Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Μόνο σε μένα τα υπολογίζουν σωστά; 😅

Απόκρυψη περιεχομένων

1.jpg.46d9f1db6b81de7ec28b17e1a997652a.jpg

@ekrepali κυρίως από ό,τι βλέπω να γράφουν και άλλα μέλη, το έχουν κάνει σε όσους έχουν τριφασικές παροχές (25 kVA), αλλά ένα μέλος ανέφερε ότι του έγινε και σε μονοφασική παροχή. Στη δική μου μονοφασική πάντως δεν είχε διπλοχρέωση, ενώ στην τριφασική μου είχε.

3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Είπα να δω και εγώ τον πρώτο μου λογαριασμό ελπε. Νομίζω και αυτοί λάθος κάνανε. Για δείτε και πείτε.

Screenshot_20231212_215356_myElpedison.jpg

@lazarnikπόσες κιλοβατώρες έκαψες σε αυτόν τον λογαριασμό και για πόσες μέρες κατανάλωσης;

4 λεπτά πριν, physnik είπε

Ο Ηρων έβαλε το generous guarantee και επίσημα στο 0,18

Spoiler

Τώρα που φύγαμε όλοι 😂 και πάλι να'ναι καλά τα δώρα γιατί εγώ αυτήν την έξτρα χρέωση Guarantee δεν πρόκειται να την ξαναενεργοποιήσω με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές, τη μια μέρα παράνομα από 0,17 το ανεβάζουν σε 0,23 το ταβάνι της κιλοβατώρας και την επόμενη πάει 0,18. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, hellv1l είπε

Αυτο που εγραψα μου το ειχε πει καποιος υπαλληλος που τον επιασα λιγο στο φιλοτιμο ... Δεν βλεπω να το γνωριζει πολυς κοσμος...

Δεν είναι νόμιμο αυτό που αναφέρεις,εκτός αν αναφέρεται ελάχιστη διάρκεια παραμονής για την πίστωση του Δώρου.. τώρα τι σου είπε ο φιλότιμος υπάλληλος δε νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα.Αν συμβαίνει όντως ως πρακτική είναι λάθος και οφείλουμε να αντιδράσουμε.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@ekrepali κυρίως από ό,τι βλέπω να γράφουν και άλλα μέλη, το έχουν κάνει σε όσους έχουν τριφασικές παροχές (25 kVA), αλλά ένα μέλος ανέφερε ότι του έγινε και σε μονοφασική παροχή. Στη δική μου μονοφασική πάντως δεν είχε διπλοχρέωση, ενώ στην τριφασική μου είχε.

@lazarnikπόσες κιλοβατώρες έκαψες σε αυτόν τον λογαριασμό και για πόσες μέρες κατανάλωσης;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τώρα που φύγαμε όλοι 😂 και πάλι να'ναι καλά τα δώρα γιατί εγώ αυτήν την έξτρα χρέωση Guarantee δεν πρόκειται να την ξαναενεργοποιήσω με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές, τη μια μέρα παράνομα από 0,17 το ανεβάζουν σε 0,23 το ταβάνι της κιλοβατώρας και την επόμενη πάει 0,18. 

220kwh 23μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, αύριο με καθαρό μυαλό ανοίξτε όλοι αιτήματα ΡΑΕ, στείλτε mails και επικοινωνήστε και live chat με τους προαναφερόμενους πασίγνωστους παρόχους για τα λάθη τους. 

Επεξ/σία από Greg29M
  • Thanks 1

4 minutes ago, HAthinaia said:

Kι εγώ στην αρχή θεώρησα πως το λάθος είναι μόνο σε 25kva... μετά ανέβασε ο @Greg29M λογαριασμό με 8kva και διπλάσεια χρέωση, ενώ εμένα είναι ΟΚ. Λοταρία είναι, σ' όποιον κάτσει.

Πρόσφατα είχα διαπιστώσει κι άλλο λάθος στη μηχανογράφηση του ΗΡΩΝ, όχι με διπλοχρέωση αλλά με διπλοπίστωση. Ας μη δώσω λεπτομέρειες γιατί όλοι έχουν τη τάση να σκαλίζουν και να μαρτυράνε... πάντως πάει τέλειωσε αυτό γιατί καταργήθηκε το πρόγραμμα.

• Like 1

3 minutes ago, physnik said:

Ο Ηρων έβαλε το generous guarantee και επίσημα στο 0,18

Ναι χθες που ειχα μιλησει στο τηλεφωνο μου ειπαν αν θελω να βαλω την εγγυηση στα 0.18€ με τα εξτρα 8€. Τους ειπα οτι θα απαντουσα σημερα μια και στο site ηταν ακομα στα 0.22€.

Ετσι ρωτησα  χθες στο φορουμ και ειπαμε να μου το δωσουν γραπτως. Νωριτερα με πηραν παλι απο την εξυπηρετηση και με ρωτησαν αν θελω να το προχωρησω και οτι το εχουν αλλαξει την τιμη και στο site.

Τους ειπα πως θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι ν' αποφασισω..

