Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, tasosger είπε

Μια βοήθεια τι συμφέρει να κάνω αυτή την στιγμή .παραμένω με 0,17 όπως αντιλαμβάνομαι από την απάντηση ή πάω αλλού ;Αν παραμείνω θα μπορώ να φύγω οποιαδήποτε στιγμή ;

Σωστά και σωστά 

Μόλις μου απάντησαν και εμένα από Ήρωνα μέσω ΡΑΕ το ίδιο

Είναι τρομερή η ασυδοσία που υπάρχει, πόσος κόσμος άραγε πάτησε ελαφρά τη καρδία ότι αποδέχεται τους νέους όρους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, tolis1186 είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. Στις χρεώσεις Δήμου κτλ εκεί που λέει τετραγωνικά πως δηλώνονται;;  ρωτάω γιατί φαίνονται 2 διαφορετικά τμ. Και επειδή όπως σας είπα το πήρα τώρα το σπίτι έχουν γίνει διορθώσεις από αυθαιρεσιες και πρέπει να έχουν μειωθεί λόγο τα τετράγωνικα..

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_1475.jpeg.a8fa73ef08a400fcaa3830c47de7cdca.jpeg

Το έχω πρόσφατο, πας στον δήμο στο τμήμα ΤΑΠ με αντίγραφο συμβολαίου και λογαριασμό.  Ζητάς διόρθωση m2. Αυτοί  στέλνουν τα νέα στοιχεία μια φορά το τρίμηνο στην ΔΕΔΔΗΕ (ανάλογα το μέγεθος του δήμου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, bilham είπε

Μας ενημέρωσαν ότι θα βγει νέο σταθερό από ΗΡΩΝ την Δευτέρα πιο κάτω από Elpe, δεν ξέρω ακόμα τιμή

1. Αφού ο λογαριασμός εκδίδεται μετά το τέλος του μήνα αν προλάβεις και δηλώσεις ότι θέλεις το να συνεχίσεις στο quarantee θα σε τιμολογήσουν σύμφωνα με αυτό

2. Έχεις δηλώσει στην αίτηση ότι θα εξοφλείται με πάγια; Κάντο καλύτερα από τώρα, όταν σου στείλουν μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί η παροχή

Κατ' αρχάς καλύπτονται για αλλαγές στους όρους από το ότι η αγορά βρισκόταν σε καθεστώς έκτακτων μέτρων

Στην περίπτωσή σου, αν κατάλαβα καλά, έχεις ενεργοποιήσει το όριο των 0,170 Ευρώ/kWh πληρώνοντας το επιπλέον πάγιο των 8€, σωστά; Σου λένε λοιπόν ότι θα παραμείνει αυτό το όριο για εσένα για 6 μήνες και κακώς σου έστειλαν την τροποποίηση της Ανώτατης τιμής

Τώρα αν θέλεις να φύγεις εννοείται ότι δεν δεσμεύεσαι

Kι άμα δεν θέλω σταθερό στον Ήρωνα αλλά το πιο φτηνό σε σχέση με τον ανταγωνισμό guarantee που υπάρχει;🤣

Επεξ/σία από vassilis211973

12 minutes ago, MICHAILKON said:

Το έχω πρόσφατο, πας στον δήμο στο τμήμα ΤΑΠ με αντίγραφο συμβολαίου και λογαριασμό.  Ζητάς διόρθωση m2. Αυτοί  στέλνουν τα νέα στοιχεία μια φορά το τρίμηνο στην ΔΕΔΔΗΕ (ανάλογα το μέγεθος του δήμου)

6 minutes ago, MICHAILKON said:

ΟFF TOPIC

• Thanks 1

29 λεπτά πριν, bilham είπε

Όχι, αυτό που έβαλες δεν είναι από το site της ΗΡΩΝ αλλά από συνεργάτη, την  Icomm I.K.E.! Έχει την διεύθυνση heron-revma.gr ενώ της ΗΡΩΝ είναι heron.gr. Πράγματι μοιάζει αρκετά με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Να προσέχετε και την διεύθυνση ενός ιστοτόπου. 

Αυτό πάντως φαίνεται να είναι το παλαιότερο πρόγραμμα που έχει καταργηθεί

Ενδεχομένως η τιμή στο νέο σταθερό να είναι εκεί κοντά, αλλά δεν το γνωρίζω ακόμη. Αν μάθω θα ενημερώσω

την προσεξα την διευθυνση και καταλαβα οτι λογικα ειναι εξωτερικος συνεργατης. παρολαυτα, ΑΝ εφτανε καποιος να υπογραψει κατι τετοιο με εξωτερικο συνεργατη που αν ειναι καταργημενο ή οχι και καλως-κακως το δωσει, τι γινεται? 

