Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα δεις τιμή μιας και θα πας αυτόματα στο πράσινο εκτός αν επιλέξεις το smart

όπως σου είπα και γράφω και στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

Να σαι καλά φίλε μου. Δυστυχώς ημουν σεζόν όλο το καλοκαίρι οπότε προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ τώρα που γύρισα. 

Ερωτηση, επειδή κατά 99% σε 1.5 χρόνο, καλά να ήμαστε, να φύγω από το σπίτι, το σταθερό εχει 2 χρόνια δέσμευση; 

Επίσης, από το MVP πως γυρνάω σε σταθερό; κάνω αίτηση σαν πελάτης τους κανονικά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Να σαι καλά φίλε μου. Δυστυχώς ημουν σεζόν όλο το καλοκαίρι οπότε προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ τώρα που γύρισα. 

Ερωτηση, επειδή κατά 99% σε 1.5 χρόνο, καλά να ήμαστε, να φύγω από το σπίτι, το σταθερό εχει 2 χρόνια δέσμευση; 

Επίσης, από το MVP πως γυρνάω σε σταθερό; κάνω αίτηση σαν πελάτης τους κανονικά; 

ή πας στην elpedison στο smart για τα 100€ αλλά ψάχνεσαι συνεχώς (και όχι το αφήνεις για κανα χρόνο που μπορεί να είναι πανάκριβο) ή κλείνεις weenergy το weyellow σταθερό 0,16 για τουλάχιστον 6 μήνες

απο Προτέργια την κάνεις δλδ οριστικά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ή πας στην elpedison στο smart για τα 100€ αλλά ψάχνεσαι συνεχώς (και όχι το αφήνεις για κανα χρόνο που μπορεί να είναι πανάκριβο) ή κλείνεις weenergy το weyellow σταθερό 0,16 για τουλάχιστον 6 μήνες

απο Προτέργια την κάνεις δλδ οριστικά

Βρήκα τον άνθρωπο μου!! Να σαι καλά

Όταν Λες "πας για τα 100€, τι εννοεις; παίρνω δώρο έκπτωση; επίσης, να φανταστώ κ αυτό χωρίς δέσμευση 

Δεν έχω κανένα θέμα από δω κ πέρα να παίζω μπάλα, αρκεί να μην βρεθώ με δέσμευση 

3 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Όταν Λες "πας για τα 100€, τι εννοεις; παίρνω δώρο έκπτωση; επίσης, να φανταστώ κ αυτό χωρίς δέσμευση 

χωρίς

3 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Δεν έχω κανένα θέμα από δω κ πέρα να παίζω μπάλα, αρκεί να μην βρεθώ με δέσμευση 

Δεν

• Like 1

2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Βρήκα τον άνθρωπο μου!! Να σαι καλά

καλά θα κάνεις να διαβάσεις την προτεινόμενη ανάρτηση, και ναι τα 100 € ειναι χωρίς δέσμευση 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά να παρακολουθείς το νήμα ανα διαστήματα ειδικότερα τις τελευταίες σελίδες

@ParafronGR επίσης μιας και πας ελπέ διάβασε αυτό περι ΔΕΔΔΗΕ και ελπέ

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

13 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα δεις τιμή μιας και θα πας αυτόματα στο πράσινο εκτός αν επιλέξεις το smart

τιμή Smart ίση με σταθερό ΔΕΗ?
Αν πάω αυτόματα σε π΄ρασινο τότε μπορώ να φύγω με το που ανακοινώνεται 1η του μηνός η χρέωση?

1 λεπτό πριν, cabamaru4 είπε

τιμή Smart ίση με σταθερό ΔΕΗ?

άγνωστο , βάλε στο excel τιμές χοντρικής

2 λεπτά πριν, cabamaru4 είπε

Αν πάω αυτόματα σε π΄ρασινο τότε μπορώ να φύγω με το που ανακοινώνεται 1η του μηνός η χρέωση?

δες καρφιτσωμένη ανάρτηση τι ισχύει για τα χρώματα

Σε σχέση με τα 50ευρω μπόνους της Εθνικής.

Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν κάνα δύο χρόνια περίπου έπαιζε το ίδιο σενάριο τότε συνεργαζόταν με την eurobank και έδιναν και εκεί 50€ μπόνους επιστροφή, περνούσε ο καιρός και δεν έβλεπα εξέλιξη έπαιρνα στην ελπέντισον με έστελνε στη τράπεζα έπαιρνα στην τράπεζα με έστελναν στην elpedison τελικά επειδή είχα δικό μου άνθρωπο μέσα στην τράπεζα μου είπε η μοναδική λύση για να ασχοληθούν είναι να κάνεις υποβολή παραπόνου(στην τράπεζα- τα παίρνουν πολύ τα σοβαρά παράπονα γιατί ελέγχονται από κάπου δεν θυμάμαι από που)υπάρχει σχετική φόρμα σε κάθε τράπεζα την έκανα, την επόμενη μέρα μου ήρθε e-mail που έλεγε σε 24 ώρες θα επικοινωνήσουν μαζί μου πράγματι με πήραν τηλέφωνο μου μιλούσα στον πληθυντικό με το σεις και με το σας μου ζητούσαν συγνώμη κλπ και μου είπανε ότι πήραν οι ίδιοι την εταιρεία να τους στείλουν τα στοιχεία γιατί πράγματι η εταιρεία δεν είχε στείλει τα στοιχεία και μέσα σε 5 ,6 μέρες είχε λυθεί το θέμα.