• Like 4

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Kι εγώ στην αρχή θεώρησα πως το λάθος είναι μόνο σε 25kva... μετά ανέβασε ο @Greg29M λογαριασμό με 8kva και διπλάσεια χρέωση, ενώ εμένα είναι ΟΚ. Λοταρία είναι, σ' όποιον κάτσει.

Πρόσφατα είχα διαπιστώσει κι άλλο λάθος στη μηχανογράφηση του ΗΡΩΝ, όχι με διπλοχρέωση αλλά με διπλοπίστωση. Ας μη δώσω λεπτομέρειες γιατί όλοι έχουν τη τάση να σκαλίζουν και να μαρτυράνε... πάντως πάει τέλειωσε αυτό γιατί καταργήθηκε το πρόγραμμα.

Διπλό πίστωση καλοδεχούμενη! Διπλό χρέωση μας ενοχλεί! 😁

On 08/12/2023 at 13:57, peragialos said:

Στην ίδια φάση είμαι, πήγα στο value και   έχω -19,95 € πιστωτικό και πήγα σε smart παίρνοντας την προσφορά των 100 €. Περιμένω να δω τον δεύτερο λογαριασμο όπου κανονικά θα έχω πιστωτικό -119.95 €. Αν όχι θα αρχίσουν τα email/τηλέφωνα. Για τους go4more ακόμα δεν τους έχει πάρει κανένας. Μόλις τους πάρουν θα το μάθουμε.

Κάνω quote τον εαυτό μου. Για την ώρα σε μένα η elpe είναι ΟΚ αλλά και γω περιμένω την τελευταία ημέρα για να στείλω μετρήσεις. Ελπίζω να γίνουν όλα σωστά απλώς θεωρώ ότι δεν έχουν την ικανότητα να ακολουθούν τους κανόνες που οι ίδιοι(και το κράτος) ορίζουν με αποτέλεσμα στο τέλος να την πληρώνουμε εμείς.

• Like 1

40 λεπτά πριν, wall είπε

Περιμένω τον δεύτερο να δω τι θα κάνουν τελικά; Στέλνω myrae? 

ναι

2 ώρες πριν, nikos20047 είπε

Ναι αύριο θα μιλήσω  με το chat  το έχω πάρει γραπτός  είμαι παλιός πελάτης από τον Σεπτέμβριο 

γραπτώς φαντάζομαι εννοείς οτι σαν παλιός το δικαιούσαι μιας και μπορεί να στο γυρίσουν οτι το pdf γράφει μόνο για νέους

• Like 1

11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε μένα, στους 3 πρόσφατους λογ/σμους, μόνο ο ένας ήταν σωστός. Ε ρε τώρα θα βάλουμε και νέο μπελά στο κεφάλι μας. Προφανώς θα φύγω αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με τα λεφτά που τώρα θα πρέπει να μου πιστώσουν. Δεν παίζει να τους τα χαρίσω. Στο μεηλ τους γράφω ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα φτάσω μέχρι τα κανάλια αν δεν το λύσουν. 

• Like 2

3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σε μένα, στους 3 πρόσφατους λογ/σμους, μόνο ο ένας ήταν σωστός. Ε ρε τώρα θα βάλουμε και νέο μπελά στο κεφάλι μας. Προφανώς θα φύγω αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με τα λεφτά που τώρα θα πρέπει να μου πιστώσουν. Δεν παίζει να τους τα χαρίσω. Στο μεηλ τους γράφω ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα φτάσω μέχρι τα κανάλια αν δεν το λύσουν. 

Και σε εμένα σε μονοφασικό ήταν διπλάσιο, αν και πολύ μικρό το ποσό βέβαια αλλά δεν έχει σημασία.Εστειλα και εγώ μάιλ αλλά όχι σε έντονους τόνους.Παντως το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό αποτι νομίζουμε γιατί γίνεται διαχρονικά και αν πάρει διαστάσεις μεγάλα σάιτ , σοσιαλ κλπ θα γίνει ακόμα πιο σοβαρό.Επισης αύριο και σήμερα θα ταρακουνηθει πολύ ο πάροχος μιας και μόνο από εδώ θα πάνε τουλάχιστον 10 διαμαρτυρίες για το ίδιο θέμα .

13 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Και σε εμένα σε μονοφασικό ήταν διπλάσιο, αν και πολύ μικρό το ποσό βέβαια αλλά δεν έχει σημασία.Εστειλα και εγώ μάιλ αλλά όχι σε έντονους τόνους.Παντως το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό αποτι νομίζουμε γιατί γίνεται διαχρονικά και αν πάρει διαστάσεις μεγάλα σάιτ , σοσιαλ κλπ θα γίνει ακόμα πιο σοβαρό.Επισης αύριο και σήμερα θα ταρακουνηθει πολύ ο πάροχος μιας και μόνο από εδώ θα πάνε τουλάχιστον 10 διαμαρτυρίες για το ίδιο θέμα .

Και όμως, θα πρέπει να γίνει σούσουρο και να το μαρτυρήσει κανείς σε κανέναν δημοσιογράφο, για να δεις εκεί τι headlines έχουν να βγάλουν για να τραβήξουν κλικ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...