαθάριση των χρεώσεων στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, η πίστωση που αφορά την παραπάνω δωρεάν παροχή, θα υπολογίζεται αναλογικά βάσει των καταναλώσεων και των ημερών που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της περιόδου κατανάλωσης του Εκκαθαριστικού λογαριασμού."

Από την άλλη η καλή Elpedison και ο καλός Ήρωνας μας πληρώνουν και την ΕΡΤ και το Δήμο.😄

Σκέφτομαι μήπως τελικά πρέπει να πάω Ήρωνα πριν βγει ο μήνας και τον άλλο στην Elpedison για ένα τελευταίο κατοσταρικάκι από αυτούς.

Επεξ/σία από Basketikos_

12 ώρες πριν, NickTheMeat είπε

Το 50αρικο εγγραφης μπήκε τον πρωτο/τελικο λογαριασμο?

Δεν έχει βγει ακόμα λογαριασμός.Ουτε μήνα δεν συμπλήρωσα.

καλημέρα σας

είμαι στην ΕΛΠΕ. είχα πάρει το 50αρικο. βγήκαν 2 έναντι. Στον πρώτο (τον περασμένο μήνα) αφαίρεσαν 50€ (μέχρι και από δημοτικά τέλη κλπ) και ήμουν με χρεώση 1€. Στον δεύτερο έναντι μου έστειλαν 65€ με πληρωμή μέχρι 31/12.

Πριν μερικές ημέρες μου έδωσαν και τα 100€ δώρο... 

ερώτηση: Αν θέλω να φύγω τον Ιανουάριο, και δεν πληρώσω τα 65€ όταν βγάλουν τον εκαθαριστικό θα αφαιρέσουν από το τελικό ποσό τα 100€?

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι φαίνονται στον λογαριασμό μου τα +100 όμως δεν έχω κάτι γραπτώς. 

57 λεπτά πριν, userAnon είπε

καλημέρα σας

είμαι στην ΕΛΠΕ. είχα πάρει το 50αρικο. βγήκαν 2 έναντι. Στον πρώτο (τον περασμένο μήνα) αφαίρεσαν 50€ (μέχρι και από δημοτικά τέλη κλπ) και ήμουν με χρεώση 1€. Στον δεύτερο έναντι μου έστειλαν 65€ με πληρωμή μέχρι 31/12.

Πριν μερικές ημέρες μου έδωσαν και τα 100€ δώρο... 

ερώτηση: Αν θέλω να φύγω τον Ιανουάριο, και δεν πληρώσω τα 65€ όταν βγάλουν τον εκαθαριστικό θα αφαιρέσουν από το τελικό ποσό τα 100€?

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι φαίνονται στον λογαριασμό μου τα +100 όμως δεν έχω κάτι γραπτώς. 

περίμενε να εκδοθεί ο νέος λογαριασμός (για να δεις αν υπάρχει πίστωση των 100 ευρώ) και πράξε αναλόγως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ξερουμε εαν τα μπλε Elpe -Elin -ΗΡΩΝ  (εκτος ΔΕΗ που λεει ναι) συνδυάζονται με ΚΟΤ ?

Η θα τρεχουμε παλι οπως με την EfaPOWER

Γιατί δεν κοιτάς ειδικούς όρους; Θα γράφουν σίγουρα. Αλλιώς πάρε ένα τηλέφωνο...μην τα θέλετε όλα στο πιάτο ρε παιδιά

Επεξ/σία από MasterBlaster
  • Like 1

9 ώρες πριν, Sayonaras είπε

Με τον Ήρων έχω περιέργεια να δω τον τελικό λογαριασμό που θα βγεί ο οποίος θα είναι και ο πρώτος. Θα βγεί αφού θα έχω φύγει🤣. Θα έχει τα 50 ευρώ δώρο άραγε.

Εκδόθηκε ο δικός μου πρόσφατα και είχε κανονικά το 50αρικο δώρο αφού είχα φύγει για ΕΛΠΕ πριν τον μήνα κι ας με είχαν απειλήσει τηλεφωνικά ότι δεν θα το πάρω κτλ. Επίσης μου ήρθε και η βεβαίωση εκπροσώπησης από τον Ήρωνα δύο βδομάδες αφού είχα μεταβεί στην ΕΛΠΕ 🤣

Για όσους περιμένουν βεβαίωση εκπροσώπησης για να αλλάξουν πάροχο η εμπειρία μου λέει ότι δεν είναι απαραίτητες. Χρειάζονται βεβαίωση για να ξέρουν ότι ο αριθμός παροχής αντιστοιχεί στο όνομα που υπογράφει το συμβόλαιο για να μην έχουν νομικά μπλεξίματα, οπότε και προηγούμενος λογαριασμός κάνει πόσο μάλλον όταν επιστρέφετε σε εταιρία που έχει ήδη τα στοιχεία σας.