Μακιστα μετά που μπήκαμε με ξαναπήραν τηλέφωνο (πάντα από την τράπεζα η ελπε ούτε καν) να μου πούνε όλα καλά μπήκανε κλπ κλπ.

Βέβαια να υπογραμμίσω τότε έπρεπε να πιστωθούν νομίζω σε ένα μήνα είχε περάσει ο μήνας και δεν πιστώθηκαν και έκανα αυτήν την διαδικασία.Τωρα πιθανόν επειδή υπάρχει η προθεσμία των 150 ημερών ίσως να απαντήσει αυτό η τράπεζα.Γκουγκλαρωντας θα βρείτε την φόρμα παραπόνων της εθνικής.

• Like 4

4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

1ον ποιος στο είπε;

Το έχεις γραπτά;

2ον και σημαντικότερο, το θέμα είναι να τηρηθεί η υπογεγραμμένη σύμβαση στο ακέραιο, και όχι να κάνουμε παζάρια 

1ον Όπως έχω πει συνεργάζομαι με τις εταιρείες κάνοντας αιτήσεις με πελάτες για τα προγράμματά τους. Γραπτά όχι, για αυτό και έγραψα, να δούμε...

2ον Αυτό έχει να κάνει με τους όρους του συμβολαίου και της ειδικής περιόδου που λήγει 31/12/23

4 ώρες πριν, stavpup είπε

Γίνεται να μπω στην elpe χωρίς φωτογραφία του μετρητή;; Είναι στο χωριό το οποίο δεν συμφέρει να πάω λόγω απόστασης..

Εγώ σε παρόμοια περίπτωση έχω βάλει την τελευταία μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ από το site του. Αν είναι πρόσφατη την βάζεις όπως είναι, αλλιώς υπολογίζεις κάτι παραπάνω για το διάστημα που ήσασταν εκεί

1 ώρα πριν, ParafronGR είπε

Παίδες για δώστε φώτα έστω και καθυστερημένα. Είμαι σε Protergia MVP με 38$ ακόμα εγγύηση. Τι να κάνω, πως να κινηθώ Πριν τελειώσει ο χρόνος με Μάξ 150κιλιβατωρες;

Αν το παρακολουθείς το πράγμα και θέλεις συχνές αλλαγές παρόχων, κάνεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.

Αλλιώς μένεις στην Protergia, ίσως να έχει πλεονέκτημα στα κίτρινα, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες

@korakios στο excel σου έχεις κάποιο κελί για τιμές ΜΤΑ; Δεν το βρήκα. Ίσως χρειάζεται γιατί Protergia και Ζενίθ θα παίρνουν τιμές από ΜΤΑ

9 λεπτά πριν, bilham είπε

@korakios στο excel σου έχεις κάποιο κελί για τιμές ΜΤΑ; Δεν το βρήκα. Ίσως χρειάζεται γιατί Protergia και Ζενίθ θα παίρνουν τιμές από ΜΤΑ

η ΜΤΑ είναι το άθροισμα ΤΕΑ ΛΠ και αποκλίσεις

8 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Πιστεύετε ότι πρέπει να κλείσουμε σταθερό;

άσε το τι πιστεύουν οι άλλοι , εσύ θα πληρώσεις έτσι και αλλιώς

• Like 1
  • Thanks 2

36 λεπτά πριν, korakios είπε

η ΜΤΑ είναι το άθροισμα ΤΕΑ ΛΠ και αποκλίσεις

Άλλο λέω. Έχεις κελιά για ΤΕΑ, ΤΕΑ Μ-1 και Μ-2. ΛΠ, Αποκλίσεις ώστε να βάζει κάποιος την τιμή που θέλει-μαντεύει και να βλέπει τις τιμές στο πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Κελί για ΜΤΑ δεν θα βοηθούσε να υπάρχει για τις περιπτώσεις που προανέφερα;

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Κελί για ΜΤΑ δεν θα βοηθούσε να υπάρχει για τις περιπτώσεις που προανέφερα;

πιστεύω όχι , μιας και η ΜΤΑ είναι ήδη το άθροισμα των 3ών (ΤΕΑ ΛΠ Αποκλίσεις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...