Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stavpup είπε

Πάνω που είχα μάθει το self metering, όχι ρε γαμώτο !!!

Καλά να το δούμε πρώτα γιατί από εξαγγελίες...

είναι oftopic το θέμα, τρέχει άλλο νήμα

Επεξ/σία από korakios
link
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, tryfos είπε

την δίνει εύκολα ο Ήρων;).

Όχι. Κάνε αίτηση άμεσα. Εγώ ακόμα την περιμένω και έχουν περάσει δύο βδομάδες. Βέβαια δεν μου χρειάστηκε γιατί στην ΕΛΠΕ με πήραν πίσω και χωρίς αυτή αλλά ποτέ δεν ξέρεις 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

είναι oftopic το θέμα, τρέχει άλλο νήμα

Αυτό όμως δεν είναι:

"

Κοινωνικό τιμολόγιο και ενίσχυση

Παρότι θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζουν οι καταναλωτές πάροχο κάθε μήνα, χωρίς καμία κύρωση, εκτίμησε πως αυτή η αλλαγή δεν θα γίνεται στην πράξη, εξηγώντας το λόγο: «Οι αποκλίσεις θα είναι μικρές στις τιμές των παρόχων (π.χ 1-2 ευρώ, διότι θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός). Όσο, λοιπόν, οι αποκλίσεις είναι μικρές, δεν χρειάζεται να αλλάξει ο καταναλωτής πάροχο» δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης."

Βρήκαμε νέο εθνικό σπορ, την αλλαγή παρόχου κάθε μήνα !! Ε ρε γλέντια !!

Εγω περασα σε Ελπε μεσα στην εβδομαδα και με παιρνει σημερα μια αντιπροσωπος απο την Ελπε να μου κανει προταση για να παω στην Ελπε 😂

το κακο ειναι οτι τωρα εχω μονο 100 ευρω για τον πρωτο λογαριασμο ενω αυτη μου προτεινε 100 ευρω στον πρωτο λογαριασμο, 20 ευρω δωρο επιταγη σε Σκλαβενιτη και μεχρι 400 ευρω σε μαστορες σπιτιου αν χρειαστει σε περιπτωση καποιας βλαβης... που να ηξερα να εκανα σημερα την τραμπα 😭

12 λεπτά πριν, stavpup είπε

Αυτό όμως δεν είναι:

"

Κοινωνικό τιμολόγιο και ενίσχυση

Παρότι θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζουν οι καταναλωτές πάροχο κάθε μήνα, χωρίς καμία κύρωση, εκτίμησε πως αυτή η αλλαγή δεν θα γίνεται στην πράξη, εξηγώντας το λόγο: «Οι αποκλίσεις θα είναι μικρές στις τιμές των παρόχων (π.χ 1-2 ευρώ, διότι θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός). Όσο, λοιπόν, οι αποκλίσεις είναι μικρές, δεν χρειάζεται να αλλάξει ο καταναλωτής πάροχο» δήλωσε ο κ. Σκυλακάκης."

Βρήκαμε νέο εθνικό σπορ, την αλλαγή παρόχου κάθε μήνα !! Ε ρε γλέντια !!

δεν αλλάζει κάτι , κυνηγάμε τα δώρα όσο παίζουν

• Like 1

13 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν αλλάζει κάτι , κυνηγάμε τα δώρα όσο παίζουν

Οι εταιρίες δεν είναι χαζές θα μοιράζουν λεφτά. Ή θα υπάρχει χρονική δέσμευση π.χ ενός έτους, οπότε θα σου τα πάρει από το ρεύμα και αν ένας πελάτης αποχωρήσει από τον Πάροχο πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο (η το 24μηνο) το συνολικά ποσό που λαμβάνει ως δώρο μειώνεται αναλογικά ή κάποιος άλλος όρος. Προσοχή στα "ψιλά γράμματα".

