Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, tryfos είπε

Εννοείς κι ας είσαι υφιστάμενος πελάτης(;). Τώρα το είδα. Οι μη υφιστάμενοι το παίρνουν ούτως ή άλλως.

Σωστά...το είδα κι εγώ μετά και δεν πρόλαβα να το κάνω edit😊

3 λεπτά πριν, korakios είπε

7 μέρες περίπου μετά την τελευταία ημερομηνία προθεσμίας καταχώρησης μετρήσεων

Εγώ που έχω δώσει ενδείξεις από 21/11 πάντως ακόμα περιμένω λογαριασμό. Σε λίγο θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για εκκαθαριστικό και ακόμα θα περιμένω 😂😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, korakios είπε

7 μέρες περίπου μετά την τελευταία ημερομηνία προθεσμίας καταχώρησης μετρήσεων

Δηλαδή αξίζει να κάνουμε την μετάβαση η το αφήνουμε και βλέπουμε, για να μην μπλέξουμε πέρα δώθε, ; 

5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ που έχω δώσει ενδείξεις από 21/11 πάντως ακόμα περιμένω λογαριασμό.

μέχρι πότε ήταν η τελευταία προθεσμία ?

Μόλις τώρα, stefanidisg είπε

Δηλαδή αξίζει να κάνουμε την μετάβαση η το αφήνουμε και βλέπουμε, για να μην μπλέξουμε πέρα δώθε, ; 

δε γνωρίζω μιας και εξαρτάται απο το τι θα κάνει η ελπέ για την πίστωση

Εγώ που έκανα αίτηση στον Ηρων 30.11 και τσιμπησα 50αρι, πρέπει να κλείσω μήνα για να το πάρω ή μπορώ αν αποφασίσω που θα πάω γύρω στις 25.12 να φύγω για τον άλλο πάροχο και να πάρω και τα 50;

26 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Καλησπέρα και απο εμένα, σαν νέος που άνοιξε σπίτι ψάχνω και εγω για την οικονομικοτερη λυση. 

Αυτη τη στιγμη έχω το myhome4all της ΔΕΗ. Κοιτάζοντας το excel παρατήρησα ότι η τελικη τιμη βγαίνει χαμηλότερη σε σχέση με τους άλλους παρόχους. Καταλαβαίνω κάτι λάθος ή όντως έτσι είναι? ( η κατανάλωση μου είναι πολύ κατω απο τις 500 kw/h)

Αυτό το πολύ κάτω, που το είδες?

Βγαίνει ακριβότερο και από το Γ1

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ που έχω δώσει ενδείξεις από 21/11 πάντως ακόμα περιμένω λογαριασμό. Σε λίγο θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για εκκαθαριστικό και ακόμα θα περιμένω 😂😂😂

Αύριο θα εκδοθεί 

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό το πολύ κάτω, που το είδες?

Βγαίνει ακριβότερο και από το Γ1

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα , τα είπαμε , μόνο πρωί ποσταρίσματα με καθαρό μυαλό , τώρα βράδιασε πέσε την για ύπνο 😁

40 λεπτά πριν, korakios είπε

μέχρι πότε ήταν η τελευταία προθεσμία ?

21 ηταν η προθεσμια.Εκδόθηκε σήμερα...ξέχασαν το δώρο των 50 ευρώ.εστειλα πρώτα ένα email να υπάρχει, την Πέμπτη θα στείλω την καταγγελία, γιατί ως συνήθως όλα τα συστημικα λάθη είναι υπέρ τους .

Αν και με διαβεβαιωσαν ότι θα προχωρήσουν σε άμεση επίλυση με έκδοση νέου λογαριασμού...ας κάνω προεργασία για τα 100 του επόμενου μήνα. Το 7 μέρες προβλέπεται από κάπου,να το βάλω κι αυτό μέσα αν είναι 😂😂😂

• Like 1

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Αν και με διαβεβαιωσαν ότι θα προχωρήσουν σε άμεση επίλυση με έκδοση νέου λογαριασμού

σίιιγουρα 😂

πάντως όντως έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν άμεσα διορθωτικό , θυμάμαι με το που έβαλα πάγια εντολή βγήκε την επόμενη έκτακτος πιστωτικός για την εγγύηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, korakios είπε

σίιιγουρα 😂

πάντως όντως έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν άμεσα διορθωτικό , θυμάμαι με το που έβαλα πάγια εντολή βγήκε την επόμενη έκτακτος πιστωτικός για την εγγύηση

Για να δούμε...θα ενημερώσω σχετικά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 2 ερωτηματα.

1ο. Εκανε μεταβαση ο αδερφος μου στην elpe προ 2 μηνων. Ομως τους εστειλε λογαριασμο απο το προηγουμενο σπιτι που ενοικιαζε. Τους ενημερωσε για το λαθος αλλα ακομη δεν τον ειδοποιησαν για καποια εξελιξη. Τι θα γινει; Θα πρεπει να πληρωσει καποιον λογαριασμο; Θα θεωρηθουν οσοι βγηκαν ακυροι;

2ο Σχετικα με το guarantee του ηρωνα, την εκπτωση συνεπειας του τελικου μεσω rae μπορουμε να τη παρουμε;

Επεξ/σία από alexander098

Μόλις τώρα, alexander098 είπε

Εχω 2 ερωτηματα.

1ο. Εκανε μεταβαση ο αδερφος μου στην elpe προ 2 μηνων. Ομως τους εστειλε λογαριασμο απο το προηγουμενο σπιτι που ενοικιαζε. Τους ενημερωσε για το λαθος αλλα ακομη δεν τον ειδοποιησαν για καποια εξελιξη. Τι θα γινει; Θα πρεπει να πληρωσει καποιον λογαριασμο; Θα θεωρηθουν οσοι βγηκαν ακυροι;

άνοιξε νέο νήμα , μάλλον πήρε την παροχή στο όνομά του , πρέπει να συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη ή τον ενοικιαστή

άνοιξε νέο νήμα

1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

2ο Σχετικα με το guarantee του ηρωνα, την εκπτωση συνεπειας του τελικου μεσω rae μπορουμε να τη παρουμε;

έχει όρο οτι δεν αποδίδεται στον τελικό , αλλά κάνε προσπάθεια , τζάμπα είναι μπας και βάλει η ΡΑΕ χέρι

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο δικός μου πριν από λίγο με πάγια και μετρήσεις 20/11, 157 KWh. Στις 3/11 πήγα στο value και στις 29/11 στο smart. Υποθέτω αυτό είναι το 50αρικο του value και το 100αρικο από το smart στον επόμενο λογαριασμό. Elpedison economy plus αναγράφει στο τιμολόγιο.

image.png.65fd8cf421b681fccca1ebdb1a5e1016.png

Επεξ/σία από peragialos
  • Like 1

Φυσικο Αεριο, Maxi Home Super, ίδιο με το Home αλλά με 6 ευρώ παγιο και διπλασιο συντελεστη β (ισχυει το 50% εκπτωση) --> https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2023/12/Ειδικοί-Όροι_Ρεύμα-MAXI-Home-Super.pdf

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...