Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

36 λεπτά πριν, noths είπε

Από 28/11 έκανα αίτηση στην elpedison, από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν πως η αίτηση τους πήγε 30/11, ακόμη τίποτα. Σήμερα ξαναπήρα στον ΔΕΔΔΗΕ, η απάντηση είναι "έχει καταγραφεί το αίτημά σας από 2/12 για ενημέρωσή σας, το επαναλαμβάνουμε σήμερα, θα σας πάρουν τηλέφωνο, εδώ είμαστε τηλεφωνικό κέντρο μόνο".

Επιβεβαιώνουν, ωστόσο πως ο μετρητής μου είναι τηλεμετρούμενος και εκκρεμούν μόνο οι ενδείξεις (τις οποίες είχα στείλει) . Χάος. 

κάνε αίτημα επικοινωνίας

επίσης κάνε μια καλή και δες τους 2 τρόπους στην καρφιτσωμένη ανάρτηση μήπως έχει ήδη αλλάξει το τελευταίο ψηφίο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, noths είπε

Από 28/11 έκανα αίτηση στην elpedison, από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν πως η αίτηση τους πήγε 30/11, ακόμη τίποτα. Σήμερα ξαναπήρα στον ΔΕΔΔΗΕ, η απάντηση είναι "έχει καταγραφεί το αίτημά σας από 2/12 για ενημέρωσή σας, το επαναλαμβάνουμε σήμερα, θα σας πάρουν τηλέφωνο, εδώ είμαστε τηλεφωνικό κέντρο μόνο".

Επιβεβαιώνουν, ωστόσο πως ο μετρητής μου είναι τηλεμετρούμενος και εκκρεμούν μόνο οι ενδείξεις (τις οποίες είχα στείλει) . Χάος. 

Αυτό είναι διαφήμιση, πιθανότατα γκρίζα πληρωμένη. Είναι και off topic. 

Δεν σου είπαν αν έχει γίνει η μεταφορά παρόχου; Δεν θα  σε πάρουν τηλέφωνο...Σε ποια περιοχή είσαι;

• Like 1

7 minutes ago, GREGORYMO said:

Όταν πήγα στο κατάστημα ελπεντισον στην Αθήνα, μου έδωσαν μια επιταγή cocomat.

Έχει πάρει κανείς άλλος επιταγή cocomat?

εγω μπουρνουζι κοκοματ απο το ιδιο καταστημα :P

γενικως πιο πολλα δωρα μπορεις να παρεις απο το τσατ/τηλεφωνο. οταν εδιναν την 20ευρη Σκλαβενιτη απο το site, στο καταστημα δεν ηξεραν κατι.

Πέρα από το δικό μου, έκανα και για τον πατέρα μου αίτηση από Ήρωνα σε Elpedison smart για τα 100€. Ο Ήρων πήρε τον πατέρα μου και του είπαν είναι μούφα η προσφορά, έχει ψιλά γράμματα και δεν θα σας δώσουν 100€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, noths είπε

Αυτό είναι διαφήμιση, πιθανότατα γκρίζα πληρωμένη. Είναι και off topic. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αναρωτιέμαι πραγματικά τι γίνεται με την Ελπέντισον, εφόσον έχουμε στείλει όλοι φωτογραφία του μετρητή

18 λεπτά πριν, korakios είπε

κάνε αίτημα επικοινωνίας

επίσης κάνε μια καλή και δες τους 2 τρόπους στην καρφιτσωμένη ανάρτηση μήπως έχει ήδη αλλάξει το τελευταίο ψηφίο

Εγώ που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κάνει αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρονικά και δεν με έχουν καλέσει καθόλου και στο τηλ. κέντρο λένε τα ίδια που είπαν και στον @noths

Επεξ/σία από HAthinaia
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αναρωτιέμαι πραγματικά τι γίνεται με την Ελπέντισον, εφόσον έχουμς στείλει όλοι φωτογραφία του μετρητή

Αυτό δεν σημαίνει κάτι.. Μπορεί να έχουν δώσει την εντολή στον Δεδδηε.. Να κάνει την καταμέτρηση.. 

Πήρες τηλέφωνο;

Επεξ/σία από takoulou

2 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Εγώ που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κάνει αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ ηλεκτρονικά και δεν με έχουν καλέσει καθόλου και στο τηλ. κέντρο λένε τα ίδια που είπαν και στον @noths

τουλάχιστον θα πάρεις αποζημίωση 20€ 😛

4 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αναρωτιέμαι πραγματικά τι γίνεται με την Ελπέντισον, εφόσον έχουμε στείλει όλοι φωτογραφία του μετρητή

μάλλον πρέπει να τους λέμε 50 φορές να μην στείλουν αίτημα επιτόπιας (αν υπάρχει αυτό το πράγμα , μιας και δεν το γνωρίζουμε και μπορεί για όλη η ταλαιπωρία να ευθύνεται αποκλειστικά ο ΔΕΔΔΗΕ)

ίσως θα πρέπει και στην αίτηση να είναι συμπληρωμένα τα πεδία κατανάλωσης απαραίτητα

• Like 1
  • Thanks 1

Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκα κατάστημα Elpedison για αλλαγή από Value σε Smart για να πάρω τα 100€.

