Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;Θα γίνεται αυτό κάθε μήνα από ΔΕΔΗΕ ;

https://www.protothema.gr/economy/article/1443732/skulakakis-o-deddie-tha-metraei-kathe-mina-tin-katanalosi-tou-ilektrikou-reumatos/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;Θα γίνεται αυτό κάθε μήνα από ΔΕΔΗΕ ;

https://www.protothema.gr/economy/article/1443732/skulakakis-o-deddie-tha-metraei-kathe-mina-tin-katanalosi-tou-ilektrikou-reumatos/

δεν αφορά το παρών νήμα , δες εκεί

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις, πάντως ο πίνακας που δείχνεις αναφέρεται σε τελικές τιμές καταναλωτή, είναι δηλαδή αυτά που μας δείχνει η κυβέρνηση και είναι λάθος τρόπος προσέγγισης. Αυτό που σχολίασα εγώ είναι οι τιμές χοντρικής. 

Η τελική τιμή καταναλωτή συμπεριλαμβάνει τις  κρατικές επιδοτήσεις, δηλαδή δεν περιλαμβάνει όσα με πολλαπλούς τρόπους μας παίρνουν για να επιδοτήσουν ~ όχι την τιμή του ρεύματος ~ αλλά τους πωλητές του. 

• Like 2

2 λεπτά πριν, motoboots είπε

Δεν ξέρω τι θέλεις να πεις, πάντως ο πίνακας που δείχνεις αναφέρεται σε τελικές τιμές καταναλωτή, είναι δηλαδή αυτά που μας δείχνει η κυβέρνηση και είναι λάθος τρόπος προσέγγισης. Αυτό που σχολίασα εγώ είναι οι τιμές χοντρικής. 

Η τελική τιμή καταναλωτή συμπεριλαμβάνει τις  κρατικές επιδοτήσεις, δηλαδή δεν περιλαμβάνει όσα με πολλαπλούς τρόπους μας παίρνουν για να επιδοτήσουν ~ όχι την τιμή του ρεύματος ~ αλλά τους πωλητές του. 

καλό είναι να μην το συνεχίσουμε μιας και οδηγεί σε πολιτική και μετά κλειδώνει

• Like 3

16 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν είναι πότε θα στείλει η ΡΑΕ αλλά αν θα απαντήσει και ο πάροχος

και να απαντήσει δε σημαίνει οτι θα δεχτεί το αίτημα

απο ελπέ τι θέμα έχεις ?

Μη πιστωση το πρώτο πενηντάρικο...αυτό εννοούσα ποτέ στέλνεται στον παροχο μέσω myrae...την προηγούμενη φορά με ΔΕΗ απάντησαν την επόμενη ημέρα...ασχέτως καταληξης

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Μη πιστωση το πρώτο πενηντάρικο...

α, το έχασα το σκηνικό κάπου στα μηνύματα, ξεκίνησε η ελπέ τα γνωστά ? 😁

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

αυτό εννοούσα ποτέ στέλνεται στον παροχο μέσω myrae...την προηγούμενη φορά με ΔΕΗ απάντησαν την επόμενη ημέρα...ασχέτως καταληξης

δεν έχει στάνταρ μέρες , εξαρτάται κυρίως το πότε θα απαντήσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MasterBlaster είπε

Το κίτρινο όμως έχει χαμηλότερο άνω όριο για την προσαρμογή κόστους (άρα ακριβότερη επιβάρυνση) και χαμηλοτερο συντελεστή α (άρα χαμηλότερη επιβάρυνση). Επειδή γνωρίζω αναλυτικότατα όλα τα πράσινα τιμολόγια μπορώ να πω το εξής. Το πράσινο της Ελίν είναι συμφέρον και δεν έχει συνέπεια (που αυτό είναι πολύ θετικό)...σε πράσινο θα πήγαινα 1. Ελίν 2. Φυσικό Αέριο 3. ΔΕΗ....

Το κίτρινο της Ελίν πρέπει να είναι ελάχιστα φθηνότερο από το πράσινο της. Το μπλε μάλλον δεν έχει ουσιαστικό νόημα για το 2024.

