Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ανεβάστε καμιά φώτο.

@ekrepali Στον δικό μου λογαριασμό της τριφασικής παροχής μου, για 165 kWh (110 ημερήσιες και 55 νυχτερινές) κατανάλωση σε 11 μέρες κατανάλωσης χρεώθηκα 6,68 ευρώ για Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε (ΔΕΔΔΗΕ δηλαδή), αντί για 3,34, όπως προκύπτει από την πράξη: 25kVA x 4,434 x 11 / 365.

Spoiler

image.png.93f33ff09f066b3dd400d19906b779b1.png

15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Κι εγώ την έπαθα με ρυθμιζόμενες από Ηρων. Από 31-8, δεν το είχα δει. Ανεβάζω φωτο. Το 26,97 είναι λάθος.

Τον επόμενο μήνα ήταν σωστό. 

Επικοινώνησε τηλεφωνικά ή μέσω livechat του Ήρωνα για να σου επιστρέψουν το ποσό που δικαιούσαι κι αν αρνηθούν ή απλά δεν σου επιστρέψουν το ποσό, κάνε αν θες καταγγελία στη ΡΑΕ ηλεκτρονικά: https://my.rae.gr/

Επεξ/σία από HAthinaia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nikos20047 είπε

Ναι αύριο θα μιλήσω  με το chat  το έχω πάρει γραπτός  είμαι παλιός πελάτης από τον Σεπτέμβριο 

Σου είχανε στείλει τη σύμβαση μαζί με το promo και πάτησες ένα λινκ ανανέωσης; Αν ναι μέσα στο λινκ ανανέωσης πριν πατήσεις υποβολή περιλαμβάνονταν στη φόρμα τα δυο pdf ; 

Όλα τα είχαμε θα μας βάλει ο Ήρωνας να πιάσουμε όλους τους λογαριασμούς να κάνουνε τις πράξεις με κομπιουτεράκι μία μία μην τυχόν βρούμε κι άλλα λάθη σαν τον μπακαλόγατο.

Spoiler

mpakalogatos.jpg.a9abd2d266aa6e10b713adb5865784e8.jpg

Μόλις τώρα, 1comment είπε

Και ο τελευταίος λογ/σμος λανθασμένος. 45€ παραπάνω από τα λάθη τους....

Αυτός ο λογαριασμός είναι σίγουρα από επαγγελματική παροχή τύπου Γ21. Δυστυχώς τέτοια λάθη τα πληρώνουν ακόμη περισσότερο όσοι έχουν επαγγελματικές παροχές που πληρώνουν μεγαλύτερα χαράτσια προς ΔΕΔΔΗΕ ούτως ή άλλως.

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Όλα τα είχαμε θα μας βάλει ο Ήρωνας να πιάσουμε όλους τους λογαριασμούς να κάνουνε τις πράξεις με κομπιουτεράκι μία μία μην τυχόν βρούμε κι άλλα λάθη σαν τον μπακαλόγατο.

Απόκρυψη περιεχομένων

mpakalogatos.jpg.a9abd2d266aa6e10b713adb5865784e8.jpg

Είναι απάτη ολκής γιατί το 'λάθος' είναι στο αποτέλεσμα της πράξης.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Αυτός ο λογαριασμός είναι σίγουρα από επαγγελματική παροχή τύπου Γ21. Δυστυχώς τέτοια λάθη τα πληρώνουν ακόμη περισσότερο όσοι έχουν επαγγελματικές παροχές που πληρώνουν μεγαλύτερα χαράτσια προς ΔΕΔΔΗΕ ούτως ή άλλως.

Δεν σε καταλαβαίνω. Ναι επαγγελματικό είναι, αλλά είναι λάθος η μαθηματική πράξη. Λάθος αποτέλεσμα. Δεν έχει να κάνει με το χαράτσι. 

Ανοιξα θέμα στη ΡΑΕ και τους έστειλα και μεηλ. Θέλω να πιστεύω ότι θα δουν το λάθος τους. Είναι πολύ σοβαρό.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν σε καταλαβαίνω. Ναι επαγγελματικό είναι, αλλά είναι λάθος η μαθηματική πράξη. Λάθος αποτέλεσμα. Δεν έχει να κάνει με το χαράτσι. 

@1comment Όταν λέω "χαράτσι" εννοώ ότι στα επαγγελματικά (τριφασικά) τύπου Γ21, σε μικρές επιχειρήσεις δηλαδή ή κοινόχρηστα πολυκατοικιών, ο τύπος της συμμετοχής που πληρώνουμε προς ΔΕΔΔΗΕ υπολογίζεται ως 25kVA x 7,292 x (ημέρες κατανάλωσης) / 365, ενώ στα οικιακά (σε τριφασικές παροχές) υπολογίζεται ως 25kVA x 4,434 x (ημέρες κατανάλωσης) / 365, οπότε επειδή 7,292 > 4,434, τα επαγγελματικά τιμολόγια πληρώνουν ούτως ή άλλως μεγαλύτερη συμμετοχή προς ΔΕΔΔΗΕ. 

Εννοείται ότι έχει κάνει λάθος ο ΗΡΩΝ στον λογαριασμό σου και έχει κάνει διπλοχρέωση, και είναι ακόμα χειρότερο σε επαγγελματικές παροχές, αυτό εννοούσα, επειδή ούτως ή άλλως πληρώνουν πιο ακριβά προς ΔΕΔΔΗΕ. Συμφωνώ μαζί σου δηλαδή! :)

Επεξ/σία από HAthinaia

13 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σου είχανε στείλει τη σύμβαση μαζί με το promo και πάτησες ένα λινκ ανανέωσης; Αν ναι μέσα στο λινκ ανανέωσης πριν πατήσεις υποβολή περιλαμβάνονταν στη φόρμα τα δυο pdf ; 

Ναι είχε 2 αρχεία ένα συμβαση  κσι το άλλο promo 

• Sad 1

1 λεπτό πριν, nikos20047 είπε

Ναι είχε 2 αρχεία ένα συμβαση  κσι το άλλο promo 

Ζητάς άμεσα να κάνουν διόρθωση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω live chat (το email δεν λειτουργεί προς το παρόν) και αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα, κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) μέσω myrae! :)

Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το θέμα.

Σε κάθε έναν από τους  3 έναντι πληρώνουμε διανομή Η/Ε .

Στον εκκαθαριστικό το κλάσμα γιατί είναι 120/365;;

• Like 1

1 λεπτό πριν, thanos206 είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το θέμα.

Σε κάθε έναν από τους  3 έναντι πληρώνουμε διανομή Η/Ε .

Στον εκκαθαριστικό το κλάσμα γιατί είναι 120/365;;

γιατί στον εκκαθαριστικό θα σου ήρθε για 120 μέρες κατανάλωσης! :)

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αίτηση elpedison με αλλαγή από ΔΕΗ στις 3/11 στο economy plus για τα 50+50g4m.

Μετά έκανα το smart για τα 100€. Μου το έδωσαν.

Σήμερα βγήκε ο πρώτος "economy plus" χωρίς 50αρι. Ακόμα δεν έχω δει ούτε πόντους. 

Μου είπε ότι το έκοψε η εταιρεία κ θα πάρω μόνο τα 100 στον επόμενο κ τους πόντους λόγω ότι δεν ήμουν παλιός. Μόνο αυτοί θα το πάρουν κατεξαιρεση.

Περιμένω τον δεύτερο να δω τι θα κάνουν τελικά; Στέλνω myrae? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...