Μου είπαν ότι μέχρι την περασμένη Παρασκευή έστελναν στα κεντρικά τους αίτημα για έγκριση για τα 100€ σε υφιστάμενους πελάτες.

Ωστόσο από το Σάββατο, πλέον έλαβαν οδηγία από τα κεντρικά τους να μην δίνουν τα 100€ σε υφιστάμενους πελάτες. Μόνο σε νέους.

Τους είπα "δηλαδή να πάω δίπλα στο κατάστημα της Ήρων, να πάρω τα 50€ και μετά να έρθω ξανά σε εσάς και να πάρω και τα 100€;' Και απάντησαν "όπως νομίζετε".

19 λεπτά πριν, korakios είπε

τουλάχιστον θα πάρεις αποζημίωση 20€ 😛

μάλλον πρέπει να τους λέμε 50 φορές να μην στείλουν αίτημα επιτόπιας (αν υπάρχει αυτό το πράγμα , μιας και δεν το γνωρίζουμε και μπορεί για όλη η ταλαιπωρία να ευθύνεται αποκλειστικά ο ΔΕΔΔΗΕ)

ίσως θα πρέπει και στην αίτηση να είναι συμπληρωμένα τα πεδία κατανάλωσης απαραίτητα

@korakios για την αποζημίωση πρέπει να ανοίξω καταγγελία στο myrae και να ζητήσω τα 20 ευρώ να πιστωθούν σε ΙΒΑΝ; Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ τέτοια αποζημίωση από τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν γνωρίζω πώς γίνεται. Φαντάζομαι το αίτημα επικοινωνίας που τους έστειλα ανήκει στην κατηγορία "4.1 Απάντηση σε έγγραφο αίτημα (παράπονο ή πληροφορίες) χωρίς ανάγκη επιτόπιας μετάβασης"; για το οποίο προβλέπεται ότι εάν μέσα σε 15 εργάσιμες δεν απαντήσουν, θα δικαιούμαι αποζημίωση 20 ευρώ ως αποζημίωση; 

Σχετικά με την αίτηση, παρατήρησα ότι στην σύμβαση για το Smart της Ελπέ, δεν έχει πεδία όπου συμπληρώνουν τις ενδείξεις που τους στέλνουμε, γι'αυτό κι εμένα πρώτα μου έστειλαν τη σύμβαση και μετά τους έστειλα εγώ τις ενδείξεις του μετρητή και τη φωτογραφία του. Αντίθετα, στον ΗΡΩΝ έστειλα πρώτα φωτογραφία του μετρητή και μετά μου στείλαν συμπληρωμένη την αίτηση με τις ενδείξεις που τους έστειλα από τη φωτογραφία. Θεωρώ πως σε αυτήν την αστοχία της Elpedison οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση της παροχής από την Ελπέ, που από ό,τι βλέπω δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα.

1 λεπτό πριν, isidorosss είπε

Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκα κατάστημα Elpedison για αλλαγή από Value σε Smart για να πάρω τα 100€.

Μου είπαν ότι μέχρι την περασμένη Παρασκευή έστελναν στα κεντρικά τους αίτημα για έγκριση για τα 100€ σε υφιστάμενους πελάτες.

Ωστόσο από το Σάββατο, πλέον έλαβαν οδηγία από τα κεντρικά τους να μην δίνουν τα 100€ σε υφιστάμενους πελάτες. Μόνο σε νέους.

Τους είπα "δηλαδή να πάω δίπλα στο κατάστημα της Ήρων, να πάρω τα 50€ και μετά να έρθω ξανά σε εσάς και να πάρω και τα 100€;' Και απάντησαν "όπως νομίζετε".

πάω για πικάντικη φωτογράφηση του μετρητή , μάλλον δε θα ασχοληθώ με ελπέ και θα κάνω την τράμπα κατευθείαν 😛

3 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Σχετικά με την αίτηση, παρατήρησα ότι στην σύμβαση για το Smart της Ελπέ, δεν έχει πεδία όπου συμπληρώνουν τις ενδείξεις που τους στέλνουμε,

έχει , στο 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ , αλλά όλα κενά

3 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@korakios για την αποζημίωση πρέπει να ανοίξω καταγγελία στο myrae και να ζητήσω τα 20 ευρώ να πιστωθούν σε ΙΒΑΝ;

αν περάσουν οι εργάσιμες μέρες και δεν έχουν επικοινωνήσει και μετά δεν έχουν μπει τα λεφτά , ναι , άνοιξε αίτημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

