Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, korakios said:

έτσι οπως το έγραψες το ίδιο είναι

η αναγραφή της πράξης είναι σωστή , το αποτέλεσμα λάθος (διπλάσιο)

πχ

2*4=16

κάνε και εσύ αμφισβήτηση λογαριασμού και ζήτα έκτακτο πιστωτικό

είμαι σίγουρος οτι η μηχανογράφηση (πάντα είχε θέμα στον Ήρων) , τώρα θα τα παίξει εντελώς 😂

https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weyellow/

σταθερό

Πάντως σε μένα αν και με 25kVA δεν βλέπω λάθος στην πράξη. Σωστό και το αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, 1comment είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Προτείνω όσοι το φάγαμε από Ήρων να στείλουμε μεηλ στο [email protected] (απαντάνε εντός 2-3 ημερών) με θέμα Λανθασμένη χρέωση στις Ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Και αναλυτικά τι έχει γίνει μαζί με τα pdf των λογ/σμων. 

Μετά από όσα συμβαίνουν με αυτή την εταιρία και τις διπλο-χρεώσεις σε όποιον κληρώσει, εννοείς ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα κάτσει όποια τιμή και να του δώσουν το πρόγραμμα; Αφού θα του τα αρπάξουν από αλλού...

Εγω ακόμα θυμάμαι που μίλαγα με υπερηφάνεια σε φίλους και γνωστούς για το τρομερό πρόγραμμα του Ηρων και ποσο φθηνό ηταν κλπ και μια μερα , τοτε που είχε πρωτομπεί η ρήτρα αναπροσαρμογή,  άνοιξα τον λογαριασμό και είδα ενα τετραψήφιο ποσό αλλά ευτυχώς έχω γερή κράση και γλίτωσα το έμφραγμα.

Μόλις τώρα, Swimmer21 είπε

Πάντως σε μένα αν και με 25kVA δεν βλέπω λάθος στην πράξη. Σωστό και το αποτέλεσμα.

και σε μένα , αλλά δεν παίζει ρόλο ημερομηνία και ισχύς , είναι τυχαίο δυστυχώς (που είναι και το περίεργο)

• Like 1

1 ώρα πριν, geodimis είπε

Σήμερα μετέφερα 4 οικιακές παροχές στο ΕΛΠΕ smart εκ των οποίων οι 2 είναι σε κλειστά διαμερίσματα. 
2 διαφορετικοί εκπρόσωποι ήταν σαφέστατοι ότι το 100αρι αφορά μόνο τις χρεώσεις ρεύματος και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση επιστροφής σε IBAN η άλλο τρόπο εφόσον δεν καταναλωθεί σε αξία ρεύματος. 
ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από το 50αρι του ΗΡΩΝΑ που μπαίνει εκτός ρεύματος στις άλλες χρεώσεις-πιστώσεις. 

Νομίζω ότι είναι σαφείς στο ότι το δώρο αφορά μόνο "εξαργύρωση" σε λογαριασμό ρεύματος. Δεν νομίζω κάποιος να περιμένει επιστροφή σε IBAN. 

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

IMG_7952.jpeg

πάντως σίγουρα κάτι παίζει ,φαίνεται απο το οτι διπλοπαρουσιάζεται η πράξη (αν δεις την έχει λανθασμένα στο μεταφοράς αλλά τη μηδενίζει) , κάποιο μπάλωμα κάνανε , μάλλον απο 1/5/23 , αλλά τους έφυγε , τώρα πως και γιατί δεν είναι σε όλους δε μπορώ να μαντέψω

Εγώ περίμενα λογαριασμό Νοεμβρίου από ελπε (value-economy plus) και μου βγάλανε σήμερα εκκαθαριστικό Οκτωβρίου ενώ πριν ένα μήνα μου είχαν βγάλει έναντι Οκτωβρίου από 3/10 - 31/10,βεβαια κι εγώ φταίω που έδωσα μέτρηση την ίδια μέρα με Δεδδηε(ακριβώς τις ίδιες kwh)! Ο προηγούμενος λογαριασμός είχε πιστωτικό περίπου - 14€ και εκκαθαριστικος πιστωτικός - 10€,στην ουσία χρέωσαν δημοτικά τέλη και ερτ... 

Εν τω μεταξύ 27/11 έκανα την αλλαγή σε smart και μου δώσανε και το 100αρι (με λίγο δυσκολία), επίσης 27/11 έδωσα μέτρηση για να μη γίνει μπέρδεμα στην αλλαγή 😁

Τώρα προσπαθώ πάλι να μπω στο λογαριασμό και βγάζει error, βέβαια είχα προνοησει και τον κατέβασα πριν. 

Περιμένω τώρα να βγει λογαριασμός για Νοεμβρίο και να δω αν θα πιστωσουν το 100αρι ή θα πάει στον επόμενο ή θα πάει στο βρόντο 🙃

• Like 1

2 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Εν τω μεταξύ 27/11 έκανα την αλλαγή σε smart και μου δώσανε και το 100αρι (με λίγο δυσκολία), επίσης 27/11 έδωσα μέτρηση για να μη γίνει μπέρδεμα στην αλλαγή 😁

πήρες και εσύ γραπτώς οτι το δικαιούσαι σαν παλιός πελάτης ? Γιατί τελικά πολλοί λέγανε με σιγουριά οτι θα το πάρουν αλλά αποδείχθηκε οτι λέγαν ότι τους λέγανε και οι υπάλληλοι

9 λεπτά πριν, korakios είπε

πήρες και εσύ γραπτώς οτι το δικαιούσαι σαν παλιός πελάτης ? Γιατί τελικά πολλοί λέγανε με σιγουριά οτι θα το πάρουν αλλά αποδείχθηκε οτι λέγαν ότι τους λέγανε και οι υπάλληλοι

Στο mail που μου στείλανε την σύμβαση είχε και το προμο των 100 € χωρίς να γράφει κάτι άλλο! 

10 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Από 1/1/2024 παραμένεις Smart; Η σε πάνε αλλού; 

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έπρεπε να πατήσω τον σύνδεσμο που στείλανε στο mail για το αν θέλω να παραμείνω στο smart (σε πετάει στο σαιτ της ελπε και πρέπει να βάλεις ΑΦΜ και αριθμό παροχής)... 

Είχα την εντύπωση ότι το είχαμε κάνει πάνω στη αλλαγή του προγράμματος από value σε smart αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα το δω ξανά βέβαια με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών! 

8 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Στο mail που μου στείλανε την σύμβαση είχε και το προμο των 100 € χωρίς να γράφει κάτι άλλο! 

αυτό λέει απλά για νέους πελάτες , ζήτα την τηλεφωνική ηχογράφηση καλύτερα απο τώρα (μην απορήσεις αν έχει χαθεί)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...