12 minutes ago, alan_dalon said:

την προσεξα την διευθυνση και καταλαβα οτι λογικα ειναι εξωτερικος συνεργατης. παρολαυτα, ΑΝ εφτανε καποιος να υπογραψει κατι τετοιο με εξωτερικο συνεργατη που αν ειναι καταργημενο ή οχι και καλως-κακως το δωσει, τι γινεται? 

Aν το συμβόλαιο που θα υπογράψεις λέει 0.16, τότε θα πληρώσεις 0.16. Ακόμα κι αν σε χρεώσουν παραπάνω, κάνεις αμφισβήτηση. Και μάλιστα δε θα μπορουν να κάνουν τροποποίηση στο 6μηνο γιατί στους ειδικούς όρους της σύμβασης λέει ότι η τιμή ισχύει για όλο το έτος.

Απλά πρόσεξε μη τυχόν υπογράψεις με απλή προφορικη η γραπτή αποδοχή... και σου στείλουν μετά τους ειδικούς όρους ανυπόγραφους.

Πρέπει να υπογράψεις τους όρους με 0.16 και να κρατήσεις το εξερχόμενο email ως αποδεικτικό.

Καλημέρα σε όλους!

Το 50αρικο στο γκαραντί του Ηρωνος καλύπτει το σύνολο του λογαριασμού ή μόνο την προμήθεια ρευματος; Το πάγιο των 5 ευρώ το καλύπτει; Επίσης,αν δεν παραμείνεις ολόκληρο μηνα, το παγιο χρεωνεται αναλογικώς; 

Ευχαριστώ πολύ!

8 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλημέρα σε όλους!

Το 50αρικο στο γκαραντί του Ηρωνος καλύπτει το σύνολο του λογαριασμού ή μόνο την προμήθεια ρευματος; Το πάγιο των 5 ευρώ το καλύπτει; Επίσης,αν δεν παραμείνεις ολόκληρο μηνα, το παγιο χρεωνεται αναλογικώς; 

Ευχαριστώ πολύ!

Το σύνολο. ναι, αναλογικά.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, favou2000 είπε

Το σύνολο. ναι, αναλογικά.

@favou2000 το 50άρικο του Ήρων καλύπτει μόνο την προμήθεια ρεύματος, το ίδιο είδα και στις δύο παροχές μου που έχω Ήρων. 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@favou2000 το 50άρικο του Ήρων καλύπτει μόνο την προμήθεια ρεύματος, το ίδιο είδα και στις δύο παροχές μου που έχω Ήρων. 

Σε εμένα μπήκε στο σύνολο του λογαριασμού. Ο λογαριασμός μου ήταν πιστωτικός τον προηγούμενο μήνα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Σύνολο λογαριασμού.

Spoiler

image.jpeg.f15656366937151290a81434f16ac99c.jpeg

Επεξ/σία από favou2000
  • Thanks 1

5η εργάσιμη πέρασε και ακόμα να γίνει η αλλαγή παρόχου από Ζενίθ σε Elpedison. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ανανεώσει το τελευταάιο ψηφίο ακόμα, ούτε έχει περάσει την μέτρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Σύνολο λογαριασμού.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.f15656366937151290a81434f16ac99c.jpeg

Στην προμήθεια σου πιστώθηκε και εσένα, είναι στις "Χρεώσεις Προμήθειας Ρεύματος", όχι στο σύνολο

16 λεπτά πριν, yazidis είπε

5η εργάσιμη πέρασε και ακόμα να γίνει η αλλαγή παρόχου από Ζενίθ σε Elpedison. Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ανανεώσει το τελευταάιο ψηφίο ακόμα, ούτε έχει περάσει την μέτρηση.

Γενικά έχω την εντύπωση πως κάτι γίνεται με την Elpedison, εμένα η μια μου παροχή καθυστέρησε 10 μέρες να μεταβεί στην Elpedison και η άλλη ακόμα δεν έχει μπει (έχουν περάσει 11 μέρες). 

Επεξ/σία από HAthinaia

24 λεπτά πριν, yazidis είπε

Έχει σταλεί η εντολή στον Δεδδηε; Ρώτησες;

9 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Στην προμήθεια σου πιστώθηκε και εσένα, είναι στις "Χρεώσεις Προμήθειας Ρεύματος", όχι στο σύνολο

Τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Το σύνολο είναι αρνητικό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...