Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Για τους πόντους και αίτημα να ανοίξουμε στη ΡΑΕ θα πατήσουν πάνω στον ειδικό όρο ότι μπορούν να πιστωθούν μέχρι 150 ημέρες από την ημερομηνία εκπροσώπησης.

καλά , αν είναι περίμενε 149 μέρες 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Στους όρους δε γράφει πουθενά ότι πάνε μονο στην κατανάλωση...προσωπικά αν το ισχυριστουν Στκ.Προς το παρόν έστειλα και εκεί (εκτος απο myrae)για τα πρώτα 50+50.

Παραθέτω:

Αναφορά σε κείμενο

Δώρο: Το Δώρο (ήτοι τα εκατό ευρώ έκπτωση) θα πιστωθεί στον πρώτο λογαριασμό κατανάλωσης του Πελάτη που θα εκδοθεί για έκαστο μετρητή.

Το "λογαριασμός κατανάλωσης" σηκώνει ερμηνεία. Αν στο χαρτί/pdf/email έχει δυο ξεχωριστές ενότητες, η μία "λογαριασμός κατανάλωσης" και η άλλη "ρυθμιζόμενες χρεώσεις", οι οποίες και οι δύο μαζί βγάζουν τον "λογαριασμό", τότε μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ.

Μόλις τώρα, kacey είπε

Το "λογαριασμός κατανάλωσης" σηκώνει ερμηνεία. Αν στο χαρτί/pdf/email έχει δυο ξεχωριστές ενότητες, η μία "λογαριασμός κατανάλωσης" και η άλλη "ρυθμιζόμενες χρεώσεις", οι οποίες και οι δύο μαζί βγάζουν τον "λογαριασμό", τότε μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ.

στην αρχή στο excel έγραφα "κατανάλωση" , μετά όμως αποδείχτηκε οτι το ποσό αφορούσε όλο το λογαριασμό (ίδιο όροι)

το τι θα κάνουν θα φανεί , δεν έχει νόημα να κάνουμε ανάλυση και υποθετικά σενάρια για το τι εννοεί ο ποιητής και τι λένε οι υπάλληλοι :)

• Like 3

25 λεπτά πριν, korakios είπε

καλά , αν είναι περίμενε 149 μέρες 😛

Γιατί; για να πιστωθούν οι πόντοι πρέπει να παραμείνεις ελπε μέχρι να πιστωθούν; τις προάλλες τους πήρα τηλ λένε ότι είναι θέμα της τράπεζας να πιστωθούν, μπορεί να μου είπαν και μουφες. 

Θεωρητικά μπορούμε απλά να κάνουμε μετάβαση στον κάθε πάροχο και την επόμενη μέρα να την κάνουμε χωρίς να χάνουμε τα δώρα, σωστά;

1 λεπτό πριν, niaou13 είπε

Γιατί; για να πιστωθούν οι πόντοι πρέπει να παραμείνεις ελπε μέχρι να πιστωθούν;

αστειευόμενος το είπα

ις προάλλες τους πήρα τηλ λένε ότι είναι θέμα της τράπεζας να πιστωθούν, μπορεί να μου είπαν και μουφες. 

μουφες

Θεωρητικά μπορούμε απλά να κάνουμε μετάβαση στον κάθε πάροχο και την επόμενη μέρα να την κάνουμε χωρίς να χάνουμε τα δώρα, σωστά;

Θεωρητικά 😁

Μόλις τώρα, 4NIKOS1986 είπε

Η elpedison έχει δέσμευση η οπότε θες φεύγεις;Δεν αναφέρει κάπου κάτι η ισχύει ότι μόνο τα σταθερά είναι πλέον με δέσμευση 12μηνη;

καρφιτσωμένη ανάρτηση :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios προς ενημέρωση  .....
Εμπορικό πρόγραμμα GENEROUS GUARANTEE B σε 2 διαφορετικές παροχές ΚΟΤ σε διαφορετικά ονόματα.