Οποιοδήποτε ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ έχει τόσο μεγάλη έκπτωση συνέπειας (όπως της NRG και της Protergia) έχει αποκλειστικό σκοπό να χετζάρει (να εξασφαλίσει στα γρέκικα) πως αν πάει κάτι στραβα για τον προμηθευτή τον ένα μήνα θα εξαφανίσει την έκπτωση τον επόμενο! ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

Πού να πάμε σε Elin? Πράσινο ή Κίτρινο για Επαγγελματικό?
Green ή Εasy?

Screenshot_6.jpg

Επεξ/σία από IBAGASA

3 λεπτά πριν, korakios είπε

α, το έχασα το σκηνικό κάπου στα μηνύματα, ξεκίνησε η ελπέ τα γνωστά ? 😁

Λογικά αυτό είναι απλό...αρχικη σύμβαση με τα 50 +50 υπαρχουν υπογεγραμμενα...για να μην ξαναστέλνω έστειλα και το δεύτερο 100αρικο να μη χανω χρόνο 😂

Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να πάω στην ελπέ για το μπόνους 100. Υπάρχει περίπτωση να μην το δώσουν στον πρώτο λογαριασμό; Επίσης σε αυτό μπορώ να φύγω όποτε θέλω (δηλαδή αρχές 24 επειδή το πρόγραμμα τους δεν το βλέπω να αξίζει) χωρίς ρήτρες και τέτοια, σωστά;

7 λεπτά πριν, Kubi είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να πάω στην ελπέ για το μπόνους 100. Υπάρχει περίπτωση να μην το δώσουν στον πρώτο λογαριασμό;

χοντράδα αν δεν το δώσουν , χλωμό αλλά άγνωστο

8 λεπτά πριν, Kubi είπε

Επίσης σε αυτό μπορώ να φύγω όποτε θέλω (δηλαδή αρχές 24 επειδή το πρόγραμμα τους δεν το βλέπω να αξίζει) χωρίς ρήτρες και τέτοια, σωστά;

σωστά

39 λεπτά πριν, DjTony είπε

Το πιο φθηνό σταθερό είναι ..... ή έχει κάποια άλλη εταιρεία κάποιο άλλο; έχω και ΚΟΤ Β αν παίζει ρόλο 

η we δίνει με 0,16 αλλά όχι σε ΚΟΤ , το οποίο δεν ξέρω αν έχει νόημα να κυνηγήσεις μέσω ΡΑΕ (έχουν υποχρέωση ολοι οι πάροχοι να έχουν απο ένα σταθερό για όλους φυσικά)

θα σου έλεγα να πάρεις τα 100€ της ελπέ και μετά 50€ του Ηρών (έδινε άτυπα +50 σε ΚΟΤ, δεν έχει ποστάρει κάποιος πρόσφατα να μας πει αν συνεχίζει το έξτρα)

8 λεπτά πριν, korakios είπε

χοντράδα αν δεν το δώσουν , χλωμό αλλά άγνωστο

σωστά

η we δίνει με 0,16 αλλά όχι σε ΚΟΤ , το οποίο δεν ξέρω αν έχει νόημα να κυνηγήσεις μέσω ΡΑΕ (έχουν υποχρέωση ολοι οι πάροχοι να έχουν απο ένα σταθερό για όλους φυσικά)

θα σου έλεγα να πάρεις τα 100€ της ελπέ και μετά 50€ του Ηρών (έδινε άτυπα +50 σε ΚΟΤ, δεν έχει ποστάρει κάποιος πρόσφατα να μας πει αν συνεχίζει το έξτρα)

Να μη κάνουμε σταθερό από τώρα δηλαδή; τι προτείνεις; 

1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Να μη κάνουμε σταθερό από τώρα δηλαδή; τι προτείνεις; 

α, δεν έχω ιδέα , ο καθένας κάνει ότι νομίζει , δεν παίρνω ευθύνη 😁

• Thanks 1

10 ώρες πριν, motoboots είπε

Ο Σκυλακάκης είπε πριν λίγο στην TV, ότι από 1/1 έδωσαν εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ να κάνει μέτρηση κάθε μήνα. 

Πάνω που είχα μάθει το self metering, όχι ρε γαμώτο !!!

Καλά να το δούμε πρώτα γιατί από εξαγγελίες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...