Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 λεπτά πριν, sosias είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_2023-12-13-15-19-43-064_com.adobe.reader.jpg

@sosias Είναι σωστός ο λογαριασμός σου στην Ελίν, γιατί η πράξη που αναγράφεται για τη χρέωση στο Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε, βγάζει όντως 5,61 με στρογγυλοποίηση! :) 

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Ναι είναι το διπλάσιο. Ρε παιδιά μήπως έχει βγει κανένας νόμος που δεν ξέρουμε για διπλασιασμό στις ρυθμιζόμενες; Πώς γίνεται να κάνουν το ίδιο λάθος δύο εταιρίες; Μόνο αν όντως το κάνουν για να "κλέψουν"...

@1comment η πράξη 8kVA x 4,434 ευρώ/kWh x 29 (μέρες κατανάλωσης) / 365 + 197 kWh x 0,01415 βγάζει 5,61 στρογγυλοποιημένα, είναι σωστή η χρέωσή του.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω διπλοχρεωμενος, αλλα μουχουν δωσει 200ε μετα τον Αυγουστο, ντρεπομαι να το κανω θεμα για 3ε.. 😛

Για kat ken παντως που ειπε καποιος ειμαι μεσα!

Στο myrae όταν κάνεις παράπονο εκεί που λέει κατηγορία παραλήπτη τι βάζετε; 

Διαχείρισης δικτύου

Παροχος 

Η και τα δύο;; 

Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου.... Μας κλέβουν από την στιγμή που εισερχομαστε στο ωαριο!!!

• Like 1

Μόλις τώρα, tolis1186 είπε

Διαχείρισης δικτύου

Παροχος 

Η και τα δύο;; 

και τα 2 να βάλεις ωστε να μην επικαλεστούν οτι φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ και το παίζουν χαζοί κάνοντας οτι δεν καταλαβαίνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tolis1186 είπε

Διαχείρισης δικτύου

Παροχος 

Η και τα δύο;; 

Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου.... Μας κλέβουν από την στιγμή που εισερχομαστε στο ωαριο!!!

@tolis1186 είναι ευθύνη του παρόχου και συγκεκριμένα της μηχανογράφησης και της τιμολόγησης στην προκειμένη περίπτωση, συνήθως όταν βάζεις και προς πάροχο και προς διαχειριστή δικτύου πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον

20 λεπτά πριν, tolis1186 είπε

IMG_1464.jpeg.ef238c2a37f846739a236470dd4d484e.jpeg

IMG_1465.jpeg.5c86ffe86cd63b84363cd7990085aef7.jpeg

IMG_1466.jpeg.9232ff95a022698492edb6f6ef9dfb6f.jpeg

@tolis1186ευχαριστούμε για τα screenshots. Μίλησα μόλις τώρα με τον ίδιο ακριβώς υπάλληλο (θα σου πρότεινα να κρύβεις το πλήρες όνομά του από τα screenshots λόγω προσωπικών δεδομένων) και μου απάντησε ακριβώς το ίδιο. 

Επεξ/σία από HAthinaia

10 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@tolis1186 είναι ευθύνη του παρόχου και συγκεκριμένα της μηχανογράφησης και της τιμολόγησης στην προκειμένη περίπτωση, συνήθως όταν βάζεις και προς πάροχο και προς διαχειριστή δικτύου πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον

@tolis1186ευχαριστούμε για τα screenshots. Μίλησα μόλις τώρα με τον ίδιο ακριβώς υπάλληλο (θα σου πρότεινα να κρύβεις το πλήρες όνομά του από τα screenshots λόγω προσωπικών δεδομένων) και μου απάντησε ακριβώς το ίδιο. 

Το έσβησα το όνομα... Thanks

3 ώρες πριν, panoszavra είπε

image.png.df6705a1138655dfe27916d7872587e2.png

Μια επιβεβαίωση παρακαλώ. Με τα βασικά μαθηματικά που ξέρω η δεύτερη και η τρίτη γραμμή του Ελληνικού δικτύου διανομής μου βγαίνει διαφορετικό αποτέλεσμα από το χρεώσιμο. Είναι όντως έτσι;

@panoszavraΗ χρέωσή σου προς το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε είναι σωστή, καθώς ο τύπος 

25kVA x 4,434 ευρώ/kWh x 16 μέρες κατανάλωσης / 365 + 77kWh συνολική κατανάλωση x 0,01415 = 5,95 στρογγυλοποιημένα.

Απλώς η Elpedison "σπάει" σε μικρότερα νούμερα αυτήν την χρέωση στις γραμμές που έχεις βάλει στο κόκκινο πλαίσιο, αλλά αν αθροίσεις όλα τα ποσά, δηλαδή 2,43 + 0,55 + 2,97, το αποτέλεσμα βγαίνει πάλι 5,95. Οπότε δεν έχει πρόβλημα :)

Τωρα μολις τσεκαρα ολους τους λογαριασμους που εχω στην We στις εταιριες για την διπλοχρεωση στο Δικτυο Διανομης.

Η Κουλα εχει κανει σωστα τις πραξεις οποτε ειναι κομπλε.😍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι διπλοχρεωθήκατε από ΗΡΩΝ, δοκιμάστε να συμπληρώσετε και αυτό εδώ το Έντυπο Αμφισβήτησης Λογαριασμού που βρήκα στο site τους και αφού το συμπληρώσετε, μετατρέψτε το σε μορφή pdf από εδώ:  https://www.ilovepdf.com/pdf_to_word και στη συνέχεια υπογράψτε το ψηφιακά μέσω gov από εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou και στείλτε το υπογεγραμμένο pdf στο email της εταιρείας [email protected], ώστε να έχετε συμπληρώσει και κάτι επίσημο. Αυτό θα κάνω εγώ αυτήν την στιγμή. Έχοντας στείλει σε email και το Έντυπο Αμφισβήτησης Λογαριασμού, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς, σε περίπτωση που δεν μας διορθώσουν τους λογαριασμούς, να κάνουμε καταγγελία μέσω της ΡΑΕ: https://my.rae.gr/.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.docx

Επεξ/σία από HAthinaia
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...