Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ελιν στο 0,149 αρκετά καλό μου φαίνεται. 

Ποσο μαντεύουμε ότι θα παει από 1/1 τα προγράμματα που έχουν ρήτρα;

0,12-0,13;

βάλε στα ΤΕΑ Μ-1 και ΤΕΑ Μ-2 τιμή που έχει προσωρινά (~104) ο Δεκ απο

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

και βλέπεις για τα πράσινα τον Ιανουάριο

Spoiler

και για το 4all

Για της Προτέργια τα κίτρινα έβγαλε τιμές Νοεμβρίου ο ΑΔΜΗΕ , άρα βάζεις Μ-2 107,164 ,

12,379 και 0,054 στα ΛΠ και Αποκλίσεις

για τα υπόλοιπα κίτρινα μαντεύεις τις τιμές

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 λεπτά πριν, korakios είπε

βάλε στα ΤΕΑ Μ-1 και ΤΕΑ Μ-2 τιμή που έχει προσωρινά (~104) ο Δεκ απο

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

και βλέπεις για τα πράσινα τον Ιανουάριο

Απόκρυψη περιεχομένων

και για το 4all

Για της Προτέργια τα κίτρινα έβγαλε τιμές Νοεμβρίου ο ΑΔΜΗΕ , άρα βάζεις Μ-2 107,164 ,

12,379 και 0,054 στα ΛΠ και Αποκλίσεις

για τα υπόλοιπα κίτρινα μαντεύεις τις τιμές

orakios τι να υπολογισουμε ;κοροιδευομαστε ;όταν πετάει πχ η ΔΕΗ ένα 20 % μείον δηλαδή ότι θέλουν κάνουν όλοι τους 

3 λεπτά πριν, sosias είπε

orakios τι να υπολογισουμε ;κοροιδευομαστε ;όταν πετάει πχ η ΔΕΗ ένα 20 % μείον δηλαδή ότι θέλουν κάνουν όλοι τους 

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα 😛

οι εκπτώσεις που γράφουν τα πράσινα , τουλάχιστον όπως το έχω καταλάβει , είναι κλειδωμένες για τον μήνα Ιανουάριο

Ξέρει κανείς αν οι ψηφιακοί μετρητές που υπάρχουν ήδη( τέτοιο έχω) έχουν καμία σχέση με τους έξυπνους μετρητές που θα μπούνε στο μέλλον; Και αν με κάποιο τρόπο θα μετατρέπονται σε έξυπνοι με μια καρτα sim;

Μόλις τώρα, petranthe είπε

Ξέρει κανείς αν οι ψηφιακοί μετρητές που υπάρχουν ήδη( τέτοιο έχω) έχουν καμία σχέση με τους έξυπνους μετρητές που θα μπούνε στο μέλλον; Και αν με κάποιο τρόπο θα μετατρέπονται σε έξυπνοι με μια καρτα sim;

δεν έχουν σχέση

συνέχεια εκεί

• Like 1

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ναι. Κάνε τον πολλαπλασιασμό με τον μαθηματικό τύπο του ΔΕΔΔΗΕ, δες πόσο βγαίνει το αποτέλεσμα. Δες πόσο το είχε υπολογίσει λανθασμένα ο ΗΡΩΝ (καθαρή αξία). Κάνε αφαίρεση να βρεις τη διαφορά και μετά πολλαπλασίασε *1.06 

Μόνο εκκαθαριστικους κοίτα, δε σε απασχολούν οι έναντι.

Τη προηγούμενη σελίδα του chatroom αν κοιτούσες, είχε αναφερθεί το ίδιο.

Αδύνατον να κάτσω να τα υπολογίσω. Μου απάντησαν μέσω ΡΑΕ ότι είναι σωστοί οι διορθωτικοί λογ/σμοι. Πραγματικά έχω χαθεί εντελώς. Και είναι και περίοδος με πολύ δουλειά στο μαγαζί που δεν έχω χρόνο να τα κοιτάξω αναλυτικά. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους. Η χειρότερη εταιρία ever.