πάω για πικάντικη φωτογράφηση του μετρητή , μάλλον δε θα ασχοληθώ με ελπέ και θα κάνω την τράμπα κατευθείαν 😛

έχει , στο 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ , αλλά όλα κενά

αν περάσουν οι εργάσιμες μέρες και δεν έχουν επικοινωνήσει και μετά δεν έχουν μπει τα λεφτά , ναι , άνοιξε αίτημα

Ακριβώς, το έχει στο 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ, αλλά δεν συμπληρώνουν στη σύμβαση τις ενδείξεις του μετρητή, επειδή σου ζητάνε φωτογραφία του μετρητή αφού σου στείλουν τη σύμβαση. Αντίθετα στον ΗΡΩΝ μου ζήτησαν τη φωτογραφία του μετρητή πριν μου στείλουν τη σύμβαση και όταν μου την έστειλαν ήταν συμπληρωμένη η ένδειξη του μετρητή. 

Κάτι άλλο που παρατήρησα σχετικά με τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη 20 ευρώ που δίνει η Ελπέντισον αν φέρεις 2 παροχές στην εταιρεία ή προτείνεις κάποιο άλλο άτομο και γίνει πελάτης στην Ελπέντισον, είναι ότι στη σύμβασή μου πάνω γράφει ότι θα την πάρω, κάτι που δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν, νόμιζα ότι το λένε απλά προφορικά. 

Spoiler

image.png.bfb49b5523449d889a98a77f65508b24.png

Επεξ/σία από HAthinaia

5 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Ακριβώς, το έχει στο 2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ, αλλά δεν συμπληρώνουν στη σύμβαση τις ενδείξεις του μετρητή, επειδή σου ζητάνε φωτογραφία του μετρητή αφού σου στείλουν τη σύμβαση. Αντίθετα στον ΗΡΩΝ μου ζήτησαν τη φωτογραφία του μετρητή πριν μου στείλουν τη σύμβαση και όταν μου την έστειλαν ήταν συμπληρωμένη η ένδειξη του μετρητή. 

Κάτι άλλο που παρατήρησα σχετικά με τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη 20 ευρώ που δίνει η Ελπέντισον αν φέρεις 2 παροχές στην εταιρεία ή προτείνεις κάποιο άλλο άτομο και γίνει πελάτης στην Ελπέντισον, είναι ότι στη σύμβασή μου πάνω γράφει ότι θα την πάρω, κάτι που δεν το είχα παρατηρήσει πιο πριν, νόμιζα ότι το λένε απλά προφορικά. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.bfb49b5523449d889a98a77f65508b24.png

Παιδιά καλησπέρα σας. Με Σκλαβενίτη, για να πάρουμε επιταγή το λέμε από τηλέφωνο; πάμε σε κατάστημα; Πώς ακριβώς γίνεται; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Παιδιά καλησπέρα σας. Με Σκλαβενίτη, για να πάρουμε επιταγή το λέμε από τηλέφωνο; πάμε σε κατάστημα; Πώς ακριβώς γίνεται; Ευχαριστώ 

@Rebirth Εγώ έκανα αίτηση μέσω econtract (ηλεκτρονικά δηλαδή εδώ: https://www.elpedison.gr/el/e-contract/) και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να στείλω στο email φωτογραφία του μετρητή και μου είπαν ότι λόγω 2 παροχών που μετέφερα, θα πάρω 1 20ευρη δωροεπιταγή Σκλαβενίτη. Η 20ευρη όμως φαίνεται και στη σύμβασή μου. Παράλληλα, πρότεινα κι άλλο άτομο και πήρα και 2η 20ευρη και στη δική του σύμβαση, έγραφε ότι το σύστησα εγώ. Τις 20ευρες μου είπαν ότι θα μου τις στείλουν με κούριερ. 

Spoiler

image.png.b60b996642f1a25ef96fe1d2ea1b95ec.png

Spoiler

image.png.a5e1bbef7e5606092f34e82a9c31f504.png

Επεξ/σία από HAthinaia
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Εγώ έκανα αίτηση μέσω econtract (ηλεκτρονικά δηλαδή εδώ: https://www.elpedison.gr/el/e-contract/) και την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο για να στείλω στο email φωτογραφία του μετρητή και μου είπαν ότι λόγω 2 παροχών που μετέφερα, θα πάρω 1 20ευρη δωροεπιταγή Σκλαβενίτη. Η 20ευρη όμως φαίνεται και στη σύμβασή μου. Παράλληλα, πρότεινα κι άλλο άτομο και πήρα και 2η 20ευρη και στη δική του σύμβαση, έγραφε ότι το σύστησα εγώ. 

image.png.b60b996642f1a25ef96fe1d2ea1b95ec.png

image.png.a5e1bbef7e5606092f34e82a9c31f504.png

Ευχαριστώ. Μήπως τότε οι επιταγές είναι για άνω τη μιας παροχής; Υπάρχει άλλος με μια παροχή που να πήρε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...