Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέθεσαν προσφορές και οι τέσσερις μνηστήρες για τους 7,3 εκατ. smart meters του ΔΕΔΔΗΕ με βάθος 10ετίας - Και μικρός διαγωνισμός για ταχεία άμεση εγκατάσταση 360.000

https://energypress.gr/news/sto-paihnidi-mehri-teloys-kai-oi-4-gia-toys-73-ekat-smart-meters-toy-deddie-kai-mikros

Για αυτό και δεν έχουν ακόμα βγάλει πορτοκαλί τιμολόγια οι πάροχοι!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την παρακάτω είδηση 4η ακριβότερη στην Ευρώπη η ελληνική χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρισμού το 2023

https://energypress.gr/news/tetarti-akriboteri-stin-eyropi-i-elliniki-hondremporiki-agora-ilektrismoy

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

58 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αν θες να αλλάξεις πάροχο μπορείς να ζητήσεις βεβαίωση εκπροσώπησης από τον πάροχο που είσαι για να την χρησιμοποιήσεις αντί για λογαριασμό.Πολλες φορές δέχονται και τον τελευταίο από την προηγουμένη εταιρεία.Θα το ρωτήσεις γιατί εξαρτάται.

Αυτό που αναφέρεις με τη βεβαίωση εκπροσώπησης τι ακριβώς είναι, το ζητάω ηλεκτρονικά από τον πάροχο που είμαι τώρα ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να μου τη στείλουν;

Φοβερή NRG, μου έστειλε έναντι (1ος λογαριασμός) για περίοδο 1-8/12!!!

Το έχει κάνει και σε άλλους; 

17 minutes ago, bilham said:

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την παρακάτω είδηση 4η ακριβότερη στην Ευρώπη η ελληνική χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρισμού το 2023

Πιο φθηνή η Ελβετία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, koslyr είπε

Αυτό που αναφέρεις με τη βεβαίωση εκπροσώπησης τι ακριβώς είναι, το ζητάω ηλεκτρονικά από τον πάροχο που είμαι τώρα ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να μου τη στείλουν;

Είναι ένα έγγραφο που βεβαιώνει ότι το τρέχον διάστημα σε εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος πάροχος.

Μπορείς να κάνεις και τα δύο.

Επεξ/σία από favou2000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα τουριστικοί μαχητές,

σήμερα υπέγραψα μέσω email ΗΡΩΝ, μέχρι να ολοκληρωθεί το αίτημα να γίνει η αλλαγή θα προλάβω να μπω SMART ΕΛΠΕ και να πάρω το κατοστάρι; 

Είχε κανείς πρόβλημα που έκανε το ΕΛΠΕ- ΗΡΩΝ- ΕΛΠΕ;

ή πικάντικες πληροφορίες;

16 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Μετά από 40 μέρες στον Ήρων, αποφάσισα να περάσω και από Elpedison για το δωράκι των 100.

Ευχαριστώ @korakios για άλλη μια φορά ;)

σε πόσο καιρό βγήκε ο λογαριασμός; αν κάτσω 5 μέρες πχ και φύγω ΕΛΠΕ θα το πάρω;

Μέχρι πότε μπορώ να κάνω αίτηση για το SMART;

Επεξ/σία από Cmg__

7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Είναι ένα έγγραφο που βεβαιώνει ότι το τρέχον διάστημα εκπροσωπήσε από τον συγκεκριμένο πάροχο.

Μπορείς να κάνεις και τα δύο.

Μέσα από το myelpedison που το έψαξα εννοειται ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη η συγκεκριμένη βεβαίωση. Θα τους πάρω τηλ. αλλά δεν νομιζω να ανταποκριθούν σύντομα καθώς γνωρίζουν για ποιο λόγο τη θέλω...

Οπότε μετά αυτή τη βεβαίωση μπορεις να την ανεβάσεις αντί του πρόσφατου λογαριασμού για να αλλάξεις πάροχο;;;

10 λεπτά πριν, koslyr είπε

Μέσα από το myelpedison που το έψαξα εννοειται ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη η συγκεκριμένη βεβαίωση. Θα τους πάρω τηλ. αλλά δεν νομιζω να ανταποκριθούν σύντομα καθώς γνωρίζουν για ποιο λόγο τη θέλω...

Οπότε μετά αυτή τη βεβαίωση μπορεις να την ανεβάσεις αντί του πρόσφατου λογαριασμού για να αλλάξεις πάροχο;;;

Ναι.Θα ανταποκριθούνε αλλά μπορεί να κάνουνε  κάποιες ημέρες απλά όπως είπα και πιο πριν μπορεί να στείλεις και προηγούμενης εταιρείας λογαριασμό και μπορεί να το δεχτούν για την αλλαγή.

4 minutes ago, ekrepali said:

Ούτε εγώ... έχω πάει τη παροχή του μαγαζιού από 20/10. 

Έλα NRG που σου στέλνει λογαριασμό για μία εβδομάδα 😁 (το έγραψα παραπάνω)

• Thanks 1

καλησπερα σε ολους και συγγνωμη αν ζηταω ετοιμη τροφη αλλα χαθηκα 10 μερες τωρα και τρεχω να διαβαζω τις αναπροσαρμογες.Απο elpedison ,τελος Νοεμβρη εκανα αιτηση και μπηκα ηρων guarantee generous χωρις προστασια τιμης(με τα 50 δωρο εγγραφης ονλινε).Εννοειται δεν μ εχει γινει εκκαθαριση καν απο elpedison.

Δεν εχω θεμα να παρακολουθω τιμες για να αλλαξω σε κιτρινο ή σε πρασινο.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να παραμεινω ή να γραφτω καπου αλλου και ας μην εχω κλεισει μηνα.

Ξαναζητω συγγνωμη για την ετοιμη τροφη ,απλα θα μου παρει τουλ 5 μερες να μελετησω ολες τις νεες σελιδες του φορουμ απο 2 Δεκεμβριου και μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τον λογαρασμό που θα αναρτήσω,πείτε μου λιγάκι ,άν με τα σημερινά δεδομένα ήμουν στο γκαραντί με προτασία τιμής πόσο περίπου θα πλήρωνα.Ηδη έχω μπεί πριν λιγες ημέρες σε αυτό το πρόγραμμα.

Spoiler

2023-12-12120556.png.56ed786163d5534c223ce20ad67a2776.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-12 120455.png

Επεξ/σία από iliata2410

1 hour ago, Cmg__ said:

Καλημέρα τουριστικοί μαχητές,

σήμερα υπέγραψα μέσω email ΗΡΩΝ, μέχρι να ολοκληρωθεί το αίτημα να γίνει η αλλαγή θα προλάβω να μπω SMART ΕΛΠΕ και να πάρω το κατοστάρι; 

Είχε κανείς πρόβλημα που έκανε το ΕΛΠΕ- ΗΡΩΝ- ΕΛΠΕ;

ή πικάντικες πληροφορίες;

σε πόσο καιρό βγήκε ο λογαριασμός; αν κάτσω 5 μέρες πχ και φύγω ΕΛΠΕ θα το πάρω;

Μέχρι πότε μπορώ να κάνω αίτηση για το SMART;

Δεν έλαβα λογαριασμό ακόμη. Με τον προηγούμενο της ΔΕΗ και μια βεβαίωση εκπροσώπησης προχώρησα.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...