• Like 1

Καλημέρα. Είμαι Elpedison δεύτερο μήνα τώρα. Ο πρώτος λογαριασμός που είχε εκδοθεί ήταν έναντι και είχε μέσα τα 50 ευρώ τις προσφοράς οπότε βγήκε πιστωτικός. Χθές μου ήρθε και ο δεύτερος , έναντι με δικές μου ενδείξεις. Αυτός είχε το 100αρι από την μετάβαση στο smart  + το πιστωτικό από τον πρώτο.  Οι πόντοι δεν μου έχουν μπει ακόμη. Δεν παραπονιέμαι , απλά το αναφέρω. 

• Like 1

Moυ την επαιξε την π@στια ο Ηρων..Με χρεωσαν τα 90 ευρω ¨εναντι καταναλωσης ενα¨ ενω μου ειχαν πει απ το τμημα προσφορων για την παραμονη μου κ την αλλαγη απο solar σε guarantee οτι ΔΕΝ προκειται να τα ζητησουν πισω..Επικαλεστηκα την ηχογραφημενη κληση στο τηλ. με την εξυπηρετηση και θα το δουνε κτλ..και περιμενω να βγαλουν διορθωτικο υποτιθεται.. Αιτημα μεσω myhrvn δεν λειτουργει, σκεφτομαι αν δεν τα αφαιρεσουν να πληρωσω τα υπολοιπα κι αυτο να το αφησω

27 λεπτά πριν, energy52 είπε

Moυ την επαιξε την π@στια ο Ηρων..Με χρεωσαν τα 90 ευρω ¨εναντι καταναλωσης ενα¨ ενω μου ειχαν πει απ το τμημα προσφορων για την παραμονη μου κ την αλλαγη απο solar σε guarantee οτι ΔΕΝ προκειται να τα ζητησουν πισω..Επικαλεστηκα την ηχογραφημενη κληση στο τηλ. με την εξυπηρετηση και θα το δουνε κτλ..και περιμενω να βγαλουν διορθωτικο υποτιθεται.. Αιτημα μεσω myhrvn δεν λειτουργει, σκεφτομαι αν δεν τα αφαιρεσουν να πληρωσω τα υπολοιπα κι αυτο να το αφησω

άλλαξες πρόγραμμα ή έφυγες από την εταιρεία;

45 λεπτά πριν, energy52 είπε

@energy52 αν μπορείς να βρεις την ημερομηνία και την ώρα που σε κάλεσαν τηλέφωνο από το τμήμα προσφορών, στείλε αίτημα μέσω mail ή μέσω livechat στον ΗΡΩΝ για να σου αποστείλουν στο email σου το αντίγραφο της ηχογραφημένης τηλεφωνικής κλήσης. Αν δεν το αποστείλουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ανοίγεις καταγγελία μέσω myRAE. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, k_w_t said:

Ξερουμε εαν τα μπλε Elpe -Elin -ΗΡΩΝ  (εκτος ΔΕΗ που λεει ναι) συνδυάζονται με ΚΟΤ ?

Η θα τρεχουμε παλι οπως με την EfaPOWER

Ακόμα κι αν συνδιάζονται με ΚΟΤ... τα σταθερά δε παίρνουν έξτρα τεμ (λένε πως θα συνεχιστούν οι έξτρα επιδοτήσεις στα ΚΟΤ)

Επεξ/σία από ekrepali

διπλοχρεωση kwh απο ελπε...

δεν αλλαξε η προηγουμενη μετρηση στο νεο λογαριασμο.

ανοιξα αιτημα myrae (δεν μιλησα καθολου με ελπε).

Λογαριασμος Νοεμβριου.

Spoiler

image.png.1837d5d4c37685b028b87016a6ba04a8.png

Λογαριασμος Δεκεμβριου.

Spoiler

image.png.e51fd6fe66b65ab17014793204ca7754.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...