Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

απαραίτητα ένδειξη (στείλε της φωτό) , αναφέρεις και για την πάγια

go4more τέλος εδώ και καιρό , τώρα είναι τα 100€ (πρέπει να σου στείλουν το pdf)

Φωτό θα της στείλω, αλλά επέμενε να της την στείλω με το mail που θα κάνω την αποδοχή του συμβολαίου....οπότε ουσιαστικά θα υπογράψω με κενή την ένδειξη.

Για τα 100 μου έστειλε το pdf.

Οπότε της στέλνω την φωτό αλλά δεν υπογράφω μέχρι να μου τα στείλει ορθώς συμπληρωμένα.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Nate είπε

Στην volton καλόβλεπα τις δωροεπιταγές, αλλά αφού πρέπει να κάτσεις 12 μήνες την απέκλεισα ρε γαμώτο.

απλά μην παίρνεις την επιταγή ...

• Like 1

1 ώρα πριν, Titarasaudi είπε

Αν βλέπω σωστά, το καλύτερο σταθερό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή το έχει η Ελιν; 

Για μικρές καταναλώσεις συμφέρει περισσότερο της Elpedison με τα 100 € δώρο.

26 λεπτά πριν, korakios είπε

να πω την αλήθεια , έχω χάσει και εγώ την μπάλα , η παροχή είναι πλέον με διψήφιο αριθμό  😁

τώρα είσαι ηρων και 14/12 έκανες για ΕΛΠΕ?

Μόλις τώρα, nasoduko είπε

μικρη καταναλωση τι θεωρείται ρε παιδια,εγω ειμαι κοντα στις 400 το διμηνο

διαφορά (τιμής ελπέ μείον φθηνότερο) επί 400kw vs 100€

Μόλις τώρα, Greg29M είπε

τώρα είσαι ηρων και 14/12 έκανες για ΕΛΠΕ?

ελπέ ήμουν , 13 έκανα Ήρων , κάνανε λάθος αριθμό παροχής , 14 στείλανε αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ

το πρόβλημα είναι πότε θα συγχρονίσει ο Ηρών να μου δώσει βεβαίωση εκπροσώπησης και πότε θα δει η ελπέ ανενεργή την παροχή μου , πιστεύω 29/12 θα προλάβω

3 λεπτά πριν, korakios είπε

ελπέ ήμουν , 13 έκανα Ήρων , κάνανε λάθος αριθμό παροχής , 14 στείλανε αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ

το πρόβλημα είναι πότε θα συγχρονίσει ο Ηρών να μου δώσει βεβαίωση εκπροσώπησης και πότε θα δει η ελπέ ανενεργή την παροχή μου , πιστεύω 29/12 θα προλάβω

γιατί έκανες αυτή τη τράμπα? δεν σου δώσανε τα 100 ως υφιστάμενος ή τα ξαναπαιρνεις; 🤣

• Like 1

Μόλις τώρα, Greg29M είπε

γιατί έκανες αυτή τη τράμπα? δεν σου δώσανε τα 100 ως υφιστάμενος ή τα ξαναπαιρνεις; 🤣

είχα κάνει στις 14/11 για τα 50+50 και έλεγα να μην μπλέξω με μου-σου-του για τα 100 ως υφιστάμενος (και δε με χαλά να τσιμπήσω ακόμα ένα 50άρικο απο Ήρων)

• Like 2

Παιδιά τελικά το 100άρικο η Elpedison το δίνει σε υφιστάμενους; Υπάρχει κάτι καλύτερο για μικρές καταναλώσεις (100 και κάτι kwh το μήνα). Αν δεν το δίνει τί προτείνετε; 

Μόλις τώρα, epersidi είπε

Παιδιά τελικά το 100άρικο η Elpedison το δίνει σε υφιστάμενους;

είπαν οτι θα έδιναν σε κάποιους (μπαρούφες τηλεφωνικές) , κάποιοι που έκαναν στις αρχές το πήραν (και οι υπόλοιποι που το έχουν γραπτώς οτι θα το πάρουν ως υφιστάμενοι μπορούν να το διεκδικήσουν)

2 λεπτά πριν, epersidi είπε

Υπάρχει κάτι καλύτερο για μικρές καταναλώσεις (100 και κάτι kwh το μήνα). Αν δεν το δίνει τί προτείνετε; 

ήρων για το 50ρικο (ή 100 αν έχεις ΚΟΤ) , ίσως προλάβεις τέλη του μηνός επιστροφή για το 100ρικο

τα 50+50 απο ελπέ τα πήρες ?

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ παιδιά είμαι elpedison και μου ήρθε το μήνυμα για smart mexri 31/1. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για χρηματικό δωρο και θεώρησα ότι αφορά μόνο νέους συνδρομητές. Απλώς διαβάζοντας εδώ μέσα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ίσως ισχύει και για τους υφιστάμενους συνδρομητές, απλά πρέπει να το ζητήσεις. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; . Αν ισχύει καλώς, αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω άλλη εταιρεία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...