Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, BrokenExe είπε

Είτε ενεργοποιείς την πάγια εντολή από εδω, αλλιώς μέσω της εφαρμογής κάπου θα σου έχει να την ενεργοποιήσεις από εκεί. 

@messinia3 θυμάμαι είχα διαβάσει κάτι μέρες πριν ότι ειχες πρόβλημα με κάποιο δώρο κ εσυ, έβγαλες άκρη τελικά; 

Τα πρώτα 50 ευρώ μου τα πιστώσανε.Μετά από αίτημα στο myrae και καταγγελία στο Στκ εκδώσανε έκτακτο λογαριασμό με τη σχετική πίστωση. Αναμένω τα άλλα 100 στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί τέλος του μήνα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, Georgebek2 said:

Το 500αρι της Volton μεχρι ποτε ειναι;

Νιωθω πως εχω στο τραπεζι σοκολατινα, μιλφειγ, καρυδοπιτα και δε ξερω ποιο να φαω πρωτο...

Οι προωθητικές ενέργειες (δώρο 1 μήνας & δωροεπιταγή) ισχύουν μόνο για νέες αιτήσεις από 01/12/2023 έως 06/01/2024.

Οπότε 2 του μηνός μπουκώνουμε την Volton :) (ή 31/12) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 3 παροχές με elpedison στις 2 πρώτες πίστωσαν τα 50 ευρώ και τώρα στον επόμενο περιμένω τα 100, στη τρίτη δε μου έβαλαν τα 50 αλλά τα 100, ανοίγω αίτημα myrae και λέω δε θέλω τα 100 αλλά 50; χαχα

Επεξ/σία από xsaviola28

15 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

Σε 3 παροχές με elpedison στις 2 πρώτες πίστωσαν τα 50 ευρώ και τώρα στον επόμενο περιμένω τα 100, στη τρίτη δε μου έβαλαν τα 50 αλλά τα 100, ανοίγω αίτημα myrae και λέω δε θέλω τα 100 αλλά 50; χαχα

Δε θέλω τα 100, αλλά 150 😉

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, korakios είπε

0,16 δεν είναι και φθηνό, ο καθένας κινείται όπως νομίζει

προς το παρών κυνηγάμε τα δώρα μιας και μικρή σημασία έχει η χρέωση κιλοβατώρας με 100άρια και 50άρια δώρων

Κάποτε, όταν ίσχυε το πολυτεκνικό ρεύμα, η τιμή ήταν 0,016 €/kWh - τουλάχιστον για εμάς τους πολύτεκνους.

Τώρα είναι 10 φορές ακριβότερο και άμα το βρούμε σε αυτήν την τιμή το κλείνουμε και λέμε και ευχαριστώ :) 

spacer.png

Επεξ/σία από idefixius
  • Like 3
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, idefixius είπε

Κάποτε, όταν ίσχυε το πολυτεκνικό ρεύμα, η τιμή ήταν 0,016 €/kWh - τουλάχιστον για εμάς τους πολύτεκνους.

Τώρα είναι 10 φορές ακριβότερο και άμα το βρούμε σε αυτήν την τιμή το κλείνουμε και λέμε και ευχαριστώ :) 

spacer.png

Θα ανοίξει σύντομα η πλατφόρμα και για εσάς τους πολύτεκνους που θα ανήκετε στο ΚΟΤ Γ'.

Συνεπώς, με τα υπάρχοντα δεδομένα όπως έχουν ανακοινωθεί θα έχετε έκπτωση 100ευρω/mwh, δηλαδή η τελική τιμή θα πλησιάζει σχεδόν τις τιμές που αναρτήσατε.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Orestis_G είπε

@korakios Μπορείς να προσθέσεις και το Volton Energy Free N (με νυχτερινό) στο excel;

είναι ήδη

https://volton.gr/wp-content/uploads/2023/12/Γ1_VOLTON-ENERGY-FREE_ΚΙΤΡΙΝΟ_1Μ-ΔΕΚ-2023_final.pdf

1 λεπτό πριν, t54g05 είπε

Εγώ που θέλω να κάνω ένα ταξιδάκι από ΗΡΩΝ σε ΕΛΠΕ, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει εκκαθαριστικό, πρέπει να περιμένω ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

δώσε βεβαίωση εκπροσώπησης από το myheron 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...