Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.O ΗΡΩΝ χρεώνει την εγγύηση πάντα στον πρώτο λογαριασμό?'Ασχετα αν εδώ και πολλές μέρες πριν την έκδοση καταχώρησα την κάρτα για πάγια εντολή και φαίνεται ενεργή στην εφαρμογή τους?Γιατί 28 ευρώ για 112 kwh το δίαστημα 13-27/11,στο Guarantee home και με το πενηντάρικο δώρο δεν βγάινει αλλιώς με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω.Περιμένω να ανεβάσουν και το PdF να το δώ και να αρχίσω να γαβγίζω.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Καλημέρα.O ΗΡΩΝ χρεώνει την εγγύηση πάντα στον πρώτο λογαριασμό?'Ασχετα αν εδώ και πολλές μέρες πριν την έκδοση καταχώρησα την κάρτα για πάγια εντολή και φαίνεται ενεργή στην εφαρμογή τους?Γιατί 28 ευρώ για 112 kwh το δίαστημα 13-27/11,στο Guarantee home και με το πενηντάρικο δώρο δεν βγάινει αλλιώς με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω.Περιμένω να ανεβάσουν και το PdF να το δώ και να αρχίσω να γαβγίζω.....

Μήπως ¨ξέχασαν¨ και σε σένα το 50άρικο?

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μήπως ¨ξέχασαν¨ και σε σένα το 50άρικο?

Περιμένω να δω....Η αυτό η χρέωσαν εγγύηση.Αναμένω....Έχει ιδέα κάποιος σε πόσες μέρες εμφανίζεται το Pdf στην εφαρμογή?

Επεξ/σία από vagmouk

5 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Περιμένω να δω....Η αυτό η χρέωσαν εγγύηση.Αναμένω....Έχει ιδέα κάποιος σε πόσες μέρες εμφανίζεται το Pdf στην εφαρμογή?

Λογικα σου χρεωσαν την εγγυηση, εγω χωρις παγια εντολη μου την χρεωσαν στον πρωτο λογαριασμο. Ο λογαριασμος εμφανιζεται περιπου 5 μερες μετα την εμφανηση του ποσου.

• Like 1

11 ώρες πριν, Giorgis4 είπε

Αν έχω πιστωτικό στην ελπεντισον και φύγω για Ήρωνα και μετά 15 μέρες γυρίσω στην ελπεντισον, το πιστωτικό διατηρείται στην ελπεντισον;

εκανα λογαριασμο συγγενη σε ΗΡΩΝ πριν ενα μηνα, αρα θα εχω πιστωτικο. Σκεφτομαι να το εξαντλησω στον ΗΡΩΝ ή να παω αλλου..

Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα με σταθερο που μπορω να βαλω? Αυτη τη στιγμη εχω το My home open green pass σε 2 σπιτια. 2500kwh το τετραμηνο στο ενα και 5000 στο αλλο

Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με το κοινόχρηστο το οποίο στη ΔΕΗ τιμολογειται ως Γ21 επαγγελματικό. Έχει κανείς εμπειρία μετάβασης και που; 

Ευχαριστώ 🙂 

το παρων Νημα λογω επικαιροτητας και επισκεψεων λιγο να δει και τι συμβαινει λιγο στην πιατσα με τις τιμες πωλησης ....Δεν ξερω αν ανταποκρινεται στην αληθεια αλλα ειναι Τραγικο!! 

407866119_10160085833422547_5327737188646638765_n.jpg

• Confused 1
  • Sad 3

10 minutes ago, PedroG said:

το παρων Νημα λογω επικαιροτητας και επισκεψεων λιγο να δει και τι συμβαινει λιγο στην πιατσα με τις τιμες πωλησης ....Δεν ξερω αν ανταποκρινεται στην αληθεια αλλα ειναι Τραγικο!! 

https://www.rae.gr/parakolouthisi-agoron/evropaikes-agores-xondrikis/map-graph/
Αυτή την στιγμή βγάζει την παρακάτω εικόνα:

average-day-ahead-market.jpeg.464f8eff420bf68971ddfe9aba912dc8.jpeg

• Like 3
  • Confused 1

συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλά δεν θυμάμαι, γεράματα βλέπετε,

αν φύγεις από τον πάροχο, η εγγύηση που έχεις δώσει επιστρέφεται?

σίγουρα έχει απαντηθεί, αλλά ο σκληρός έχει κολλήσει...

10 λεπτά πριν, kokos23 είπε

συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλά δεν θυμάμαι, γεράματα βλέπετε,

αν φύγεις από τον πάροχο, η εγγύηση που έχεις δώσει επιστρέφεται?

σίγουρα έχει απαντηθεί, αλλά ο σκληρός έχει κολλήσει...

Βγαίνει τελικός λογαριασμός, γίνεται συμψηφισμός και επιστρέφεται αν το υπόλοιπο είναι πιστωτικό.

• Thanks 1

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Παραπανω είναι μια επεξηγηση που βρηκα για το πρασινο τιμολογιο.δεν ξερω αν εχει μπει παραμοια εδω,μπορει για οποιον ενδιαφερεται να την ριξει μια ματια,ισως βοηθησει καποιους

47 λεπτά πριν, PedroG είπε

Είσαι δύο χρόνια πίσω 

• Like 1

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είσαι δύο χρόνια πίσω 

Επειδή το παρακολουθώ καθημερινά, είμαστε σχεδόν μονίμως στις 3 ακριβότερες χώρες. Αυτό δεν είναι δυο χρόνια πίσω. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...