Και στα δύο έγινε αίτηση OnLine την ίδια μέρα (26/10/2023)

Το ένα ΚΟΤ πήρε Δώρο εγγραφής 50€  (με μετρητή με χρονοχρέωση (νυχτερινό τιμολόγιο))

Spoiler

Hron-50.jpg.f066bd7052e81959cedacadf173ec0ad.jpg

Το δεύτερο ΚΟΤ πήρε Δώρο εγγραφής 100€   (με απλό μετρητή)

Spoiler

Hron-100.jpg.c4ed8e13be5c6f80e4195d0d9a3542bc.jpg

Επεξ/σία από g_dinos
  • Like 1

6 λεπτά πριν, g_dinos είπε

@korakios προς ενημέρωση  .....
Εμπορικό πρόγραμμα GENEROUS GUARANTEE B σε 2 διαφορετικές παροχές σε διαφορετικά ονόματα.

Και στα δύο έγινε αίτηση OnLine την ίδια μέρα (26/10/2023)

Το ένα ΚΟΤ πήρε Δώρο εγγραφής 50€  (με μετρητή με χρονοχρέωση (νυχτερινό τιμολόγιο))

Απόκρυψη περιεχομένων

Hron-50.jpg.f066bd7052e81959cedacadf173ec0ad.jpg

Το δεύτερο ΚΟΤ πήρε Δώρο εγγραφής 100€   (με απλό μετρητή)

Απόκρυψη περιεχομένων

Hron-100.jpg.c4ed8e13be5c6f80e4195d0d9a3542bc.jpg

είναι η μηχανογράφηση αν-σου-κάτσει-λοταρία 😁

το θέμα είναι οτι κάποιοι το σκάλισαν και έχω επιφυλάξεις αν συνεχίσει η φάση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επισημάνω ότι παρατηρώ σε τρεις παροχές (μια στο όνομα μου και άλλες δυο σε φιλικά πρόσωπα) ότι καθυστερεί η απενεργοποίηση μετρητή στην ΕΛΠΕ και έκδοση τελικού από 23/11 που πήγαν ΗΡΩΝ. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα αργότερα (αν δεν έχει διευθετηθεί άμεσα) σε ενδεχόμενη νέα εκπροσώπηση από ΕΛΠΕ για τα 100 ευρώ. Το παρατηρείτε κι άλλοι αυτό ?

Επεξ/σία από Greg29M

Παιδια ηθελα τη γνωμη σας.

Ειμαι στο GENEROUS GUARANTEE εδω και 2 μηνες χωρις τη δεσμευση ανωτατης τιμης με τα 8 ευρω. Εστειλα ενα μνμ στην εξυπηρετηση σχετικα με την αυξηση στα 0.22 ενω οταν ειχα μπει στο προγραμμα ηταν λιγοτερ.

Με πηραν πριν λιγο τηλεφωνο και μου προτειναν να να  μπω με ανωτατη τιμη στα 0.18. Ολα αυτα φυσικα σε προφορικο επιπεδο..

Ποια ειναι η γνωμη σας? Και αν οντως ισχυει αξιζει στην παρουσα φαση να κανω την αλλαγη?

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios είναι σωστή τακτική να τσιμπήσουμε το 100αρι ελπε (νέος πελάτης, είμαι ζενίθ τώρα) και σε ένα μήνα που θα χουν... καθαρογραφεί να νέα τιμολόγια να κάνουμε κίνηση; 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ppetros είπε

Παιδια ηθελα τη γνωμη σας.

Ειμαι στο GENEROUS GUARANTEE εδω και 2 μηνες χωρις τη δεσμευση ανωτατης τιμης με τα 8 ευρω. Εστειλα ενα μνμ στην εξυπηρετηση σχετικα με την αυξηση στα 0.22 ενω οταν ειχα μπει στο προγραμμα ηταν λιγοτερ.

Με πηραν πριν λιγο τηλεφωνο και μου προτειναν να να  μπω με ανωτατη τιμη στα 0.18. Ολα αυτα φυσικα σε προφορικο επιπεδο..

Ποια ειναι η γνωμη σας? Και αν οντως ισχυει αξιζει στην παρουσα φαση να κανω την αλλαγη?

Ευχαριστω!

γραπτως να στο αναφερει. σε ολους εμας που καναμε την συμβαση μας απαντησαν με mail:

Στο πρόγραμμα GENEROUS GUARANTEE HOME, εφόσον επιλέξετε την προστασία ανώτατης τιμής με επιπλέον χρέωση παγίου 8€ μηνιαίως, από 01/01/2024 η ανώτατη τιμή που θα διασφαλίζετε είναι 0,22€ / kWh.

Επεξ/σία από thermaikos4
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...