2 λεπτά πριν, stavpup είπε

Οι εταιρίες δεν είναι χαζές θα μοιράζουν λεφτά. Ή θα υπάρχει χρονική δέσμευση π.χ ενός έτους, οπότε θα σου τα πάρει από το ρεύμα και αν ένας πελάτης αποχωρήσει από τον Πάροχο πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο (η το 24μηνο) το συνολικά ποσό που λαμβάνει ως δώρο μειώνεται αναλογικά ή κάποιος άλλος όρος. Προσοχή στα "ψιλά γράμματα".

Μέχρι τώρα πάντως υπάρχει κόσμος που έχει να πληρώσει για ρεύμα από το καλοκαίρι...προφανώς και δεν είναι χαζές,αλλά τα υπερκερδη από τους πολλούς υπερκαλύπτουν αυτή τη μικρή μειοψηφία. 

13 λεπτά πριν, stavpup είπε

Προσοχή στα "ψιλά γράμματα".

αυτό κάνουμε εδώ :)

13 λεπτά πριν, stavpup είπε

Οι εταιρίες δεν είναι χαζές θα μοιράζουν λεφτά. Ή θα υπάρχει χρονική δέσμευση π.χ ενός έτους, οπότε θα σου τα πάρει από το ρεύμα και αν ένας πελάτης αποχωρήσει από τον Πάροχο πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο (η το 24μηνο) το συνολικά ποσό που λαμβάνει ως δώρο μειώνεται αναλογικά ή κάποιος άλλος όρος.

όσο υπάρχουν άτομα που ξέμειναν σε παλιά προγράμματα μια χαρά κέρδος έχουν . Δε νομίζω  πανελλαδικά πάνω απο 100 άτομα να κάνουν τράμπες

• Like 8
  • Thanks 4

25 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτό κάνουμε εδώ :)

όσο υπάρχουν άτομα που ξέμειναν σε παλιά προγράμματα μια χαρά κέρδος έχουν . Δε νομίζω  πανελλαδικά πάνω απο 100 άτομα να κάνουν τράμπες

Magnificent hundred. :)

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, Scorpios0 είπε

Korakios  στο ΔΕΗ Γ22  βάζεις όρια 0,95 και 0,85 αντί για 0,095 και 0,085

είχαν ξεμείνει λανθασμένα και το ξέχασα, στα επαγγελματικά πλέον βάζω τον τύπο ΤΕΑ> νούμερου αντί ΤΕΑ/1000 , έτσι αποφεύγω τα λάθη μιας και μπαίνει κατευθείαν το νούμερο πχ 95

ίσως κάποια στιγμή αλλάξω και τα οικιακά

10 λεπτά πριν, korakios είπε

είχαν ξεμείνει λανθασμένα και το ξέχασα, στα επαγγελματικά πλέον βάζω τον τύπο ΤΕΑ> νούμερου αντί ΤΕΑ/1000 , έτσι αποφεύγω τα λάθη μιας και μπαίνει κατευθείαν το νούμερο πχ 95

ίσως κάποια στιγμή αλλάξω και τα οικιακά

Βάζεις τα νούμερα κατευθείαν μέσα στους τύπους αντί για ξεχωριστά κελια. Μ' αυτόν το τρόπο  κερδίσεις στην ευκολία και στον χρόνο αλλά δυσκολεύει η διόρθωση του.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Scorpios0 είπε

Βάζεις τα νούμερα κατευθείαν μέσα στους τύπους αντί για ξεχωριστά κελια. Μ' αυτόν το τρόπο  κερδίσεις στην ευκολία και στον χρόνο αλλά δυσκολεύει η διόρθωση του.

παλιότερα που τα είχα σε άλλα κελιά το μετάνιωσα , όταν καταργούνται προγράμματα και μπαίνουν νέα θέλει πάνω κάτω να τσεκάρω το φύλλο  , γιαυτό και το έκανα έτσι . Μάλιστα πριν μπουν τα χρώματα στα επαγγελματικά είχα κατευθείαν όλο τον υπολογισμό με τη βασική τιμή 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...