Καλησπερα! Θα σας ανεβασω τον λογαριασμο αν μπορει να μου καποιος η ο @korakios ποσο πληρωνω..νομιζω πολυ ειναι.αν καταλαβα καλα οι κιλοβατωρες που ξοδευω ειναι περιπου 310;; Κ τι τιμη πληρωνα 0,19;;;

που προτεινετε να παω;; Το συμβολαιο εληξε..επισης δεν αχω πλεον κοτ

IMG_8759.jpeg

IMG_8760.jpeg

• Sad 1

2 λεπτά πριν, nikiangel είπε

που προτεινετε να παω;;

αν έκανες τον κόπο και διάβαζες καρφιτσωμένη ανάρτηση είσαι στην κατηγορία :

Στις 5/12/2023 στις 2:46 ΠΜ, korakios είπε

Όσοι είχατε προτιμήσει ένα ακριβό σταθερό πχ 0,17 ή και 0,23 πέρυσι , ή ξεμείνατε σε κάποιο κυμαινόμενο που είχε ακριβές τιμές το 2022-2023  (είτε επειδή δεν το ψάξατε ή στην αρχή ήταν φθηνό αλλά δεν αντιληφθήκατε οτι ακρίβυνε ή οτι βγήκαν νεότερα φθηνά προγράμματα αργότερα) , τότε προτείνω να κλείσετε πάλι κάποιο σταθερό .

δες φύλλο σταθερού στο excel

της ελπέδισον με τα 100 δώρο συμφέρει μιας και το δώρο καλύπτει τη ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση που πέφταν οι τιμές , αλλά επειδή δεν το παρακολουθείς το θέμα πήγαινε στης Ελίν

Έχει βγει σε κανέναν λογαριασμός Νοεμβρίου από ελπεντισον (για ημερομηνίες 21/11-31/11 που δίνουμε εμείς μέτρηση)? 

Εγώ έκανα αλλαγή απο economy plus σε smart 27/11 και έδωσα και μέτρηση την ίδια μερα(27/11), αλλα λογαριασμός δεν βγήκε ακόμα, βγήκε μόνο εκκαθαριστικός Οκτωβρίου κάτι ψιλά (3,5 ευρα ερτ)!

Κάτι μαγειρεύουν εκεί στην ελπε (με το 100αρι που δώσανε ντεμεκ)... 

14 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Έχει βγει σε κανέναν λογαριασμός Νοεμβρίου από ελπεντισον (για ημερομηνίες 21/11-31/11 που δίνουμε εμείς μέτρηση)? 

Εγώ έκανα αλλαγή απο economy plus σε smart 27/11 και έδωσα και μέτρηση την ίδια μερα(27/11), αλλα λογαριασμός δεν βγήκε ακόμα, βγήκε μόνο εκκαθαριστικός Οκτωβρίου κάτι ψιλά (3,5 ευρα ερτ)!

μου βγηκε λογαριασμος απο  30/10  εως 24/11 που εκανα την αλλαγη απο economy plus σε smart  

8 λεπτά πριν, tengai34 είπε

μου βγηκε λογαριασμος απο  30/10  εως 24/11 που εκανα την αλλαγη απο economy plus σε smart  

Πότε βγήκε? Σε μένα δεν ξέρω τι έχει γίνει, μάλλον πρέπει να μιλήσω μαζι τους! 

38 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

31/11 δεν υπάρχει, εννοείς 30/11.

Εγώ πήρα λογαριασμό 13/12 με ημερομηνία 9/12.

Αλλαγή σε Smart με 100€ έγινε 1/12. Δεν φαίνεται ακόμα στον λογαριασμό. Ο λογαριασμός έγραφε ακόμα economy plus.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα αργά το απόγευμα πάτησε το κουμπάκι ο ΔΕΔΔΗΕ και έγινε η αλλαγή από Ζενίθ σε Elpedison. Η αίτηση σε κατάστημα είχε γίνει 9/12, αλλά η αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ έφτασε 14/12, όποτε και οι μετρήσεις που έδωσα φαίνονται να άλλαξαν εκείνη την ημερομηνία και όχι στις 9/12.

Θεωρω πως είναι θέμα της Elpedison επειδή καθυστερεί μάλλον λόγω Πόλυς δουλειάς να στέλνει τις αιτήσεις.

Τέλος του μήνα έχω και προγραμματισμένη την τακτική του ΔΕΔΔΗΕ για τις μετρήσεις για τον εκκαθαριστικό, όποτε ελπίζω να βγει σχετικά νωρίς λογαριασμός από την Elpedison.

btw μια σημείωση: Στο my deddie app φαίνονται οι μετρήσεις που έδωσα με την ημερομηνία 14/12 όπως είπα, αλλά στη σελίδα για την ΥΔΕ φαίνεται το προηγούμενο ψηφίο ακόμα. @korakios νομίζω πως είχες απορία αν κάποιο απ'τα δύο ενημερώνεται πιο γρήγορα ή όχι.

Επεξ/σία από yazidis
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...